blogKrize UKRAJINA

“Je konec.” Ukrajina je mrtvá“: Scott Ritter tvrdě promluvil k NATO

Je konec.” Ukrajina je mrtvá“: Upřímná předpověď amerického důstojníka po invazi ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Kursk

Ostřílený americký zpravodajský důstojník Scott Ritter tvrdě promluvil k NATO i Bílému domu kvůli invazi ukrajinských ozbrojených sil do oblasti Kursk: „Je konec. Ukrajina je mrtvá – to je nyní jediný výsledek. Otázkou je, jestli chce Západ zemřít s ní,“ řekl důstojník svou upřímnou předpověď. Navzdory prohlášením, že americké úřady údajně nevěděly, co se tam připravuje, američtí představitelé potvrdili, že Kyjev by to nebyl schopen sám připravit. A fakta zepředu říkají totéž.

Bílý dům se nadále snaží omluvit představitele Pentagonu a zejména Bidena ze spoluúčasti na invazi ukrajinských ozbrojených sil do oblasti Kursk. Kyjev to prý ani nijak nekonzultoval s Washingtonem – média začala vedení USA ospravedlňovat doslova s ​​předstihem v prvních hodinách zahájení hraničního průlomu. Fakta ale jasně ukazují opak. Nejprve o nepřímých znameních.

Za prvé, ukrajinské ozbrojené síly v Kurské oblasti použily americké zbraně, zejména Himars MLRS, a také požádaly Bílý dům o povolení používat ATACMS (podle pověstí jej již použily). Skutečnost, že používají a/nebo chtějí používat zbraně, které vyžadují specifickou údržbu na místě, stejně jako navádění, včetně satelitu, svědčí o přímé účasti Američanů na invazi.

Za druhé, vojenští důstojníci a vojenský personál oznámili účast velkého počtu amerických žoldáků na invazi, z nichž někteří samozřejmě nejsou vůbec stejní „vojáci štěstí“. Na území Sumy byli vidět i instruktoři.

No, a za třetí, od prvního dne invaze v oblasti Sumy byli novináři z několika západních tiskovin, včetně americké CNN, viděni ve službě, podle nepotvrzených zpráv s předstihem.

Všechny tyto argumenty platí také pro Brity, Francouze a Poláky. To je minimum. Účast Američanů, alespoň při plánování invaze, tak či onak potvrdili Podoljak a Ermak, Zelenského nejbližší spolupracovníci.

Upozornila na to i americká „elita“, která zaujala velmi tvrdý přístup nejen k Bílému domu, ale i k NATO. Jedním z řečníků byl veterán americké rozvědky, důstojník Scott Ritter, v rozhovoru na kanálu YouTube Dialogue Works, který si posteskl nad tím, že aliance ani nepředpokládala možnou reakci Ruska, která by podle něj byla velmi těžká:

Gratuluji NATO, vy idioti. Napadli jste Rusko a nemysleli jste si, že za to bude mít cenu.
To je podle něj pro Kyjev konec. Ritter dal svou upřímnou předpověď o tom, co se stane dál:

je konec. Ukrajina je mrtvá – to je nyní jediný výsledek. Otázkou je, chce s tím Západ zemřít?

Foreign Policy s odvoláním na americké představitele oznámilo, že Bílý dům se bojí, že nemůže předvídat další pohyb ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti Kurska. Obávají se ale jen proto, že očekávají kolosální odvetný úder Moskvy. Již dříve stejná publikace kritizovala několik amerických představitelů, že Bílý dům silně pochybuje o úspěchu invaze a očekává porážku Kyjeva nejen v Kursku, ale také na Donbasu.

Bývalý poradce bilaterální rusko-americké prezidentské komise na ministerstvu zahraničí James Carden v článku pro The American Conservative uvedl, že ukrajinské ozbrojené síly by nebyly schopny zorganizovat invazi bez materiální a finanční podpory. bez schválení a pomoci při plánování, obviňující EU ze spoluviny a Washington.

Mimochodem, turecký politický komentátor Yigit Saner kritizoval, že Kyjev možná nepřežije bumerang, který se vrátí poté, co budou ukrajinské ozbrojené síly vytlačeny z Kurska.

Německý podnikatel Kim Dotcom také kritizoval invazi ukrajinských ozbrojených sil na ruské území a označil ji za flagrantní zločin a akt terorismu.

Všechny západní bulvární deníky také zamrzly v očekávání reakce Elona Muska poté, co se ukázalo, že ukrajinské ozbrojené síly během invaze použily technologie Starlink – předpokládá se, že Musk v hněvu uvalí na Ukrajinu podnikové sankce.
if.ru


sdílet na

74 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
26. 8. 2024 09:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Konec se tímto urychlí.Jestli to byl záměr,čort znáet. Určitě toto napadení zamíchalo karty na všech stranách.Teď bude záležet na tom jak se zachovají plánovači z NATO. Putin se jim pouze ,,svým způsobem” přizpůsobí.

