blog

Odpočítávání pokračuje…

Co může znamenat odpočítávání, které Hospodin zobrazuje na Slunci?

Je lepší konec začátku, než začátek konce. – Ray Fox 5,353,3428

Na stejném místě na Slunci byly nedávno zobrazovány číslice, odpočítávající postupně 9,8,7,6,5,4,3,2,1 …, jedna číslice za přibližně 27.3 dní při každé rotaci Slunce… Zatímco první číslice byly sotva rozeznatelné, ale ty nedávné byly ohromné a sotva přehlédnutelné… Tímto tempem to odpočítávání ukazuje na 26.7.2023 na svátek Anny a Jáchyma…

Spolu s číslicí 1 na svátek Petra a Pavla 29.6.2023 mi Hospodin dvakrát napsal “Nesuď“, ale je to těžké nezmínit tu gigantickou všudypřítomnou Lež a Nenávist, jež vládne Západu, a ovšem já je nesoudím, já jsem jen Svědek, někdy i žalobce a obhájce. Soudit je bude jejich Lid, Historie, a zřejmě i Hospodin…

Jenže mnoho lidí tu bylo zmateno pro-režimní Propagandou, používající Citově podbarvené Manipulativní výrazy – okupant, agresor, diktátor, obránci, zločin, anebo i vědecké a dezinformace, které i kdyby nebyly naprosto opačně otočené od Pravdy, i tak by byly psychologicky manipulativní… “Dezinformace” je hanlivá pomluva, koště na zametání Pravdy pod koberec, a jednodušší lidé těmto pomluvám snadno podléhají, nenamáhajíce se zjišťovat si a hledat skutečnou Pravdu, porovnávat více zdrojů informací, chápat Bias jednotlivých zdrojů – protože každý to vidí z určitého úhlu pohledu… Jenže mnoho lidí na to nemá čas, sledovat a srovnávat pečlivě více zdrojů, z více směrů, ale právě proto dávejte pozor, kdyby se někdo snažil umlčovat Varující Hlasy, nebo zastrašovat a systematicky umlčovat jednu stranu Diskuze…

Původní “Liberalismus”, použitý jen na rozbití Konzervativní Morálky, se změnil na Tyranii Dekadence a Perverzní Zvrhlosti – již nemáme “Svobodu” mít vlastní názor a cestu, ale jsme nuceni uctívat Perverze a všelijakou Dekadenci… Transgenderová Monstra už nepokrytě pokřikují, jak si jdou pro naše děti zkazit je…


Proč odpočítávání směřuje ke svátku Anny a Jáchyma? Nevím… Jáchym bývá zobrazován s košíkem s holubicemi, symbolizujícími Mír. Bylo by skvělé, kdyby to odpočítávání bylo pouze důraznou výzvou k Míru…

V současném konfliktu na Ukrajině by ovšem Západ musel uznat Demokracii Referend, kde obyvatelé Donbasu vyjádřili, že země patří obyvatelům, kteří tam žijí, a mohou si vybrat jiné vládce, a to i přes hranice, když je ti původní systematicky terorizují, a upustit od Feudalistického principu Teritoriální Integrity, snažícího se tvrdit, že země patří vládcům v Metropoli, a původní obyvatelstvo z ní mohou svévolně vyhnat nebo i vyhubit, kdykoliv se jim zlíbí… I toto vám Západní média naprosto otočila na opak…

Jenže se obávám, že takhle jednoduché to nebude, protože nad tou 1 kromě nevýrazného českého nápisu Nesuď je vlevo nahoře velký hebrejský nápis “zemřou“, nebo “budou usmrceni”, což se píše stejně, jen se to jinak vyslovuje… Jenže to může být jen nezamýšlená náhoda – většina nápisů na Slunci bývá v angličtině, protože u hebrejských nápisů může mnohem snáz dojít k mylné interpretaci… Nevím…

Co si vlastně kolektivně zasloužíme ?

sdílet na

87 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
P.A.Semi
2. 7. 2023 14:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Aby se ta 2 postupně změnila na 1 bylo dost nepravděpodobné, ale nakonec tam takhle byla…

Kdyby to nebylo zřejmé, ten odstavec začínající “Jenže mnoho lidí” je zároveň obhajoba obyčejných lidí, kterým tu Propaganda vymyla mozky, a je to i obžaloba té Propagandy… Já je nesoudím, já to jen vysvětluji… Třeba to aspoň někomu otevře oči… (původně tam těch odstavců bylo víc, ale radši jsem to takhle zredukoval…)

πα½

Pavel z Moravy
2. 7. 2023 17:35
Odpovědět  P.A.Semi

To, že něco zásadního přichází cítím ve svém nitru již delší dobu, prostě již nějaký ten rok. Ono se o tom blbě mluví, ale jak říkal makrobiotik Michio Kushi, kterého jsem zde již jmenoval, citlivější lidé dokáží cítit vibrace vesmíru a přicházející změny. Proto i praktiky meditace, práce s čárkami umožňují východním národům a některým asiatům získat právě ten vhled do minulosti i budoucnosti. Kdo se tomu chce smát, ať se tomu směje,ale je to tak. To nejsou žádní kouzelníci a šarlatáni, jsou to prostě lidé s velkou vnitřní disciplínou ducha( což je psychično) a tím pádem i vhledem. Jinak jste ten článek napsal opravdu moc dobře.

Pavel z Moravy
2. 7. 2023 20:10
Odpovědět  Pavel z Moravy

Oprava, samozřejmě čakrami. Ten blbec automat to furt mrší.

PepaC
2. 7. 2023 22:05
Odpovědět  Pavel z Moravy

To, že něco zásadního přichází cítím ve svém nitru již delší dobu, prostě již nějaký ten rok. Ono se o tom blbě mluví, ale jak říkal makrobiotik Michio Kushi, kterého jsem zde již jmenoval, citlivější lidé dokáží cítit vibrace vesmíru a přicházející změny. Proto i praktiky meditace, práce s čárkami umožňují východním národům a některým asiatům získat právě ten vhled do minulosti i budoucnosti. Kdo se tomu chce smát, ať se tomu směje,ale je to tak.
——————————————————————–
Mám stejný problém.

pája
2. 7. 2023 22:50
Odpovědět  PepaC

Je to jako střep v mozku, nemůžu se toho zbavit. Nevím kdy, jak a proč, ale cítím to.

