blog

Nápis na Koterovské  vyhlídce  v Plzni  přesně  vystihuje  stav ČR

„Píše se rok 2023. Republice vládne Fialova pětikoalice. Rapidně se zhoršuje život obyčejných lidí, ceny všeho vylétly strmě nahoru. Je druhý rok války mezi Ruskem a Ukrajinou podporovanou EU, NATO a Amerikou. Celkově je tendence elit zmanipulovat lidi ke svému prospěchu. Lež jako způsob života nahradila  pravdu. Nezapomeňte  zrodili  jste se ke svobodě“.

       To  jsou slova  zveřejněna na kovové tabuli, jež je součástí před pár dny  instalovaného monumentu, tyčícího se na Koterovské vyhlídce v Plzni.

https://plzenska.drbna.cz/galerie/page/13242-dezopomnik-na-oblibene-vyhlidce-hnul-lidem-zluci-sochu-andela-doprovazi-prapodivne-texty-plne-chyb/29619.html?fbclid=IwAR1R63JR8vQ4qGsRCpVLshOPUkWzcshwg8f318jsVoB-Q6MoQvs8ZMifTXs#picture

https://cnn.iprima.cz/pomnik-415851?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

      Zatímco  normální občané  berou uvedený text   především jako vyjádření, konstatování současného stavu naší společnosti, pro tamní media a pro představitele  stran vládnoucí politické  reprezentace   představuje  sdílení pořádný šok. Není tak divu, že  v titulku  článku  Plzeňské  drbny  informující o této „kauze“   je uvedeno  „Dezopomník  na oblíbené vyhlídce hnul lidem žlučí“ nebo „ sochu anděla doprovází  prapodivné texty o NATO a EU“ .

  Překvapením není  proto ani superrychlý  zásah  příslušného  plzeňského obvodu  , na základě kterého  do konce týdne dojde k odstranění nejen „ doprovodného textu“ , ale i k  úpravě textu s „mecenáši“. V době kdy je každodenně  praktikována  cenzura slova  a  přibývá občanů, kteří jsou soudně perzekuovaní  za své, pro vládní lůzu nepohodlné názory, nejsou tedy rychlá protiopatření žádným překvapením.

    I na tomto, zatím posledním případu je zřejmé, že král je nahý. Odstraněním nápisu dojde pouze k odstranění pravdy, dojde jen k morálnímu hyenismu současné vládní moci, kdy  pár neschopných  si vládne pro sebe a vyvolené, aniž by je zajímal národ a za dva roky dokázal zničit ČR.  Celá „kauza“ je tak dalším malým dárečkem  v době kdy si připomínáme 105. výročí vzniku Československa .

    Zkusme  na  závěr brát celý případ i z pozitivnější stránky,  Kdo ví, zda současný vládní mafiánský režim  „neudělá“  z uvedeného  místa   místo pro současný disident, upozorňující  na současnou vládní  totalitu, která svým diletantstvím a zaprodaností Západu přivádí stále více občanů do chudoby a beznadějné situace a navíc svojí krvežíznivostí zatahuje ČR  do další eskalace světového válečného   napětí.

                    Miroslav Kavij

sdílet na

19 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sergej
26. 10. 2023 12:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Doplnit !! 🙂
CTRL sergej 24.10.2023  16:39:41 https://pravyprostor.net/?p=167648#comments
https://www.youtube.com/watch?v=3V1SZe2B0m0

Ladislav 💤
26. 10. 2023 12:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Nic jen zrádný a zaprodaný Fyjalový dobytek!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Spam vlasta
26. 10. 2023 13:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Jo, jo pravda je krutá a fijaloví benderovci šílí !

