blog

Nespolehlivá spojenectví

 OLEG LAVROV

Dobrý den, impérium.

Nedávno navštívil Čínu poprvé po osmi letech poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan. Hovořil se spoustou lidí, včetně prezidenta Si – a první zpráva, kterou přivezl do Pekingu, byla, že američtí demokraté doufají, že zůstanou u moci i v příštím prezidentském cyklu. Jinak by se s Jakem nikdo ani nebavil – s chromou kachnou se nebaví vůbec nikdo, nikoho nezajímá názor chodící politické mrtvoly. A tady se tři dny vyjednávalo, mluvilo a přesvědčovalo. Jake zřejmě upozornil Sia na možnost, že by mohl být (Sullivan) znovu jmenován – a vzhledem k do očí bijícímu personálnímu vakuu v řadách demokratů s tím lze souhlasit. Jaké však bylo Jakeovo zdůvodnění nevyhnutelného vítězství („uřehtané“) paní Harrisové, je zvláštní. Možná proto, že voliči na amerických hřbitovech jsou již připraveni a netrpělivě čekají na den voleb – a pošta vykazuje svou připravenost na další volební zázrak.

Sullivan přinesl Siovi a Wang Imu dohodu – a její vstupní podmínky se Číňanům zjevně nelíbily. Odmítnutí bylo natolik zdrcující, jak jen mohlo být – a po Blinkenově neúspěchu ohledně dohody o Blízkém východu byly šance na dohodu s Pekingem minimální. Už jen proto, že Peking není připraven vzdát se kontroly nad zeměmi Perského zálivu – a ty jsou v novém ekonomickém obrazu světa příliš důležité na to, aby je jen tak vyškrtl z mapy. Rozloučení s Jakem bylo chladné. Číňané zdvořile požádali USA, aby si v obchodě s Ruskem hleděly svého, a zároveň od 1. září omezili dodávky komponentů pro kvadrokoptéry do západních zemí, mezi něž patří i oblast severního Černomoří – a tento moment výrobu bezpilotních letounů pro Kyjev prostě pohřbívá, protože uhlíkové rámy a vrtule tam nikdo nikdy nevyráběl. Všechno pocházelo z Číny a elektronická výplň bez mechaniky – hromada drátů a čipů, nic víc.

Nicméně soudruzi Wang I a Si byli informováni, že Amerika od nynějška soustředí své úsilí na boj proti “nezákonnému vzestupu ČLR” a je připravena ustrojit pro jejich čínské protějšky jedno či dvě překvapení. V reakci na to čínští protějšci informovali soudruha Sullivana, že bojová koordinace s ruskými soudruhy je na poměrně vysoké úrovni, a znovu soudruhu Sullivanovi navrhli, aby si to dobře rozmyslel – i vzhledem k tomu, že Moskva a Pchjongjang dosáhly nebývalé úrovně spolupráce v politických hrách, mohlo by být překvapením i otevření druhé severní fronty proti americkým imperialistickým ambicím. A to velmi šokujícím.

Srovnávací falometrie je věda tak stará a mocná, že ji nelze ignorovat. Spor o to, kdo má silnější bitevní lodě, se vždy vedl ve vysokých tónech a občas přerostl v permanentní rvačku, ale tady ani Amerika není schopna posoudit skutečné vojenské schopnosti Číny – lze víceméně adekvátně posoudit morálně volní vlastnosti Čínské lidové armády, ale se schopnostmi v reálném boji hodnocení ochabuje. Žádný superpočítač Pentagonu nedokáže spočítat “mentálního Kima” a superšpiona KGB v kanceláři z červených cihel v centru Moskvy – a mnozí analytici se dohadují, že Rusové chytili Západ na háček, když znovu a znovu demonstrovali slabost. Nicméně Číňané otevřeně sázejí na vítězství demokratů – už jen proto, že Trump je ostře proti Pekingu a Tim Walz, případný viceprezident paní Harrisové, byl v Číně za posledních sedm let nejméně třicetkrát. Ale jen odpovědní soudruzi vědí, proč tam jel – vědí to, ale mlčí jako čínští partyzáni v zajetí japonských okupantů. Jinými slovy, snažili se Číňany dostat na vějičku s pravděpodobnou válkou se všemi sousedy – ale ti, kdo sledují čínskou diplomacii, dobře vědí, že v posledních letech Wang I objížděl téměř všechny a řešil územní spory nebo je omezil na minimum. Jediné větší problémy zbývají s Filipínami, ale i tam je situace krajně nejednoznačná – po vstupu Indonésie, Malajsie a Thajska do BRICS budou jistě Filipínci chtít být také zdraví a bohatí. To je ve spojenectví s Amerikou téměř nemožné, takže propletenec “přátelské konfrontace” u jižního pobřeží Číny lze považovat za částečně rozpletený.