Markýza
3. 7. 2023 08:42
Odpovědět  pája

Taky tak. Trochu se zabývám astrologií, takže bych vám klidně i řekla co a proč – ale je to úplně jedno, vnímají to všichni. Možná i proto ta dekadence.

pája
3. 7. 2023 11:51
Odpovědět  Markýza

Pluto je ve Vodnáři, tu astrologii ještě probereme:)

Markýza
3. 7. 2023 12:04
Odpovědět  pája

Už zas není, definitivně bude po novém roce. Navíc Neptun v Rybách (ještě rok budeme jako ožralí) a Uran v Býku (ještě dva roky bordel ve hmotných jistotách) Ale já myslela precesní rok…………..

jiří
3. 7. 2023 08:20
Odpovědět  P.A.Semi

Dostali jsme do redakce od jednoho vyššího důstojníka policie následující dopis. Byli jsme požádáni o zveřejnění tohoto dokumentu. Měly ho prý obdržet složky armády, policie, soudci, notáři a další úředníci.
Pravost nemůžeme ověřit, ale na žádost dokument uveřejňujeme.
https://tadesco.org/dopis-vsem-vojakum-armady-cr-policistum-cr-soudcum-a-dalsim-urednikum/

Teuton
2. 7. 2023 15:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemůžu a nechci věřit, že by mělo dojít k jaderné válce a návratu do doby kamenné jenom kvůli Ukrajině. To je fakt tahle zasmrádlá a zkorumpovaná nacistická díra tak důležitá, aby kvůli ní na celé planetě zemřely desítky, možná stovky milionů lidí ? Čím jsou tihle nesympatičtí a zavánějící Vasilové a Vasilisy tak důležití ?

Markýza
2. 7. 2023 15:39
Odpovědět  Teuton

Můj nos praví, že nebude, tak snad nebude.
Taky přeci nejde o Vasily, ti to jen ods.rali. Dokavad KoZe nedojde, že si v případě Ruska ukousla kapánek větší sousto, dokavad se budou zisky amerických zbrojařů zvyšovat jako letos, a dokavad načalstvo obou stran nepřijde na to, jak z toho vycouvat se ctí, tak ta válka bude. Ale tohle všechno by nakonec přišlo vniveč válkou jadernou – já jen, kdyby vám můj nos nestačil a potřeboval jste racio důvody.

Mimochodem, já na obrázku vidím krásné pomeranče – tak jestli mě můj osobní anděl strážný nemajzne přes palici 😀

Pedro
2. 7. 2023 18:04
Odpovědět  Markýza

Anglosasy na chvíli zachránil kovid podvod, ale další, jedině válka s Ruskem, ale to už je jejich konec, dej jim alláh. Melou z posledního a dá jim alláh, už ze svého.

2. 7. 2023 20:49
Odpovědět  Markýza

No, já chci také věřit, že nebude. Tohle by měl někdo nějak zařídit – jak, to nevím – aby to zhlédli ti neřádi co si hrají na vládu:

https://cz24.news/vedci-vytvorili-pocitacovy-model-jadrova-vojna-medzi-ruskom-a-usa-video-cz-titl-4-min/

Hmm… Já hnedka v tom prvním puchejři vidím řeporyjský, nebo nějaký jiný prase, jak se na mě ksichtí. Dál jsem se radši nekoukal, bo mě to vyplašilo.

Když už jsem v tom – tady jeden zapadlý střípeček:

“…v době, kdy oddíl (kolona) Wagnera spěchala směrem k Moskvě, tankový pluk s T-90M divize „Taman“ a pluk s T-80BVM divize „Kantemirovka“ závodily po jiné dálnici do Moskvy… Souběžně s pohybem dvou tankových jednotek byly jednotky 45. gardové brigády zvláštních operací VDV nasazeny s vrtulníky přímo ze shromaždiště u Serpuchova, jižně od Moskvy, s velkým množstvím protitankových zbraní a zjevně připraveny k palbě… 

Jedná se o vojenský detail, kterému se dostalo jen malé pozornosti, ale je v této 24hodinové frašce velmi důležitý.”

https://cz24.news/politolog-rocek-reakce-cinanu-na-prigozinovu-wagnerovskou-operu/

Markýza
3. 7. 2023 08:52

Já nemluvila o víře……zažila jsem dvakrát velmi jasně, že byl svět – na hraně se říct nedá. Visel na jediné nitce. Respektive já zažila tu hrůzu, že se to děje, ale netušila jsem proč a co – i když v tom druhém případě jsem aspoň věděla kde 🙂 A až po dlouhých letech vyšlo najevo, co ten můj nos čenichal. Rok 1983 například….celé léto jsem prožila v hrůze (nevědouc z čeho) jen, že všichni umřeme a sháněla jsem pořád rodinu dokupy, abychom aspoň umřeli společně. Pak to přešlo a teprve před pár lety jsem se dozvěděla, co se tehdy dělo. Důstojník Stanislav Petrov, který váhal, protože věřil své intuici………….
Mimochodem – nikdo tomu nevěnoval pozornost tehdy, ani teď, ale tak to bývá s okamžiky skutečného významu.
No a teď občas začenichám a nic, proto si myslím, že ne.