Standa
26. 10. 2023 21:19
Odpovědět  Spam vlasta

Hezký!!!!. Tučný mluví o zavření Fialy do klece!
https://www.youtube.com/channel/UC0Wv53TrPRfroHF96nqoLcQ

Pavel z Moravy
26. 10. 2023 13:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Pouze malá oprava, nám nikdo nevládne, nám pouze někteří škodí kvůli prospěchu svému a prospěchu svých chlebodárců. Téměř by se dalo říci, jako by člověk slyšel Mistra Jana. Kdo ví, jak dlouho bude trvat než se obují i do něho, neboť kdy mistr Jan žil, kázání o pravdě by zněla na každém rohu. Buďte křivopřísežníci rádi, že tady nikdo takový není.

janle57
26. 10. 2023 14:17
Odpovědět  Pavel z Moravy

Máte pravdu Pavle,před několika dny jsem si pustil znovu husitskou filmovou trilogii
od režiséra Vávry,abych si připomněl,co naši lidé v minulosti dokázali,když byla
většina národa jednotná a dokázala prosadit Husovy myšlenky,z těch filmů se brzy
stanou trezorové filmy a z Husa už dnešní vlastizrádci dělají marxistu a komunistu,
Žižku už potupili svinským americkým filmem,ve kterém z něj udělali hrdlořeza
a nájemného vraha,který za peníze odrovnal kde koho,smutné je,že dnešní čummobilové
na takový paskvil chodí do kina,ale to je přesně to,co dnešní zemští škůdci chtějí.

eFPe
26. 10. 2023 19:20
Odpovědět  janle57

Janie, já bych vám nerad bral iluze nebo poučoval, protože to bylo opravdu významné období našich dějin, ale i vávrovy filmy byly zidealizovány. Doporučuju si přečíst Vondruškovu Husitskou epopej, myslím že tam je to popsáno mnohem mnohem věrohodněji ne černobíle. a i když jde o beletrii je to čtivé a opravdu by se tomu dalo věřit.

Pavel z Moravy
27. 10. 2023 09:57
Odpovědět  eFPe

Dovedete si vůbec představit jak si v těch dobách žila šlechta, klér a na druhé straně prostý lid. Je mnoho knih, kde naši spisovatelé, ti velmi poctiví prolezli a prohrabali se kronikami a materiály a dle toho sepsali své knihy. To tím chcete naznačit, že třeba takový pan Kaplický, spisovatel, kterých se v našich končinách rodí málo si cucal historické události z rukávu, že paní Nina Bonhardtová, taková znalkyně historie Jižních Čech a Rožmberského rodu, která aby napsala svá nádherná díla o Rožmbercích si je vycucala z rukávu? Nebo studovala a vyhledávala materiály v archivech, na zámcích a všude kde to bylo možné, aby podrobně zmapovala onu dobu? A ona to dělala, aby napsala svá krásná díla. Tito naši staří spisovatelé nejsou pseudoumělci pokřivených charakterů, kteří za pohozenou kostičku pošpiní kde co, jen aby se vrchnosti zalíbili. Otakar Vávra natočil překrásné a hodnotné filmy, které ukazují sílu a odvahu našeho lidu a národa. To současná kejklířská banda našich pseudoumělců nevlastní ani desetinku znalostí a kulturnosti co tato stará garda režisérů, herců, spisovatelů a dalších ze sféry umění. A to jste ještě nepochopil, že tito všichni potřebují pošpinit vše krásné a

Pavel z Moravy
27. 10. 2023 10:14
Odpovědět  Pavel z Moravy

hodnotné co v minulosti vytvořili naši umělci, ať už z jakéhokoliv oboru umění, aby mohli prodávat ty své ubohosti a plytké sra.čky, kterými se to nyní hemží v této naší sféře a nebyli srovnáváni se skutečnými tvůrci hodnotných děl? Jaké hodnotné knihy dnes vychází? Jaké velké herce dnes můžeme obdivovat? Nemůžeme, nejsou, je zde pouhý brak a šunt, přesně odpovídající této době. Mamon, sebestřednost a chtíč se nemohou nikdy pojit s kvalitním uměním, to nejde dohromady. Je to jako s velkým lékařem, jestli léčí pouze pro velké prachy, tak stojí totálně za houno, protože on má mít především starost o člověka, tím nechci říci, že má umírat hlady. Kupříkladu léčitelé a lékaři indické Ájurvédy dokáží léčit i nemoci, se kterými si tato alopatie ani neví rady a od člověka si vezmou pouze tolik, aby mohli žít a svoji činnost vykonávat. Já nechci, aby byli chudáci, ale podívejte se na ně na všechny, co se z nich v posledních letech stalo. Lékaře jsem dával pouze jako doplněk k mému komentáři o umělcích, protože tito současní umělci si pozornost nezaslouží. Oni by se tak ani neměli nazývat, jen málo výjimek si zaslouží pojem umělec.

