blog

Sliby-Signály-Volební program.s.r.o.

Neznám v české historii vládu, která by takovým způsobem podváděla a okrádala občany ve prospěch občanů cizího státu. 
Vláda, která nedělá absolutně nic ve prospěch vlastních občanů, ale ve prospěch korporací, kterým garantuje jejich podnikání, to znamená “nejvyšší zisk”, který musí platit občané.
Tato vláda okradla české občany této země historicky nejvyšší mírou inflace, okradla důchodce o legálně minulými vládami garantovanou valorizací. Nevzala však valorizační náhrady církvím, ale ani solárním baronům.   
Tato vláda udělala z práva nástroj strachu na zastrašování občanů, kdy pitomce, kterého ČT pasovala na  “Frontmena české dezinformační scény” , ale kterého by hospodský Palivec okomentoval výrazem “vůl”, pošle na 5,5 roku na tvrdo do vězení. Na druhou stranu v genocidiálních vyjádřeních člena vládní strany Novotného/ODS  nevidí ministr vnitra Rakušak nic zač by měl být trestně stíhán. 
K tomu lze pouze dodat, že orgány činné v trestním řízení, které jdou na ruku vládní moci, udělali z “Právního státu” to, čemu se říká “Banánová republika”, kde zákony určuje vždy moc.
Vláda vedená profesorem Fialou, která porušila své vlastní předvolební sliby a dokonce přepracovala své vlastní programové prohlášení. 
Vláda, která popírá, že jako opozice tlačila na předchozí vládu a hlasovala pro to, aby v době Covidu sanovala podnikatele, což samozřejmě skokově zvedlo zadlužení státu, k čemuž se dnes Fiala a jeho dnešní vládní spolupachatelé nehlásí.
Media, která mají být hlídacím psem, aby se vlády neutrhly z řetězu, tak nad touto vládou drží ochrannou ruku a dělají této zločinecké vládě PR krytí. Neuvěřitelné.
Tragická karikatura pouze ukazuje co je skutečným cílem této nekompetentní vlády, která nehájí práva českých občanů a nebrání českou státnost a suverenitu.
JH

sdílet na

29 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jura S
9. 10. 2023 14:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Vláda pětikulčáku jen v elektřině- plynu vydojila polovinu úspor ve prospěch energošmejdů, všetně ČEZ, který je dobrým sypačem prachů jak pro státní “projebávky” tak pro různé “důchodové” pseudofondy židovských bank v USA. V prasečím internetovém bankovnictví nelze již pod vyděračský nazi poplatek fezinfožumpě ČT napsat “vzkaz pro příjemce” !!! Nebo to mám jen já ? že jsem tam napsal “VÝPALNÉ ŽUMPĚ” ?

Mike
9. 10. 2023 14:50
Odpovědět  Jura S

To není pravda. Babiš krade, psali to na Seznamu, Novinkách a říkali v televizi. Přece by nám nelhali.

Standa
9. 10. 2023 15:07
Odpovědět  Mike

Chicht…Seznam a a čt či rádia přece nelžou!

Jura S
9. 10. 2023 15:38
Odpovědět  Mike

Babiš je to samé, za 8 let s energetokou neudělal NIC, a držel “tlamu” aby pobral na Agrofrk co nejvíc dotací z hnízda neobolševiků – Brusele – Sorošovy zadele…

Selektor
9. 10. 2023 14:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Nebylo by lepší, místo mňoukání začít něco proti tomu dělat? Fascinuje mne myšlení tohoto národa, jenž čeká na zázrak, bohužel zázraky se nedeji takže musíte zvednout žádný a neknucet jak zkurvena žebračka.

Ladislav 💤
9. 10. 2023 15:23
Odpovědět  Selektor

Bingo 👍

Jura S
9. 10. 2023 16:52
Odpovědět  Selektor

No jo, musíme si na “dark netu” vykoupit ilegálně české zbraně, které tam “legálně” poslala hrůzovláda pětikulčáku- vláda národní zrady. Vykoupit rychle, protože zásoby docházejí a skupujou to za peníze EU arabáči z Palesviní…

Jaroslavem
9. 10. 2023 17:20
Odpovědět  Selektor

A až se najde někdo, kdo se nebojí,co uděláš ty? Máš ve všem absolutní pravdu,nepochybuji,ale pochybuji o tom, že budeš ten,kdo se postará. Ve vší úctě. Hezký den

Gales
9. 10. 2023 15:00
Ohodnotit příspěvek :
     

A takhle my tady žijeme. Pánbůh s námi a zlé pryč.Stát hospodaří s dluhem a nikdo to neřeší.Signalista a jeho tlupa se snaží okrást obyvatele aby měli alespoň na úroky.Pokvaď mají lidi co do huby tak budou držet pysk,jako by se jich to netýkalo.A taky není žádnej vůdce kterrý by vedl revoltu. Jedině pracující lid pod vedením komunistické strany může otočit kormidlem dějin kupředu.