3. 7. 2023 10:54
Odpovědět  Markýza

Tak to vidíte. A já byl v tu dobu v klidu a naopak vyplašenej jsem začal být během plýživého rozvalu SSSR, nazvaném perestrojka, a kamarádčoftu perestrojkařů s amíky, že z toho nic dobrýho nevzejde. Že tím odstartovaná nevyváženost, kterou všehomír netoleruje.
A pak invaze trábošů a warťáků do ČSSR a berlínská zeď dolů a dominový efekt a hadrák a rozpad SSSR a nárůst nevyváženosti a teď kyvadlo vychýlené do kritického bodu a právě začíná brát švunk zpátky.
Hmm… Nevěřím (dosaďte nejsem přesvědčen) do budoucna na jeden globální kamarádskej všechnymilující blok (uskupení atd.) BRICS nebo tak něco. Spíš do bude dle mého něco jako množina BRICS (nebo tak něco), obsahující pragmaticky spolupracující podmnožiny, které se přirozeným vývojem časem vyselektují dle své kultury, náboženství, obchodních zájmů, etnicity atd. Sice pragmaticky spolupracující, avšak zároveň se bdělým okem sledující, aby některá z podmnožin nezačala mít roupy. Něco jako současné vztahy Rusko – Čína, kdy na jedné straně spolupracují, na druhé se hlídají.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
3. 7. 2023 11:08

Ne perestrojka jako taková mě vyplašila. Kdyby to byla přestavba socialistického papalášského státu na sociální stát ZEVNITŘ společnosti, byl bych v klidu, bo by to vylučovalo dravý kapitalismus a zotročování lidstva. Ale právě ta účast amíků na ní mě vyplašila, bo bylo jasné jak to dopadne.
Jo, k tomu ňuchání – asiže máme každej ty receptory nastavený na jiný oblasti dění v Univerzu. Následkem toho vy jste v klidu, že atomválka nebude, no a já jsem nejistý, že si furt myslím, že může být. Když zabrousím do esoterična a řeknu to hodně v kostce, páč jinak by to zabralo hodně místa a zasergejil bych to tu, tak jí nejspíš zabrání až převaha “vln dobra” nad “vlnami zla”. Tak nějak.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
3. 7. 2023 12:09

No však říkám, že tu chybí nějaké soukromé zprávy, nebo tak něco, kde by se dalo pokračovat v načatém hovoru – takhle nám to vždycky vyšumí do ztracena. A co Moskva 91? Tam jsem dokonce nebyla s vyčmucháváním nebezpečí sama, kolem mě dvě další.
Děti přijely, budu pokračovat posléze 🙂

Markýza
3. 7. 2023 12:16
Odpovědět  Markýza

Tak to prozatím byli sousedi. Asi máme každý jiné receptory, což je dobře, Univerzum je veliké 😀 Já ty své čmuchy považuju za relevantní jednak proto, že se potvrdily a druhak proto, že normálně negativní (destrukční) energie vůbec nevnímám, ani jejich pozůstatky . Vnímám jasně ty konstrukční, plynulé a tak. Takže tohle bylo jak rána palicí.
Jinak samozřejmě souhlasím, že je to o energiích a o tom, kam se převáží. Nezapomínejte, že končí nejdelší etapa (ten precesní rok) takže ty změny nemůžou být lusknutím prstů.
Tak jo, už ty haranťata volaly že jedou, jdu dodělat oběd 🙂

3. 7. 2023 18:17
Odpovědět  Markýza

Moskva 91 mi akorát potvrdila obavy že se to sune přesně tam, z čeho jsem měl bobky. Pookřál jsem až po Putinově Mnichovském projevu, že snad…

Markýza
3. 7. 2023 19:24

Nakonec nesunulo. Ale to bylo taky na niti…..od té doby mě jímá hrůza z pomyšlení Ruska v rozvalinách. Tehdy to bylo jakoby vidět, jak by to vypadalo…..to byla pekelně průserová situace. A na těch jemných vahách to možná převážil Rostropovič, ten čelista. Mám o tom schovaný článek. “Večer, kdy drama vrcholí….. se v jedenáctém patře objevuje usměvavý muž a do dveří protlačí pouzdro na violoncello. Je to Mstislav Rostropovič, přiletěl odkudsi, aby prý pomohl Jelcinovi. O půlnoci slyšíme první střelbu, Rostropovič sedí u okna, dívá se na odlesky lamp na hladině řeky a bez přestání hraje.”
Tohle jsem taky objevila před pár lety a nebýt té podivné zmínky o violončelu, nečetla bych to – je to Štětina, který tam zrovna byl.
Nicméně mám neodbytný dojem, že uklidňující hlas violončela v tom sehrál zásadní roli.
Mimochodem, tohle kolem toho puče generálů viselo ve vzduchu dobré tři měsíce předem.
Napadá mě, jestli to nebyla ta zásadní zkušenost, která Jelcina přiměla sáhnout po Putinovi.

2. 7. 2023 21:04
Odpovědět  Markýza

KoZy líto mi. Aj Baťka si na ni už vyskakuje a že svůj pašalík nedá a nedá:

Zkráceno:

CNN: Lukašenko zasáhl proti rozvracecím globalistickým médiím a nevládkám.

BĚLORUSKO: Běloruský prezident Alexandr Lukašenko podepsal v sobotu zákon, který zakazuje v Bělorusku působit „nepřátelským“ zahraničním médiím. 

Tvrdý zákon

Zákon podle prohlášení umožňuje zakázat na území Běloruska činnost zahraničních médií, pokud zahraniční země přijmou „nepřátelské“ kroky proti běloruským médiím.

Vzpoura vagnerů

Lukašenko zákon podepsal poté, co tento týden uvedl, že do Běloruska dorazil zakladatel ruské žoldnéřské Vagnerové skupiny Jevgenij Prigožin. Ten tak učinil na základě dohody o ukončení jeho ozbrojené vzpoury proti ruskému vojenskému vedení, kterou zprostředkoval Lukašenko. Běloruský lídr přitom ve stejné době uvedl, že do jeho země dorazily i ruské jaderné zbraně.

