blogpolitika

Ještě stále věříte  slibům a  ujištěním (nejen) Pavla a Fialy ?

Tak se nám premiér Petr Fiala,pokolikáté již ?, opět pochlubil. 

  Po návratu z pondělního summitu  v Paříži  se tetelil blahem  sdělením, že „ na české iniciativě na nákup střeliva v třetích zemích chce participovat až 15 států“.

  Pro zaslepené, kteří stále věří jen zprávám tzv. „veřejnoprávní“  České televize, třeba připomenout, že nebýt  slovenského premiéra Fica, závěry z  uvedeného jednání  by byly zřejmě diametrálně odlišné a při troše štěstí  by mainstream pustil informaci, kdy se Ukrajina dočká prvních vojenských posil  z evropských států  spolků  NATO a EU.

     Koneckonců k těmto závěrům směřoval i další „zkušební balonek  prezidenta  Petra Pavla, který podpořil možnost administrativních odvodů do armády,  nebo výroky  generála Karla Řehky  typu“ Musíme zajistit funkční mobilizační systém, abychom dokázali rychle a a dlouhodobě obnovovat bojeschopnost“. Samostatnou kapitolou jsou výroky Jany Černochové, viz nedávné sdělení „ naše geografie nás předurčuje k roli tranzitní a týlové země a my musíme být na takovou roli připraveni“.

   Zajímavý je tak kontrast myšlenek vrcholných válečných  štváčů  ČR s výsledky posledního průzkumu Seznam Zpráv.  Dle  zmíněného  průzkumu  dvě třetiny středoškoláků nesouhlasí s tím, že by měla být v Česku jakákoliv forma vojenské služby. Tři pětiny z nich  by se pak nezapojily ani do obrany vlasti !  Přísun  vojáků z ČR ani dalších   států  pro naplňování  amerických zájmů na Ukrajině  se zatím nekoná.  Profitovat a počítat své zisky z tohoto konfliktu tak mohou nadále zatím  jen zbrojařské firmy a koncerny.

      V této souvislosti  se naskýtá jedna zásadní otázka.  Lze věřit ujištěním a výrokům  našich  vrcholných politiků a to nejen pokud se týká  Ukrajiny a  snahy dalšího  zatažení našeho státu do uvedeného konfliktu?  Lze věřit agentu Pávkovi,  který se v prezidentské kampani dušoval, že nebyl školen na rozvědčíka, kromě toho, že chodil do vojenské školy?  Nesliboval před volbami premiér Fiala, že chce  jinou EÚ  a  naše republika pod jeho vládnutím bude konečně  jen  vzkvétat?  Je zbytečné uvádět další porovnání slibů se skutečností prakticky všech členů současné  demoliční  proukrajinské  vlády.    

      Smutným vysvědčením pro současnou vládu  se tak stávají   mnohé průzkumy, které dopadly pokud se týká důvěryhodnosti pro vládní elitu, katastroficky.   Jen chybějící sebereflexe,  neúcta k voličům a k občanům ČR   jako jsou Fiala, Rakušan , Jurečka, MPA  a další  jsou důkazem jejich další lži, kterak jim (ne) záleží na dodržování  demokracie v naší zemi . Ve skutečnosti  uvedeným vládním elitám v roli sluhů  prosazující americké  zájmy, nejde o žádnou demokracii nejen u nás, ale i v Ruské federaci.

       Viktorie Nulandová  se pro CNN vyjádřila jasně. „Chtěli  jsme partnera, který bude westernizovat,  který bude evropský. Ale to není to, co Putin udělal. Není to Rusko, jaké jsme chtěli“ Jaké Rusko si  USA a naši  poskoci   Západu  přejí, není těžké uhádnout. Návrat do  časů  opilého Jelcina, se kterým si Západ bude dělat  co uzná za vhodné,  k pokračování  jeho další  „kolonizace“  umožňující  neomezený přístup  k nerostným surovinám.