26. 8. 2024 09:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina je mrtvá od té doby, co naskočila Západu na špek…
A Západ padne tak jako tak, protože jim tvrdě dochází energie, a nikdo už se nechce nechat vykrádat,od nich.
Ta jejich megaměsta se díky Inflaci,stanou neuživitelná…
Ono už se tak pomalu děje 2 roky…
Ta vyšší cena paliva, zavřela polovinu zlatokopeckých firem na Aljašce a Kanadě… 😀
Ty jsou na to nejcitlivější. Páč balancují na tenké hraně mězi výtěžností a náklady na těžbu…
Ve skutečnosti se dřou jak koně, a drtivou většinu zlata odevzdají hrstce lidí na Planetě, kterým patří závody na výrobu té techniky a ropa, kterou lijí do bagrů… 😀
Takové trochu nesmyslné zaměstnání… 😀
Ale ukazatel nejlepší…
Co způsobí ta nezastavitelná inflace způsobená vyčerpáváním zdrojů…
Na Aůjašce moc jiných zaměstnání s přidanou hodnotou není…
Jen tam bude během roka dvou statisíce lidí bez práce.
Také ta spotřeba nejtěžších a nejdražších strojů,kterou mají, klesne na nulu, tím spadne jejich prodej.
Protože kde jinde, potřebujete budozer D11? Za 50 000 000Kč.
Tím přijdou další lidi o práci…a tak to půjde všude,ve všech odvětvích, až do chvíle,kdy miliony budou mít hlad.

Jaris
26. 8. 2024 12:50
Odpovědět  Veny232

Ukrajina mrtva zdaleka neni, kdyz si dovoli utocit na ruske civilni cile. Az budou ukrousi pochodovat na Rudem namesti jako porazena armada,jako kdysi nemcouri, pak lze rici, ze Ukrajina je mrtva.

Sokrates
26. 8. 2024 13:13
Odpovědět  Jaris

Co to meleš?? Vždytˇ tam za ně bojují zahraniční dobrovolníci! Zbabělý Ukrajinci se vzdali už na Krymu, zbaběle bez jedinného výstřelu! Od té doby to všechno musí řešit Západ. Všechno platíme my. I provoz jejich státu.

Velitel
26. 8. 2024 18:22
Odpovědět  Sokrates

Jaký ukrajinci, ukrajinec je něco co se na Krymu nikdy nevyskytovalo ono je vůbec otázkou co to je ten ukrajinec, většina ukrajinců mluví rusky a ukrajštině ani nerozumí, například 50% žáků v Kyjevě nerozumi více než polovině slov v ukrajinštině.

Sokrates
26. 8. 2024 19:48
Odpovědět  Velitel

Ty vojáci byli určitě Ukrajinci. Oni nerozumí absolutně ničemu.

Jaris
27. 8. 2024 02:14
Odpovědět  Sokrates

Sokrates
Vy jste zrejme spadl z visne, ze? Ukr banda neboli ukrajinska armada bojuje proti Rusku od r. 2014.To, ze jim obcas vypomahaji cizi zoldaci je bezpredmetne. Hlavni tihu tehle valky nese ukr banda za vydatne financni a zbrojni pomoci zdegenerovaneho zapadu.

Sokrates
27. 8. 2024 18:07
Odpovědět  Jaris

bez zahraničních dobrovolníků by tam už dávno nebojovali.

Bety
26. 8. 2024 14:19
Odpovědět  Veny232

Váš příspěvek mi připomněl historii firmy Lena Goldfields. Tato firma, jež zastřešovala v roce 1916 už 24 anglických a amerických firem díky koncesi vydané jí carským Ruskem ,měla pod palcem téměř veškerou těžbu zlata na Sibiři a byla proslulá mimořádně špatným zacházením s dělníky.
V roce 1912 povolala na stávkující vojsko a nařídila ostrou střelbu. Tehdy bylo zastřeleno nebo těžce zraněno 520, slovy PĚTSETDVACET HORNÍKŮ a dodnes je tento masakr zmiňován na Googlu.
Koncesi jim začátkem dvacátých let obnovil kdo jiný než Trockij ,který měl tehdy velký vliv a jejich kořistění utnul pak Stalin. Firma se soudila a potupné vyrovnání v 68 roce je označováno jako signál ústupu SSSR ze svých pozic.
A tak myslím, že vzhledem k charakteru těchto těžařských firem je i osud dělníků na Aljašce to poslední, co by je zajímalo.