To se mi moc líbí, jak je Baťka mazanej: “Teď máme Wagnera i atomzbraně, tak si moc nevyskakujte!” Je to zkrátka lišák, ten náš Baťka..

https://cz24.news/cnn-lukasenko-zasiahol-proti-rozvracacskym-globalistickym-mediam-a-neziskovam-v-nasej-krajine-nebudu-operovat-ziadne-nepriatelske-media/

Markýza
3. 7. 2023 08:56

No, KoZa patří na smetiště dějin a když ji tam vyhodí někdo v rukavičkách, jen mu poděkuju 🙂 Ostatně soudím, že i staré Evropě by prospělo, kdyby si na chvíli odpočala od toho staletého lídrování.
A Amíci by mohli dostat rozum a holt se stát šestou (nebo kolikátou) velmocí, však by jich neubylo.

3. 7. 2023 11:56
Odpovědět  Markýza

Radši do kafilérky než na smeťák. Ze smeťáků by se z ní mohli šířit bacily. 🙂

Markýza
3. 7. 2023 12:16

“nech to na přírodě” 😀 😀
Hornbach.

3. 7. 2023 18:19
Odpovědět  Markýza

Depák. Nechali jsme to na přírodě a příroda stáhla bandery namísto na smeťák dějin do Kanady a USA a tohle je výsledek.

Pavel K
2. 7. 2023 15:49
Odpovědět  Teuton

Je to zřejmě nějaký vyšší význam a cíl. Teuton vo UA vůbec nemusí jít, to že se to děje zrovna tam může být shoda různých náhod. Lidstvo je zparchantělé, nenažrané s fetované a mravně na samém dně. Tedy jako celek že. Už je to pár let zpět co jsem někde četl, že jsme tuna několikátá civilizace. Také jsem četl článek s fotkami, kde zasvědcený člověk vysvětloval, myslím že to bylo v Indii(nejsem si jistý) a na těch fotkách ukazoval různé druhy hornin, které jdou roztavit jedině obrovskou teplotou a dal jako příklad několik jaderných reakcí. To jsem doopravdy četl. Taky jsem četl, že jeden ruský vědec v minulosti měl tvrdit, že minulost, současnost a budoucnost probíhá v jednom čase, nebo tak nějak. Lámat si tím hlavu nebudu, ale budí to ve mě respekt jestli fakt na tom něco není. Je asi spousta věcí, které nám není souzeno vědět. 😊😊🙄🙋‍♂️

Pavel z Moravy
2. 7. 2023 17:04
Odpovědět  Pavel K

Tak já si osobně myslím, že určitě nejsme první výsadek tady na planetě, ale jak říkáš několikátý. Myslím, že vždy dojde k nějakému vyhynutí a po milionech roků, možná i více to začne odznova. A jsou určitě lidé, kteří se dokážou dostat hluboko do minulosti a hodně chápat. Kolektivní paměť je v každém z nás, neumíme ji otevřít, podle mne kdo tyto praktiky zvládá, vidí minulost i budoucnost. Ale konkrétně zde v našich podmínkách je to složité. Jinak máš pravdu, že jsme v bodě zlomu v horší situaci lidstvo snad nebylo. Je zparchantělé a morálně úplně na dně. Musí přijít buď nějaká forma očisty, nebo zkáza. Dnes jsem četl na Lentě nějakou astrologickou předpověď známé ruské astroložky, která samozřejmě potvrzuje, že tento rok, který je ve znamení Saturna přinese obrovské změny. A pro Evropu to nevypadá vůbec dobře. Nevím jestli kompletní kolaps, to co se děje ve Francii a vše dokola by tomu odpovídalo. Říká, že to bude měsíc srpen, kdy to bude nejhorší. Já si také myslím, že jaderná válka tady nebude, ale život zde může být skutečně zlý. Stačí si přečíst co se kolem nás děje v článcích na necenzurované pravdě a více není potřeba. Má ještě lidstvo Evropy naději?

Pavel z Moravy
2. 7. 2023 17:05
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nebo je již tak totálně vypatlané a zdegenerované, že si samo utáhne oprátku kolem krku? Co myslíš ty?

Pavel z Moravy
2. 7. 2023 17:16
Odpovědět  Pavel z Moravy

Koneckonců by to odpovídalo tomu co řekla R. Luxembourgová- socialismus nebo chaos a barbarství. A bohužel se jí to plní. Chaos i barbarství se plnou silou hlásí k znovuzrození. Tak se měj fajn, netrap se, pečuj o kanáry, určitě ti přinášejí radost a vyčkejme co se bude dít. Moc jiných možností nemáme. Každý z nás je nepatrným zrnkem písku, jedině síla zrnek by mohla postavit novou stavbu. To ty dobře znáš, cihla k cihle, lžíce malty k další a barák je hotov.

Pedro
2. 7. 2023 18:15
Odpovědět  Pavel z Moravy

Smrt amíckému fašismu a bude zase dobře. Hlavně bič na lidi, chvilku bez dozoru a už se vraždí z chamtivosti.

Mara
2. 7. 2023 19:04
Odpovědět  Pavel K

Vše existuje v jednom velkém,bezčasém TEĎ.Pochopit to nelze,ale tak to je.

Pavel K
2. 7. 2023 19:33
Odpovědět  Mara

😊 😊 😊 😊 😊 👍 👍 🙋‍♂️

2. 7. 2023 21:24
Odpovědět  Pavel K

Nelámej – stačí když si ji lámu já: “Rusové postupují na Lyman, přiznal Kyjevdnes 19:47
Alžběta Trousilová
Rusové na výchově Ukrajiny postupují směrem na města Lyman, Svatove a Avdijivka. Uvedla to v neděli náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hana Maljarová.”

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-rusove-postupuji-na-lyman-40436658#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest226_mohlo_by_vas_zajimat_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

No a já si ji teď lámu s tím, jak je možný, že postupují chocholové – přece ofenzíva, takže postup, ne? – a postupují aj Rusové. To jako se potkaj, plivnou po sobě, a jdou dál, nebo jak?