Miroslav Kavij

sdílet na

68 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
28. 2. 2024 10:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Otázka je, jestli těmto slibotechnám a papouškům věří jejich voliči. Vygumovaný mozek lampasáka se dá pochopit. Jeho voličům to nevadí, protože je fešák. Všichni, co jsme byli na vojně, jme je znali jako barové seladony. Otřesnější je poznání, jak náš vzdělávací systém vykopne do reálného života své produkty, jako je právě Fiala. Napřed se na studia vecpou aktivisté, horliví svazáci a nebo protekční dítka. Výjimkou jsou ti, kteří chtějí něco docílit. Těm protekčním dětičkám pak stačí biflovat slovíčka a větičky, floskule a poučky. Na politologii jde o směs všech teorií, i těch, které svět ekonomiky už dávno zavrhl pro svou neakceptovatelnost v praxi. Pak takový šamšula přijde do praxe a jelikož zjistí, že o jeho “znalosti” nikdo nestojí, vrhne se do politiky. Mají nadupaný mozek maloměšťáckou mluvou – “víme, jak se politika dělá”. NIC nedokáže vymyslet, neví nic o kreativitě a odpovědnosti. Jsou to naprosto nepoužitelní lidé. ALE v politice jim to jde, protože oni vědí “jak se politika dělá”. A takový lempl je Fiala. Je děsivé, že tohle veřejnost neví. Jim vyhovuje pouze jedno – nonšalantní vystupování, pěkné řečičky, hezká kravata a chuť se pohybovat ve světle reflektorů a zrcadel

Administrátor
P.A.Semi
28. 2. 2024 10:37
Odpovědět  Pijack

Víte, kdyby byl Fiala takový “lempl”, jak si přejete, tak by jim to tu tak nefungovalo a bouřili by se i ti, co je volí… Jenže ony jim tyhle jejich politické řečičky a gesta celkem fungují u větší než malé části naší populace – v tom je jádro problému, kdo ty lidi takhle zpracoval a zmanipuloval, že na ně tyhle praktiky fungují…

πα½

Pijack
28. 2. 2024 10:42
Odpovědět  P.A.Semi

No to je přesně ono. Typ lidí, jakým je Fiala se přece řídí tou floskulí – “víme, jak se politika dělá”. Nikdo sice neví, jak se ta politika dělá, ale říkají to, aby vypadali světově. To je přesně to přízemní myšlení u lidí, kteří neumí přijít s konkrétní odpovědností. Děsivé je, že jeho voliči jsou ze stejného vrhu – jsou manipulovatelní se schopností se lísat k lýtkům “těch nahoře”. Že jich je 10% na tom nic nemění.

Slovan
28. 2. 2024 11:12
Odpovědět  Pijack

No jistě, já bych řekl že jich bude o něco více možná ke 20%. I je znám, jsou to ti, co o kousek přečnívají dav a myslí si že jim 💩 nesmrdí. Mám jich pár okolo sebe. Ono se jim i nyní celkem daří a prosperují díky právě tomuto zmatku. Štiky mezi ploticemi. Ono kape a kape, to jim stačí furt jsou to nadstardantní příjmy. Dělají mrtvé brouky a postávají opodál a vychccaněě čekají jak to dopadne, pak se vrhnou na tu správnou stranu. Pro mě je to stejný, bo ještě horší hnůj, jak ti z pětikolky.
Včera mi došlo videiko z Polska, ze stávky zemědělců. Nikde jsem ho ještě nenašel, byl tam šikovný traktorista. Poliši udělali bariéru, že ho s tím fekálem dál nepustí. Tak stočil soupravu a poliši nestačili utíkat, jak byli od mrvy a smrděli na sto honů. 🤣🤣🤣👍👍

ijn
28. 2. 2024 14:50
Odpovědět  Slovan

zemědělské protesty ochraňují myslivci-často sami zemědělci a proto Policie vydala zákaz nasazení sil a prostředků proti protestům zemědělců,….

V ČR mají myslivci více zbraní, než /ČR+AČR, proto politici skončete s vychytralostí i pokrytectvím i zradou a vláda ČR podá demisi do 10.3.2024!!!!

Tak by měl znít jasný důraz vládě ČR,……pozemky bankám nedáme, podvodný Green Deal nechceme, do války nepůjdeme – musíme krmit hospodářský zvířata,….. politici přestanou podvádět s Ukrajinou celý svět!!!!!!!!!!!

Peníze důchodcům,….. nikoliv válce a zbrojířům….!!!!
Ceny energií přijatelné a dodanit energetiky……..!!!!

Slovan
28. 2. 2024 15:37
Odpovědět  ijn

Jako přání hezké. 😊

Boomer
28. 2. 2024 10:43
Odpovědět  P.A.Semi

..no, je pouze otázkou času, kdy se od někoho ze zdejších diskutujících dozvíte, že ti spokojení jsou nějak přeformátovaní vnějším zásahem, ponejvíce vakcinací proti covidu.