A tady Číňané nahrávají akutní otravě USA hloupými kroky vedení Washingtonu – a ať si říká kdo chce co chce, toxikóza už zasáhla polovinu planety. A v akutní podobě se stačí podívat na Evropskou unii. A na činnost říšského komisariátu v Bruselu – ten se tak švihácky elegantně odtrhl od reality, že z toho začíná jít strach i na samotný Brusel. Vždyť je to významné historické centrum, dědictví upadající evropské civilizace, a za pár set let se archeologové budou prát mezi sebou o právo vykopávat zpod rozvalin v hlubokém lese Evropskou komisi. Důsledky jsou skutečně již nyní vidět po celém světě:

Brazilský telekomunikační úřad v pátek oznámil, že pozastavuje přístup k sociální síti X Ilona Muska v zemi, aby splnil příkaz soudce, který ji zablokoval kvůli několikaměsíčnímu sporu s miliardářem.

Populární platforma sociálních médií nedodržela ve čtvrtek večer soudem stanovenou lhůtu pro jmenování právního zástupce v Brazílii, což vedlo k pozastavení činnosti.

Musk tvrdil, že soudce Nejvyššího soudu Alexander de Moraes se snaží zajistit nepřiměřenou cenzuru, zatímco soudce trval na tom, že sociální média potřebují regulaci nenávistných projevů.

“Zavírají brazilský zdroj pravdy číslo 1,” napsal Musk v pátek v příspěvku na X.

A to je pro X šestý největší dostupný trh planety, hned za Spojenými státy, Japonskem, Indií, Indonésií a Británií na druhém místě.

Přidejte k tomu předběžná opatření proti Googlu zpravodajských agentur z Ruska Cargrad a TV-Novosti v Jihoafrické republice, v té stejné Brazílii a řadě dalších zemí vymáhající od americké platformy v Rusku nezaplacené pokuty (a ony se za každý den zpoždění zvyšují o 100 tisíc rublů) můžeme již konstatovat, že tuto fascinující hru mohou hrát všichni naráz, a to nejen Spojené zatím státy. Ano, není vůbec jisté, že se vše podaří hned, ale to není to hlavní – hlavní je, že americké mediální zdroje už začaly mít potíže. A precedens je vždycky precedensem.

A tohle je pak zábavný obrázek. Rusové jsou v neustálém spojení s USA (speciální služby, ministerstvo zahraničí, armáda), Číňané jsou v neustálém spojení s USA – ale když se nad tím trochu zamyslíme, zjistíme, že Rusové a Číňané jsou v neustálém spojení s demokraty. Demokraté jsou Moskvě i Pekingu do urřité míry výhodnější – ale Trump je celkem nevypočitatelný a relativně rovnoměrně vzdálen ode všech. Proto Putin tak otevřeně prohlásil, že nám prospívá “zkušený politik Joe Biden” – je pro nás skutečně mnohem výhodnější než Trump se svou strategií konfrontace každého s každým. Skutečnost, že Jake Sullivan mohl jet k Siovi, je právě znamením, že Peking je otevřeně proti Trumpovi. A kdyby Jake letěl do Moskvy, setkal by se s Putinem úplně stejně – prostě proto, že Rusko a Čína spolupracují na potopení volebního klání Donalda Fredowiče. Ale i kdyby Trumpa nepotopili, je to signál, že se s ním nebude jednat; a pro politika na takové úrovni nemít páky na protivníky je smrt. Politická smrt, ne to, co si myslíte – ale přinejmenším  dalšího “naštvaného občana” s „dlouhou puškou“ mohou Trumpovi zorganizovat také.

V této souvislosti začínají mít zprávy na Západě o tom, že se KLDR po hlavě vrhla do hry, až hysterický nádech:

Jihokorejský zákonodárce s odvoláním na zprávu zpravodajské služby uvedl, že Severní Korea od roku 2022 odeslala do Ruska více než 13 000 přepravních kontejnerů, které by mohly obsahovat až 6 milionů nábojů.

To je mnohem větší zásoba, než se mnohem bohatším západním spojencům Ukrajiny podařilo nashromáždit … dohromady.