Autor
2. 7. 2023 23:08

To je přece známo už dlouho! Rusové postupují vpřed a Chchlové VYROVNÁVAJÍ SVÉ POSTAVENÍ S POHYBEM RUSŮ, jinak řečeno taktický postup na vyrovnání linie fronty a protože se chodí po drtivou většinu času nosem vpřed, tak Chochlové postupují také vpřed. Jen se pro jistotu neříká, kterým směrem.
Takže nejméně půl roku se podle zpráv na Novinkách bojuje pár kilometrů od Moskvy (tam co staví Rusové novou linku metra kvůli frontě a vojskům), ale logicky se Rusové tak dostanou mnohem blíž ke Kyjevu a Ukrajinci zase se vynoří u Lvova, či dokonce v Polsku. Tento princip znalo už Rakousko-Uhersko.

3. 7. 2023 12:03
Odpovědět  Peter 008

Mě se vohromě líbí jak chocholové jásaj, že po třech týdnech dobyli 130 kiláků čtverečných – čiže čtverec o straně cca 11,4 km2.

Autor
2. 7. 2023 22:57
Odpovědět  Teuton

Ukrajina by byla pouze poslední kapkou, kterou by to přeteklo. Je to obvyklá chyba při hodnocení událostí. Když do sebe dostanete talíř polévky, deset knedlíků se zelím, vepřové, litr piva a pak si dáte na závěr třeba ještě dva kousky dortu a okurku, znamená to, že přeplněné břicho a případné potíže má na svědomí dort nebo okurka?
V tomto případě by šlo o to, že celou dobu se lidé nechali vláčet nelidskou až lidožroutskou politikou amerických “politiků” a jejich přisluhovači po velmi dlouhou dobu. Propagovalo se americké myšlení, kultura, teda v uvozovkách oboje, že se lidé nechali koupit na ideu, že všechno buď má nějakou cenu a když ji nemá, tak to prostě neexistuje. Idioti se stále nadchnou pro kdejaký špinavý šutr z Ameriky, který ale oni vidí jako zlatou cihlu … Sranda je, že Rotshildové ochraňují svoje zlato v Thajwanu … natolik věří té “báječné” Americe. A teď si vemte, že ti idioti se nechali koupit americkými “korálky” v podobě žvýkačky, najlonek, Koly, naprosto šílených “bouráků” a hlavně džín, což je v podstatě pracovní oblečení pomocných dělníků a materiál pro výrobu balíků … tam někde hledejte hlavní příčiny …

Pavel K
3. 7. 2023 07:46
Odpovědět  Peter 008

👍 👍 👍 👍 👍 👍 🙋‍♂️

Markýza
3. 7. 2023 09:01
Odpovědět  Peter 008

😀 no to s tou okurkou je moc pěkné. A trefné. Až na to vláčení – rozhodně bych neřekla po vlemi dlouhou dobu, protože po velmi dlouhou dobu byla Amerika prostě lákavá. Jo, najlonky, džínečky….symbolečky. Vláčení se začlo konat řekla bych odhadem při prvním zlomu před třiceti lety. Teda obecné vláčení – nechytejte mě za slovo nějakými Venezuelami a tak. Po válce v Zálivu – odtud je to vnímatelné.

Autor
3. 7. 2023 14:48
Odpovědět  Markýza

Ano, vypadala lákavě, ale kdo viděl souvislosti po celé 20. století, prostě viděl to, co dostává konkrétní obrysy “až teď”.
Nebýt Sovětského svazu ještě Stalinova “obrazu”, nebyl by doslova boom v Americe pro obyčejné lidi po r. 1945, byla to vynucená hra, kterou však začít krotit již počátkem 60. let. Rock se do toho hodil a jako máloco, co bylo v té době. Prvním výsledkem se stala vlna užívání drog, lhostejnosti a “lásky” (čti jen sexu) – hippies. To už se uvolnili – byl tu přece Chruščov.
A přes určitý boom možností v Americe, nikdy nebyla Amerika soběstačná v počtu potřebných odborníků na doslova na cokoliv, kromě “vytírání zadků” (jako všude). Proto neustále byli přitahováni odborníci ze zahraničí (i unášeni násilím a vydíráním!!) a to PŘEDEVŠÍM PROTO, ŽE AMERIKA NIKDY NECHTĚLA UTRÁCET “ZBŮHDARMA” SVOJE PENÍZE NA VZDĚLÁVÁNÍ VLASTNÍCH DOMÁCÍCH ODBORNÍKŮ. Potřebovali u sebe poslušného a tupého kupce všelijakých idiotských druhů zboží. Navíc jen méně vzdělaní jsou lepší kupci i drog.
Jinými slovy – Amerika nikdy neměla ve skutečnosti sociální výtahy pro všechny vrstvy obyvatelstva, protože “vládci prstenů” opovrhovali i domácími “nezdárníky”.

Markýza
3. 7. 2023 19:25
Odpovědět  Peter 008

O tom se s vámi nepřu. Tvrdila jsem jen a pouze, že byla lákavá – a to byla.

Frank
2. 7. 2023 16:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Proboha, jděte s těmi báchorkami do hajzlu!

Pavel z Moravy
2. 7. 2023 17:42
Odpovědět  Frank

Franku, Leonardo da Vinci řekl pozoruhodnou větu. Chválíš li něco čemu nerozumíš, je to chyba, ale ještě horší je, když to haníš. Třeba jsou to jen něčí představy, ale třeba také ne. Asi je lépe vždy o všem popřemýšlet než vynášet okamžité odsudky.

Pavel
2. 7. 2023 17:53
Odpovědět  Pavel z Moravy

já bych tak nešílel je to asi chyba v matrixu při příštím resetu se to srovná

Pavel K
2. 7. 2023 18:31
Odpovědět  Pavel

Těch příště může být klidně ještě několik. 😊

Markýza
3. 7. 2023 09:03
Odpovědět  Pavel K

Tsss………….mnoho a mnoho! Staří Egypťani tvrdili, že běžná norma je 700 – 800 resetů a začínám mít sklon tomu věřit 😎

Pavel K
3. 7. 2023 15:10
Odpovědět  Markýza

No vidíte!! Ale tohle vidím od vás poprvé. A to jsou resety vesmíru, nebo “jen” naší planety? 😊

Markýza
3. 7. 2023 16:51
Odpovědět  Pavel K

Nene, jen jednotlivých dušiček. Vo planetě neříkali Egypťani ničehož nic 😀
Na resety vesmíru bych netroufla ani pomyslet….Indové tomu říkají Vdech a výdech Brahma, ale kolikrát, to myslím ani oni neříkali.

