blog

Kde jsou sakra ty „ruSSácký agenti“, kterýma nás pořád straší?

Nikola Bornová

Mám takovou malou, nevinnou otázečku pro všechny ty hlídače našeho správého myšlení, kteří se dnes nad naší republikou hemží jak mouchy nad psím lejnem.

Otázka zní: „Kde jsou všichni ti krvalační ruSSácký švábi a dezinformátoři placení z Kremlu, kterými nás pořád strašíte?“ Myslím kde jsou doopravdy. Tedy kde jsou nějací konkrétní lidé z masa a kostí, u kterých je prokázáno, že je ovládá přímo Putin (kterého zřejmě považujete za všudypřítomného poloboha). Nemluvím tu o lidech, kteří myslí vlastní hlavou a říkají věci, které se vaší mafii nelíbí, ale o skutečně prokázaných agentech cizí mocnosti.

Kde jsou?

Ukažte!

Moderní korporátně-fašistická propaganda je miliardovým byznysem

V celém Kolektivním Západě (KoZa) právě probíhá neskutečná žranice. Stoly se tu na doslova prohýbají pod spoustou pochoutek, které v potu tváře připravili skutečně pracující lidé. Výtvory jejich kuchařského umění a píle si ale do svých bezedných teřichů cpe jen hrstka parazitů, kteří své zadky šikovně umístili na elitní místa na židlích kolem stolu. Tato nenasytná prasata jsou u stolu hlídaná tlupami štěkajících idiotů, kteří poslušně čekají na hozenou kostičku a ke žranici nepustí nikoho normálního. Ze společného stolu dostávají občas nažrat jen ti, kdo jsou poslušní a štěkají podle toho, jaké příkazy na ně kvičí cizopasná prasata v drahých oblecích.

Při odměňování za poslušnost nejde o malé částky – ideologická podpora současného korporátně-fašistického režimu je doslova miliardovým byznysem. Použité talířky po prasečí hostině ale smí vylizovat jen ti nejvíc zotročení psi.

Současný systém je opět nastaven tak, že z pracujících lidí vysává většinu vytvořených hodnot (u nás je reálné zdanění přes 70% výdělku). Tyto hodnoty pak používá pro své vlastní posilování. Lidé si tedy platí vlastní cizopasníky – většinou nevědomky nebo proti své vůli.

Dnes už z nás vycucávajídokonce i ty peníze, které ještě ani nejsou vytvořené! Dělá se to skrz půjčky iluzorních peněz u nadnárodních bank, tedy od hlavy parazitické hydry, která ty půjčované peníze doslova vyčaruje ze vzduchu. Část těchto vykouzlených a pak půjčených peněz se pak skrz nesmyslné nákupy a operace sype přímo parazitům. Skutečnou hodnotu paktěmto fantomovým penězům dodá až naše práce a náš zastavený majetek. Dokonalý byznys!

Parazité bohužel nemají žádné dno, takže nikdy nemohou mít dost (pocit sytosti u nich prostě neexistuje). Vysávání tedy vždycky trvá tak dlouho, dokud se hostitelská společnost nevzbouří…nebo dokud není úplně zničena.

Bud Fox: Kdy to všechno skončí, co? Za kolika jachtami můžeš jezdit na vodních lyžích? Kolik je dost?
Gordon Gekko: Nejde o to, jestli to stačí, kámo. Je to hra s nulovým součtem. Někdo vyhraje, někdo prohraje. Peníze samy o sobě se neztrácejí ani nevydělávají, jen se, ehm, přenášejí od jednoho k druhému. Jako kouzlo.

Připomínám, že to vysávání samozřejmě není dělané způsobem „ty šíříš naší propagandu, takže tady ti posíláme na účet milion ojro…Hajl Uršula!“. Takhle by to dělal jen idiot. Parazité jsou rafinovanější. Uplácení funguje skrz „dohazování“, které jakoby nemá nic společného s konkrétními upíry ani s prosazováním nějaké jedné vybrané agendy. Ve skutečnosti si prostě všichni navzájem drbou záda (nebo v případě našich ČUR „elit“ si navzájem foukají kokain do konečníků).

Příklady:

  • Některým firmám jako kdyby se zázračně vyhýbaly kontroly, zatímco u jiných jsou kontroly pečené vařené.
  • Některé firmy zázračně vyhrávají soutěže o obří zakázky, které jako kdyby byly šité na míru přesně pro ně.
  • Někteří lidé získávají dobře placené funkce a pozice zázračně snadno, bez jakékoli souvislosti s úrovní své kvalifikace nebo pracovitosti, zatímco jiní (třeba desetkrát schopnější) se na danou pozici nemají sebemenší šanci dostat.
  • Některé firmy a neziskovky vždy dostanou bez problémů obří dotace a příspěvky, jiné musí potupně sbírat plastová víčka a pracovat od nevidím do nevidím, aby získaly aspoň pár tisícovek (aby je pak za to neustále tyranizovaly různé kontroly a případně za to byli špiněni od mrchožroutů z médií).
  • Někteří lidé jsou takřka úplně beztrestní a mohou bez problémů vykřikovat do médií výzvy ke genocidám, k vytváření koncentráků pro „neposlušné“, mohou fetovat a provádět podezřelé zakázky a tak dále, zatímco jiní jsou pronásledováni málem i za to, že si v nevhodnou chvíli uprdnou.
  • Moderní technologie řadu zákeřných taktik ještě usnadnily, a tak třeba Youtuber šířící prorežimní nesmysly se vám vždy ukazuje v doporučených videích, našeptávač ve vyhledávacím okénku ho nabízí jako prvního, stejně jako se objevuje první ve výsledcích hledání a ve zfalšovaných žebříčcích Trending. Mezitím nepohodlní hladači pravdy mají takzvaný shadowban nebo jsou rovnou a bez pořádného vysvětlení úplně odstraněni pro „porušení pravidel komunity“ (myšleno „porušení pravidel parazitické komunity“).

(omlouvám se, že neuvádím konkrétní firmy, lidi ani neziskovky – upozorňovat na korupci dnes vede spíše k trestání toho, kdo na zločin upozorňuje a nikoli toho, kdo jej páchá)

Tady je jádro pudla – právě v tomhle dohazování se točí doslova bilióny eur a dolarů. Jen si najděte, kolik (našich) peněz se točí třeba kolem dotací na takzvané zelené energie nebo kolem nákupů nesmyslné vojenské techniky. Tady se něco usype tomuhle, tady tamtomu a támhletomu se ucpou ústa paklíkem tisícidolarovek.

Někteří lidé díky tomu zůstávají v pozicích, na které absolutně nemají schopnosti, jezdí v bávu nebo v lambu, mají několik domů a bytů koupených za podivně „našetřené“ peníze, hltají laskominy ze stříbrných podnosů a mají najednou tolik peněz, že milion korun už pro ně není žádná částka a sem tam „zapomenou“ přiznat, že si ho odložili do nějaké té kampeličky. Mezitím ti co skutečně pracují honí každou korunu nebo dolar. A ti, co se během svého robotování pro parazity navíc ještě odváží říkat pravdu, mají jako bonus navíc každou chvíli nějaké kontroly, předvolání na policii nebo jsou špiněni v prorežimních médiích.

