blog

Malé  ohlédnutí  za cirkusovým turné agenta Pávka  v Plzeňském  kraji

   Zdá se, že dvoudenní   návštěva  prezidentského páru v Plzeňském  kraji  byla  mediálně úspěšná a většina občanů  nabyla dojmu,  že od dob Václava Havla  má  opět  důstojného pána Hradu.

   Dovolím si v této souvislosti ke skončené  návštěvě  napsat pár poznámek. Není  žádným  překvapením, že media mající působit jako strážci demokracie  zdehonestovala   primátora Plzně  Romana  Zarzyckého, který si  dovolil  odmítnout  setkání s hlavou státu Z důvodu, že se  Petr Pavel  chová jako prezident  pětikoalice.

   Vraťme  se  v této  souvislosti  do nedávné historie, kdy  nevraživost politiků vůči hlavě státu začala.  Nebyli  to v roce 2014 ze současných poslanců vládní koalice  Marek Ženíšek( TOP 09) nebo Marek Benda ( ODS), či tehdejší europoslanci Stanislav Polčák ( STAN) a  Pavel  Svoboda ( KDU – ČSL), kteří odmítli účast na Pražském hradě  u příležitosti 28. října 2014 a v jejichž šlépějích se v dalších letech vydali další (pravicoví) politici viz proslavená Miroslava Němcová ( ODS)?  Nebyli snad náhodou  tenkrát  navíc  za své odvážné postoje mediálně vyzdvihováni ?    

   Určitě  zajímavou  během dvoudenní návštěvy  se zdá   beseda s občany ve Stříbře a ještě zajímavější některé  odpovědi na kladené  dotazy.

  Tak například na otázku „ Co říkáte  starostovi Novotnému, když  říkáte, že sociální sítě je odkladiště.  On si odkládá dost….“ pan generál přítomným v sále a  občanům ČR  odpověděl, že řeporyjský  starosta je velký svéráz, kterého člověk musí brát velkým filtrem.

   Není zřejmě náhodou , že  nikdo  z přítomných  nezabrousil do problematiky   bezpečnosti našich občanů  v souvislosti s enormním  přílivem ukrajinských  občanů, kteří nechtějí nasazovat své životy  za zájmy  Zelenského  fašistického  státu.

   Možná  by jsme se tak dozvěděli, že s „velkým filtrem“ musíme brát  například  i  rozhodnutí   klatovského samosoudce Jana Kasala,  kdy  v případě  brutálně fyzicky  napadeného  stojícího muže na náměstí v Klatovech způsobem, že skončil s prasklou lebkou  a  otřesem mozku v nemocnici  bylo podmíněně zastaveno trestí stíhání dvou „cizinců“  kteří se  tohoto napadení dopustili.

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ukrajinci-zkopali-v-klatovech-zakaznika-taxiku-do-bezvedomi-soud-jejich-stihani-zastavil-40456183

    Zajímavé by bylo možná sdělení, kolik  financí  z kapes daňových poplatníků   dvoudenní  PR  cirkus prezidentského páru stál,  a to nejen v uvedeném kraji.  Nebyly snad  spanilé   jízdy  ex-prezidenta Zemana  i z tohoto důvodu častým  mediálním  terčem ?

 Je to i malá vsuvka  k výkřikům madam Markéty Pekarové  Adamové, mající  na srdci, kterak  drahá je každá hodina jednání v poslanecké sněmovně.  Myšleno  na adresu zástupců  opozice při projednávání tzv. korenspondenční  volby. Zákona, který v případě schválení „zajistí“ současné vládě pyšnící se důvěrou občanů v řádu jednotek procent  až  milion nových voličů. Nehovoříc o tom, že současná vláda neštítíc se ničeho, aby škodila zájmům ČR a jejím občanům i další 4 roky,   pro své cíle udělá  maximum. Možná se tak dočkáme  i dalšího právního  volebního podvodu, prosazení  možnosti  volit  těm, kteří utekli  „před  Zelenským“  do ČR, což může znamenat až   půl milionu  nových voličů ve prospěch   současné likvidační vlády.  Parafrázováno  ale  ústy  Rakušana, nemalujme čerta na zeď, volby budou samozřejmě  skutečně svobodné a demokratické !