Pavel K
3. 7. 2023 21:15
Odpovědět  Markýza

Takže Reinkarnace? To mám co dohánět, to jsem poměrně smrkáč, nedavno mě jedna řekla že jsem tu cca 25x z toho 5x mimo galaxii a naposled jsem žil v Bolívii v náhorní planině a zemřel jsem jako žena cca 32 let. Až mě to mrazí, ale to tu nechci rozebírat je to moc soukromné a hlavně čerstvé. Doktůrkové a zk*ur*vene*j covid opatření. Já si to pamatuji.😈😈😈😈💀💀💀💀

Markýza
3. 7. 2023 21:37
Odpovědět  Pavel K

Sakra, vy máte přehled! já mám jen tři – čtyři vzpomínky. Jako když se pekelně ožerete a vůbec nevíte, kde jste byl a co jste dělal, jen ty dva tři záblesky 😀
Ale mně zkrátka připadá reinkarnace jako logické vyústění a logický postup.

Boomer
4. 7. 2023 07:40
Odpovědět  Markýza

.. no, někdy je lepší nevědět. Moje známá psycholožka má aprobaci k používání hypnózy a kdysi mě ukecala, ať se podvolím. Já tohle moc neberu a tak jsem se prý dost bránil, než mě tam dostala. A ta potvora se mi pomstila, hořel jsem ve stíhačce na Kanálem, než jsem s tím prásknul o hladinu.. no nic moc příjemného to nebylo. Never more!!

Markýza
4. 7. 2023 09:39
Odpovědět  Boomer

Přesně tak. Já tam mám stopku (a že jsem zkoušela!) a asi proto. Jedna z tě ch vzpomínek teda je, že se mě v Paříži pokoušeli upálit jako čarodějnici a ne a ne se to podařit – tak když se mi tohle vynořilo, taky jsem přestala šťourat.

Pavel K
4. 7. 2023 07:56
Odpovědět  Markýza

Já jsem povahově veselý klučina, agrese při opilosti mizivá, možná skrytá ale nevím o ní. Jo bylo ale až teprve po napadení, nikdy jsem nešel jako první. Ale když už jsem byl moc a bylo to mnohokrát, tak jsem maximálně nějakou čapnul za kozy, to vše. Záleželo na dané situaci, když tam bylo Rambo, tak jsem to ustál. 🤣🤣🤣

Markýza
2. 7. 2023 18:22
Odpovědět  Frank

A proč?

All
2. 7. 2023 19:49
Odpovědět  Frank

Nesuďme tuto ůvahu.Nakonec dnes fyzikové prokázali,že hmota prvotní není,prvotní je informace,myšlenka.Energie myšlenky.A tak i fyzikové potvrzují dnes pravdu z Bible a i všech nejstarších náboženských textů,že : ,,Na počátku bylo Slovo a to Slovo bylo Bůh”. Nakonec co učí školy o slunci jsou pouhé teze a teorie,nic více.Nakonec náš pán ,,Ra” všechno na Zemi ,Dotváří,naprosto vše,i lidská těla. Celou přírodu udržuje a dotváří.

Pavel z Moravy
3. 7. 2023 09:14
Odpovědět  All

Jen tak na okraj. Již staří Taoisté v Číně tvrdili, že svět se utváří z ničeho a a to před tisíci a tisíci lety. Tvrdili v podstatě to, co dnes říkají geofyzikové. Na začátku je nic, velké vzduchoprázdno, v našem pojetí vákuum. Ale i v tom vakuu jsou neviditelné části jin a jang, v naší mluvě plus a mínus. Pak v určitém stádiu dochází k velkému třesku, uvolňuje se obrovská energie a vzniká tzv. nafázováním náš současný viditelný vesmír. Údajně od tohoto velkého třesku už žádné další změny neproběhly. Takže zde se super staré čínské učení Taoistů shoduje téměř ve všem se současným výkladem geofyziky, pouze je samozřejmé, že se vše nazývá pojmy, které patří dané kultuře. Takže na začátku byla energie, my jsme zhmotnělá energie. Moc dobře o tom mluví indická Ajurvéda. Jsme tělo( hmota) duch( psychika) a duše, něco co tvoří naše já. Chtěl jsem pouze říci, že na začátku byla energie, která existovala i ve vzduchoprázdnu, tedy vakuu. A impulsem vznikl velký třesk. Tak si ale vznik vesmíru představuji já, dle dostupných zdrojů.

Markýza
3. 7. 2023 09:31
Odpovědět  Pavel z Moravy

No, protože se Brahma nudilo ve své věčné osvícenosti 😀 vytvořilo si protiklady.
I tak může být………já byla dejme tomu v nirváně (tedy ve stavu dokonalé rovnováhy, jestli je to přesně nirvána, to nevím) tři dny a už mě to nebavilo! Chápu tedy Brahmu.

pája
3. 7. 2023 11:12
Odpovědět  Markýza

Brahma spalo a snilo, neřekl bych se nudilo. No, nebyl jsem u toho.:) Bumbác, velký třesk a máme tu trochu akce, to aby se Brahma taky trochu probudilo. To co jsem právě napsal je dost číčovina, ale hlavně jsem to genderově vyvážil:)

Markýza
3. 7. 2023 12:18
Odpovědět  pája

I tak vazmožno……můžeme se ho zeptat, ale neuslyší to 😀

pája
3. 7. 2023 21:05
Odpovědět  Markýza

Ženská, jsi tak ukecaná, že Tebe snad i uslyší. Omlouvám se za tykání a familierní tón, ale jako karmicky starší si to mohu dovolit.😎

Markýza
3. 7. 2023 21:39
Odpovědět  pája

Vy jste karmicky starší, jo? No jelikož já nevím, jak jsem karmicky stará, tak ani nevím, jestli jsem mladší 😀 Neuslyší…….vaši vlastní buňku taky neuslyšíte, ani tu ukecanou.