Zdravý mozek chce budovat mosty spolupráce, zelený mozek chce vykopat ještě hlubší příkopy

Nedávno se třeba v naší zemičce ČUR krásně předvedl další zelený mozek dosazený na elitní pozici – vládní „koordinátor strategické komunikace“ plukovník Otakar Foltýn. Řekl věci, za které by nějaký Tušl nebo Čermák dostali pět let natvrdo za podněcování k nenávisti. Foltýn si za to ale naopak vysloužil potlesk a pravděpodobně bude dál „strategicky komunikovat“ stylem Heydrichova pohrobka.

„…jsem obviňován z toho, že hloubím příkopy. A já to budu dělat dál, protože mezi tou malou skupinou lidí, kteří když se říkalo, že jsou padlí na bojišti informační války, jeden kolega to upgradoval – oni jsou zombíci na poli informační války. Oni koušou svoje okolí a nakazí je naštvaností, frustrací, strachem a antisystémovostí. Je kolem nich potřeba vykopat příkop tak hluboký, aby do toho nespadli ti, kteří jsou na druhé straně.“

„Proč někdo vůbec může obdivovat, omlouvat a nebo dokonce blahořečit tak neuvěřitelně zrůdný režim, jako je třeba současný Putinův režim. Velmi často to jsou lidé, kteří jsou nešťastní, zapšklí, zahořklí, smutní, opuštění a nebo mají jenom životní smůlu a nebo jsou to prostě jenom svině.“

To je panečku strategický komunikátor! Veřejně volá po zavedení nějaké nové formy gulagů (tedy věznic pro politické odpůrce), protože neexistuje moc jiných způsobů, jak hlubokým příkopem oddělit neposlušné lidi od poslušných. Ale média jeho úlet buď zašumují, nebo ho za to ještě pochválí a naopak napadnou „rusSSácké dezoláty“, kteří Foltýna logicky začnou za takový styl „strategické komunikace“ kritizovat. I když se musím přiznat, že v jedné věci s panem strategickým komunikátorem souhlasím – někteří lidé jsou opravdu svině.

Pro srovnání přidávám jeden z citátů SS-Obergruppenführera Reinharda Heydricha o neposlušných Češích, kolem kterých je potřeba vykopat (pohřební) příkop:

„Nezbude než se je pokusit usídlit v Říši, v čistě německém prostředí, poněmčit je a převychovat. A když to nepůjde, tak je nakonec postavit ke zdi, poněvadž vystěhovat je nemohu – tam na východě by vytvořili vedoucí vrstvu, která by se proti nám vzbouřila.“

Každému je doufám dávno jasné, co podle pana Foltýna znamená „blahořečit zrůdný režim“ – naráží tu na názory lidí, kteří chtějí co nejdříve vyjednat mír, nechtějí podporovat neonacismus a chtěli by ukončit nesmyslné vraždění na Donbase (a v Gaze) i naprosto obludnou korupci české vlády. Tohle v jeho maličkém plazím mozečku znamená, že „blahořečíte Putina“.

Mimochodem – figurky, jako je inkvizitor Foltýn, nemají za úkol vytvářet perfektní propagandu pro masy. Úloha takových kašpárků je jiná – systém je používá jako hromosvod pro čím dál tím víc rozzlobenou populaci. Skutečný loutkář před sebe totiž vždy staví několik řad pikolíků s dřevěným mozkem, kteří pro něj udělají špinavou práci a pokud dojde k problémům, mohou být tihle blbánci použiti jako živý štít. Skutečný parazit je stále schovaný vzadu, hezky v teploučku a v bezpečí.

Už jsi dnes splnil svou povinnost a nahlásil ruSSáckého imperiálního propagandistu?

Jak už jsme si řekli, v podpoře washingtonské a bruselské propagandy se točí doslova biliony eur a dolarů (ve skutečnosti jde o propagandu západní oligarchie – EU, USA, NATO, WHO, WEF atd. jsou jen její nástroje). Odměňování poskoků probíhá skrz dohazování miliardových zakázek, vědecké granty, dotace, lukrativní místa v nesmyslných dozorčích radách, pozitivní expozici v médiích, úpravy internetových algoritmů v jejich prospěch, beztrestnost, snazší přístup k drogám nebo dětským sexuálním otrokům atd.

Bohužel parazitická mafie už dnes ovládá příliš mnoho důležitých míst a tak k postižení této korupce dochází jen výjimečně. I kvůli tomu například utrácíme miliardy eur za falešné vakcíny od Pfizeru, které už si do krevního oběhu nechtějí šlehnout ani ti nejtupější diváci ČT24 a které se tedy masově nakoupí a pak masově vylijí do záchoda. Prý musíme dodržovat tyhlecty (začerněné) smlouvy, které skandálně podepsala prezidentka EU Uršula fon der Lejno. Tato německá gynekoložka tedy vede zdraví i finance EUropanů do orgánu své specializace a jako krvavou třešničku na dortu ještě beztrestně spáchala korupční zločin století za stovky miliard Eur. Za odměnu byla znovu zvolena do vedení Evropské Uhnije. Nádhera!

Mezitím parazitický systém pronásleduje běžné Evropany naprosto úchylnými věcmi, jako je třeba potenciální pokuta 50 000 Eur (asi jeden a čtvrt milionu korun) pro Němce za to, když zabijí vosu (!!!), čímž by zřejmě ohrozili celoplanetární ekosystém. Nebo hrozba vězení pro Brity, kteří si udělali video z aktuálních protestů – natáčení videa by prý mohlo teoreticky u někoho vyvolat nenávist nebo co. U nás dostanete pět let vězení, když napíšete příspěvek na Facebook, že bychom měli parazita chytit za rypák a hodit do Vltavy (ale ryčet, že je potřeba Čechům zabít děti a podřezat manželky, je v pohodě, pokud patříte mezi vyvolené).

Tyhle paradoxy nejsou omyl, je to naopak základní stavební kámen současného (proti-lidského) systému.

Parazité tedy drsně rozkrádají majetek pracujících lidí v celém KoZa (USA, Kanada, Austrálie, NZ, EU), zatímco pozornost svých obětí zaměstnávají nesmyslnými vyhláškami a zahlcují jejich mozky blbostmi a strašením.

Plesnivý chléb a satanistické hry.

Rozsekej na kusy a panuj.

Lidé ve všech zemích KoZa jsou záměrně zaměstnáváni vnitřními rozepřemi, které mezi námi parazité šikovně vyvolávají. Mimo jiné jsme neustále strašeni jakousi „ruskou hrozbou“. Obzvlášť v naší kolonii Čechystán je ta hrozba zdá se strašlivá. Aby ne – celou naši minimálně 1 500 let dlouhou historii nás přece Rusko a Putin neustále ohrožovali! Už staročeský hrdina Bivoj přece lovil zlého ruského medvěda a Přemysl Oráč bojoval svým pluhem proti ruským tankům T-72. Lidé jsou tedy pro jistotu KAŽDÝ DEN varováni před těmi ruSSáckými šváby, před Putinovo agenty a před obřími kremelskými trollími farmami, které prý generují takřka nekonečné množství „proruských“ příspěvků na (a)sociálních sítích. Připomínám, že „proruský“ je ten, kdo je proti neonacismu a kdo podporuje mírová řešení a mezinárodní spolupráci. Naopak hodný a pokroký euroobčan je ten, kdo chce bezpečnou a účinnou jadernou válku a vykřikuje nacistická hesla, která už dnes tak nějak nejsou nacistická hesla. Jasné?

