blog

Naše ministryně střílení navrhla, abychom vystoupili z OSN, paní Müllerová?

„Nepovídejte milostpane. A to jako ta Černochová? A kde nebo kdy to navrhla?“

„Na sociální síti X v sobotu večer. Čili hned druhý den potom, co Valné shromáždění OSN velkou většinou hlasů schválilo rezoluci vyzývající k humanitárním příměří mezi Hamásem a Izraelem“.

„A to jako jde, vystoupit z OSN? Já myslela, že být v ní je povinné“.

„Tak to nemůžu sloužit, paní Müllerová. Vím, že se do OSN nové státy hlásí, ale nevím, jestli se z OSN dá taky vystoupit. Možná že jo, ale nevzpomínám si, že bych o takovém případu kdy slyšel“.

„Ano, je to asi moc vzácné, to vystoupení, že pane Švejk. Ale vlastně proč bychom to právě proto neudělali, že ano? Aspoń by se o nás víc mluvilo. Vždyť jinak o nás dnes nezakrákorá už ani ten havran“.

„Moment! Teď jste možná klepla hřebíček na hlavičku, paní domácí. Protože já si od rána říkám, proč na nás ta Černochová ten nesmysl s vystoupením z OSN vytasila, a vy jste mě teď přinutila dumat nad tím, jestli to není proto, že už 24 hodin nebyla na obrazovce, v rozhlase a ani v novinách“.

„Jo, tohle je vážná nemoc, milostpane. Slyšela jsem o jedné ubožačce z Vinohrad, že se vrhla pod lokomotivu jenom proto, aby se o ní psalo. Ale ještě těsně předtím napsala do novin, že si přeje, aby zprávu o jejím konci doprovodili jejím celým jménem a neodbyli to jenom zkratkou“.

„No byla pečlivá, to je všechno. Ale ani se neptáte, paní domácí, co se té naší ministryni na OSN tak nelíbí, že navrhuje, abychom jí dali sbohem“

„No tak toho bych byla opravdu žádoucna, pane Švejk. Mluvte!“.

„Nelíbí se jí ta rezoluce Valného shromáždění OSN, o které jsem už mluvil.. No ta, co vyzývá k humanitárnímu příměří mezi Hamásem a Izraelem“.

„Ale to je přece dobře, aby bylo to příměří, ne? Lepší, než aby se tam lidi, natlačeni prý v té Gaze jeden na druhého jak sardinky, poráželi hůř než dobytek, jak je tomu dneska. Tak co se jí na tom příměří tak nelíbí?“

„Vyznává asi zásadu, že když jste mi dali na držku, musíte vydržet, když jich dostanete deset zpátky. Víte ale já si myslím, že o tohle jí ani tak moc nejde. Podle mě ji hlavně zdrtilo samo to hlasování. To, že ze 193 zemí světa hlasovalo pro humanitární příměří 120 zemí, 45 zemí se hlasování zdrželo a jenom 14 zemí, mezi nimi i my, hlasovalo proti humanitě. A že mezi těmi 14 protihumanitárními zeměmi byly vedle nás, Izraele, USA, Rakouska, Maďarska a Chorvatska už jenom tak málo proslulé země jako Marshallovy ostrovy, Mikronésie, Republika Nauru, Papua nová Guinea, Paraguay a Tongo“.

„No jo, tak teď už chápu, že se té dámě z tak málo vznešené společnosti udělaly pupínky po těle. Ale řeknu jen jedno. Bude si muset zvykat“.