   Osobní tečkou na závěr k prezidentově  návštěvě v Plzeňském kraji je zjištění, že na oslovení agent Pávek současný  vrchní velitel  ozbrojených sil slyší stále  výborně ! 

Miroslav Kavij

sdílet na

65 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
26. 1. 2024 11:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Z toho bolševickýho lampasáka, rudýho noka a někdejšího předsedy základní organizace komunistické strany, takzvaného prezidenta Pavla, se skvěle dělá sranda. Na FB toho je plno. Víte, co by mne zajimalo ? Zdali má ten kariérní komouš někde z nostalgických důvodů schovanou rudou knížku ?

Helena
26. 1. 2024 11:46
Odpovědět  Teuton

Kdyby jenom tu knížku rudou, on má pro sichr schovanou i tu modrou.

Albi
26. 1. 2024 12:39
Odpovědět  Helena

🙂 A kde jenom vzal své epolety?

Helena
26. 1. 2024 12:47
Odpovědět  Albi

Stejně, jako zahodil rudou knížku, zapomněl rusky a místo soudruhu oslovuje své páníčky: PANE !! zahodí i vejložky, vytasí knížku modrou – co kdyby – i na ukradině loví do první linie důchodce a nebo děti.

Albi
26. 1. 2024 15:33
Odpovědět  Helena

V tom případě ho tedy hrubě podceňujeme. Je vidět, že má všechno dopředu dokonale promyšleno. 🙂

jiří
26. 1. 2024 19:51
Odpovědět  Albi

comment image

Albi
26. 1. 2024 20:16
Odpovědět  jiří

1 +++
Na vaše “odpovědi” se už dlouho vyloženě těším. Předplácím si dopředu 🙂 , kdybych se k nim někdy dostala až po skončení diskuze.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
26. 1. 2024 13:34
Odpovědět  Albi

Agent Pávek má v šuplíku knížky barev všech – žlutá – kdyby tu začali vládnout Číňani, zelená – až tu začnou vládnout grýndýlisti – agent Pávek vždy na vše připraven, jak zavětří změnu, okamžitě převléká aktuální kabát a čenichá po novém páníčkovi, aby mu nabídl své služby.

Albi
26. 1. 2024 15:33
Odpovědět  Helena

1+++

jiří
26. 1. 2024 21:15
Odpovědět  Helena

comment image

jsladin
27. 1. 2024 09:25
Odpovědět  Helena

Ale k tomu byl vycvičen, je to hold AGENT.

jiří
26. 1. 2024 15:29
Odpovědět  Teuton

comment image

Albi
26. 1. 2024 15:37
Odpovědět  jiří

🙂 🙂 🙂
jiří – to není možné, přiznejte se, že vy ty vtípky tvoříte sám, když je máte hned tak pohotově?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ladislav 💤
26. 1. 2024 18:13
Odpovědět  Albi

Už jdou dobrovolně na Mírov?

Albi
26. 1. 2024 20:20
Odpovědět  Ladislav 💤

Nevím, možná. Otázka je, jsou-li na Mírově správní “adresáti”. 🙂

jiří
26. 1. 2024 21:12
Odpovědět  Teuton

comment image

Francin
30. 1. 2024 14:52
Odpovědět  Teuton

Svým způsobem je mně líto tohoto sympatického manželského páru, že jsou dnes a denně předmětem urážek a zesměšňování. To si ale měli pořádně promyslet než na to všechno kývli. Bohužel takových jsou tisíce, ale nejsou vidět před veřejností.

unor 2022
26. 1. 2024 12:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Je az neuveritelne jak je cesky narod ve vedach jako je psychologie, historie ci politologie nevzdelatelny. A pritom by stacily jen ty najzakladnejsi zaklady.
A nebo selsky rozum. Ten by stacil.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuzana
26. 1. 2024 12:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Čtyři nejčastější konspirační teorie o 5G, které se stávají skutečností

https://aktax.cz/ctyri-nejcastejsi-konspiracni-teorie-o-5g-ktere-se-stavaji-skutecnosti/

sergej
26. 1. 2024 18:03
Odpovědět  zuzana
Administrátor
P.A.Semi
26. 1. 2024 18:48
Odpovědět  jiří

K tomu jen podotknu, že nosit sebou mobil, a zejména chytrý mobil co umí 5G, je jako nosit si na těle terč pro tyhle zařízení…