Propagandistická média jako Seznam Zprávy nebo ČT/ČRo nás tedy neustále zasypávají zprávami o nebezpečí Putinovo propagandistů, kteří prý u nás řádí jak černá ruka a dezinformují nalevo napravo. Jsou všude, za každým rohem! Když jdete v noci spát, tak se schovávají pod vaší postelí, aby vás chňapli za nohu, když vám vykoukne zpod peřiny! Pomocí řetězových emailů týrají nebohé mozky našich starých a bezmocných spoluobčanů, kteří se nemají jak bránit. Všechny tyto „dezinformátorské svině“ koordinuje přímo Putin a jeho dva zázrační super-agenti Miškin a Čepiga (přezdívaní Čuk a Gek), kteří mezi opakovaným vyhazováním Vrbětic do vzduchu obcházejí po nocích města, lezou skrz komíny a potrubí do bytů a šeptají spícím lidem do oušek podprahové ruSSácké zprávy!

Jediným řešením, jak potlačit všechny tyhle ruSSácké hybridní hrozby, je samozřejmě udávání podezřelých spoluobčanů. Musíme přece nahlašovat a ničit líhně nebezpečných, imperialistických živlů – třeba za pomoci krásně nazvaných udávacích míst „Pol Point“, které samozřejmě nijak nesouvisí se jménem kambodžského diktátora Pol Pota (který má na svědomí smrt 2-3 milionů spoluobčanů, kteří podle něj určitě také šířili nebezpečné dezinformace).

Je to celé hrůza – kremelský agent a placený troll je doslova za každým rohem. Alespoň tedy podle toho, co prezentují naše loutková demoliční vláda a velká propagandistická média, ve kterých jsou ty nejzanícenější propagandistické kreatúry…pardon, redaktúry.

Jenže…je tu jeden takový maličký problémek – i když se režim snaží vyčmuchat „agenty zlých ruských imperialistů“, až z něj lítá kokainový prach, tak žádné nemůže najít! Jako kdyby měli všichni plášť neviditelnosti Harryho Pottera. Situace je tak zoufalá, že už si občas nějakého toho „agenta“ s ruskou stopou musí systém vytvořit sám, aby to nevypadalo tak trapně.

Dejme si dohromady několik faktů.

1. Naše země má díky imigraci už skoro 11 miliónů obyvatel.

2. Naši režimní poskoci nás neustále varují, jak těch 11 miliónů obyvatel přetéká ruskými hybridními hrozbami. Přímo Putinem řízených agentů, které je potřeba uvěznit za hlubokým příkopem s kyselinou, je u nás prý asi půl milionu kousků!

3. Zároveň ale u nás nedokážou poskoci západních oligarchů najít žádného prokazatelného agenta. Nedokázali u nás existenci ani jediného tvůrce „dezinformací“, který by byl placen rublama schovanýma v matrjoškách, které Putin rozesílá poštou (nebo jak si to představují „novináři“ ve velkých médiích).

Pro jistotu zopakuji:

NENAŠLI.

ANI.

JEDNOHO.

REÁLNÉHO.

AGENTA.

Buď mají tihle kremelští propagandisté a ruSSáčtí agenti pohádkový výcvik a schopnosti superhrdinů, nebo tu tak nějak…nejsou moc aktivní. Vlastně to v reálném světě vypadá až divně, jak slabá tu ta ruská a čínská propaganda je. Média nás před zlými kolaboranty neustále varují, ale neumí nám z těch domnělých statisíců ukázat ani jednoho reálného…kde tedy jsou? Netahá nás režim tak trochu za fusekli?

Ono to skoro vypadá, že je to naopak, než nám různí moderní Bobligové tvrdí – zdá se, že Rusko i Čína propagandu v západních zemích naopak dost odflákli! Když v naší zemi srovnám sílu bruselské/americké propagandy a manipulace proti propagandě ruské a čínské, je to jako srovnávat obřího slona, který trpí od rána do noci explozivním průjmem, s maličkým hovniválem (kterému navíc ještě zabavili kuličku).

Ano, k lidem se dostávají i informace, které nebyly profiltrovány současným korporátně-fašistickým systémem Jediné Pravdy. Ale to je zásluha normálních informačních toků mezi lidmi, kdy si ta zatracená realita vždycky najde nějakou cestičku, jak se připomenout. Ale označovat popisování reality za ruskou propagandu je jen dokonalým příkladem fake news a dezinformací. Informace na českou alternativní scénunavíc nejčastěji přicházejí z USA, odkud je nejsnazší čerpat. Chtějí nám snad různí Foltýnové, Kartouzové, Fialové a další hmyzáci namluvit, že hlavní ruská hybridní hrozba pochází…z USA? Zajímavé…

Nějací agenti tu jsou…ale čí vlastně?

V naší zemi samozřejmě máme spousty všemožných agentů tajných služeb a propagandistických organizací. Stačí se podívat, kolik tu je různých podivně financovaných neziskovek nebo „think tanků“ jako je nechvalně proslulý Aspen Sinstitute – právě ty jsou dokonalými příklady takzvané front organization. Tyto propagandistické organizace ale rozhodně nejsou placeny z Ruska.

Dnes u nás vegetují především agenti z USA, Británie a Izraele a právě jejich lobbying tu jede na plné kulky. Tito agenti pracují úplně stejně, jako agenti v kterékoli jiné době – jsou tajní, nenápadní a plní nenápadné mise. Nebo proč si proboha myslíte, že se ty služby jmenují TAJNÉ? Je to kvůli tomu, že všude pobíhají, křičí jak jsou tajní a každému vykecají, co a pro koho dělají?

Agenti cizích mocností a dnes hlavně obřích korporací mohou být používáni k zastrašování vybraných cílů, ke kradení tajných dat, k ovlivňování médií a politiků nebo být čistě v roli pozorovatelů a spících agentů, kteří čekají na aktivaci ve správný čas. Prostě úplně normální agenti.

Je samozřejmě jasné, že tu jsou i nějací agenti z Ruska či dokonce z Číny. Ruští agenti se během studené války dokázali dostat i mezi elitu USA, takže pro ně určitě není problém dostat se do naší kolonie Tšechie, kde máme hranice děravé jak ementál a kde možná tak polovině lidí Rusko vlastně nijak zvlášť nevadí (protože nejsou idioti a lidi posuzují podle jejich charakteru, ne rasisticky podle jejich etnika, jak nás k tomu nutí systém). I dnes jsou najisto nějací ruští agenti v USA, stejně jako jsou ti američtí v Rusku. Občas je některý odhalen a vypuzen/zatčen nebo zasebevražděn. To je také úplně normální součást mezinárodních vztahů mezi mocnostmi. Nechápu, proč se pořád nějaké divizny diví, že se něco takového děje i dnes. Systém se nás ale snaží přesvědčit, že agenty mají už jen imperialističtí ruSSáci a že tihle agenti jsou všichni absolutní zloduši, co žerou malé děti a pro zábavu rozstřikují v parcích jedovatý Novičok. Jiní agenti ani jiná propaganda než ruSSácká ale samozřejmě nemůže existovat, tomu by věřil jen nevzdělaný dezolát z vesnice!