Lubomír Man

sdílet na

50 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
zuzana
29. 10. 2023 12:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Nekonečná válka: USA mezi 14 zeměmi, které odmítají rezoluci OSN o příměří mezi Izraelem a Hamásem

https://aktax.cz/nekonecna-valka-usa-mezi-14-zememi-ktere-odmitaji-rezoluci-osn-o-primeri-mezi-izraelem-a-hamasem/

29. 10. 2023 16:29
Odpovědět  zuzana

Nakonec ale, celé to hlasování, k čemu to je? K ničemu se to nedá použít. Jen nám to dává hezký pocit, že jsme ve správným klubu.
A nepošleme teď delegaci do Mikronésie? Jistě by bylo mezi našimi vašnostmi dost zájemců, kteří by se dobrovolně obětovali, zvláště, když to bude vládním speciálem. Na sbratření a výměnu dobrých pocitů.

katango
31. 10. 2023 14:57
Odpovědět  primak

Navrhuji spíš Papuu-Novou Guineu a to do části, kde sídlí ještě původní kmeny.

Petr
29. 10. 2023 16:52
Odpovědět  zuzana

14 zemí a z toho je 10 menších než Šluknovský výběžek.

Gales
29. 10. 2023 17:53
Odpovědět  Petr

Orbán asi nebude ten správnej týpek pro odpor proti EU.

CCC
29. 10. 2023 18:10
Odpovědět  Gales

To mi je záhada, proč Maďarsko a Rakousko? V tom bude nějaká politika. Ale v Budapešti je největší židovská komunita v Evropě, tak asi proto. Orbán si to doma nechtěl rozházet.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Putinovec
29. 10. 2023 19:51
Odpovědět  CCC

Není to záhada . Dochází ke slučování , v rámci vytvoření Rakousko – Uherska 2 . A tento slepenec má fungovat podle daných pravidel .
Lidé stále zapomínají , že tyto politické figurky jednají v rámci toho , co je jim dovoleno a tak , jak je jim nařízeno .
Jen si vzpomeňte na to , jak byl šmejd Babiš zpocený , když vyhlašoval válku RF prostřednictvím akce Vrbětice . Dostal to nařízeno .
I Orbán spadá do tohoto rámce , dovoleno – nařízeno .
A pokud sledujete probíhající procesy tak , že existuje spousta drobných událostí , které se ve správný okamžik mají složit do jim nadřazeného procesu – očekávaného výsledku , tak jako spousta malých matrjošek , do jedné větší matrjošky , kterou samozřejmě může pohltit řízení procesů ještě větší matrjošky , tak už to dává smysl .

Gales
30. 10. 2023 09:14
Odpovědět  Gales

Sudetoněmecký landsmančaft by vystoupení ČR z OSN bouřlivě oslavil, majetkové a územní požadavky na ČR by byly rázem znovu na stole

Vystoupením ČR z OSN by totiž došlo k vystoupení ze všech organizací, které jsou OSN zastřešeny, tedy organizace jako UNESCO, UNICEF, ale došlo by i k odstoupení od smluvních dokumentů OSN, jako je Charta OSN a bylo by ohroženo ukotvení hranic ČR po II. sv. válce. Členství ČR v OSN garantuje současné státní hranice České republiky, je tím uznán nárok českého národa na území ČR a členstvím v OSN získává stát garanci vlastní integrity…. Z Ajronetu.

Standa
30. 10. 2023 06:58
Odpovědět  zuzana

S čím vlastně budeme moci nesouhlasit,odmítat , když nebudeme v OSN? Jak navrhuje Černoška( mimo jejího návrhu na bombardování Mosky jadernými zbraněmi)
.Budeme pokřikovat z poza plotu?
To je káča! Omlouvám se káčám i těm dřevěným roztáčených provázkem ! IQ dnešního dne.
Pamatuji si Černošku z rohu ulice,( Bělehradská) ,kde rozdávala své letáčky pro své znovuzvolení. Lidé ji obcházeli obloukem.Mluvil jsem s ní několikrát na Místním úřadě ( nám Míru č. 2) Nyní je ministrině MO.Má správnou legitimaci.Je skutečně spíše MINI!
Hovoří to o současné vládě v čele s Fialovým hnusem a NATOidním jenerálem na Hradě. Ostuda!