Škoda, že to třeba Palestinským novinářům nedošlo včas, když tam Židi ovládají telekomunikace a novináře zacílili pomocí jejich telefonů…

πα½

jiří
26. 1. 2024 20:28
Odpovědět  P.A.Semi

Natrénovaný zabiják, tzn. “Mandžuský Kandidát” je dobře znám po celém světě jako součástí projektu MK-ULTRA.
Žádost o okamžitou rezignaci ministra vnitra – Stop 5G

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuzana
26. 1. 2024 12:42
Ohodnotit příspěvek :
     

WHO: K připravenosti na budoucí pandemie potřebujeme celosvětovou poslušnost

https://aktax.cz/who-k-pripravenosti-na-budouci-pandemie-potrebujeme-celosvetovou-poslusnost/

Zmatený
26. 1. 2024 12:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Dovolím si přidat, dle mého názoru velmi aktuální názor na rozhodování našich/jejich?/soudců, náhodně vybraný ze sítí!

Zlí a nenávistní, obvińují šokovaný lid z vlastních charakteristických vlastností?
Amorální soudci, luxusně přeplácení aby byli nezávislí, zachraňují totálně neschopné vládní bankrotáře posvěcením okradení důchodců k odvrácení škody, za kterou opravdu nenesou žádnou odpovědnost (leda tu, že neumřeli);
to co by si nikdo z mírumilovných občanů ještě před pár lety nepřipustil jako možné, Pětikolka servíruje s drzým úsměvem a opovržením jako každodenní realitu aktuálního pokryteckého úpadku všeho co za něco stálo;
mírové světové organizace dnes již zcela beze studu prosazují razantní zeštíhlení populace zeměkoule s tím, že první na řadě už jsou odepsaní a již vyždímaní, “tupí a podajní” Slované
a pisálkové typu Cemper a spol. tomu s hýkáním a mrskáním oslími ušisky nasazují korunu?
Jó když parodie na život, tak polopatě…

Pijack
26. 1. 2024 13:10
Odpovědět  Zmatený

Ti soudci nejsou soudci, ale dosazení, nikým nevolení kariéristé, kteří si jen na ústavní soud hrají. Ve skutečnosti byli do Českého právního pořádku nainstalováni jen proto, že stejný US existuje i v USA. Prostě bez erudice lidí, kteří studovali práva za socíku, chtěli se najednou rovnat s Americkými právníky… ó jak směšné. Koumouši najednou hájí demokracii a právo 🙂 Děs. S mozky vymletými z VUMLu a právnickou fakultou, kde jim natloukali tzv “lidové právo” nás budou dnes poučovat, co je demokracie. Na tom Ústavním soudě by bylo smysluplnější, kdyby tam posedávala smečka cvičených opic aspoň do té doby, než by vystudovala ústavní práva nová generace právníků, ovšem s morálními vlastnostmi, které zakazují sobě naslouchat politikům – tedy zcela odříznutá vrstva lidí od politických mafiánů. Což se dnes jeví jako sci-fi, protože jsme tuhle dobu zameškali, resp. předběhli.

Administrátor
P.A.Semi
26. 1. 2024 18:50
Odpovědět  Pijack

Občas ten Ústavní Soud pomůže proti něčemu, co Parlament zvorá nebo různé zrady, občas nepomůže, ale je to lepší, než nic…

πα½

jiří
26. 1. 2024 19:43
Odpovědět  Zmatený

comment image

Albi
26. 1. 2024 20:25
Odpovědět  jiří

Jako obvykle 🙂

Pijack
26. 1. 2024 12:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Normalizační novináři současného liberálně nacistického režimu vynikají neobyčejnou ohebností. Když přijde na přetřes osůbka první dáma (to je ta slepice, co vystudovala politruka) manželka lampasáka, tak se novináři a všechny mainstreamová média rozplývají nad šatníkem a účesem této “dámy” 🙂
Já vidím jen slepici, která se obléká stejně jako v osmdesátkách podle Burdy nebo Eckermana. I ten účes je tragikomedie. Ale prý je to odvážný outfit, moderní, přesně podle stylu královského dvora v Anglii 🙂
No uznejte, dokáže se slušný člověk ubránit smíchu, když čte ty oslavné servilní zvratky o lidech, jejichž IQ i v tom oblékání je srovnatelné s pasákem před Tuzexem v roce 1980? 🙂 A to pomíjím tu idiocii PePa, který tradičně nosí tu buzertašku a když někam jede, tak si fotí místo jako nějaký buran ze zájezdu v ČEDOKu 🙂

Ladislav 💤
26. 1. 2024 13:04
Odpovědět  Pijack

Odporné zradné 🐷! Fuj!