V každé době se každá mocnost vždy snažila dostat co nejvíce své propagandy do jiných zemí – do těch už ovládnutých a kolonizovaných, ale i do těch, které jsou zatím nepřátelské a bylo by vhodné v nich udělat převrat na země přátelské či rovnou zotročené. Mě osobně ale překvapuje, jak strašně slabá je u nás čínská a ruská propaganda i diverzní činnost. Ať už si říkají placení idioti v médiích nebo strategičtí komunikátoři co chtějí, propaganda z takzvaného globálního jihu je u nás slabounká jak páteř Petra Fialy.

  • Nevysílají se u nás jejich filmy.
  • Takřka se u nás přestaly vydávat jejich knihy (hlavně ty nové).
  • Už u nás skoro neběží ani jejich hudba, balet, divadlo…prostě nic.
  • Nedostávají se k nám jejich zprávy, pokud sami opravdu aktivně nepátráte.
  • Řada jejich internetových stránek je u nás blokována.
  • Vyhledávače jsou nastaveny, aby nám nenabízely žádný jejich obsah (krom toho negativního).
  • K běžné populaci se nedostane nic o jejich výzkumu, politickém dění, celebritách atd.
  • Neprobíhají u nás žádné viditelné diverzní akce, např.požáry v továrnách na zbraně, které pak v Rusku zabíjí civilisty (nesmyslné pohádce o Vrběticích asi věří jen úplní idioti nebo fanatici).
  • O reálném dění v zemích BRICS je tu skoro totální informační embargo.

Naopak USA je (tedy spíš bylo) v šíření své propagandy v zahraničí extrémně dobré a v podstatě ještě ani dnes nemá konkurenci. Náš tisk v podstatě jen papouškuje jejich zprávy. Naše televize jsou jen překladatelé jejich korporátní propagandy. Hollywood a Netflix naprosto ovládly náš filmový svět a my se z malé filmové velmoci stali směšným šaškem, co točí maximálně tak blbosti o tom, jak Klára miluje Honzu, který miluje Evu, která miluje Vaška, který miluje Sáru, která nemiluje nikoho. Co se týče reálné propagandy a přísunu zpráv, jsme prakticky úplná kolonie bez vlastní (mainstreamového) investigativy, se směšně podřízeneckou zpravodajskou službou a s chcípající kulturou. Kde je v tom všem ta slavná ruSSácká propaganda? Ukažte nám ji!

Také byly prakticky zrušeny všechny normální způsoby, jak si s lidmi v Rusku navzájem posílat peníze (pro IT odborníky dost problém), takže Rusko tu nemůže jednoduchým způsobem platit žádná média, bloggery, youtubery, neziskovky atd. – na rozdíl od Bruselu a USA, které do našich propagandistů sypou doslova miliony éček a déček (samozřejmě se to jmenuje jinak – třeba sponzoring, dotace, granty…).

Trochu mě překvapuje, že současná ruská propaganda je u nás mnohem slabší, než byla ta americká v době komunismu! Jen si vzpomeňte, kolik tu tehdy bez problémů běželo amerických filmů, kolik se tu vydávalo amerických knih, šlo tu chytit britské rádio… S dnešní „ideologickou zdí“ směrem k Rusku se to nedá moc srovnávat. Třeba takový Havel byl v té době bez velkýchj problémů placen ze Západu a fungoval relativně normálně. Dneska pronásleduje Koudelka kohokoli, kdo se třeba snaží vydávat nové ruské knihy, až mu z toho hoří koudelka u těch jeho rollexek za půl milionu korun. A kdyby nebyl internet tak organický a složitě kontrolovatelný, byli bychom tu skoro v úplně informační tmě.

Já sama jsem zatím neslyšela (ani zprostředkovaně) o JEDINÉM člověku v celé ČR, který by byl přímo placen nebo i jen podporován z Ruska. Však taky kdyby byl, média by ho okamžitě nadšeně zhaftla a postříkala svýmy výkaly, které mají vždy pohotově připravené k útoku. Kdyby mezi těmi 11 miliony lidí měli aspoň jeden prokázaný příklad té jejich „hybridní hrozby“, tak by z toho určitě měli naprosto orgasmické BDSM potěšení a psali by o tom od rána do noci ad nauseum.

Celé mě to dovádí k tomu, že ruská (a čínská) zahraniční propaganda v zemích KoZa (a hlavně u nás!) je opravdu slabounká. Dokonce bych se odvážila říct až neumětelská, zanedbaná, nepřirozeně odfláknutá. Chudáci Foltýnové, Kartouzové a podobné kreaturky tak nemají proti komu bojovat – jsou jak don Chichot, který musel bojovat aspoň s tím větrným mlýnem, když se nic jiného nenašlo.

Pro mě osobně jsou ti slavní „všudypřítomní ruští propagandisté“ a „Putinovo armáda trollů“ tak trochu mytickým stvořením, o kterém spousta lidí mluví, ale nikdo je vlastně nikdy neviděl.

Já sama jsem některými magory občas vulgárně urážena, že jsem ruSSácká p**a, ruskej šváb a podobné výtrysky intelektuální kritiky od sofistikovaných lepších lidí. Ale i já sama čerpám naprosto nejvíc informací od amerických novinářů. A také od Norů, Švédů, Irů, Angličanů, Skotů, Němců, Rakušanů, Řeků a Poláků Nehledě na to, že ani nejsem nějak proruská (ale ani proamerická). Jsem jen tak nějak trapně…pro-zdravý-rozum? Pro-lidskost? Pro-pravdu? Pro-mír a pro-spolupráci? Pro lásku boží, tohle fakt stačí na to, aby na mě někdo podával žaloby a posílal mě do blázince? Nezbláznil se tu spíš někdo jiný?

Výzva pro agenty východního Mordoru!

Takže – ruští trollové a agenti, kde sakra jste?!

V České republice po nich zdá se není ani vidu ani slechu. Je jasné, že tu nějací jsou, to je základ práce tajných služeb a propagandistického aparátu mocností. Spousta nových ruských agentů sem určitě přišla i s takzvanými ukrajinskými uprchlíky, to je také skoro jisté… Ale kde jsou plody jejich práce? Kde je ta jejich slavná podvratná činnost? Když to srovnám s efektivní prací agentů Západu během komunismu, tak dnešní práce těch ruských fakt za moc nestojí. A když srovnám jejich podvratnou činnost s ničitelským uměním „naší“ současné vládnoucí pětidemolice, tak bych skoro nabyla dojmu, že největšími ruskými agenty v zemi jsou členové naší vlády…tolik škody by tu nedokázali udělat ani všichni ruští specnaz dohromady!

Skoro bych napsala – pokud tu náhodou nějaký zlý ruský agent je, tak ať mě kontaktuje. Chtěla bych si na toho jednorožce šáhnout! Identifikovat by se mohl třeba tak, že by přicválal na medvědovi, na hlavě by měl ušanku, v rukách by třímal slavný špagin a vykřikoval by: „Ať žije ruský imperialismus! Chceme ovládnout celý svět a sežrat vaše děti!“ (takhle zřejmě vypadají ruští agenti v představách idiotů z českého mainstreamu a z českého Twitteru). Jenže i tady je mi jasné, že kdyby se mi náhodou nějaký čínský nebo ruský agent přeci jen ozval, tak by to skoro najisto byl jen český nebo americký agent-provokatér, který má nachytat důvěřivé nekňuby z kolonie Čechia. Podobně, jako se o to pokusili třeba u jednoho z nejpronásledovanějších českých vlastenců Vládi Vrábela, kterého před časem kontaktoval falešný „ruský“ agent.