Administrátor
P.A.Semi
28. 2. 2024 19:04
Odpovědět  Boomer

Jsou “přeformátovaní” ČT, Seznamem a podobnými sračkomety…

A mladí jsou indoktrinovaní na školách, a aby si Režim zajistil loyalitu učitelů, udělali z Bednářové exemplární případ, aby si učitelé netroufli ani ceknout jinak, nebo!…

πα½

Boomer
28. 2. 2024 19:22
Odpovědět  P.A.Semi

..ano, také si to myslím, ale jiní to vidí jinak. Ta transformace vakcínou je taková milosrdnější, vyvazuje člověka z pocitu selhání, trapnosti nad tím, že si za vlastní oblbnutí ještě platí! Páč co by měli, nebýt televize…
No a škola je z podobného soudku, nezvládnutí rodičovské role…

Kolemjdoucí
29. 2. 2024 21:12
Odpovědět  P.A.Semi

On skutečně není až takový “jeliman”, jakým se jeví. Jak jinak by se stal hlavou strak, že. Disponuje klasickými přednostmi strak – propracovaná masivní defraudace, schopnost vytvářet, organizovat skryté vlivové sítě v celém profesním spektru od místních, obecních úřadů přes krajské, celostátní, v policií, SZ, justici, armádních složek,
kontrolních orgánů, podnikatelů, průmyslníků, bankéřů, novinářů, mediálních titulů, komediantů, sportovců, etc.
Nelze jej hodnotit v mantinelech běžného občana, je to Straka, libtard, ctižádostivý,bezohledný, arogantní a nemilosrdný kariérista, který pro svůj úspěch obětuje cokoliv, kohokoliv, kdykoliv, jehož morálně-volní mantinely jsou pouze pomyslné.
Samozřejmě, že je neschopen řídit ve standartním prostředí, ale na rovinu si řekněme: copak v tomto státě je cca 34 let cokoliv standartní ?
Navíc, bohužel, je podobných individuí děsivě mnoho – z mnoha důvodů, existuje mezi nimi velice silné pouto i přes občasné škádlení, a je tragickou chybou toto nevidět a nejedná dle toho.
Tzv.český volič je všechno jiné, jen ne přímý, upřímný, a moudrý, respektive jednající ku skutečnému prospěchu vlasti, své i dětí

katango
1. 3. 2024 10:45
Odpovědět  Kolemjdoucí

On byl do čela strak dosazen, on se u nich nevypracoval. Vždyť jejich členem se stal sotva před pár tejdnama, než ho “zvolili”. Dodnes si to živě vybavuji. To bylo po velkým propadáku u voleb. Tak ho tam dosadili s tím, že je “slušnej” a že proti němu voliči nebudou nic mít, ba naopak, že ho budou volit. To se ještě holil, takže ta křivá huba byla patrná na první pohled.

ijn
28. 2. 2024 20:53
Odpovědět  Pijack

kdo věří fialové vládě = zjistíme přes žárovkové referendum,…..a přesně ve 20.00 všichni vaříme na 1,85 – 2,2 kW varné konvici vodu na referendový čaj 1000 000 domácností x2 lidé= 2mil občanů je k vyhlášenému energetickému referendu :…….hlasování ANO věřím vládě zapni ve 21.00, pokud necvěříte zapněte ve 20.00, ……

eliminovat podvody na sítích lze ustavit kontroly z řad občanů == občanské hlídky,….nebo téma jak nejlépe pomáhat??? pro ilustraci dat a čísel 2000W x 1 000 000 kW=2000 MW to by bylo znát,…… nový Temelín ČEZ i ČEPS nespustí jen tak!!!!!!

Ladislav 💤
28. 2. 2024 10:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Budu vulgární, ale tohle hovado a zaprodané prase si to zaslouží! Fašistické dobytek a je třeba ho zavřít a bez soudu (soudy stejně nemáme) zastřelit! Smrt Českému fašismu!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
katango
28. 2. 2024 11:25
Odpovědět  Ladislav 💤

Ne zastřelit. Doživotí bez možnosti propuštění a dle starého vzoru zostřované posty a tvrdým ložem k připomenutí dnů, kdy něco ošklivého napáchal. A aspoň lepit pytlíky!