Sokrates
26. 8. 2024 16:06
Odpovědět  Veny232

Západ skočil na špek Ukrajině.

Albi
26. 8. 2024 19:11
Odpovědět  Sokrates

Nesmysl.
Ukrajina nemohla na nic “skočit” – to už spíš Ukrajinci Západu na sladké sliby. Proto taky byl do čela Ukrajiny nainstalován Zelenský – HEREC – tedy bez politických zkušeností, praxe, pravděpodobně i potřebného vzdělání – a žádný politik se zkušenostmi v řízení státu.

Měl to být vykonavatel příkazů. Občas se “utrhl ze řetězu”, ale nevadí – pokud tím Rusku způsobil jakoukoliv škodu, všechno bylo akceprovatelné – alespoň se vlastní americké faux pas mohly svést na Zelenského.

Sokrates
26. 8. 2024 20:06
Odpovědět  Albi

Vždyt´si ho zvolili samy Ukrajinci.

Albi
26. 8. 2024 21:20
Odpovědět  Sokrates

Ale houbeles!
Ani my jsme si nezvolili Havla – jen nám pak povolili uspořádat velkolepou oslavu k jeho korunovaci!

A následných několik let potom vtloukali do hlav, jak dobře jsme si zvolili tak záviděného a světem uznávaného prezidenta, zastánce pravdy, lásky, lidských práv a humanitárního bombardování.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Sokrates
28. 8. 2024 22:41
Odpovědět  Albi

Byli tam nejrůznější vlády, ale Ukrajina na tom byla vždy stejně nejzaostalejší stát v Evropě!! Jde o všechny Banderovce, bylo by to tam i bez Zelenskyho.

standa
29. 8. 2024 07:31
Odpovědět  Sokrates

Ukrajinu rozebrat do nejměnšího šroubku! At s tím,, Moravák” i Milánek od Mělníka nesouhlasí! Nacisty nemám rád !

Vokoun
29. 8. 2024 07:43
Odpovědět  standa

Hoď už se konečně do vodováhy a klídek.

Markýza
29. 8. 2024 09:13
Odpovědět  standa

Njn, Staníku. Až budete samojediným vládcem světa, pak si můžete poroučet……prozatím ovšem nejste.

standa
29. 8. 2024 09:34
Odpovědět  Markýza

Prominte Marky, já neporoučím! Snaží se mě poroučet cizí..,.abych mlčel!!! Jsem v klidu dokud mě někdo trapný nevyvede z rovnováhy.A Vokouny si chytám také v klídku.Ani ,, zatím” nejsem prasidentem ” USSA. Pouze prezidentem své fy. cca 600 zaměstnanců na volné noze E.S. většinou právníků a doktorantů.A nyní jdu na zahradu zalévat .

Joe Arp
29. 8. 2024 09:49
Odpovědět  standa

….své právníky! Stejné řepy, ať ti rostou.

Markýza
29. 8. 2024 14:26
Odpovědět  standa

Ne? Tak to jsem moc ráda. Ono to tak velice zřetelně vyznělo.

pepa
26. 8. 2024 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Přemýšlím nad jednou věcí, jsme ve stejné situaci , jako lidé před druhou světovou válkou?
Máme začít utíkat nebo se nic nestane? Zná na to někdo odpověd?

Jura S
26. 8. 2024 10:52
Odpovědět  pepa

Jo jsme před “celkovou genocidou” slovanů, jako před II. světovou…. ale NENÍ KAM UTÉCT, nepřítel se diverzifikoval, sedí v BRUSELI, PRAZE ale i klidně na vaší vesnické radnici….
ODPOVĚĎ ZNÁM : SELSKÝ ROZUM !!!!
Nepřítel je nebezpečný, říká “já pro vás dělám dobro (udusili by jste se benzínovými auty, dostali infarkty z vepřového řízku a podobné sračky)
A lidi mu to žerou…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovák
26. 8. 2024 11:41
Odpovědět  Jura S

Škoda že na školách a v msm neučia antické ARCHEOASTRONOMIE, a že je to len ” tajomstvo” židozednářskích lóží= že koncia dva veľké cykle a s nimi aj naša, teda v poradí ďalšia skorumpovana civilizácia do roku 2033! Velký Precesný rok, meraný od Velkej Sfingy na jarnú rovnodennost, a v jej rozmeroch bol predpovedany koniec Anno Magnus v 20×74 metroch a v roku 2074, no skončí už v 2033! A 20×74= 1480= gematria mena Christos= Kristus! A sírka Sfingy je 6 metrov x 1480= 8880, kde 888= Iiesous,teda Ježiš! A Velká pyramída je vysoka do apexu aj chybajuceho vrcholca 482 stôp, čo je 5,793 palcov, co je 5,793 A.M. hebr.kalendara rok 2033! Je to podchytene aj na posv.hore Athos, 2033 meyrov nad morom! A takychto datumov je veľa vo svete!