Ladislav 💤
9. 10. 2023 15:26
Odpovědět  Gales

Jen kontrolní otazka? Mohl by být socialismus bez komunistů a všech těhle zrádných partaji u nás?
Aby to vedla třeba SPD a ostatní vlastenci? Odpovězte. Protože už mam toho zlodějského, prolhaného a fašistického kapitalismu plné zuby!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jiří
9. 10. 2023 16:19
Odpovědět  Ladislav 💤

Dost těžko predikovat. Vždy nejvíce bohatli podvodníci a zloději. Na tomto byla založena prosperita koloniálních států, které etnicky zcela přetvořili Karibik a některé země jižní a severní Ameriky. Jedni si vytvořili pro sebe ráj na zemi, který naopak kompenzovali peklem na zemi pro jiné. Tyto země neváhaly a dodnes se neštítí jakékoliv prasárny, kterou propagandou dokázali a dokazují i dnes si překrýt, aby nikdo neviděl jejich poschováné kostlivce.
Více než 2000 let Evropská civilizace stála na hodnotách, které měly nad sebou svědomí.
Společnost v nově vzniklém  Česko-Slovensku ty hodnoty měla. Ty hodnoty neexistovaly po období protektorátu. Ty hodnoty opět nabyly svého významu a přetrvaly po celé období do roku 1989, kdy jsme měli velmi kompaktní a stmelenou společnost.  V roce 1989 jsme doufali a věřili, že nastane demokracie.

Jiří
9. 10. 2023 16:20
Odpovědět  Jiří

Jak vidíme tak, dnešní Západní elity si přetvořili demokracii pro vlastní prospěch. Ta jejich forma demokracie není o idejích ve prospě h lidu, ale o tom kdo z těch psychopatů, které si elity platí dokáže více zkomromitovat a pošpinit jiného psychopata, který se dere ke korytům. Oni demokracii dovedli do stavu kdy nezáleží na hlasech voličů, ale o tom kdo hlasy počítá. Dnes se elitáři tváří, že oni jsou protektory demokracie, a oni jsou arbitry kteři soudí jiné. Zločinci se stali soudci, policajti a kati. To je demokracie “Made in USA/EU”. Svoboda je určitě nezpochybnitelnou touhou každého živého tvora. Ale součástí svobody musí být i právo na důstojný život, což znamená žít v souladu s honotami a pravidly, která platí pro všechny. Bohužel neočekávejte od liberálů, kteří ho propojili s nacistickými metodami, což prokazatelně potvrzují svými shovívavými postoji vůči opravdovým nacistům a jejich hodnotám.

Jiří
9. 10. 2023 16:21
Odpovědět  Jiří

To, co se stalo a přerostlo v obrovskou ostudu v kanadském parlamentu nebyla náhoda. Podívejte se jak Kanada hlasovala v posledních létech v OSN v případě rezoluci odsuzující glorifikaci nacismu. Nulová tolerance k nacismu a to hlavně v případě politiků, kteří by měli být v případě i ignorace navždy zbaveni možnosti zastávat veřejné posty. Taktéž stejně tvrdě postihovat kohokoliv kdo na jednu věc má dvojí vnímání. To by, ale media a novináři byli skutečně „hlídači demokracie a práva“.

Ladislav 💤
9. 10. 2023 16:26
Odpovědět  Ladislav 💤

Čekám na ano, nebo ne? Nemám rad dlouhé fraze.😀

pedro
9. 10. 2023 17:03
Odpovědět  Ladislav 💤

Nemohl nikdo, kdo si hraje na humanitu. Humanitu nám vnutili, aby je nikdo nevěšel za zradu. Havel tuto zemi zradil total. Zrádci kradou miliardy a nic se jim nestane, mají práva že? Kdysi by je národ roztrhal na kusy, dnes národu šlapou na krk a nic.

Gales
9. 10. 2023 18:35
Odpovědět  Ladislav 💤

Komunismus vytvoří potřeba společnosti.Nebude to ale komunismus na základě ,,vítězství pracujícího lidu” ale nutnost zefektivnit výrobu a spotřebu.

Standa
9. 10. 2023 15:48
Odpovědět  Gales

Lidé bohužel drží hlavu dolu. Svěrák na lidi se utahuje.A , smějí se nám do očí ….ti nahoře…
SMRT UKRAJINĚ A p.p.na Hradě.Ten nyní prohlásil , že válka proti RF je nutná.
DEFENESTRACE. Jinak zahyneme.