Shrnuto – lidé s mozkem moc dobře vědí, o čem celá tahle show je. Pohádky o všudypřítomných ruských agentech a gigantické ruské propagandě jsou tu jen od toho, aby mátly lidi se slabším rozumem a aby dali do rukou „ideologické kyje“ (nikoli pyje) novodobým neonacistům (kteří o sobě často ani neví, že jsou neonacisté nebo korporátní fašisté). Je to jen nástroj k tomu, aby měli čím tlouct lidi, kteří se provinili jen tím, že přemýšlí a snaží se hledat a říkat pravdu.

Otázka do pranice – vy jste u nás v republice někdy nějakého ruského/čínského agenta nebo placeného propagandistu viděli? Slyšeli jste o nějakém? Je tu jediný člověk, který by byl z Ruska placen za proruskou propagandu?

https://bornova.pub/2024/kde-jsou-sakra-ty-russacky-agenti-kteryma-nas-porad-strasi/

sdílet na

72 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
22. 8. 2024 10:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle už tvrdím desítky let – žádní ruští agenti u nás neexistují. Viděl je snad někdo? Tahle tupá propaganda je v podstatě zakrývání vlastní frustrace. Jejich mindráky plynou z vlastní neschopnosti a nemohoucnosti. Nedovedou si přiznat, že nic neumí a nedokáží řídit smysluplně stát z koryt, do kterých se nahrnuli jako sarančata. Takže všechno svádí na Ruské agenty. To už i 5leté dítě musí poznat. Kromě toho si agitátoři KOZA nechtějí přiznat, že žijí v zemi Slovanů a že zakotvení s uvědomění k východní civilizaci je citový gen, se kterým se Slované rodí. To prostě nelze vymazat. Nikdy nemusím naslouchat Ruskému agentovi z Kremlu, jakože jsem se s ním nikdy nesetkal. Moje spřízněnost s Ruskem tkví úplně na jiných hodnotách. Vědom si historie, jak nás Němci chtěli vymazat z mapy světa… jak v Česku po tisíc let řádí udavači a zrádci… a nebránit se faktům o prosperitě Ruska, které se osvobodilo od CCCP stejně jako jiní Slované mě stále utvrzuje, že VŘSR a její hrozné následky přišly ze západní Evropy (Lenin, židé, Londýn atd…). Takové zlo není moje životní filosofie. O 100% milejší je mi spořádaný život, který Slované vedou. Původcem toho jsem já sám, nikoliv neexistující agent.

Boomer
22. 8. 2024 11:07
Odpovědět  Pijack

.. fakt, že něco nevidíte, ještě neznamená, že to neexistuje a nepracuje! Viděl jste někdy pohyb volných elektronů ve vodiči? Neviděl!! A přesto tam jsou a vykonávají práci… ;o))))))

Pijack
22. 8. 2024 11:32
Odpovědět  Boomer

Tak jistě, ty elektrony ve vodiči mne kopnou i když je nevidím. Ale agent mě musí oslovit a já ho vyslechnout a moje vědomí se jím musí řídit, což se ovšem nestalo… Takže může existovat, to nepopírám. Ostatně paní Colombová taky existovala 🙂 🙂 🙂

Boomer
22. 8. 2024 11:49
Odpovědět  Pijack

..a zase vám budu oponovat! Třeba takový agent StB, s krycím jménem KATO, dodnes tvrdí, že vůbec nevěděl, že je v Británii v kontaktu se soudruhy rozvědčíky od StB. A dokonce s tou hovadinou uspěl u soudu. Ale soudruzi s ním byli spokojení, neb podle jejich hlášení plnil úkoly ochotně a svědomitě.

Dajaký som z toho zmätený… ;o))))))

katango
22. 8. 2024 14:12
Odpovědět  Boomer

Vy bejt elektron, tak na sobě máte růžový šatičky a tančíte ploužáka s dinosaurem.

Boomer
22. 8. 2024 15:54
Odpovědět  katango

.. ploužák, to pro mě nic moc, ale čardáš bych mohl, to zas jo…

JoFa
22. 8. 2024 15:56
Odpovědět  Boomer

Ja by som to videl opačne, kinetika nepustí…
Ale každý podľa svojich možností, fandím vám..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
22. 8. 2024 16:24
Odpovědět  Boomer

A zvládl byste kozáčka? A to nejen fyzicky, ale i ideologicky? 🙂

JoFa
22. 8. 2024 16:39
Odpovědět  Albi

Ste pobavila, nezastavil som sa smiechu..Ideologicky by to dal na sto procent.

Boomer
22. 8. 2024 16:51
Odpovědět  Albi

.. jistěééé! Kozáček bez ideologického pohledu na věc? To by bylo jako pes bez ocasu nebo nealkoholická vodka…

ModrýKlokan
22. 8. 2024 23:42
Odpovědět  Boomer

Tobě už z té politiky úplně jeblo osle. Nechceš si raději zajít do lesa, nadýchat se čerstvýho vzduchu, navštívit svého psychiatra, a změnit medikaci? Uleví se ti. Tvoje tenze už ti lezou ušima.

Slovan
23. 8. 2024 08:30
Odpovědět  ModrýKlokan

🤣 🤣 🤣 🤣

Boomer
23. 8. 2024 09:10
Odpovědět  ModrýKlokan

..Klokánku, je od tebe milé, že mi tak nezištně nabízíš svůj osobní program.
Z tvého poněkud nervního tónu usuzuji, že sociálku už máš prochlastanou v krabicovém a do dalšího dávkového dne daleko.

Vydrž… ;o))))))

ModrýKlokan
23. 8. 2024 13:43
Odpovědět  Boomer

Stále kvičí, stále kvičí….

ModrýKlokan
22. 8. 2024 23:39
Odpovědět  Boomer

Bůů, vyser se na to. Víc už v té kebuli mít nasráno nemůžeš, zbytečně se snažíš.

Slovan
23. 8. 2024 08:33
Odpovědět  ModrýKlokan

Každý má právo se projevit a vyjádřit svůj názor. I fanatici.

Frank
23. 8. 2024 08:56
Odpovědět  Boomer

Já znám jednoho ruského agenta krycím jménem Pávek a sedí na pražském hradě.

Gales
22. 8. 2024 19:08
Odpovědět  Boomer

Zeman prosil Koudelku aby mu přivedl aspoň nějakého maličkého špiónka pracujícího pro Putina. A čučkař nic.Neukázal nepřivedl ale jenom kecal že tu jsou.Někdy mám obavu aby se myšlenka a přání nezhmotnilo.To by u nás bylo víc špiónů než obyvatel.

Bety
23. 8. 2024 16:24
Odpovědět  Gales

Neměli bychom se vlastně cítin uraženi, že o nás ta ruská propaganda nějak vůbec nejeví zájem? Možná proto že na všechny provokace našich “lídrů” reagují tak vlažně
jako by o nás ani vůbec nestáli jsou ty naše “výkřiky” vlastně projevem uražené ješitnosti??

ModrýKlokan
22. 8. 2024 23:37
Odpovědět  Boomer

Bůů, kundu co máš v dutině lební jsem taky neviděl, a přesto věřím, že ji tam máš. Viditelně ti tam stále pracuje a funí.

Frank
23. 8. 2024 08:55
Odpovědět  Boomer

Tak vy jste opravdu uhodil hřebíček na hlavičku.