Evropští spojenci Ukrajiny výrazně zaostali za svým cílem dodat do května 1 milion nábojů.

Podle analytiků znamená severokorejská zásobovací linka, že Rusko může pokračovat ve své vyčerpávající opotřebovací válce … i v dohledné budoucnosti, protože se snaží podkopat mezinárodní podporu Kyjeva a čeká na … no prostě až mu dojde munice.

Severní Korea na druhé straně dostává technologie, které jí pomáhají v rozvoji, přestože je darebáckým státem (podle USA samozřejmě – pozn.překl.).

“Výrazně nižší než cíl” je, když místo milionu uvedou jen 300 000. A to je tak rezerva na dva, maximálně tři týdny – a pak už jsou jen zuby na poličce a kurské dobrodružství, které žere rezervy jako šílené. Stáhnout se také nemohou, protože pak vznikne další bezpečnostní zóna, ale na úkor Sumské oblasti severního pobřeží Černého moře – a to je další fronta, kterých už je šest i bez ní. Není ji čím uzavřít, takže generální bitva už je vlastně prohraná – a před námi je podzim, tání, bláto a chladné počasí, což nijak nepomáhá zvednout morálku AFU. K tomu se přidává hroucení fronty v Donbasu a neúspěšná buzerace budoucích řidičů tanků Abrams a pilotů F-16 – v některých regionech nedosahuje míra mobilizace ani 20 %

Na rozdíl od sofistikovaných přesných zbraní dodávaných západními spojenci není navádění severokorejských střel závislé na systémech GPS, takže proti nim nelze použít prostředky elektronického boje, které zašifrují a tím zamlží jejich souřadnice.

To je něco, co má Severní Korea k dispozici ve velkém množství.

“Ačkoli KLDR v mnoha ohledech zaostává za zeměmi NATO ve vojenských technologiích, masová výroba dělostřeleckých granátů není složitá,” uvedl pro Business Insider Jacob Parakilas, vojenský analytik z RAND Europe.

Poznamenal, že Severní Korea se od roku 1953 připravuje na obnovení “existenční” války s USA a hromadí obrovské zásoby.

Za 71 let jich lze nashromáždit tolik, že se nikdo už nebude cítit malý – a protože Moskva už také začala Pchjongjangu dodávat zpravodajské informace ze svých satelitů, soudruh Kim má najednou trojrozměrný obraz prostoru v dosahu svých zbraní – a soudruh Kim se velmi snaží, aby hranice byly co nejširší a co nejvzdálenější. Je pravda, že USA to všechno označují za nespolehlivé spojenectví. Protože spolehlivé může být pouze spojenectví s USA. Pravda pravdoucí, Evropané za to určitě dají svůj zub. Každý Evropan po jednom.

Čínské neuronové sítě si mezitím již představují setkání Si a Harrise v roce 2025. Zhruba takto:

Doufám, že si nitro Dzenu nesplete čínský obrázek s obrázkem nepřátelství – podívejte se, jak mile se soudruh Si usmívá. A Kamala je velmi velmi šťastná. (Dzen – platforma zveřejnění článku – pozn.překl.)

Ovšem pokud jsem to správně přeložil … Peter 008 

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
28 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
krůtí brko
1. 9. 2024 23:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Díky za překlad, článek poučil i pobavil. 🙂

Markýza
2. 9. 2024 10:26
Odpovědět  krůtí brko

Mně nejvíc pobavil “nezákonný vzestup Číny” 😀 😀

2. 9. 2024 18:02
Odpovědět  Markýza

Jó, pobavit dokážou, to jo.

pája
2. 9. 2024 21:30
Odpovědět  krůtí brko

Ano soudruhu, článek je vskutku poučný a dosti mě pobavil.😃

Stan
1. 9. 2024 23:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Zajímavý článek, který jen potvrdil co říkám delší dobu,a to že Trump je mnohem horší volba než uřechtaná kobyla Harris