ZMann
28. 2. 2024 11:44
Odpovědět  katango

Celou tuto pakáž pochytat a odvést do první linie na UK ať se předvedou.

Ladislav 💤
28. 2. 2024 12:19
Odpovědět  ZMann

👍to už jepši doporučení! Schvaluji

Jura S
28. 2. 2024 16:20
Odpovědět  ZMann

Ovšem s tím, že by za zády měli snipera, a jak by udělali krok zpátky, dostali by kulku do trupíku…

Ladislav 💤
28. 2. 2024 12:18
Odpovědět  katango

Nene, krompáč do ruky! Žádné leháro, aby se mu tvrdou práci srazila krev a natáhl brka, jak u toho zrádce Navalného!

katango
28. 2. 2024 15:42
Odpovědět  Ladislav 💤

Leháro až v době spánku.

Boomer
28. 2. 2024 14:52
Odpovědět  katango

.. pytlíky lepit?! A kdo bude zametat ulice, dělat pořádek kolem popelnic, čistit kanály?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ladislav 💤
28. 2. 2024 15:43
Odpovědět  Boomer

UA

Boomer
28. 2. 2024 16:12
Odpovědět  Ladislav 💤

..:o))))))))))))))))

Administrátor
P.A.Semi
29. 2. 2024 10:42
Odpovědět  Boomer

Inu, trochu mi to připomíná analogii jednoho starého vtipu, je zase aktuální:

Jaký je rozdíl mezi svobodou u nás a v Rusku?
“Skoro” žádný…
Tady i tam můžete kritizovat Českou vládu…

(tehdy se to asi říkalo jako rozdíl mezi USA a SSSR, že u obou můžete kritizovat Americkou vládu… ale je nám tu bližší košile než kabát a s Českou vládou to zatím platí také…)

πα½

katango
29. 2. 2024 11:50
Odpovědět  Boomer

Ještě vám zdrhnou. Ono by to muselo být jako v zemi, jež je etalonem demokracie. Okovy na nohou, ty spojit řetězem a makat na silnici. Kdysi jsem někde viděla fotku.

Administrátor
P.A.Semi
29. 2. 2024 18:36
Odpovědět  katango

Anebo jako na Východě, kde houslistka a učitelka dostala digitální sledovací náramek (asi na nohu), stotisícovou pokutu a zákaz používání internetu na několik let, za slova “Ne válce” a sdílení videí z Ukrajiny – někdo ji “uvědoměle” udal, (a to z toho vyšla ještě levně, jiní tam za to mívají i sedm let natvrdo), a ten sledovací náramek jí vzali až po několika měsících, když jim došly náramky a potřebovali ho zas pro někoho dalšího, asi jich tam bude takhle digitálně přikovaných spousta…? (to už nepíšou, kolik…)

https://forum18.org/archive.php?article_id=2852

πα½

Boomer
29. 2. 2024 19:54
Odpovědět  P.A.Semi

..digitální sledovací náramek je pasivní zajištění, které lze snadno upravit na aktivní. Jen to chce odvahu začít…

katango
1. 3. 2024 10:46
Odpovědět  P.A.Semi

Já nemyslím digitální, já myslím ocelové s pevným zámkem.

Boomer
1. 3. 2024 11:33
Odpovědět  katango

..pro výcvik psů jsou někdy používány tzv. elektrické obojky a u některých typů je prý možnost nastavení varovného impulsu při překročení nastavené maximální vzdálenosti od ovladače. Já si u kolegy psího cvičitele ten “impuls” přenášený kontakty na tělo vyzkoušel, no nic moc příjemného to není…

Mik
2. 3. 2024 17:49
Odpovědět  P.A.Semi

No když jde o býti a nebyti vlasti tak jdou legracky s demokracií stanou.

28. 2. 2024 15:21
Odpovědět  katango

No, to já jsem humánní. Spokojil bych se s konfiskací veškerého majetku celé jeho rodiny, doživotním ubytováním na ubytovně, a na veřejnosti k doživotnímu nošení cedule: “Zrádce národa” plus doživotní zařazení ke komunálním službám na postu metař, kde by měli (číslo množné, týkalo by se všech vládních a parlamentních ničitelů) za úkol úklid ulic v místě bývalého bydliště, nárok na důchod, vypočítaný výhradně z jejich práce metaře, v 70 letech.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
28. 2. 2024 20:01

Žádný veget s košťátkem, pořádná makačka a podle odvedené práce jídlo.