Oy vey
24. 8. 2024 18:11
Odpovědět  Frank

svoji

PřemekJ
23. 8. 2024 10:53
Odpovědět  Boomer

Nepochopil.

Tupý hulvát
23. 8. 2024 15:36
Odpovědět  Pijack

Mezi těmi hroznými následky asi myslíte i třicet šest let mého šťastného a spokojeného života v relativním dostatku, s nájemným patnáct procent mého platu, beze strachu o práci, o dluhy, o vzdělání dětí, mohl bych pokračovat ještě dlouho. Jako lampasák a později dělník jsem si v hospodě a mezi známými mohl říkat co jsem chtěl a nikoho to nezajímalo, nikdo mě neudával ani nehonil.A že jsem si pouštěl hubu na špacír celý život, tedy s transparenty po ulici jsem nechodil. Nikdy jsem si nemyslel,že socializmus má zmizet,to mě ani nenapadlo.NO A TEĎ ČTU JAK HROZNĚ JSEM ŽIL.NĚCO MI UŠLO ???

JoFa
22. 8. 2024 10:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemusíme hľadať vlastizradcov a spolupracovníkov s cudzími mocnosťami vo svojom štáte, stačí hĺadať zlodejov a nájdete všetky podvratné živly. Aj tí agenti a spolupracovníci kradnú, či už fyzicky alebo ideologicky-kradnú nám hodnoty, národnú dôstojnosť, česť a svojou podvratnou činnosťou aj štátne financie. Ako príklad by som uviedol našeho židojaštera Kaliho, robil to už za predošlých vlád Smeru a pokračuje v tom aj ďalej, lebo je v tom dobrý a smerákom ešte nikto na to neprišiel ako to /bubáky, peneži, peníze/ rozdeľuje.Tak si to vychutnajte a aj v diskusii tu: https://www.hlavnespravy.sk/kalinak-nakup-hufnic-bia-zacne-rezort-obrany-riesit-na-jesen/3613498 
Nakúpime zbrane a provízia z nepotrebného tovaru ide hlaváčom vlády, inak by mu to nedovolili nakúpiť -logicky!! A tak nakupujeme hovná ako F16, húfnice, aj tanky sú v kurze a príde aj PVO a perieme a perieme a perieme až vyperieme. 

JoFa
22. 8. 2024 10:41
Odpovědět  JoFa

Pookračujem-
SNS a debilný Danko zatiaľ spraví nepopulárne opatrenia a koho si opäť zvolíme? No Smer ten porastie a SNS pôjde do materinej psej a je jedno s kým sa spojíme s Maďarmi alebo KDH /predajné ku..vy/ a takto je Smer večný, vždy sa nejaký imbecil, čo prahne po moci nájde….
A ďalej bude- zlodeji, zlodeji, zlodeji, zlodeji….
A čo sa stane ak to niekto už preženie? No ide do psej matere, lebo toto nepotrebujeme, my sme tí dobrí a toto nepotrebujeme https://www.hlavnespravy.sk/eduard-chmelar-konci-ako-poradca-predsedu-vlady-sr/3614134
Edo nie je žiadny lumen, inak by si nepodpílil konár sám a tak má Smer nového nepriateľa.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
22. 8. 2024 14:31
Odpovědět  JoFa

Toto je zatiaĺ výsledok vlády Smeru https://cz24.news/infobrics-mnozstvo-europskych-spolocnosti-krachuje-hdp-stagnuje-dlhy-hrozivo-rastu-slovensko-uz-na-3-mieste-v-bankrotoch-podnikov-rusko-napriek-sankciam-pokracuje-v-rozmachu/
Nie som žiadny neoeliberál a progresívny degeš, ale toto je naša slovenská alternatívna voľba…

JoFa
22. 8. 2024 14:39
Odpovědět  JoFa

Mali by ste to Česi dobre premyslieť tú voľbu, pretože ten váš 3 krát zaočkovaný favorit, je debil, pretože nikto rozumný sa nedá 3x zaočkovať nefunkčnou a demoličnou vakcínou!!! https://cz24.news/mam-covid-pritom-jsem-trikrat-ockovany-a-uz-jsem-ho-jednou-mel-zniceny-babis-z-postele-video/
Toto chcete na čele svojej vlády? Máte aj niečo rozumnejšie, alebo ste tupé euroovce?

JoFa
22. 8. 2024 14:50
Odpovědět  JoFa

Chápem, že vy dôchodci tu na Pokec nič nezmeníte, ale napísal som to aby som vás nasral…”Jeden šťouch na správné místo, je víc jak kopnout do pr..le.” To máte od JoFa.

JoFa
22. 8. 2024 15:36
Odpovědět  JoFa

A teraz otázka: Fico ide stavať nový blok jadrovej https://www.hlavnespravy.sk/premier-planuje-viacero-zahranicnych-ciest-najblizsia-ma-byt-do-juznej-korey/3614842
Kto bude majiteľom akcií? Štát alebo 40-60 so zahraničnou firmou? Ficko ty vyjeba..ý plž, kto to zaplatí a kto bude mať aký podiel?
Rusi majú nový systém rekuperácie /renovácie, reštrukturalizácie/, vyhoreného paliva a nová elektráreň by spalovala odpad z už existujúcich jadrových elektrární! Kde si ty čuro západných oligarchov, nemáš ani šajn o tom čo je pre Slovensko dobré-ty riadené neschopné hovn..o západu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
22. 8. 2024 17:27
Odpovědět  JoFa

.. zkuste se na věc podívat tak, že Fico možná strká do výhně víc želízek a na kovadlinu pod kladivo přijdou jen některá. Možná ví víc než my, možná sází na multilaterální uspořádání v blízké budoucnosti. Snad se tahle válka nevede pro likvidaci celého světa. Snad se US exekutiva po volbách spokojí s menším podílem, s menší zájmovou oblastí. Dobrý byznysmen to nikdy nežene na ostří nože, hop nebo trop si může dovolit gambler v kasinu, ale ne státník…

Boomer
22. 8. 2024 11:01
Ohodnotit příspěvek :
     

 “Zároveň ale u nás nedokážou poskoci západních oligarchů najít žádného prokazatelného agenta. Nedokázali u nás existenci ani jediného tvůrce „dezinformací“, který by byl placen rublama schovanýma v matrjoškách, které Putin rozesílá poštou (nebo jak si to představují „novináři“ ve velkých médiích).”
………………….

.. no jo, ale takhle to přece nemůže zůstat, to by k ničemu nevedlo. Bude třeba přitvrdit, zopakovat postupy osvědčené v minulosti. Když vás za komunistů chytili při pokusu o nedovolené překročení státní hranice směrem na Západ, mohli jste se ocitnout před soudem, kde soudruh prokurátor vášnivě argumentoval.. kdyby se obžalovaný za ty hranice dostal, zcela jistě by tam vyvíjel činnost nepřátelskou našemu socialistickému státnímu zřízení! Tudíž požaduji trest co nejblíže horní hranice trestní sazby!!

Nemůžeme přece čekat na dokonání činu, v zájmu ochrany společnosti si budeme muset vystačit s podezřením “co by kdyby”…

Kdyby měla babka gule, byla by dědek.