Slovák
2. 9. 2024 02:36
Odpovědět  Stan

Pochop že v 2025 začína krátky 7 ročný cyklus, Sata-juga, posledna fáza kolapsu USAtana= USraela= United Snakes, a satan tam musí zavladnuť, stoj čo stoj! Tí vzdelanejší vedia že to bude žena a diabol! A hinduistická Kamala je doslovne v preklade= Ďábel, a ten je v biblii identifikovaný aj ako satan a antikrist! Prvá žena prezidentka, a hneď Ďábel! Preto odmietli Killaru Clintonovú, nebol ešte čas na jej voľbu! A tí vzdelanejší vedia, že argentínsky žid Bergoglio ( Syn hory) je Posledný, 266.pseudopápež, vybrali ho naschvál, 13.3.2013, ako symbol ityfalickej hory pred prerodením sveta…Je to Petrus Romanus= Peter Rimsky, podľa biskupa Malachiho, ktorý ukradol zidomurarsky archív Vat+i+Kánu a zverejnil 111 posledních papezov a ich nick mená! Tento argentínsky ” rabín” si vzal nick ako Francesco I, po patronovi Talianska, Francescovi z Assisi, ktorého obcianske meno bolo Giovanni di Pietro Bernardone, teda di Pietro= Petrov nástupca a nasledovník, ktory bol Prvý na Stolci Vatikánskej židolóže, a tento je Posledný,ako Čierny Peter, teda Petrus Romanus! A už pre neho nie je ani hrobka! Za jeho účinkovania má byť večne mesto na 7.kopcoch= Rím zničený! Takže nastupom Kamaly….

Slovák
2. 9. 2024 02:46
Odpovědět  Slovák

Nástupom Kamaly= Diabla, začne 7 ročné súženie sveta, do roku 2032/ 2033, roky ako Novus Ordo Seclorum= Novy poriadok istý/ zaručený, a rok 2033 ako Veľky Jubilejny rok Krista a Jeho 2.Príchod, ako ” zlatý vek”= Krita-juga, čím bude satan a zlo spútané minimalne na 1,000 rokov! Tieto roky sú zakódované v pamiatkach celého antickeho i moderneho sveta, od terakotovej armády= solilunarny kalendár, az po USA Kalendár mrakodrapov, zverejnený v US National Geographic magazine, February 1989, strany 156-157! A Trump dominuje v ňom, patria mu 3 klúčové strany, no čísla okolo Trumpa jasne hovoria v jeho neprospech, NEVYHRÁ VOĽBY, čo vyvolá Občiansku vojnu v USraeli, číslo 2!!! A to bude aj záver korporácie USA !!! A o tom píše aj 84 ročné ” zidozednářské proroctvo” trvania falošného fyzickeho Izraela od roku 1948 po rok 2032! Kto ma rozum, vie čo cislo 84 a 8 a 4 symbolizujú v židozednářstve!!! A teraz ma môžete lynčovať, lebo mnohí neviete o tomto zhola nič!!!

Slovák
2. 9. 2024 02:56
Odpovědět  Slovák

Preto padol židobolsevicky Sovietsky zvaz, a židmi podmínovaný Západ ako KoZa začal s nenávistnou a masívnou Rusofóbiou,sankciami a vojnou proti Rusku, kde je Rusko agresor ale spravodlivý medzi par spravodlivymi vo svete nastupujúceho satanizmu zo Západu! Východ je miestom odkiaľ sa udeje 2.Príchod Krista, ako aj vyjde nové slnko v novom veku! Na východnej strane sú oltáre, ale aj Raj , dobro a znovuzrodenie! Preto má Rusko špeciálnu úlohu v židozednářstve, úlohu St.Georgeho- Stínača Hada a Draka, vid ho v strede Dvojhlavej= Duálnej orlici/ orlovi, na bielom Kristovom koni Očistca sveta, kde stína kópiou USAtana!!! A tym aj celú obetnú KoZa, a to za menej ako hodinu času! Smrť Amerike= USAtanovi, smrť KoZa, nech žije Rusko a nový vek Vodnára= Krita-jugy!!!

Administrátor
P.A.Semi
2. 9. 2024 10:35
Odpovědět  Slovák

Kecy !
A záměrné lži, falešné překlady jmen, nesprávné a falešné výklady symbolů…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
2. 9. 2024 07:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Američané již udělali jednu kardinální chybu tím, že si zvolili za prezidenta černocha Obamu. Tento rok chtějí udělat druhou chybu – zvolit si ženskou. Když se jim to podaří, tak se z domácích problémů už nevyhrabou. Nevím, jestli jim to zlo mám přát nebo ne 🙂 Vizitka země – jednou negr, potom baba 🙂

stan
2. 9. 2024 07:54
Odpovědět  Pijack

Ale to je přece dobře, aby USA v těch problémech byli. A k tomu je potřeba, aby byla zvolena řechtající se kobyla Kamala, která destrukci USA bude urychlovat.