Tupý hulvát
26. 8. 2024 15:50
Odpovědět  Slovák

Panenko skákavá, blahoslavení chudí….

Boomer
26. 8. 2024 21:33
Odpovědět  Tupý hulvát

.. ve skutečnosti ovšem ten obrat blahoslavení chudí duchem neznamenal hlupáky, ale lidi uvědomující si svoji naprostou závislost na Boží vůli.
Slovák je naprosto běžný pitomec…

Albi
27. 8. 2024 11:20
Odpovědět  Boomer

Ne tak docela – ona staročeština používala jiné slovní obraty (navíc u biblických textů !), než ta nová a co teprve ta nejnovější dnešní.

Takže smysl toho výroku do “novočeštiny” přeložený (jak jsem kdysi četla) zní (básník by to jistě uměl napsat vzletnějšími slovy při zachování stejného smyslu):

“Blahoslaveni budou majetkem chudí, avšak duchem bohatí, neboť jim patří království nebeské”

PS.: Navíc se mi nezdá, že by Bůh své království sliboval jen / hlavně blbcům. 🙂

PPS: Všimněte si prvního slova:
“Blahoslaveni (krátké “i”) – nikoliv “blahoslavení” (dlouhé “i”) – jak pouhá čárka nad slovem mění jeho význam:
(blahoslavení = už byli , zatímco blahoslavei = teprve budou /podle toho jak naloží se svým životem).

To je ta tady vysmoívaná a zatracovaná česká gramatik.! Prý “k čemu gramatika, důležitý je obsah” – no právě, tak by se neměl svévolně menit. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Bety
27. 8. 2024 12:08
Odpovědět  Albi

Já bych řekla že každý, kdo se nechal uchlácholit slibem království nebeského a trpělivě bez protestů snášel svou bídu , byl bez ohledu na gramatiku bohužel chudý duchem, nebo přinejmenším velký naiva.

Boomer
27. 8. 2024 12:53
Odpovědět  Bety

..totéž lze s klidným svědomím tvrdit o lidech, kteří doufali v lepší příští v socialismu…
Politická ideologie je srovnatelná s náboženskou…

Bety
27. 8. 2024 14:54
Odpovědět  Boomer

Nesouhlasím. Díky socialistickému hnutí se začal zlepšovat život tady na zemi. Kratší pracovní doba , přístup ke vzdělání, pracovní podmínky, důchody a odchod do důchodu…. Četla jsem převyprávěné vzpomínky jedné Francouzky, ve kterém mimo jiné říká, že když jí bylo třicet let ( v první polovině dvacátého století) měla poprvé v životě zákonem zaručený jeden den v týdnu VOLNÝ. A u ní to byl
včetně dětství skutečně první volný den od celoživotní dřiny. Říkala tam – A ZA TO VDĚČÍM SOCIALISTŮM.
To vaše deologie se dá srovnávat s tou náboženskou, protože kapitalismus jsou jen lživé sliby stejně jako to království nebeské.

Boomer
27. 8. 2024 17:28
Odpovědět  Bety

.. no, mám v tom kapitalismu dost příbuzných, obyčejných i neobyčejných lidí a ti mají jiné zkušenosti než popisuje jedna Francouzka. A žádnou tlačenici na přechodech od nich k nám jsem za svůj život nezaznamenal, na druhou stranu jsem však díky tomu vámi obdivovanému socialismu přišel na dlouhá leta o několik dobrých přátel, kteří za tu Železnou oponu nakoukli a už se nevrátili. Jen jsme si psali a dopisy od nich mi chodily rozlepené a znovu přelepené úřední páskou.
Možná vám to uniklo, ale já s náboženstvím srovnával politickou ideologie obecně, bez nějaké specifikace, tudíž váš atak ad hominem s úsměvem přehlížím…

Joe Arp
27. 8. 2024 18:34
Odpovědět  Boomer

Ale no tak brouku, nad tebou by jeden zaplakal! Pokud něco rozlepili, tak to zas zalepili. Znám jich taky spoustu, jako ty, +2 (vedu) co tam vybírali popelnice a báli se to napsat domů, aby nebyli za…., a všichni znali tebe a toho homina taky! ;oo))))