Albi
26. 1. 2024 20:30
Odpovědět  Ladislav 💤

Mně tedy to 🐷 , pokud se nachází výhrdně třeba v podobě řízku (ať klasického, nebo jiné úpravě). nijak odporné není. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
komoří Lang
26. 1. 2024 17:08
Odpovědět  Pijack

Pijaku, tu politrucku na Hradě, opravdu nemusím, ale skutečně si od vas zaslouzila tu pětku za vzhled?
Sem totiž přesvědčen, že kdyby policie pátrala podle toho vašeho popisu, tak přitáhne Černochovou.
Opravte to! 🙂

Albi
26. 1. 2024 20:34
Odpovědět  komoří Lang

Ať přitáhne obě. Jedna z nich by se mohla cítit dotčena, že o ní svět ztrácí zájem.

katango
27. 1. 2024 11:25
Odpovědět  Pijack

Není tomu dlouho, co ji přirovnávali k princezně Dianě (teda jen v oblékání, jinak Diana nebyla žádný terno) a psali, že by se mohla stát pro české ženy a dívky inspirací. Taky že má módní návrhářku, která pro ni (nevím, zda výhradně) pracuje.

K tomu mám jen dvě poznámky. To se radši inspiruju čarodějnicí z Mrazíka. A ta návrhářka je, kulantně řečeno, ne moc dobrá.

Jo. Ještě má baba určitě i stylistku, co jí radí, co na sebe, jaký účes, makeup a tak. Ta musí bejt placená opozicí.

Aleš
26. 1. 2024 14:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Zločinci u moci, a tupá část občanů ještě nepochopila a volili by je dal.

Frank
26. 1. 2024 14:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Má cenu se k té blbé gumě vyjadřovat? Vždyť je to jen hloupá loutka.

jiří
26. 1. 2024 21:16
Odpovědět  Frank

comment image

jiří
26. 1. 2024 15:19
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

Joe Arp
26. 1. 2024 17:36
Odpovědět  jiří

Pekari je druh prasete, že by vyměnila jistého nadějného posrance TOP za starostu, to je skok dolů.

Administrátor
P.A.Semi
26. 1. 2024 18:54
Odpovědět  Joe Arp

Před “byl” tam přebývá čárka… Když to fejkuje Forum24, tak by aspoň mohli mít gramatiku v pořádku…

Nicméně jako vtip to je přiléhavé…

πα½

jiří
26. 1. 2024 19:22
Odpovědět  Joe Arp

comment image

sergej
26. 1. 2024 19:24
Odpovědět  jiří

Ehhh, veselí chlapíčci

katango
27. 1. 2024 11:26
Odpovědět  Joe Arp
Joe Arp
27. 1. 2024 17:55
Odpovědět  katango

Tušíte správně, ale ona je přece vyjímečná, mimořádná, nebo né? Pachovou žlázu má taky jinde, ne na zádech!

katango
27. 1. 2024 23:12
Odpovědět  Joe Arp

Na zádech ji má možná taky.

Joe Arp
28. 1. 2024 16:03
Odpovědět  katango

Spíš tipuji hluboko pod zády.

Albi
26. 1. 2024 20:36
Odpovědět  jiří

🙂

Pavel z Moravy
26. 1. 2024 17:22
Ohodnotit příspěvek :
     

To všechno je k ničemu, když národ nemá jednotu, sílu a vůdce, aby s tím něco udělal. Ty děti, které dnes škůdcům nadšeně tleskají budou jednoho dne na ulici tvrdě skřípat zuby, cože si na sebe ušili. To už bude ale pozdě. Nevěřím na zmrtvýchvstání normality, alespoň ne s těmito současnými mladými přeformátovanými generacemi. Prostě vše jde stále po spirále, prožijí si novou dobu temna až na dno svého bytí.

jiří
26. 1. 2024 21:19
Odpovědět  Pavel z Moravy

comment image

Spam vlasta
26. 1. 2024 17:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Nikdy bych nevěřil že tolik blbů může volit Rudého noka do první řady!