janle57
28. 10. 2023 10:32
Odpovědět  Pavel z Moravy

Když vidím v TV současnou hereckou generaci typu Mareš,Bouček,Kotek,
Geislerová a další takyherce,tak raději televizi vůbec nepouštím,k tomu,aby
si člověk v sobě udržel pocit vlastenectví je potřeba právě tyhle filmy
občas shlédnout,ještě že existují servery Uložto a jiné,kde je možné
si tyhle české filmové poklady zatím stáhnout a uložit někam,kam na ně
Rakušan a Koudelka nedosáhnou.

Standa
26. 10. 2023 21:21
Odpovědět  Pavel z Moravy

https://www.youtube.com/channel/UC0Wv53TrPRfroHF96nqoLcQ
Tučný mluví o zavření Fialy do klece!

Jura S
26. 10. 2023 14:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli někdo genocidu, plundrování, okrádání nazývá vládnutím, pak je to opravdu velký eufemismus…

zuzana
26. 10. 2023 15:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Mezinárodně schválená nekonečná genocida v Gaze

https://aktax.cz/mezinarodne-schvalena-nekonecna-genocida/

Markýza
26. 10. 2023 16:00
Odpovědět  zuzana

Njn. Chudáci Palestinci – nikdo je nechce, ani jejich bratří ve víře. Kam přijdou, tam tráva sedm let neroste. Možná by se měli nějak domluvit se Zelinou – Ukrajinci to taky neumějí a taky jsou tyhlencty oběti. Třeba by se jim spolu líbilo.

Standa
26. 10. 2023 17:59
Odpovědět  zuzana

Už jsem o tom zde několikrát psal .Paralela je jasná. Povstání v Gaze a ve Waršavském ghetu je totožné. Vychází ze stejných podmínek a příčin ( i , když v Gaze je a byla situace nepomněrně horší.)
Jak je vidět, když dva dělají totéž, není to totéž. Židé měli dobré učitele.

26. 10. 2023 16:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Krásná práce…jen to chtělo vytesat do kamene ,ten je věčný…

zuzana
26. 10. 2023 16:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Globalisté ze Světového ekonomického fóra chtějí využít krizi s vodou k vytvoření světové vlády

https://aktax.cz/globaliste-ze-svetoveho-ekonomickeho-fora-chteji-vyuzit-krizi-s-vodou-k-vytvoreni-svetove-vlady/

Pavel z Moravy
27. 10. 2023 10:25
Odpovědět  zuzana

Tak ať to Zuzano zkusí, jestli najdou ochotný lid, neboli tvárný materiál, který se dá z radostí zotročit, tak mají vyhráno. Já ale věřím, že my, kteří si ceníme svobodu nadevše, ale tu skutečnou, která by měla vyrůst z rovnoprávnosti pro všechny bez ideologických přívlastků v rámci normality a dodržování základních pravidel, která budou stejná pro všechny vrstvy společnosti to těmto likvidátorům lidského rodu alespoň našim odmítnutím ztížíme, pokud se tedy většina nerozhodne, že chtějí otroky být. Toť můj názor.

Administrátor
P.A.Semi
28. 10. 2023 09:19
Ohodnotit příspěvek :
     

To by mě zajímalo, jaké v tom žurnalisté z Žumpy jménem “drbna” našly “chyby”…?

Jediná chyba na té tabulce, co do formy i obsahu, je chybějící čárka, pomlčka nebo dvojtečka za slovem “Nezapomeňte”, tak jestli tohle je u Žumpy “plná chyb”…? Zřejmě to má vystihovat tu “lež jako způsob života” ??

Ještě je na tom obrázku v “galerii” v Žumpě “Drbna” zajímavé, že v title stránky mají “hnul radnici žlučí”, zatímce v titulku h1 mají “hnul lidem žlučí”… Asi se to takhle nějak vyvíjelo a nevěděli přesně, komu že to “hnulo žlučí” ? Inu – Ovce a Lháři Pravdu nesnášejí…

(a tam když se přejde z obrázku na článek, jsou tam pod tím názory lidí, které mi dávají naději, že tu ještě nejsou všichni Ovce…)

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$