P.S.
..akorát vypustíme to socialistické, a jedeme dál, močálem temným kol bílých skal!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
22. 8. 2024 14:05
Odpovědět  Boomer

Grandiózne…
Použijem to ale opačne.
Stačilo vypustit zo zákona socialistické a nahradiť štátne a bolo by Rozkrádanie majetku v štátnom vlastnictve trestné podľa zákona. To sa nestalo, pretože sa to nemalo stať a rozkrádanie štátneho majetku sa stalo po nežnej revolúcii a rozpadu ČSSR legálne.

Boomer
22. 8. 2024 16:55
Odpovědět  JoFa

.., a přitom stačilo tak málo, bleskem schválit překlad rakouského obchodního zákoníku, který nabídl Pavel Landovský. Sametoví revolucionáři se mu vysmáli hned, no a nás přešel smích až za nějaký čas…

Jura S
22. 8. 2024 11:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukro agentů je ale vidět pytel u každé sámošky, poznáte je dle košíku s VODKOU…

lubkral
22. 8. 2024 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

A ta Džamila ví s jistotou, že Putin půjde dále? Není to šíření poplašné zprávy?
Všichni přece ví, že kdyby NATO nebylo agresivní a nepodporovalo majdan, tedy násilné svržení demokraticky zvolené vlády v Kyjevě a pak by Ukrajinci nevraždili v Doněcku a Luhansku, neupalovali v Oděse, byl by klid….

Markýza
22. 8. 2024 15:05
Odpovědět  lubkral

Džamila nemůže šířit poplašné zprávy, protože už všichni vědí, že je magor. Teda magorka.

katango
22. 8. 2024 19:48
Odpovědět  Markýza

Dělá ostudu našemu krásnému oboru.

Markýza
22. 8. 2024 20:20
Odpovědět  katango

A on ji snad někdo bere vážně, kozu?

Putinovec
22. 8. 2024 12:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Pravidelně se při chůzi rozhlížím , zda neuvidím člověka s papachou , abych se k němu honem rozběhl , pro prachy od ruské agentury .
A stále nic . Asi si budu muset dát na seznam inzerát v azbuce .
Davaj děngy , tavárišč z lubjanky .

Boomer
22. 8. 2024 13:19
Odpovědět  Putinovec

.. ale to se musíte na ulici zviditelnit, sakra! Papacha se nosí až v zimě, teď je třeba mít furažku posunutou do týla, machorkovou papirosu s trubkou dvakrát zmáčknutou žmoulat v koutku úst a zeširoka si vykračovat v láptích z březové kůry, jináč si vás agent/výplatník nevšimne. Jo, a taky rubášku přepásanou, ta je důležitá, ať máte rublíky kam vysypat!!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
22. 8. 2024 16:35
Odpovědět  Boomer

Do frasa – dalo se to čekat – vzal jste mi ten nápad z klávesnice!
Ale promíjím vám to, protože uvádět tak detailní instrukce mě nenapadlo. 🙂

Boomer
22. 8. 2024 17:00
Odpovědět  Albi

..holt jste nebyla na vojně. Zkuste si představit, že máte bojový úkol, a máte si sebou vzít vše potřebné. To pak záleží na každém detailíčku, obzvláště když vás vyhodí z eroplánu za letu a už si pro nic nemůžete honem rychle doběhnout. A máte dopadnout mezi nepřátelské domorodce, kteří vám nechtějí dát nic, nanejvýš tak po čuni…

Albi
22. 8. 2024 19:21
Odpovědět  Boomer

🙂 🙂 🙂

Joe Arp
22. 8. 2024 19:43
Odpovědět  Albi

A to si představte, že jste taková guma jako Suchoprd a vystřílíte “cvičně” půl vesnice, když vám nechtějí nic dát a dostanete vymodleného čatára.

Slovan
23. 8. 2024 08:36
Odpovědět  Joe Arp

🤣 🤣 🤣 🤣
Před rozvinutou Zástavou.

Joe Arp
23. 8. 2024 10:00
Odpovědět  Slovan

“Rozvinout” to ikonické auto dokáže jen ten, který do tří vteřin to auto dokonale znehybní, svými břišáky. Ale, že je s tím šlechtickým pošukem prdel, co?

Slovan
23. 8. 2024 10:53
Odpovědět  Joe Arp

Koukal jsem že včera měl nějaký blbý den, tak si na mém já vybil frustraci. Když mu to pomáhá, tak proč né, lidi jsou různí a různé koníčky maj……

Joe Arp
23. 8. 2024 11:17
Odpovědět  Slovan

Naopak Pavle, měl dobrý den, přesto, že my z něho máme dobrý den. Jeho Fanclub bílých sov mu vyjádřil plnou podporu a potvrdil jeho nezastupitelnou roli v učených disputacích.

Slovan
23. 8. 2024 12:41
Odpovědět  Joe Arp

Nojo to byly přískoky jako za starých dobrých časů od soudruha ptákoznalce Bořivoje. Ach to byly nádherné časy. Apropo, nepřipomíná ti to přeci jen něco? Ta návaznost, to jednomyslné hlasování pro tu správnou pravdu. By jeden řekl….ne, přemýšlej taky, nemuším odsrat jenom všechno já. Já pak nemohu večer usnou.

katango
22. 8. 2024 19:49
Odpovědět  Boomer

Právě jsem si dobalila, brzo ráno letím k moři, splavená jsem jako vrata u chlíva a stejně s sebou nemám vše potřebné. Ale domorodci budou přátelští, o to strach nemám.

Joe Arp
22. 8. 2024 20:15
Odpovědět  katango

Zvýšenou pozornost věnujte sbalení padáku, Suchoprd poradí i s parakotoulem při doskoku.

Markýza
22. 8. 2024 20:22
Odpovědět  katango

Tak ať vás tam hezky vyhřeje a vysolí.

Albi
22. 8. 2024 20:53
Odpovědět  Markýza

Nejlepší odjet do Kalifornie, a čekat,”že jí slunco opije ….!”
https://www.youtube.com/watch?v=tzOXo4alnz4#utm_content=organic&utm_term=youtube%20Odj%C3%AD%C5%BEd%C3%ADm%20do%20Kalifornie&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Jen musí přetrpět ty reklamy na začátku. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
22. 8. 2024 21:02
Odpovědět  Albi

No nevím, dneska už leda tak ta slepičí konzerva – slunce pravda možná taky. Ale lidi odsud nějak zdrhaj.

Vokoun
23. 8. 2024 17:06
Odpovědět  Markýza

Ve Strašnicích je taky výhřevna i to vysolení by bylo. Nač jezdit tak daleko.

Markýza
23. 8. 2024 18:59
Odpovědět  Vokoun

To já nevím, to se zeptejte Katango, proč jede k móři a ne do Strašnic 😎 Třeba to ve Strašnicích tak pěkně nešumí.

Boomer
22. 8. 2024 21:24
Odpovědět  katango

..jo, to je klasika, oblečení i kufry se imrvére zmenšují, srážejí, oproti loňskému stavu… ;o)))))

PřemekJ
23. 8. 2024 11:02
Odpovědět  katango

Já balím za deset dní a s domorodci jsem jedna ruka – ti mají jasno: Ti nahoře si užívají, ale zlenivěli a netuší, že se jejich nehezký konec blíží. Tuší jen ti chytřejší a ti již mají v gatích. Kdo nejde s lidmi…

Autor
22. 8. 2024 16:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Ti agenti jsou hledáni na špatném místě.
Co potřebuje Rusko, potažmo Putin, potažmo Severní KOrea, potažmo Čína?
Zničení západního průmyslu, neschopnost vyrábět i celkem jednoduché výrobky (ne skládat), potřebují hloupé obyvatelstvo Západu, potřebují drahé energie …

A KDO JIM TO ZAJIŠŤUJE? NO PŘECE LIBERALISMUS VE VŠECH PODOBÁCH JAK V USA TAK I V EU.
TAKŽE AGENTY PUTINA je nutno hledat přímo VE VLÁDÁCH EU, USA, KANADY (PRÝ NĚJAKÝ LEVOBOČEK KASTRA, CHÁPETE TO??), AUSTRÁLIE A ANGLIE.