29. 10. 2023 12:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Satanská Jalovice to zase rozjela…
Ještě že její názor nikoho nezajímá…

Jura S
29. 10. 2023 13:37
Odpovědět  Veny232

Jako ateista děkuji BOHU, že ta jalovice nemůže mít děti, nebo je prostě nechtěla, to nevíme… Nicméně z takového “šémě jidášova” by se nic dobrého nezrodilo … Nechť ale Satan a Bafomet jž vobjednává nové kotle na voliče pětikulčáku, všichni se budou smažit v pekle….možná je trochu přihřejem ještě tady na povrchu…

Albi
29. 10. 2023 15:58
Odpovědět  Jura S

Zas jedna mezinárodní ostuda – ve vnímání pětihlavé saně ovšem možná velký úspěch.

Hezky na její slova zareagovat “portugalský ministr pro evropské záležitosti a světově známý geopolitický komentátor Bruno Maçães, který se v posledních týdnech netají kritikou Izraele. „Chce tím říct, že by Česko mělo vypadnout z planety Země,“ připnul Maçães komentář k odkazu na výzvu Černochové o konci v OSN. A v dalším příspěvku ironicky popřál ministryni šťastnou cestu”
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-cernochova-proti-osn-odborniky-nadzvedla-kolega-v-koalici-ji-chape-239046

No “odborníky” ze Seznamu tedy nijak nepohoršila. Většinou ji “chápali” – a bodejť by ne, dalo se od ní čekat něco jiného než v lepším případě trapnost?

.

Standa
30. 10. 2023 06:24
Odpovědět  Albi

Ten válečný pitoma , co je na Hradě včera pronesl ,,projev”!
Válečnický,… jsme nejlépe,, zakotveni “v Evropě a jsme nejlépe chráněni.Nic o tom , jak se mají čeští občané, co dále!…,,Budeme důležití ve světě!Musíme proto udělat všechno!Pracujte! ” Asi na nás ,,Elitu”!…chicht…. něco o Ukr. a Izraelském právu na bombardování.
Nějak mi to , co plácal nekoresponduje s Černochovou,, ,,vystoupíme s OSN”!!!! To pak budeme skutečně důležití ve světě, to ta somárka myslela vážně? Hovoří to o kvalitě české vlády.
Ten osel se naprosto znemožnil.Pak odměnil stádo primitivů( ovšem režimních) Čekal jsem , že odmění sám sebe řádem Bíleho lva. Proč ne, řádem Bílého lvy byl odměněn i Mussollíni.Asi si to udělí v soukromí. Nyní podepsal Chartu 77 … prý ji podepsal sám pro sebe už tehdy, když mu bylo 16. Pod peřinou. Šmajrá…..

Standa
30. 10. 2023 08:17
Odpovědět  Standa

Ta káča , co nosí tančík v kabelce a je v ODS , jako ten z Řeporyjí, co postavil obelisk s nacistickou přilbou na malý T-34 , je obrazem této vlády.Legitimace vládnou. Až 16 politických náměstků si dovolili pro každého ministra.
Tak, tato káča chce odejít z OSN.
Přitom ČR usiluje o místo v Radě bezpečnosti OSN . odejdem z UNESCO ….chicht , ta ženská je blázen. Doufám , že se na to v OSN ( na ČR) podívají drobnohledem.Nic jiným než mikroskopem se tentokrát na ČR svět nemůže dívat.,,Takový mopslík a vyskakuje si na nákladák a přitom nedosáhne ani k první matici na kole.”!Ta má IQ dnešního dne. O ostatních z vlády škoda mluvit.

Albi
30. 10. 2023 09:09
Odpovědět  Standa

Pro tuhle vládu je snad škoda slov.
Protože nic objevného po dvou létech “vlády” nepředvedli a taky po dalších 2 létech, než se jí budeme moci legálně zbavit (snad!) taky nepředvedou. Tedy aspoň s výjimkou geniálních nápadů premiéra nebo jeho “poradců”.