Boomer
4. 7. 2023 07:51
Odpovědět  Markýza

.. dokonalá rovnováha by mě k smrti unudila. Jin a jang, to je můj život.. v každém z nás je dobra i zla na rozdávání.
Rovnovážný stav existuje v termodynamice, ale jen do okamžiku, než nastane gradient některé z veličin.. a jsme v řiti i s celou rovnováhou.

Markýza
4. 7. 2023 09:42
Odpovědět  Boomer

No však Brahma se taky málem unudilo! Já myslím, že nerovnováha musí být – ale ne zase nějaká divoká. Prostě tak, aby se zase dala vyrovnat, což je dobré nejen pro lidi, ale pro život veškerý.

unor 2022
2. 7. 2023 18:17
Ohodnotit příspěvek :
     

26.7. jede Slunce na skautsky tabor. Uz se moc tesi a odpocitava si to na slunecnich prstech.

tupý hulvát
2. 7. 2023 19:40
Odpovědět  unor 2022

Alespoň někdo má špetku rozumu.

Gales
2. 7. 2023 18:58
Ohodnotit příspěvek :
     

A na eurojackpot by čísla nebyla?

tupý hulvát
2. 7. 2023 19:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak nějak nevím,jak mám věřit v solidnost jakéhokoli dalšího článku,pokud je možné tady zveřejnit takovouto pitomost.

pája
2. 7. 2023 20:43
Odpovědět  tupý hulvát

Ach ty nevěřící, pokec24 je solidní studnice pravdy? To asi ne, ale dá se tady pokecat a to nehodnotím tenhle článek. V srpnu bude horko skautíci, ale to už tak v srpnu občas bývá. Jsem solidní prorok:)

Administrátor
P.A.Semi
3. 7. 2023 01:31
Odpovědět  pája

Víte, mám tu protekci, protože tu dělám pomocného technického správce, tak mi tu občas i takovéhle články tolerují…

S kvalitou ostatních článků to nemá nic moc společného…
A ovšem já jsem s kvalitou ostatních zdejších článků velmi spokojen…
(a nijak zvlášť do toho z té technické pozice nezasahuji…)

πα½

Pavel K
3. 7. 2023 07:48
Odpovědět  P.A.Semi

👍 👍 👍 😊 😊 😊

2. 7. 2023 20:53
Odpovědět  tupý hulvát

Ale no tááák. Přece pokec, ne? Furt lepší, než Tichý s GESARA se NES-ERE.

Pavel K
2. 7. 2023 21:04

👍 👍 👍 👍 👍

Markýza
3. 7. 2023 09:05
Odpovědět  tupý hulvát

Tohle se nejmenuje Přehled solidních politických analýz, ale Pokec.
Nebo brajnšturming, jestli chcete.

3. 7. 2023 12:08
Odpovědět  Markýza

🙂

Markýza
3. 7. 2023 12:19

Nojo, koukám, že jsme zas zareagovali stejně 😀

jhh
2. 7. 2023 21:44
Ohodnotit příspěvek :
     

No, za mě osobně je odpočet na slunci pěkná zhovadilost. K pohybu na povrchu slunce dochází neustále a když na tom budu mít zájem, tak tam najdu napsáno co budu chtít.

Vyvstává ovšem otázka. Co se potom stane a komu se to bude hodit do krámu. No co se stane to uvidíme a taky víme, že vděk si zaslouží ten kdo o odpočítávání začal jako první.

EvaK
2. 7. 2023 23:50
Odpovědět  jhh

Možná. Ale jak si vysvětlit tu aktivitu sopek po celé zemi?
Kdy jste zaznamenal, že bouchají či teče láva neustále po celé planetě? Dřív když bouchla sopka, byly toho plné noviny a to bouchla pouze jedna. V současnosti se planeta neustále otřása a láva vytéká na různých místech prakticky nepřetržitě.
A to tu planetu musí oteplovat taky.

Markýza
3. 7. 2023 09:13
Odpovědět  EvaK

Já měla kdesi schovanou inframapu zeměkouličky a tam jste jasně viděla, CO tu nebohou planetu otepluje! (když si teda odmyslíme přirozené cykly 😎 ) Jak rudé beďary se tam vyjímají všechny ty obludné hromady betonu, skla a oceli………….megalopole. Prahu jsem tam nenašla, jednak je asi moc prťavá a druhak moc zelená. 🙂 Bohužel jsem mapku ztratila, kdyby se ji někomu povedlo nalézt, byla by to užitečná ilustrace.
Jinak tady máte letmý přehled sopečné aktivity a je vidno, že ta současná je zase jenom mediální hvězda.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Index_vulkanick%C3%A9_aktivity

Administrátor
P.A.Semi
3. 7. 2023 01:44
Odpovědět  jhh

Inu, říká se tomu “kognitivní disonance”, když jste prezentován s faktem, který nezapadá do vašeho světonázoru… Tihle “inženýři” v tom budou vidět “zhovadilost”, i když to je velmi evidentní…

Ne, nedá se v tom najít cokoli, co byste chtěl… Na tom obrázku s dvojkou nenajdete výraznou jedničku a naopak… Má to určitou logiku a není to libovolné…

Těch nápisů tam už byly desítky, často mají souvislost s tím, co se zrovna děje, a když vidím inteligentní nápis, tak je celkem logické, že ho tam někdo napsal nebo nechal zobrazit… Kdyby tam byl jeden, mohla by to být náhoda, čím dál víc je ale ta náhoda příliš dobrá na to, aby to byla jen náhoda…

Tady bývaly projekty jako “SETI at home” někdy kolem roku 2000, že hledali nějaké UFO signály v radiových vlnách z vesmíru, běželo to na spoustě domácích počítačů jako spořič obrazovky…
No a tady máte jeden mimo-zemský “signál” přímo pod nosem, a je to podstatně pravděpodobnější, než že najdou nějakou logiku v šumu z dalekého vesmíru… Jenže to tak nezapadá do materialistického světonázoru…

πα½

Markýza
3. 7. 2023 09:17
Odpovědět  P.A.Semi

No já navrhuju hypotézu mentální rezonance (stejně, jako u kruhů v obilí) čili Slunko by mohlo klidně odrážet některé naše myšlenkové pochody, pokud by byly dostatečně intenzivní. Což třeba to vaše odpočítávání klidně může být.
S dodatkem, že i Slunko může být svým způsobem živé a reagovat vědomě – jestli jo, nebo ne, nemáme tušení.