Jaris
28. 8. 2024 07:05
Odpovědět  Joe Arp

Tak ceske celnice, banky a posty byly vzdy zlodejske instituce. Mnoho veci, ktere jsem do Cech poslala adresat nedostal.Pokud mel stesti, preci jen neco v balicku zbylo. Mne napriklad byly poslany noty, ktere jsem nikdy nedostala. To, ze kazdy balicek byl rozlepen a nedbale znovu prebalen byla a stale JE RUTINA.Naposled, kdyz jsem byla v Cechach me par lidi poprosilo o tea tree oil, ktery jsem si nechala do Prahy poslat. Kdyz jsem vstoupila na postu, abych si balicek vyzvedla, ovanul me eter z teatree oleje, ktery byl otevren a umyslne zatka nebyla dotazena, aby vytekl. Dnes balicky zadrzuji na celnici a adresat si musi pro nej dojet i kdyby bydlel sto kilometru daleko. Pokud ho do urcite doby nevyzvedne, propadne statu. To byla posledni kapka. Kdyz neco poslu tak jedine penize a schvalne v korunach.

Bety
27. 8. 2024 18:34
Odpovědět  Boomer

Jako vždycky pominete fakta – postupné zvyšování jakosti života – a spoléháte se na to, že si dnes tu ne tak vzdálenou mizérii nikdo nejen nepamatuje, ale ani si ji nedovede představit.
Jenže – dnešní prodlužování odchodu do důchodu pomalu až na hranici dožití, omezování pomoci rodinám s dětmi, propouštění bez udání důvodu, existenční nejistota a neustálé osekávání zákoníku práce atd.,nás pomalu ale jistě tlačí zpět do té dnes “nepředstavitelné” mizérie. A další covid nebo válka to jen urychlí. Pro vás je to možná úsměvné, ale mě to k smíchu nepřijde.

Boomer
27. 8. 2024 21:31
Odpovědět  Bety

.. a vy jako obvykle pomíjíte fakt, že životní úroveň na Západě se zvyšovala taktéž, leč tempem poněkud vyšším než u nás, důkazem toho může být srovnání současných poměrů tamních a těch našich. A že ten náš “kapitalismus” se skutečným kapitalismem nemá nic moc společného, tak za to poděkujte “bývalým” komunistickým lumenům jako byli Komárek, Kočárník, Pithart, Čalfa, Dlouhý a další.
No, a když tak pěkně spekulujete o mojí osobě, dovolím si totéž.. z vaší argumentace jsem nabyl jistoty, že vyjma šnorchlování v Hurghadě, jste v pr*eli byla a tudíž o světě ho*no víte.

Dobrou noc přeji…

Bety
28. 8. 2024 09:37
Odpovědět  Boomer

Opět jste velkoryse pominul fakt, že JSEM PSALA O FRANCII A TUDÍŽ O FRANCOUZSKÝCH SOCIALISTECH.
Vy jste manipulátor, který se nám navíc snaží namluvit, že náš kapitalismus je jiný než ty ostatní. Nemá cenu reagovat na někoho, kdo mluví o koze, zatímco druhý o voze.

Boomer
27. 8. 2024 12:48
Odpovědět  Albi

.. k samotnému pojmu blahoslavenosti, ať již dokonané či očekávané v budoucnosti, existují sáhodlouhé disputace náboženských filosofů i filologů.
Já jen upozornil na fakt, že se tento termín často neprávem spojuje s osobami ducha mdlého, v novočeštině s osobami IQ nevalného.

To víte, prostý venkovan…

standa
29. 8. 2024 08:41
Odpovědět  Boomer

Původně to bylo,, Blahoslavení v duchu” !

standa
29. 8. 2024 08:39
Odpovědět  Jura S

Nebezpeční jsou ti kteří zde tvrdí:,,Nic nedělejte, to přežijem, proč něco dělat,stejně nic neovlivníme, spokojme se s tím , co máme , stejně volby nic neovlivní atd.!!! .Nebudu je zde jmenovat .Víme všichni o koho jde.
At spí v pokoji!
P.S.A vláda musí padnout!! Pokud to Američané povolí……..a P. Morava a M. Mělník…spojenci této vlády

Tom
26. 8. 2024 10:52
Odpovědět  pepa

Spíš se obávám muslimů a Alžířanů.

Albi
26. 8. 2024 16:58
Odpovědět  pepa

Lidé před 2.sv, neutíkali – jen židé z Německa, pokud mohli a měli štěstí a naši “kluci”, kteří šli na Západ nebo Východ – ovšem ti nezdrhali, ti šli bojovat. A světe div se, dnes – jak se zdá – pro většinu naprosto neuvěřitelné – za svou vlast!
Ne prioritně za vládu, i když tenkrát ta vláda měla do nynější protilidové nekonečně daleko.