31. 10. 2023 10:43
Odpovědět  Albi

Já jsem pro se jich zbavit “nelegálně”. Stačí pochopit,že platí jen Boží desatero…můžem to ignorovat,můžem to zesměšňovat…
Pravdou ale je, že těch 10 přikázání…je základní návod k použití biorobota jménem Člověk…
Těch 10 přikázání ,jsou hodnoty na kterých stojí všechny Civilizace…
Bez nich to nejde…odeber deset přikázání,a máš Peklo na Zemi.
A z toho bych vycházel…
Nezajímá mě,že to není podle zákona Satanovo Kreatur…
Pokud je to v souladu s Božím zákonem…mám na to právo.
A Bůh praví jasně…už tu Lůzu podvody nastrčenou, měli dojídat Vrány na Šibeničním kopečku,…aby nesmrděli…

Petr
29. 10. 2023 17:02
Odpovědět  Veny232

V ČR jsou největší kolaboranti na světě. A to historicky. Nikde na světě nenajdete nic srovnatelného. 300 let tvrdého germánského tréningu se zapsalo hluboko do českých genů.
O to větší čest všem, kdo nesli a nesou prapor pravdy a svobody a jdou s hlavou vztyčenou a páteří rovnou.

Autor
29. 10. 2023 21:03
Odpovědět  Petr

Pak neznáte světovou historii. Kolaborantů bylo v každém národě, státě víc než dost. I za II. sv. války byl obrovský počet kolaborantů ze Sovětského svazu, jen se prostě nepublikují ani odhady. Ale uvědomte si, např. že Ukrajinci vítali armádu Třetí říše dokonce jako osvoboditele! To jen jako ukázka. A dnes si můžete procházet weby v Rusku a nakonec zjistíte, že těch ochotných jít na pokání u Západu je také hodně … Když Španělé dobývali Jižní Ameruiku, také to bylo za pomoci zrádců původníchj obyvatel,. nebo myslíte, že 300 rytířů s Cortésdem zlikvidovalo celé ciilizace jen tak?
To, že Vám – a správně – vadí nejvíce ti “naši” kolaboranti, je pochopitelné, to se nás týká nejvíce. Ale to tvrzení o vedení není pravdivé. Neodpovídá to historickým zkušenostem lidstva. Zkušenostz je taková, že jsou všude. Jen se nesmí dostat k moci.

Standa
30. 10. 2023 06:29
Odpovědět  Peter 008

To ovšem nebyli kolaboranti . Na straně Cortéze bojovali Astékům nepřátelské kmeny.
Jo a, kolaboranti v Česku. Pokud vím, tak gestapo prohlásilo , aby se Češi tolik neudávali, že to nemůže , tak rychle zpracovávat.

Albi
30. 10. 2023 09:16
Odpovědět  Standa

Zůstává otevřená otázka : Kolik je v takových slovech manipulace a propagandy?

Vidíme i dnes, jak se dá podobvnými slovy ovlivňovat veřejné mínění a takové pak přetrvává dlouhá léta, až se častým opakováním stane pravdou, kterou nikdo a nic nevyvrátí.

Petr
30. 10. 2023 10:39
Odpovědět  Peter 008

To je pravda, ale u nás je to o level výš. Nikde nenajdete tak zhysterizovaný pošahance jako tady. Proč by měla ČR vystupovat z OSN kvůli nějakému Izraeli? To si musíte ťukat na čelo.

Jarda
29. 10. 2023 18:03
Odpovědět  Veny232

Ona je prý poňekud frustrovaná z toho, že se jí doposud nepodařilo rozpoutat třetí světovou válku…
Je mi jí tak líto.