Boomer
4. 7. 2023 07:57
Odpovědět  Markýza

.. jó, to už je let, co jsme poprvé realizovali ten nápad s kroužením v obilí. A je potěšujícím zjištěním, že nezapadnul prachem, že je stále dost hecířů co nelení realizovat nápady, jen aby sranda nechcípla na oubytě.

Markýza
4. 7. 2023 09:46
Odpovědět  Boomer

No tak určitě…..to bych chtěla vidět ty borce, co během dvou hodin vytvoří velesložité obrazce, stop nezanechavše. 😀 Rezonance, mentální vám říkám. Zkusil jste někdy nasypat na blánu bubnu mouku – nebo kovové piliny (ty jsou ještě lepší) a pod tím pustit zvuk? Famózní! No tak tak nějak, si myslím. Osum miliard mozků zkrátka vytváří vybrace jako sviňa, to se vsaďte.

All
2. 7. 2023 22:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro P.A.Semi : ,, Přichází mi na mysl, že ,,skryté planetární špičky” spoza opony dobře vědí,kdy,jak a v jaké síle postupně budou probíhat pro nás nevyhnutelné planetární změny ( o kterých hovoří i prof.Staněk a jiní) a že je chtějí využít ve svůj prospěch až tak,že jejich války a válečné plány budou koordinovat s těmito ,,tera změnami” a že to mají ve svých souběžných a genocidních plánech zahrnuto plánovitě dopředu”. Myslím si ale,že jim to nevyjde,jak předpokládají.Rusové nejsou hloupí a vědí totéž,nebo mnohem více,dovedou myslet a pomáhat,věřím východu,ne krvavému západu.

Administrátor
P.A.Semi
3. 7. 2023 00:26
Odpovědět  All

Akorát tyhle “planetární špičky” jaksi zapomněli počítat ve svých plánech s Hospodinem…

A právě proto tam možná ty číslice na Slunci jsou, aby se důrazně připomněl…
Ono je dost možné, že kdyby se to dozvěděli včas, tak některé z těch svých plánů zase radši potichu spolknou a dají si většího bacha…

Mimochodem – jedna taková “planetární změna” vycházela na 17.2.2022 a ten, kdo nechal právě v ten den nastartovat Ukrajinský konflikt ukrajinským útokem na Donbas o tom musel vědět a chtěli to využít, jako i předtím nastartovali Majdan na sklonku 2013, ale nepochopili, že to v 2022 byl naopak negativní a oslabující impuls… Což ale tím spíš bude potřeba si příště dát pozor na toho, kdo toto časování zná a bude čekat na další výkyv tohoto kyvadla… (poněkud se tím prozradili…)
(K tomu jen podotknu, že pokud někdo zjistí, čím souvisí konec 2013 s únorem 2022, ať víc přemýšlí a nechá si to radši pro sebe… možná je i chyba, že to tu vůbec zmiňuji…?)

πα½

All
3. 7. 2023 01:56
Odpovědět  P.A.Semi

Nevědí co činí a manipulují s něčím,čemu dobře nerozumí a může to být nebezpečné riziko.Kdysi indigo Saša hovořil,že ty změny budou přicházet postupně,ve vlnách a že každá bude mít určitou sílu a svůj význam a že jich bude pravděpod.sedum.Taky vzpomínám na slova Ježíše,že každý z lidí v čase změn dostane přidáno ,čeho má sám nejvíce (pochopil jsem to tak,že zlý člověk bude ještě více zlý a dobrého to posílí tak,že bude ještě lepší) Saša se taky zmínil o slunci a prohlásil,že lidé neví,odkud bere slunce svou sílu a neznají jeho skutečný zdroj.

All
3. 7. 2023 02:04
Odpovědět  All

Ono to krásně sedí i u našich sluhů,nekompetentních politiků projevujících se abnormální neschopností,podlézavostí za peníze a hlupáctvím všeobecně.Hlupák se stane psychopatem a psychopat hraje to odporné divadlo hraničící až s idiocií a to právě vidíme i u našich politiků.

Markýza
3. 7. 2023 09:25
Odpovědět  P.A.Semi

Nevím, jestli zrovna s Hospodinem: myslím, že úplně stačí těch osm miliard víceméně vzdělaných mozků, které se navíc kdykoli můžou domluvit mezi sebou. Tohle prostě neukočíruje žádný prediktor, nebo jak se tomu všelijak říká.
Zeměkoule potřebuje noosféru a když jsem se před mnohými lety ptala, jaké je kritické množství mozků pro její vznik, dostávalo se mi setrvale odpovědi “plusmínus osm miliard” A to bylo takhle celých třicet (nebo kolik) let. V době, kdy jsem o tom začla přemítat, bylo lidstva na planetě polovina….no dobře, nějaká pětka tuším.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
4. 7. 2023 15:58
Odpovědět  Markýza

Tyhle nápady, že za to může spojená mysl lidí?

Vám nedochází, jak velké to Slunce je, a potažmo ty nápisy tam…
Na těch obrázcích by planeta Země byla velká, jako jedna z číslic v tom datumu vlevo dole – o bod víc než 0 na šířku a o pár bodů méně, než 0 na výšku…

To máte jako tvrdit, že mravenci spojeným úsilím pohnou s vlakem… Akorát je to o pár řádů větší rozdíl…

πα½