Vy ovšem neváhejte a zdrhněte co nejdřív – jeden nikdy neví a “Kdo uteče, vyhraje“.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 09:20
Odpovědět  Albi

Probůh, proč ten sarkasmus. Ten člověk se pouze ptá. Proč ta nevraživost k jiným názorům?

Jura S
26. 8. 2024 10:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Válka o HLÍNU , to je oč tu jde, už se nevyplatí KOPAT ZLATO – je ho dost na milión let !
To samé DIAMANTY…. ty ale jsou jen pro “svíčkové báby nosatců” , faktický technický účel s produkcí umělých diamantů už nemají…
 A zlato? zajisté je to skvělý kov, nutný v elektronice…. ale nač ho mít desítky tisíc tun kdesi v trezorech ? To je zásoba na milión let pokovování elektroniky…. je to jen otázka “UCHYLNÉ FINANČNÍ PERVERZITY”(nosaté) protože se to pěkně žlutě blejská…
 Ale nosáli zjistili, že je “KOMODITA” , která je OMEZENÁ A NENAHRADITELNÁ – úrodná půda,
hlavně černozem, ale i ta naše hnědozem ….  Pravda mít “zlatíčko” je fajn, ale
víceméně je to k ničemu, nenajíš se ho, nic samo negeneruje, nic neuživí…
Kdežto milión hektarů pšenice vyprodukuje 7 000 000 tun JÍDLA !! Proto se “ceninou” stává vlastnictví půdy – kdo vlastní půdu, ten DRŽÍ POD KRKEM LIDI … Dejte chcípajícímu na poušti na výběr – cihla zlata, nebo kanystr vody… PŮDA JE PRAVÉ “ZLATO” ! S akcií v digi podobě si chleba neupečete,s pytlíkem mouky ANO. Ale tu je další věc – BÍLKOVINY, jen z chleba zdechnete, potřebujete MASO,a to je další linie “Zeleného žida” – maso musí dostat POD KONTROLU !

Jura S
26. 8. 2024 10:44
Odpovědět  Jura S

NÉ ABY SI KAŽDÝ DOVOLIL CHOVAT MASO !!! (králíka, slepici, čuníka) ale to už nosál taky vyřešil “papírově” prase už nesmíte, ostatní hlásit… aby jste si doma nemastili chleba husím sádlem, to se pak dělá genocida těžko… lid by byl VSPURNÝ…

Pavel z Moravy.
26. 8. 2024 11:16
Odpovědět  Jura S

Moraváku Juro, se.r na ně. Vždyť nás tady na západní polokouli řídí ti největší zmrdi. Odpornější svoloč nenajdeš. Oni se už o nás postarají, to neměj obavy. A musím se hořce zasmát řečem typu to by nám neudělali. A kdo v minulosti za náckú prováděl ty likvidace? Ježuch to tedy nebyl.

All
26. 8. 2024 11:53
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Ahoj,Pavle z Moravy.Kdysi byla Morava velm silná a slavná,dnes má i ty největší zvrhlíky,bohužel. Pamatuju,jak 21.srpna 1968 jely po císařské cestě od Českého Těšína z Polska vojska. Náš staříček se ráno probudil a prohlásil:,,Ten Dubček to ale dodupal”. Ale dneska kdyby žil, by se opravil a prohlásil by: ,,Totálně to dodupal až Fiala a jeho lupiči a zbojníci”.Dal by si štamprlu a šel po své práci. Už aby to všecko skončilo,politici dodupali a dojebali co mohli a nyní už pouze ničí.Věřím ale přírodě,která má vždy to poslední slovo i nápravu.Smete všechen ten bordel a očistí celou Zemi.Už začala,pomalu a jistě přidává na síle,koná.

Pavel z Moravy.
26. 8. 2024 12:25
Odpovědět  All

V Havířově se tenkrát nic moc nedělo. Přejeli přes město a to bylo vše co jsme s kluky zaregistrovali. Mně bylo 17 roků. Ale pak když jsem založil rodinu, tak se nám žilo dobře. Ač jsem nebyl komunista, všem komunistům díky.
.

26. 8. 2024 21:04
Odpovědět  Pavel z Moravy.

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM !!!

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 09:22

Jo, díky a tobě na oplátku totéž. Pavel..

Joe Arp
27. 8. 2024 19:40
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Tak se z dovolením připojuji a ještě hodně polucí, bylo to krásný! Jo a dávám si na tvé zdraví Fernet citrus – teď!

Joe Arp
27. 8. 2024 19:42
Odpovědět  Joe Arp

p/s., ty poluce samozřejmě v noci, né v Bille u kasy!!!! To néééé

Markýza
27. 8. 2024 14:56

Vám taky!