ModrýKlokan
27. 1. 2024 15:02
Odpovědět  Spam vlasta

Podle prasedentské volby je statisticky přesně u nás minimálně 3.150.000 kusů naprostých vymaštěných dementů. Těžko dále spočítat, kolik je z voličů Babiše taky zcela debilních. Pro hodně lidí to byla těžká vědomá volba menšího zla. Na stát s 11 miliony obyvatel je tedy počet mentálně postižených jelit katastrofálně tragické číslo, s nedozírnými následky.

Navíc počet tupých retardů dále roste jak dorůstá nová vymletá generace. Vše nasvědčuje tomu, že zdaleka nejsme u konce směrem k totální degradaci a likvidaci státu a společnosti.

Je to tak dobře. Bída, hladomor, nemoci a smrt mají vynikající výsledky v léčbě debility.

Po smrti už nejste nemocní, netrpíte žádnými subjektivními zdravotními problémy a zcela jistě ani dobrý psychiatr jako třeba Marfuše Stehlíková vám nemůže diagnostikovat ani vrozenou demenci. Zdravím ovce, bééé béééé…

jiří
26. 1. 2024 17:47
Ohodnotit příspěvek :
     

M.t. Činnost muslimských znásilňovacích gangů má po celé Velké Británii podle odhadů kolem milionu obětí. Mohamedáni si pro znásilňování vybírají téměř výhradně velmi mladé bílé dívky (většinou 8 – 17 let) z chudších rodin, unášené a znásilňované pod výhružkami tvrdých trestů pokud týrání a znásilňování vyzradí.
Rochdale: Nová zpráva odhaluje otřesné praktiky muslimských gangů: Dívka držená v kleci i vražda znásilněné dívky vysokou dávkou heroinu – CZ24.NEWS

Pravdomluvny
27. 1. 2024 15:19
Odpovědět  jiří

Muhamr@@@@dáni jsou škodná a ta se likviduje od A do Z👎

Administrátor
P.A.Semi
26. 1. 2024 18:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Ještě mě včera napadlo, a kam jsem to připsal to už zapadlo:

V regionech, kde jsou méně vzdělaní lidé, méně chodí volit

Je tam obrovský nevyužitý potenciál, zřejmě také naštvaných lidí…
Ten milion voličů nebo dva, kdyby se z nich část někomu podařilo přesvědčit jít volit, by mohl významně pohnout politickým spektrem…

Horníci na Mostecku, a ovšem i Cikáni… Někdo by je měl oslovit, aby nám pomohli, zejména když si fialová a pirátská banda na nás přivede hordy lži-čechů ze zahraničí…

πα½

jiří
26. 1. 2024 19:48
Odpovědět  P.A.Semi

comment image

Unter
26. 1. 2024 19:13
Ohodnotit příspěvek :
     

„pan generál přítomným v sále a občanům ČR odpověděl, že řeporyjský starosta je velký svéráz, kterého člověk musí brát velkým filtrem.“

Tedy je to otázka nějakého filtru? S dostatečně velkým filtrem by náš PePa mohl brát
i svérázného Adolfa Hitlera.

ModrýKlokan
27. 1. 2024 15:07
Odpovědět  Unter

Tak bez pořádnýho filtru těžko vydýcháš i pana Rozvědčíka Pávka 107. Takovýho magora jen tak neseženeš, to musíš speciálně odchovat na prasečí farmě.

Pravdomluvny
28. 1. 2024 06:50
Odpovědět  ModrýKlokan

Jen místo prasečí bych tam dal filckofarma CIA.
Prase je zvíře chytré,umí samo….. Pávek je filcka vedená amiokupantem, škodí a likviduje se stejně,jako vší a roztoči 😎

sergej
26. 1. 2024 19:20
Ohodnotit příspěvek :
     

PePa má celý stát “plantavých slyntů retardů. Oni tu jiní už asi žel nebudou od nejlepšího ekonoma vesmíru, slovy paroubka. 🙂

jiří
26. 1. 2024 19:52
Odpovědět  sergej

comment image

jiří
26. 1. 2024 20:15
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

katango
27. 1. 2024 13:51
Odpovědět  jiří

D-Fens doporučuje neodpovídat vůbec. Tedy na dotazy policie. Nebo něco stereotypního, jako že odmítáte vypovídat nebo tak.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$