Ladik
9. 10. 2023 18:50
Odpovědět  Gales

Jediná síla, která by dokázala zvrátit současný stav je dělnická třída. Na rozdíl do ostatních sociálních skupin se její zájmy plně shodují se zájmy celospolečenskými. Změny v sociální struktuře, záměrně zaměřené na deklasování této třídy likvidací průmyslu, oslabily potenciál pro boj s lumpenburžoazií. Hledal jsem informace o současné sociální struktuře a nenašel. Komunistická strana je stmelující a organizující silou právě této třídy, musí hájit nekompromisně její zájmy a na jejím stavu závisí i síla dělníků. Bohužel Filip a spol. se drželi koryt příliš dlouho a komunistická strana ztratila revoluční náboj. Obnova této strany je podmínkou pro úspěšný boj za jiné společenské uspořádání. V jiném případě jde vše do kopru.

Pavel z Moravy
10. 10. 2023 08:46
Odpovědět  Ladik

Nezmění se systém, nezmění se nic. K tomu je ale zapotřebí duševně vyzrálého lidu a ten tady není. Západní kapitalismus je v totálním marasmu a morálním rozkladu a všechen ten hnůj byl nasměrován i k nám. Bez výchovy nových morálně, vlastenecky a lidsky orientovaných generací spolu se změnou systému neuděláme nic. Nějakým pokynem shůry se to nespraví. To by byla dlouhá cesta nápravy stavu na kterou se nechce nikdo vydat. Toto pochopil Putin a jeho blízcí a proto mohou začít pomalu provádět změnu ve své vlasti. To, že tento národ šmahem odsoudil vše co pro něj udělali komunisté odsoudil i sebe do stavu totálního chaosu a barbarství. Z tohoto stavu je jediná cesta – změna systému. To ale nikdo nechce, neb každý chce být boháč, tak potom zde není řešení a naříkat je zbytečné.

zuzana
9. 10. 2023 15:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Americké zbraně z Afghánistánu skončily u Palestinských skupin operujících v Pásmu Gazy

https://aktax.cz/americke-zbrane-z-afghanistanu-skoncily-u-palestinskych-skupin-operujicich-v-pasmu-gazy/

Jiří
9. 10. 2023 16:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Tento problém zlodějin a lhaní je starší 30ceti let ,od té doby ,co komunisti dobrovolně předali otěže západním demokratům podvracejícím socialismus ,jmenovitě Klaus a ODS. Současnost je zabetonovaná tak ,že ODS ovládá vše ku prospěch svým zlodějským kamarádíčkům ,kteří republiku prodali.Nemáme šenci něco změnit ,jen nadávat.

zuzana
9. 10. 2023 16:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Alianci NATO docházejí zbraně pro Ukrajinu

https://aktax.cz/alianci-nato-dochazeji-zbrane-pro-ukrajinu/

Putinovec
9. 10. 2023 17:35
Odpovědět  zuzana

Tak snad jim vypomůže Rusko , ze svých zásob . Některé zbraně se dají doručit adresátům bleskově .

Unter
9. 10. 2023 18:41
Odpovědět  Putinovec

Bleskově, to zase né, ale je to rychlejší, než zvuk.

Kelly
9. 10. 2023 17:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Ve středu ve 12 hodin před Úřadem vlády budeme dělat krátkou demonstraci, kdy budeme řvát k Fialově vládě, aby už konečně táhla do hajzlu. Na demonstraci proti odsouzení Tomáše Čermáka na 5,5 roku před Ministerstvem spravedlnosti se nás sešlo tak 45. Tak takto to vypadá se zbabělostí tohoto národa. Avšak na vyjádření loajality k fašistické 3. říši se sešlo v červenci 1942 na Václavském náměstí 200 tisíc lidí.

Jura S
9. 10. 2023 18:26
Odpovědět  Kelly

Vemte si vidle, kdyby se ty krysy dívaly z voken…. že jste pracovitý lid s polním zázemím né dobytek z filozofické fňukulty.

Unter
9. 10. 2023 18:50
Odpovědět  Jura S

Zatím největší strach ukázali z dřevěného vinglu s cancourem provazu. Dobře si pamatují, jak tady skončila banda soudruha Slánského.

Slovan
9. 10. 2023 18:51
Odpovědět  Kelly

Kelly, všechna čest. Díky vám. 👍👍👍🌹🌹🍀🧡

Frank
9. 10. 2023 18:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Fialenko stále dokazuje, že profesorem může býti kdejaký blbec. Ale to přece kdekdo ví. Ten užvaněný a prolhaný signalista je kdekomu jen pro smích, jenže za to si nic nekoupíme.