Gales
29. 10. 2023 18:15
Odpovědět  Veny232

Vyneste ty parchanty za držku, vyzývá hledaný Čermák na videu z lesa

Standa
30. 10. 2023 06:43
Odpovědět  Gales

At se picnu! Já souhlasím!

unor 2022
29. 10. 2023 12:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Jako za socialismu, jako ostatne za jakehokoliv usporadani veci.
Dej ‘malemu clovekovi’ funkci a vysledky se zahy dostavi.

jmm
29. 10. 2023 13:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to jen něčí “hlásná trouba”! A také zkouší….

Rattus
29. 10. 2023 15:29
Odpovědět  jmm

Nejspíš počítá,že jako další budoucí spolková země Německa,vlastní členství nepotřebujem.
Bohužel.Než ale takové trapné výroky začne vykřikovat,měla by přemýšlet co je příčínou
těch útoků HAMASu.Stejně jako v případě Ruské SVO na UA.Hledat příčiny to udělá snad
každý moudrý člověk.I když v tomhle případě o moudrosti u ní nikdo nikdo neslyšel.

Rattus
29. 10. 2023 15:30
Odpovědět  Rattus

Neskutečně válkychtivá a krvelačná žena.

jsladin
29. 10. 2023 17:53
Odpovědět  jmm

No truba to je, ale pořádná.

zuzana
29. 10. 2023 14:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v sobotu obvinil Izrael z páchání válečných zločinů a pohrozil, že Židovskému národu vyhlásí válku a rozmístí svou armádu v Gaze.

https://aktax.cz/turecky-prezident-erdogan-vyhrozuje-vyhlasenim-valky-izraeli-a-vyslanim-armady-do-gazy/

29. 10. 2023 16:31
Odpovědět  zuzana

Nakonec takovádle demoška a to, co tam Sultán řekne, udělá větší rozruch než OSN. A k tomu ty další demošky po světě. Jó, kromě nás…

Jura S
29. 10. 2023 15:02
Ohodnotit příspěvek :
     

ŽÁDÁM, aby byly ihned zahájeny ODVODY českých mlaďochů (né moravských a slezských) a ti ihned posláni mynystryní války ČR jako kanonenfutr pro prolejzání ulic s žužovejma vlaješkama a pěním mírových chórů a rozdáváním papírových holubiček…. taky by ministerstvo války mělo OSN poslat “drsnou nótu” že jinak poslední dva ČR gripeny tam doletí od jihu a severu, sevřou je do kleští a hradní stáž PePy je pokosí ze Sorošových vrtulníků..

Albi
29. 10. 2023 16:04
Odpovědět  Jura S

A proč jsou vyloučrni moravští a slezští mlaďoši?
Brno snad pořád ještě leží na Moravě a moravských politiků nejen v Brně, ale i v Praze je tolik, že přehlédnout nejdou.
A taky by to byla diskriminace těch mlaďochů i politiků 🙂

29. 10. 2023 16:24
Odpovědět  josh-xy

A proč si tam nedávaj víc abštand?

Boomer
29. 10. 2023 16:30
Odpovědět  primak

..páč jsou to jelita a při větším abštandu by neudrželi směr ani formaci. Saláti, do mišelinky s nima…

Frank
29. 10. 2023 15:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Paní afroameričanová je zkrátka blbá jako dveře od chléva. Ale to přece kdekdo dávno ví. A to nějaký moula kecal, že je třeba více žen v politice. Dovede si někdo představit, že by bylo kolem plno Pekari, Langšádel Němcových či Černochových? Hrozná představa.