Pijack
2. 9. 2024 09:24
Odpovědět  stan

Jj, pro svět dobře, pro obyvatelstvo USA bída. Jenže kdo zaručí, že ta fanatická ženská neprovede něco nepředpokládaného vůči světu? Jak se někde objeví příliš emancipovaná politička jako v EU, víme jak to dopadá. Ženy nemají sklony k vyvážené politice.

Spam orinoko
2. 9. 2024 12:28
Odpovědět  Pijack

Příště už by mohl kandidovat a vyhrát náčelník Zatočený Pyj. Byl by to návrat do vlastního oSUDU. Prodávalo by se apačské bozole a manituovy kugeln. A jeden každý by musel za trest stát u totemu amrdola foltýna.

Viking
2. 9. 2024 19:17
Odpovědět  stan

Až na to, že ty jejich problémy platíme my.

Jarek
2. 9. 2024 17:22
Odpovědět  Pijack

Obamu si američané nezvolili. Byl dosazen ve zmanipulovaných volbách při “zahrání” na city voličů ,”jaké jsou USA demokratickou zemí bez rasizmu,” a to i přes skutečnost ,že nebyl rodilý američan což ústava USA vylučuje. Narodil se v Mombase v Keni a ani rodiče ani náhodou nebyli američané. Až CIA zmanipulovala jeho původ a vystavila rodný falešný list na Havaj. Dnes je to i v USA veřejně známo stejně jako to, že jeho “rodinu” poskládala rovněž CIA a to dost nešťastně co do ořientací. Ostatně Klamala má stejný problém s původem.

Autor
2. 9. 2024 07:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Velmi, velmi zajímavé

Gales
2. 9. 2024 09:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemám tuchy jaké myšlení má Si ohledně voleb v USA ale z mého pohledu jsou tihle dva kandidáti srovnatelní. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Válka by se měla odehrát taky u nich a nejenom v Evropě.

Autor
2. 9. 2024 18:57
Odpovědět  Gales

Pro Čínu může být rozdíl, pro nás určitě moc nebude. Snad jen to, že pokud Trump, pak snad naděje na změnu hodnot, ale tomu nevěřím, vždyť byrokracie USA blokovala Trumpa a nebo Harris, pak proběhne celý cyklus se vším všudey k pádu nejen liberálů, ale i Západu. Liberálové neumí příliš logicky myslet, proto ta nepochopitelá řešení, i když podle liberalismu jsou přímo “učebnicová”.
Ale pravda je, že tak jako tak my, vlastně celá Evropa bud etak jako tak prostě USA ždímána do poslední kapky “finanční krve” … a ono to vlastně už probíhá a zrychluje se to.

standa
3. 9. 2024 12:12
Odpovědět  Gales

Prominte, ale osmnáct je osmnáct! A ,, bez dvou za dvacet.” znamená , že , že vstupní je 22!
K věci! Nám to může být jedno, tato naše loutková vláda si půjde pro ,, inštrukce” a příkazy k jaké-koli vládě v USSA!
Proto musíme vyměnit nejdříve vládu, Senát a Padlament. Musíme začít doma , jako Hundáři + Slováci. Budou krajské voby. Tvz. hejtmani + předsedové stran ( jako vždy samý odborníci) se naklepou do budoucí vlády!Jde pouze o kšeft koaličních stran.NEVOLTE KOALICI, jinak se nic nezmění ….pouze defestrace ! Ale vysvětlujte to vesničanům!!! V Německu 100 000 traktorů na náměstích a v naše maistremy to zamlčují!

standa
3. 9. 2024 12:23
Odpovědět  standa

Hungář je od slova Hůn-Madar. Defenestrace.. člověk je z toho horka…..a sekání trávy….ještě , že existuje pííívo.

Boomer
2. 9. 2024 10:28
Ohodnotit příspěvek :
     

.. hm, a v čem spočívá ta Trumpova nepřijatelnost pro čínské vedení?

Administrátor
P.A.Semi
2. 9. 2024 10:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten AI obrázek, to není, co si “neuronové sítě představují”, ale co jim člověk zadal, že to AI má zobrazit… Na zakázku, protlačuje snahu o vliv nějakého autora, jen “štětec” je digitální…

A ovšem – v Brazílii po komunistickém převratu a volebním podvodu tenhle maniakální “soudce” zcela odtržený od reality by chtěl být nejméně vládcem celé planety, a ignoruje všechna pravidla včetně brazilských zákonů… Maniak posedlý mocí… Protože X odmítl cenzurovat, když brazilská opozice proti tomuhle mafiánskému “soudci” zveřejnila nějaká fakta, která po vzoru soudruhů z EU prohlašuje diktátor za “dezinformace”…

