blogpolitikavideo

Jak získávají zahraniční koncerny moc? – VIDEO

Z dnešního videa pochopíte, jak moc jsou vodárenské koncerny prorostlé s politikou. Vodárenský koncern Veolia ovládal skupinu, která spolurozhodovala o tom, které výzkumné projekty EU finančně podpoří?

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
cool
4. 4. 2024 20:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Businesmani udělají nedostatek vody i na planetě ze 3/4 z ní pokrytou. Profesoři a zvlášť přemoudřelí mohou řvát že ne, teď. 🙂

ijn
4. 4. 2024 22:37
Odpovědět  cool

chápeme prohnilost kapitalismu a justičních prodejných děvek, co kryjí a plní hlavní cíle eugenických prediktorů KoZa,……..depopulace všemi způsoby == krizí, inflací, hladomorem, strachem-covid19, vakcinací, válkou, CO2+oteplování,……….Slované se nenechají podvolit zločincům planety Země..!!!

cool
4. 4. 2024 23:56
Odpovědět  ijn

Zdařilé, ale jen na hapy endy z čista jasna už nevěřím s formantovanými “élenty mozků v ruce. Asi na tom něco bude že se snižuje od WW2 IQ jistě působením “kolektivizace či stádnosti tyranie “bílých vran a samosebou to jistě není. Nakonec je tu nosný plán €araboafriky kalergiády světoobčana a jeho slovy – vytvoříme zvířecí poddruh lidí. brrr

Ijn
5. 4. 2024 07:40
Odpovědět  cool

Systém KoZa nemá pozitivní cíle,….proto Slovanská láska k vlasti překoná lsti i msty KoZa, vše si vyřídime. Základ je odhalit hlavní destruktory……a zlikvidovat je!!!

Slovan
5. 4. 2024 08:30
Odpovědět  Ijn

Což doposud neumíme, i když spíše se bojíme a lenošíme.