27. 8. 2024 22:07

DÍKY VŠEM 🙂 🙂 🙂

Jura S
26. 8. 2024 11:58
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Už to “nedávám” , když vidím ten pokles kolem mě… jezdím pracovně kolem Nové Huti Klementa Gottwalda, a vidím les komínů, co nekouří… vidím doly, co se bourají…
Vidím chlapy, co byli jak hory v hutích, dolech a hledají jakoukoliv práci aby zaplatili židácké životní náklady…
Vidím MANŽELKU 57 LET !! Která by dřív už byla v důchodu po 2 dětech, jak jako UČITELKA dojede po práci vyšťavená a ještě datlí na počítači DO NOCI “přípravy”
(KTERÉ BY JÍ MĚLO DÁT PRASEČÍ MINISTERSTVO – hulibrků !!!) a je odvařená … A nevím, co jí říct, že ji čeká ještě 8 let !!!
Vidím smrady jako Fiala mladý, co končí “vysokou školu howen” ve 30-ti, panfletem “O Bondovi”, toho budu taky živit…
Vidím své naštěstí vysokoškolsky vzdělané děti technických směrů, jak se probíjejí životem a se svými kluky přepočítávají JAK ZAPLATIT desítky miliónů na hypotéky, aby měli kde bydlet… a chce se mi BLÍT !!
 
A nejenom BLÍT !

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
26. 8. 2024 12:44
Odpovědět  Jura S

Tak Jurko, jak dobře bylo v Ostravě vím. Vždyť jsem se tam učil. Doje.bal to pěkně ten národ nenažranců. Když si vzpomenu jak bylo dobře a pohodově a levně se žilo, kujwa, vykopal bych tu svoloč někde do států. A zatím mraky českých debilů tu svoloč ještě oslavují. Tak se měj kamaráde ze stejného kraje a opatruj sebe i rodinu.

.

Pipa
26. 8. 2024 16:38
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Kluci, máte oba dva naprostou pravdu! Že se dočkáme takového hnusu a že to tady ovládnou zloději, cizáci a darebáci je tragédie!

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 09:30
Odpovědět  Pipa

Díky Pipo, člověk je rád když vidí že není sám kdo to tak vidí.

Slovák
26. 8. 2024 11:51
Odpovědět  Jura S

Preto vyprázdňujú černozem U- krajiny, ich byvalého Chazarstanu! A ak vies čo symbolizuje pre židozednáře U, O,Y,V,W, a M, pochopíš preco vystahuju rakovinovú kolóniu sionistov z Palestíny do Chazarstanu na U+ krajine, lebo U= symbolicky LONO/ GROTTO chazarov odkiaľ vzišli! Také U mas aj vo Vltave a v ňom Josefov se starou Synagogou kde hodiny na vezi idu dozadu! Kedže aj Manhattan je kópiou lona a teda biblickeho Raja medzi nohami riek Pison a Gichon( Genesis 2:8-14 kde je ZLATO), kde Eva dala jej ” chlpate JABLKO” Adamovi aby počala, tak pochopiš preco lokalny zidochazari nazvali Jew Yoke City ako ” Big APPLE= Velké JABLKO” !!! A preto miluju ZLATO v černé díře v lone Mléčné drahy, ZLATO, ktore bolo na Liberty Street 33, na Dolnom Manhattane, vo ” Federal GOLD Vault”, nedaleko židmi zdemolovaných Dvojičiek!

Slovák
26. 8. 2024 11:59
Odpovědět  Slovák

Aj Tuth-ankh-amon mal ZLATÝ hrob v zahybe Nílu v tvare LONA/ GROTTA, a židochazar Howard Carter miloval to Zlato viac ako Tuth-ankh-amona, preto to zlato rozradol! Uz chápete že kde sa židozednáři usádzajú v riekach ako Temža a iních? V záhybe Temze v Canary Wharf= Hadí prístav nakl.lodí ktore tam privážali nakradnuté ZLATO z kolónií! Canary Wharf= City of London Corporation je v zahybe Temze v tvare W, a územie je ohraničene 14 sochami Drakov!!! A takýchto U,O Y,V,W, a M zahybov v riekach židozednáŕi- bankéři obsadili v mnoho mestach sveta! Na Seine, v Tiberi,na Potomacu, len hladajte a nájdete!!!

Frank
26. 8. 2024 16:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Bude velice zajímavé sledovat jak se budou vyjadřovat naši šašci v čele s hradní blbou gumou.

Pipa
26. 8. 2024 16:40
Odpovědět  Frank

Nevím, ale vás ještě zajímá co ten hradní knírač, bolševik, lhář a křivák nablije? !