Mik
2. 3. 2024 17:44
Odpovědět  katango

Chyba, jednotně zabavit majetek a vyhnat z republiky protože kdo by je ještě dále živil, ať se zii někde jinde sami.

Fufajz
1. 3. 2024 11:27
Odpovědět  Ladislav 💤

Ámen

Karel
28. 2. 2024 10:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukazuje se, že Putin je nejlepší vůdce jakého kdy Rusko mělo. Schematicky primitivní američané to nejsou schopni pochopit a stále zkoušejí Rusko porazit. Oni totiž nesázejí na moudrá rozhodnutí, sázejí pouze na hrubou sílu. A to na Putina opravdu neplatí.

Ladislav 💤
28. 2. 2024 10:53
Odpovědět  Karel

👍🇷🇺neukazuje, on je! A nejenom Ruska

Pijack
28. 2. 2024 10:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Další šmoula na tapetě. Ze Zdechovského vypadlo, že má znalosti z armády, protože dělal odvodního důstojníka. Takže rozumí vojenské problematice. Tak to je vidět. Předvedla se jako lampasák, poslušně plnící rozkazy. A tohle kopyto nás reprezentuje v EU. děs běs. Obyčejný pucflek nám tady nasouvá své poučky… Tohle nedám 🙂

Boomer
28. 2. 2024 10:54
Odpovědět  Pijack

.. no jo, OVS byly hnízdem těch nejkvalitnějších kádrů.

Když jsem se na OVS hlásil (..povinně) po ukončení ZVS, nešlo jim do palic, kde je moje osobní složka, kterou jim propouštějící útvar měl poslat a řval tam na mě nějaký poručík, jako bych já tu složku měl přinést osobně či čo..
A ta moje složka dones leží na Slovensku, ve vojenském archivu v T….ě.
Po československém rozvodu jsem si požádal o její vydání, páč k tomu vyzývali v novinách, že tam toho mají Slováci moc. Nevydali tenkrát, podle nějakého archivního řádu “paragraf šavle” prý musí v trezoru ležet pro obsah nějakých živých utajovaných informací. Možná si tam v létě udělám výlet na motorce, třeba už ty informace umřely…

Pijack
28. 2. 2024 11:06
Odpovědět  Boomer

Odvoďáci byli ještě blbější než rotmistři ve skladě 🙂

Boomer
28. 2. 2024 14:40
Odpovědět  Pijack

.. no já měl to štěstí, že ve výstrojáku byly samé ženské, včetně velící praporčice, tak jsem měl co jsem chtěl, tedy stran vystrojení, že…

katango
29. 2. 2024 11:51
Odpovědět  Boomer

I vy jeden. Krom výstroje už nic?

Boomer
29. 2. 2024 19:57
Odpovědět  katango

.. a co taky jiného ve výstrojáku? Braly mě jako nezdárného synka s hubou plnou smíchu.
Nejhezčí vojanda Elena byla na spisovně…

Kolemjdoucí
29. 2. 2024 21:33
Odpovědět  Pijack

Kdo ví, co a kde ta mohyla blbosti páchala, a zda vůbec někde ten tukan byl. Lžou neuvěřitelným způsobem, a tahle kupa mentálního odpadu s nevyžádanou a drzou hubou obzvláště. Idiot jeho kalibru je dost těžká koncetrace i na zelený kancl. To IQ houpací koně se na světě bohužel vyskytlo v r.1979, no, a je vymalováno. Tento děsivý produkt současného vysokého školství je, podržet se ->
Mgr. et Mgr. et Mgr. , tedy 3 X!!! Magor, PROBOHA, CO JEŠTĚ – MIMO BRNĚNSKOU DANUŠI, SIGNALISTU, a celé hejno dalších mentálních mrzáků, hodlá Morava přihodit do “kasičky” …

zdendulka
28. 2. 2024 10:40
Ohodnotit příspěvek :
     