πα½

Administrátor
P.A.Semi
2. 9. 2024 17:45
Odpovědět  P.A.Semi

A těší mě, že Slovanka (necenzurovanapravda.cz) a Cz24.news to vidí podobně s tou Brazilskou diktaturou, a přidavají zajímavé detaily…

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/brazilie-zakazala-muskovo-x-pouziti-vpn-je-prisne-trestano-bude-eu-dalsi-na-rade/
https://cz24.news/pote-co-brazilie-zakazala-muskovo-x-pouziti-vpn-je-prisne-trestano-je-eu-na-rade/

»Brazílie je diktaturou, jejíž zvolení bylo podpořeno US Deep State …
v zemi po zfalšovaných volbách v roce 2022 proběhly masové protesty, kterých se účastnily miliony lidí. Záhy poté, co díky zásahu CIA převzal moc socialista Lula, začala země naplňovat globalistickou agendu pilněji než jakákoli jiná země světa.

Brazílie například zavedla v pilotním projektu digitální měnu – a to dokonce i s napojením na systém sociálních kreditů.

Mimo jiné bylo zavedeno také povinné Covid očkování pro většinu populace – u dětí už od 6 měsíců věku – a byla zakázána mnohá opoziční média. Někteří novináři byli nuceni emigrovat a další byli uvězněni. Bývalý – a u Brazilců oblíbený – prezident Bolsonaro má díky soudnímu rozhodnutí zákaz znovu kandidovat. …«

πα½

Autor
2. 9. 2024 19:10
Odpovědět  P.A.Semi

A u nás není diktatura? Celoevropská? NIčení všeho lidského? Á, já zapomněl, to je levicová – opětže skoro komunistická – diktaura EU. Zajímavé. Co je levicovéjho na těhle “levicových” politicích? Na Fialovi, na Rakušanovi, na Černochové, na Bidenovi, na Harisové, Layenové, Borellovi, Macronovi, Scholzovi atd. atd.? Vždy rozhodují činy a skutky a nikdy ne slova, či představy.

Administrátor
P.A.Semi
3. 9. 2024 16:15
Odpovědět  Peter 008

Co je na nich “levicového” ? Bolševické zakazování a nařizování údajně “v zájmu lidu”… Dotace a státní podpora kde-čemu v “politickém zájmu”… Levoty a všemožné lhaní…
A ovšem jistěže EU je bolševická byrokratická diktatura, ale v té Brazílii je to nyní ještě o pár stupňů horší…

πα½

Boomer
4. 9. 2024 09:08
Odpovědět  P.A.Semi

.. P.A.Semi, tak nějak si myslím, že cosi takového marně vysvětlujete lidem, kteří Hitlera a nacismus(nacionální socialismus,Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, NSDAP) ) považují za pravicové. Pravičáci sdružení v socialistické dělnické straně, a ve svém volnu se ještě kulturně a sportovně vyžívali, rekreovali, bratřili a sestřili v rámci NS Gemeinschaft Kraft durch Freude. Zábavné pomyšlení… ;o)))))))

Dnes bude opět krásný podletní den, tož stisknu START a vyrážím do kopců.

Slovan
4. 9. 2024 10:10
Odpovědět  Peter 008

Máte to Peter marný, vysavětlovat někomu, kdo upředňostňuje individualismus!!
Tito jedinci trpících nadřazeností druhých tohle nikdy pobrat nemohou. Jak je to s bolševizmem, kdo ho zavedl, lépe řečeno, kdo ho vymyslel víme. Je to jen dvousečná zbraň na obyčejný lid, kteří prosazují myšlenky, názory, dobré pro společnost, nevýhodné pro ty co si myslí, že jim patří zeměgule. Je velice směšné se neustále dóóókolečkááá dokolááá vymlouvat na levičáctví. Pan Skála a jemu podobní jsou prý také levičáci, no a mám v nich takovou důvěru, že bych jim dal spravovat svůj majetek. Kdežto pravičákům s ODS, KDU určitě NE!! Nene, není to o politické příslušnosti, je to o dobrých lidech a o všehoschopných swynííí!! Tyhle kecy o levičáctví na mě už dávno neplatí a propagandisté ať si je strčí do (_!_). ČEST.

Jan
5. 9. 2024 19:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Sullivan je jako poradce vlady zodpovedny za rozbiti vztahu USA s Ruskem. I on je ovsem jenom pouha loutka rizena londynskymi sionisty. Tlampac, Podcast z Londyna.