Albi
26. 8. 2024 21:59
Odpovědět  Pipa

Proč ne, bývají to zajímavé a zvlášť v poslední době i pestré informace.
Např. dnes v 16:30 :
Prezident odpovídal na livestreamu: Konec války je v rukou Putina“https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-prezident-bude-odpovidat-dotazum-na-livestreamu-v-cesku-je-to-zatim-unikat-258426#
A můžeme se toho opravdu hodně dozvědět – např.”
Řeč přišla i na to, že má prezident rád svíčkovou, hlavně od své ženy, že je jeho oblíbená barva flanelové košile červená, nebo že preferuje trenýrky, ne slipy. 🙂

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 09:26
Odpovědět  Albi

To jsou info, které máš ráda? Proboha Albi@!@

Albi
27. 8. 2024 11:40
Odpovědět  Pavel z Moravy.

No nebuď pořád tak pesimistický! Občas se taky trochu zasměj.

Hlavně sis ale měl všimnout toho pozitivního:
Už i náš statutárně nejvyšší musel uznat ruské vítězství a veřejně přiznat Rusku jeho právo klást Ukrajině podmínky – ne opačně!
A jak hezky to PePa a mainstream zakecal! 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 14:33
Odpovědět  Albi

Stále píšeš spisovně, češtinářsky místo toho poslat všechny ty škůdce bez výjimky do rici. Je to pouze banda nenažranců, která nám kur.ví život. Odpormější týpci zde od převratu ještě nevládli a že tady těch zmrdů už bylo. Proč bych si měl brát servítky, ti parchanti si na socík také otevírají hubu a přitom spousta z nich ho prožila tak leda v kočárku. Čau.

.

Boomer
27. 8. 2024 17:47
Odpovědět  Albi
Markýza
27. 8. 2024 18:06
Odpovědět  Boomer

Jéžiš, dík. Hned si jdu pustit céďo! Úplně jsem na nejněžnějšího drsňáka folku zapomněla.

27. 8. 2024 22:53
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Náhodou! Když máš vojenský trencle, tak je ani nemusíš svlíkat. Jen dáš plandák stranou a můžeš tasit.

Markýza
27. 8. 2024 14:58
Odpovědět  Albi

Tak to jsou neobyčejně pestré informace, dík! 😀

JoFa
26. 8. 2024 16:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak si Česi môžete vybrať, buď vás obohatia moslimi alebo Ukrajinci, u nás vzhľadom na náš sociálny systém nezakopne mnoho, ale skôr Ukrajinci a vy budete mať možnosť voľby: https://cz24.news/katastrofa-sa-blizi-ukrajina-sa-vyludnuje/

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 14:37
Odpovědět  JoFa

Kujwa, tady je hotovo. S tím už nikdo nic neudělá, tyhle státy, my i vy už jsme dávno v dupě. Tady bylo rozhodnuto už dávno, jak to tady bude vypadat. Toto už jsou pouze blekoty.

All
26. 8. 2024 23:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Zprávy z Ruska: ,,Ruská armáda dnes poprvé zahájila ůtok po celé ukrajině přes den v 8hod.moskev.času. Byl velmi masívní a po celém banderostánu až po Žitomir a Lvov.Třetina těžkých ruských bombardérů byla ve vzduchu.Výbuchy hypersonických raket slyšeli i poláci v pohraniční oblasti. V banderostánu nejde elektrika a uchcávat a kadit mohou jedině někde venku.

Markýza
27. 8. 2024 14:59
Odpovědět  All

I Kyjev už bombardujou.

27. 8. 2024 22:48
Odpovědět  Markýza

Pustili tam banderům přes 100 raket a dronů. Bandeři se kasali jak ze 108 raket a dronů jich 102 sestřelili, včetně Kinžálů, rozumí se, tak jsem si dal tu práci a spočital zásahy
comment image
Napočítal jsem jich šedesát. Jo, a odpráskly jim hotel nacpanej žoldáky.

Včera 6 200 nebožtíků z těch údajnejch 12 000 božtíků co nafárali na Kursk, dnes 6 700 nebožtíků. Za chvíli to bude jak se těma bandery sestřelenejma raketama. Z 12 000 božtíků bude tímhle tempem do tejdne 13 000 nebožtíků a furt tam bude mít kdo válčit. Jestli on fetka nemá tu kouzelnou mošnu co z ní vyskakujou vojáci.
P.S. Nemluvě už o tom, že o raněnejch nikde ani tuk. Vlastně je to jedinej boj, kde ze všech svodek vymizeli ranění. Protože kdyby nevymizeli, musel by počet boje neschopnejch – umrlci + ranění – už v sobotu přesáhnout 12 000.

27. 8. 2024 22:49

Jéééé, ono se to sem přeneslo! To jsou věci…