Proč by jim Putin platil,když to dělají za NAŠE PENÍZE a s nadšením, až Rusko nestačí s tím držet krok. Rusko potenciálně může mít nějaký problém, a už tam směřují sankce, jaksi záhadně mu přesně šité na míru tak, aby z nich co nejvíce vytěžilo … No a pak se do toho namontují takoví lovci sviní jako Foltrus a ještě lépe ty pravé agenty chrání … NO, NENÍ TO SRANDA NA TŘETÍ?

JoFa
22. 8. 2024 16:31
Odpovědět  Peter 008

Citujem :”Zničení západního průmyslu, neschopnost vyrábět i celkem jednoduché výrobky (ne skládat), potřebují hloupé obyvatelstvo Západu, potřebují drahé energie …”
Ale oni to už mají, nepotrebujú to tvoriť, to už je, teraz potrebujú moc a to budú voľby v US.
To bude súboj o veĺa a použijú čokoľvek, aby dosiahli víťazstvo.

Autor
22. 8. 2024 17:04
Odpovědět  JoFa

A kdy to začalo finišovat? Právě když začali uvalovat stále více a více sankcí, když nám zakázali dovážet ropou, plyn a stejně to odtamtud kupujeme … sakra .. to se musí pokaždé OPAKOVAT CELÝ TEN ŘETĚZEC UDÁLOSTÍ, KTERÉ PŘIVEDLY I NÁS K TOMU, CO SE DNES DĚJE U NÁS? jE MI CELKEM FUK CO SE DĚJE V RUSKU, PŘEJI JIM NORMÁLNÍ ŽIVOT, ALE CHCI HO TADY TAKÉ!!
COPAK NA VÁS – I JINÉ – PŮSOBÍ ONEN FAKTOR 14 DNÍ, KDY SI ČTENÁŘ, POSLUCHAČ UCHOVÁ MAXIMÁLNĚ VZPOMÍNKU, PŘIPOMÍNKU NĚJAKÉ UDÁLOSTI? TO JE TAK TĚŽKÉ SI PAMATOVAT UDÁLOSTI ZA SVŮJ ŽIVOT, KDYŽ UŽ SE NEVĚŘÍ A NEDÁ VĚŘIT “NOVÝM HISTORIKŮM”?

A KONEC KONCŮ NEUTEKL VÁM SŽÍRAVÝ SARKAZMUS, SE KTERÝM JSEM TO OBOJE PSAL?

AMERIKA MNE NEZAJÍMÁ, ODTAMTUD PRO NÁS NIC DOBRÉHO STEJNĚ TAK JAKO TAK NEPŘIJDE.

Škoda, že neumím rozblikat text, aby vrážel kudlu slov do mozků čtenářů.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pravdomluvny
22. 8. 2024 17:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, Pávka jsem nahlásil u Foltýna…..je malověrný a nevěří ve vítězství zázračných zbraní záchodní demosracie a Banderonacistů.
Sláma Usranině 🙋

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
22. 8. 2024 23:46
Odpovědět  Pravdomluvny

Sláma Ukravína

Kokainu Salva

Pravdomluvny
24. 8. 2024 21:23
Odpovědět  ModrýKlokan

Těch salv by v ČR měla zaznít nejmíň milionkrát…..pro všechny Banderonacisty v ČR

Jan
22. 8. 2024 18:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Italský komisař Corrado Cattani z proslulého seriálu “Chobotnice” řekl……..když usekneš chobotnici jedno chapadlo, natáhne se po tobě druhé. Musíš mířit chobotnici na hlavu……TAKŽE….

Za prvé– ZRUŠIT SENÁT (argument-je třeba šetřit)

Za druhé– ZRUŠIT POLITIKŮM IMUNITU (s výjimkou výroků na půdě Sněmovny) …politici nejsou feudálové a my nejsme nevolníci…JSME SI ROVNI….stačí, když si to konečně uvědomíme

Za třetí– ZRUŠIT PŘÍSPĚVKY POLITICKÝM STRANÁM ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU (argument-je třeba šetřit)

Buď nám s tím pomůže nějaký alternativní skutečně poctivý a morální politický subjekt, anebo si musíme pomoct sami VYHLÁŠENÍM REFERENDA 100% Lidí státu (přes deset milionů), je nadřazeno pár stovkám stranických škůdců a parazitů. Toho se ty pijavice bojí…..až se dokážeme shodnout a spolupracovat na tomto minimu, je to dobrý odrazový můstek pro cestu dále a změnu k lepšímu

Albi
22. 8. 2024 19:30
Odpovědět  Jan

To si představujete jak Hurvínek válku.
Že vy jste nečetl ten 4-dílný článek “Skutečný Putin”?

Jinak byste věděl, že podle sebelépe míněných nápadů zdejších snílků jsou a budou vždycky neuskutečnitelné a proč.

Boomer
22. 8. 2024 21:26
Odpovědět  Albi

.. no tak nejlíp a nejvíc vždy radili tací, kteří jistojistě věděli, že se jejich rady nebudou realizovat…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mik
23. 8. 2024 16:20
Odpovědět  Jan

A za čtvrté :zrušit i politické strany. tu pátou kolonu v zemi.

Administrátor
P.A.Semi
26. 8. 2024 15:47
Odpovědět  Jan

Senát je Brzda špatného Parlamentu… Nefunguje 100%, ale aspoň něco… A protože ta “kára” jede “blbě”, tak jako první zrušíme brzdy ?! Kterého idiota a šmejda zrádce to napadlo, rušit Senát ?! A všichni hňupové to neustále znovu a znovu opakují…

πα½

Nazdar
23. 8. 2024 08:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Thoreau byl opravdovy myslitel.
Honba za ruskymi agenty je stejny podfuk na nase obcany jako v USA, kde Killary Clintonova rozpoutala Russiagate, aby zabranila vitezstvi Trumpa. Statem povereny ourada Muller mel tyto dukazy nalezt a predlozit vlade amediim. On a jeho tym ovsem ani po roce patrani nic neobjevili.
Nevadi. Proc to nevadi?
Zadna omluva Rusku ani V. Putinovi neprisla a v mozcich Emericanu je ulozeno: Rusove zasahuji do politiky USA.
A tedy ucel Russiagate byl prece splnen!
Protiruska kampan u nas je pokracovanim rusofobie. Ta musi byt vypalena v mozkovych zavitech ovcanu vsude na KoZa.

PřemekJ
23. 8. 2024 10:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Vynikající text. Ostatně kdo cituje HDT, ví mnohé, zvláště pokud si přelouská i KSB. Děkuji, bratře. My jsme ti, kteří jdeme po kořenech toho zla, protože víme, kde jsou a kam tít. A máme mocné ochránce, proto je naše lidská věc jistá a nezvratná.