dnešní michalapetr.com – úryvek :
Velitel ozbrojených sil Británie admirál Sir Tony Radakin včera 27. února při svém projevu na půdě prestižního londýnského think-tanku Chatham House vyloučil, že by se Putin chystal napadnout země NATO. Podle admirála se proto Velká Británie v žádném případě nechystá na válku s Ruskem, a nebude proto ani zvyšovat početní stavy své armády. Radakin své rozhodnutí zdůvodnil převahou aliance NATO vůči Rusku v letectvu 3 ku 1, v námořnictvu 4 ku 1, a v ponorkách 3 ku 1. Podle admirála Radakina je zbytečné, a ekonomicky nesmyslné, tuto početní převahu dále zvyšovat, protože NATO nehodlá Rusko napadnout, a ani s ním válčit, a Rusko nehodlá napadnout NATO. Admirál Radakin tak včera zopakoval argumentaci bývalého nejvyššího velitele amerických vojsk generála Milley, a znovu potvrdil, že nejvyšší anglosaská generalita chápe, že válka s Ruskem by znamenala konec světa, a že stejně tak válku mezi NATO a Ruskem vidí i Putin. Admirál Radakin je vzděláním advokát a člen britské komory advokátů. Jeho další vzdělání je vojenské, a stejně prestižní jako jeho válečné i vojenské zkušenosti.

Helena
28. 2. 2024 11:07
Odpovědět  zdendulka

Jasně, že oni do ukrmlýnku na lidské maso nepůjdou – tam se budou snažit nahnat čecháčky. Neustále tvrdím: železná opona nikdy nepadla, jsme pro západ smrdutý odporný odpad, nejsme pro ně NIC, NIC. A tak s námi zachází.

Ladislav 💤
28. 2. 2024 11:30
Odpovědět  Helena

👍 jen se ptám? Proč odbory stále chrápou? Jim se líbí tady ten fašismus? Opravdu chcou jít do války s našimi osvoboditeli? To je jejich poděkování, že žijeme v míru! Zato foto s fašistou Fylajou co píše na bombu, už by měli být lidé v ulicích!

Boomer
28. 2. 2024 14:49
Odpovědět  Ladislav 💤

..ta bomba je ejektor hlavně tankového kanonu, a stačilo by mi, kdyby místo lidí v ulicích byl ten písař na ulici před pracákem…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mike
28. 2. 2024 15:15
Odpovědět  Ladislav 💤

Aspen – odbory – Institut chrápou, protože vykonávají zahraniční politiku USA na území ČR a v té určitě není nic o vděku za mír, na rozdíl od podpoty fašismu.

Kolemjdoucí
29. 2. 2024 21:37
Odpovědět  Ladislav 💤

Tzv.odboroví bosové, a docela silná množina “odborářů” v tom s demolicí jede a souhlasí. To, co vládne, je zrcadlo společnosti, vemte to už konečně na vědomí

Fufajz
1. 3. 2024 11:34
Odpovědět  Ladislav 💤

Protože je Středula aspeňák jak vyšitý, takže jeho politikou je teplé a dobře placené státní místečko, na obyčejné lidi a své odboráře zvysoka sere. Jen jedna z daších pijavic, třeba jak nyní se rýsující idiot Hašek

unor 2022
28. 2. 2024 11:08
Odpovědět  zdendulka

JIste. Pokud ale bude NATO zvysovat svuj tlak na Rusko pak se vedle Ruska mohou postavit dalsi zeme a pomery sil se zmeni. Vcetne tech zemi, co maji v zemich NATO svoje ‘partyzanske’ oddily vericich.

skeptik
28. 2. 2024 10:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta otázka by měla znít: Voliči pětikatastrofy, jste spokojeni s vládou? Dělá to, co jste od ní očekávali? Máte co jste chtěli?

Mike
28. 2. 2024 15:23
Odpovědět  skeptik

Tyto otázky bych jim položil až budou v první linii ukrajinské fronty jako čerství branci.

Plebej
28. 2. 2024 11:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Ještě, že ten signalista zn.: nutella z doprovodného obrázku nepoužil i kropenku!
Aby tak svěcenou vodou požehnal khaki harampádí dodanému zdejšími vládními a parlamentními nácky ukro-wehrmachtu v jejich “svaté” válce, kterou vedou s Ruskem. Leč marně.