Slovan
29. 10. 2023 17:36
Odpovědět  Frank

🤣 🤣 👍 👍

Pavel z Moravy
30. 10. 2023 09:05
Odpovědět  Slovan

Protože jste se nezajímali o politiku, budou vám vládnout ti nejneschopnější z vás. V našem případě je to vylepšeno, ti nejprodejnější a nejzrádcovější z vás. Tak už to prostě chodí. Platón to určitě neřekl jen tak. Vždyť jsme je tady nechali dělat si prozatím ještě 33 roků co chtěli. Pamatuji na slova našeho velmistra Topola – běžte si nakoupit do mekáče, shlédněte nějakou tu telenovelu. Nás nechte vládnout a rozhodovat si asi myslel, neb oni všichni to kujwa s tímto národem mysleli tak dobře. Holt se nepovedlo, famílie něco stojí a tak všechny chechtáky co vytáhneme z lůzy budou k dobru našim rodům. A hlavně, ty chechtáky nesmrdí, to ví všichni. Takže přeji všem pěkný den bez stresu do naší vyrabované kotliny.

Slovan
30. 10. 2023 09:39
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já už se jen usmívám a přežívám a říkám si polibte mi sedátko VY všichni šmejdi, nezasloužíte si moji starost. Dělám si ty moje vrabčáky, něco málo na zahradě atd. Včera mi jeden z blízkého okolí mi řekl tel. zprávy něco o chcimírovi. Říkám mu šmejde nerouhej se, s tím se nešprýmuje. On na to že není chcimír jako Chcimír, tož sem nechápal. Pavle je nás málo. Otevřel jsem ráno PL a tam píší jak se v Sudetech KV a okolí staví montovny a ničí úrodná půda. Bys brečel. Jó a vozí tam filipínce a mongoly. Takže budou nemoce atd. Se ti zeptá, ještě tě furt baví psát ty příspěvky pořád dokola. Však se tu o všem bavíme dokolečka dokolááá. Jak u blbejch na dvorku. Když se snažím o nějakou změnu a zapůsobím v terénu, tak se pomalu vždycky poperu. Ty lidi mi za to nestojí. Hezky den, tuna svítí.

Pavel z Moravy
30. 10. 2023 16:52
Odpovědět  Slovan

Už mně to také přechází. Také přežívám, mám také pár koníčků, hřebečci to tedy nejsou a tak jsem se rozhodl, že si něco přečtu, semtam někoho pozdravím a zkusím to stáří dožít v co největší pohodě. Na tahu je omladina a naše děcka. Je to jejich budoucnost. To tak, snažit se jim něco vysvětlit a ještě to pak schytat. To my staří nemáme zapotřebí. My děláme jednu obrovskou chybu, chceme měnit a obnovovat něco co oni zásadně nechtějí, neb chtějí žít v této žumpě, která je pro ně jak stvořená. Takže mne starého dědka to přestává zajímat, budu žít po svém pokud to půjde, ale jejich problémy řešit nebudu. Jejich apatie mne již nezajímá. Tady dnes bylo také pěkně, tak se měj a užívej si zasloužený odpočinek.

Slovan
30. 10. 2023 17:23
Odpovědět  Pavel z Moravy

😊 😊 🙋‍♂️

katango
31. 10. 2023 14:59
Odpovědět  Pavel z Moravy

A to mně by se hřebečci líbili, ale je o ně nouze.

Jarda
29. 10. 2023 18:05
Odpovědět  Frank

Třeba 109?

vlado
29. 10. 2023 19:27
Odpovědět  Frank

Hrůzná představa, ani v pekle by nebylo hůř.

Arnošt Mrdavý
29. 10. 2023 18:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Stará struktura Lubomír Man je na stejné úrovni jako tetka Černochová. Měli bychom vážně uvažovat o jejich utracení, protože kdo si bere do huby Jarouška Hašků a zároveň napíše takovouhle prasečinu, si nic jiného nezaslouží.

Slovan
29. 10. 2023 18:53
Odpovědět  Arnošt Mrdavý

😊 🤦‍♂️ 🙄 🤦‍♂️

katango
29. 10. 2023 19:04
Odpovědět  Arnošt Mrdavý

Nomen omen?

Slovan
29. 10. 2023 19:14
Odpovědět  katango

Ještě vy tu s tím blbněte. 🙄🤦‍♂️🙏😊