Ladislav 💤
28. 2. 2024 11:33
Odpovědět  Plebej

Neboj, Bartošák to tím jistil! Jen se tam fotografovi nevlezl!

unor 2022
28. 2. 2024 11:04
Ohodnotit příspěvek :
     

To jeden tam cte
..STATECNYM OCHRANCUM NASICH DOLAROVYCH KONT.
a podpis
MAJITELE DOLAROVYCH KONT V CR.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Velitel
28. 2. 2024 13:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Oni by ubožáčci možná rádi bojovali, ale mají holé prdele. Když chcete válčit musíte být schopen vyzbrojit svou armádu, ale tihle buzerantští šašci nejsou schopni vyrábět zbraně, nemají suroviny, továrny, nemají nic jen dluhy, které nadělali v minulosti. Když pak vyrobí jeden tank slaví to rok, jeho cena a složitost je taková, že se nedá použít v boji. Jediné čeho mají dost je úředníků a černých netáhel z celého světa. Ano ve válce v počtech pohlaví vedou nad Ruskem v poměru 100:2, al ve výrobě munice už Rusko NATO a EU válcuje 7:1

Burák
28. 2. 2024 13:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to blbec s hroší kůží. Však mu zkuste dokázat, že prokazatelně lže a směje se vám do obličeje, místo aby se začal okamžitě stydět. Tací hajzlove tu vládnou a zvolili si je stejně morálně zkažené osoby jako jsou oni. Co takhle kdyby si vše ti podporovaci Ukrajiny zaplatili z vlastního. No to by bylo řevu.

Burák
28. 2. 2024 13:51
Odpovědět  Burák

A veřejně tu říkám, že jestli mi po poctivě odpracovaných 30 letech ti šmejdi upřou zdravotní ošetření zdarma, když jsem po celou dobu čistým plátcem do systému, tak si zajdu za tím pánem do kruhu jeho rodiny a bude se moc divit. A věřte, že mu prachy stačit nebudou. Celou dobu totiž sleduji západní systémy, kde vyhazují lidi z nemocnic zadem nebo je odmítne odvézt sanitka jen aby tací jako Fiala mohli žít v luxusu. Mnozí si pak sáhnou na život a nestěkne po nich ani pes. Nikdo jich nelituje. Neskutečné svinstvo se tu na nás vaří. Každý dluh se musí splatit a banky budou požadovat privatizaci zdravotních pojišťoven. Vzpomeňte si, protože k tomu přesně kvůli takovým dojde.

katango
28. 2. 2024 15:48
Odpovědět  Burák

Už se o tom uvažovalo za Julínka a údajně už byla vybrána komerční pojišťovna, nechvalně známá Kaiser Permanente.

Vladimír
29. 2. 2024 09:37
Odpovědět  Burák

”No já bych ty sebevrahy i litoval a pomník bych jim postavil.Kdyby ovšem jako předskokany vzali někoho z pětikolky.

Kolemjdoucí
29. 2. 2024 21:49
Odpovědět  Burák

V tomto banánystánu to projde, a český volič tomu zatleská, páč přece je to “Tvůj a ne jeho problém “, že jsi si na vše nevydělal… Česká forma sounáležitosti, svornosti … Tož tak asi, je to na zvracení, ale realita. Každý sám za sebe milánkové, tedy plebs plus dezoláti, nicméně se to tzv.prý českému plebsu většinově líbí…

katango
1. 3. 2024 10:51
Odpovědět  Kolemjdoucí

On každej viděl, že bude mít svůj OSOBNÍ účet a co mu tam zbyde, že nějak dostane zpátky. Blbec nepočítal s eventualitou, že onemocní či utrpí úraz takového druhu, že léčení přijde na milióny korun. A už nikde se nemluvilo o tom, co bude, když na osobním účtu peníze dojdou. Nebo o tom aspoň nevím.

Aleš
28. 2. 2024 16:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Válečný zločinec Fiala.

Jaris.
29. 2. 2024 02:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta fotka priblbla Fialy me vzdycky natolik rozcili, ze bych mu tu jeho kebuli rozmlatila o tu raketu, az by z ni vytekl fialovy hnuj. Vrah jeden hnusny, netvor kretensky, blby jak derave necky.

Jan
29. 2. 2024 08:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Tu fotku si uchovejme, budeme ji potrebovat.

Fufajz
1. 3. 2024 11:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Trochu z jiné mísy, ale stále k tématu:
Velice se mi poslední dobou osvědčila metoda, jak odlišit blbce od normálně myslícího člověka.
Stačí se zeptat: “Jsi očkován/a?”

načo
4. 3. 2024 09:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Koľko civilistov zabila tá podpísaná raketa ? Ten fašista je vrah ! Dúfam že ho stihne spravodlivý osud!