blog

Jak dnes věci stojí

P.C.Roberts: Jak dnes věci stojí
Problém atentátu byl zredukován na operační selhání a nedostatečné rozpočtové zdroje pro tajnou službu, čímž atentát sám byl odsunut stranou a reflektory médií ozářily Kamalu coby kandidátku Demokratů na prezidentku USA. Presstitutky opět hovoří jedním hlasem a připravují narativ o těsných volbách, které umožňují využít mehanizmy volebních krádeží, jak je ve swingových státech Demokraté zlegizovali.

Biden musel odejít, protože byl příliš zdiskreditován na to, aby byl i tentokrát schopen ukrást volby. A Kamala, kterou Demokraté dříve jako prezidentku důrazně odmítli. je nyní medializována jako kandidátka schopná Trumpa porazit. Zmanipulované průzkumy  nyní ukazují souboj prsa na prsa, v němž Trump jeden den vede o jeden bod a druhý den vede Kamala o tři body. Účelem těchto zmanipulovaných průzkumů je připravit veřejnost na přijetí dalších ukradenných voleb.

V roce 2020 získal Trump více hlasů než v roce 2016. přesto se tak nějak přihodilo. že prohrál s Bidenem, jehož několik předvolebních shromáždění přilákalo naprosto minimální návštěvu.

Dnes berou Trumpovi příznivci za samozřejmé, že Trump je již zvolen. Tato důvěra není oprávněná. Oni i samotný Trump by měli věnovat pozornost tomu, jak presstitutky a elita vytvářejí už dnes z Kamaly vítěznou osobnost. A jak  tím, že do mysli lidí vkládají pravděpodobnost těsné volby, připravují svou další volební krádež.

Myslím si, že k ní skutečně dojde, čímž se vládnoucí establishment konečně zbaví Trumpovy hrozby ujmout mu moc.

Lži a volební krádeže byly vždy součástí americké politiky. A pro uchazeče o prezidentský stolec byla vždy důležitá síla, nikoli nápady. 

V roce 2016 však došlo k zásadní změně. Trump ve své kampani prohlásil, že hodlá normalizovat vztahy s Ruskem. Jednalo se o přímé ohrožení moci a rozpočtu vojensko-průmyslového komplexu, který potřebuje Rusko jako nepřítele, aby tuto svou moc i peníze ze státního rozpočtu mu přidělené ospravedlnil.

Trump ve svém inauguračním projevu také řekl, že odebírá moc vládnoucímu establishmentu a vrací ji lidem. Žádný prezident takto nikdy nepromluvil. Trump se tím prokázal být pro vládnoucí elitu existenční hrozbou.

Mocenská elita se při jeho projevu usmála a brzy poté zahájila své “umrtvování” Trumpa. Započalo to aférou s Ruskou bránou a pokračovalo dvěma impeachmenty ve Sněmovně reprezentantů, Bránou s pornohvězdou, a končilo “povstáním”, které má 1000 Trumpových příznivců poslat do vězení jako “povstalce” i jako varování pro ostatní.

Trumpova výzva proti vládnoucí elitě a masívní podpora, které se jí od tradičního amerického obyvatelstva dostalo, vládnoucí elitu dokonale vyděsily. A tak se tato elita rozhodla pro převrat. Bylo usneseno. že Republikánská strana, jejíž voliči stáli za Trumpem, musí odejít.

Takže: To, čeho jsme byli v Bidenově režimu svědky, bylo a je rozhodnutím elit vytvořit stát jedné strany, který bude pod jejich kontrolou.

Tak Trump přivedl celou věc k rozhodnutí mezi bojem a kapitulací, kterému se republikáni zatím raději vyhýbají. Ale čas se pohnout se krátí, jak dokazuje i ta skutečnost, že 1000 Trumpových příznivců, o kterých jsem shora mluvil, už dnes nadechuje vězeňský vzduch.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Zdroj  na: P.C.Roberts official homepage, druhý oddíl shora

sdílet na

44 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
31. 7. 2024 15:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Dočkáme času jako husa klasu.Jestli to budou nové a lepší časy anebo staré pořádky,uvidíme po volbách.

JoFa
31. 7. 2024 19:17
Odpovědět  Gales

Po volbách neuvidíte nič, sa pozri na tie naše- nasľubovali a nič neplnia. Už teraz sa hovorí o nových daniach= sociálna Ficova politika, veĺkohubé reči a nič-zradili ľudí a už teraz to nevidomí vidia a na zimu si priplatíme zase , je to len menšia špina od PS.

JoFa
1. 8. 2024 09:19
Odpovědět  JoFa

Dnes je zaujímavý článok, Orbán si požičal milardu: https://cz24.news/brusel-zuri-orban-si-pozical-miliardu-z-ciny-to-je-najvacsia-pozicka-v-historii-madarska/
Peniaze chce použiť na rozvoj infraštruktúry a pravdepodobne značnú časť zákaziek dostane Čína, ale je tu ešte aj ďalšia otázka-potrebuje Orbán ešte EÚ? Ja si myslím, že práve s EU končí.
To len tá naša priblblá vláda hlása pevné ukotvenie v NATO a EÚ, títo blbečkovia nie sú o nič lepší ako PS, obyčajná neschopná a nenažraná lúza, tlupa diletantov vo vláde. nie sú schopní sa dívať ani o rok dopredu a plánovať. Vedia len peniaze ťahať z ĺudí a nič nevedia produkovať, len tliachať na pravo a naĺavo.Títo kreténi si neuvedomujú, že plánovanie je možné len bez EÚnie a ďalší rozvoj a sebestačnosť tak isto. Banda kreténov…
Vypnú im Lukoil a plačú, poĺnohospodári plačú a nastavujú dlaň EU, lesohospodári zase plačú, učitelia plačú tiež je málo, nič tu nefunguje, ale Fico riadi- rozhadzuje prázdne reči ako Večerníček a chystá ďalšie nové dane..
Toho nášho ministra financií by som dal zavrieť do basy, urobili rozpočet a v polovici roka zistia že nemajú finacie, alebo to vedeli a zavádzali ako vždy.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Spam orinoko
31. 7. 2024 15:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Ono je to vcelku jedno, jestli velkohuby superduper náčelník Velká Moula anebo Kanala Amrdol bude v juuuu ess ejjj prezidentistou. Trump chce těžit bitcoin, Kanala teplý humus. Viděl jsem video, kde Tulsi Gabbard nandala žluté zátěži takové oslovske uši, že i Clintonuv doutník samovolně cadil.
Z Ameriky a od ní nic necekejme, leda tak konec světa.
Máme vlastní, domácí úkoly, a na jeden chci upozornit: vycházející mediální hvězda M. Sichtarova u Bobiny podelala, co mohla. Ekonomicky respektabilni, politicky ovšem deficitní persona, která východní frontu datuje přesně jako vládní Xindl. Nějaký převrat v Kyjevě a expanze NATO a Eurohnojniku na východ neexistují. Čím se soudružka Sichtarova liší od bedny kytu zvici fialového Foltýna? Lidi se ptají, proč volit nový politický genofond, když se neliší od současného.
Do Eurosojuzu jsem volil Svobodné, v dalších volbách už omyl nebudu opakovat. A Sichtarova se Svobodně rozhodla utopit partaj ve vlastní režimní šťávě.
Skončila dříve než vlastně začala. Osobně jsem sestřelil už jednu personu z významného místa, svůj výkon hodlám zopakovat. Ekonomicky nadějná, politicky jen vrtule současného havloidniho armádního režimu.

ModrýKlokan
31. 7. 2024 16:56
Odpovědět  Spam orinoko

Zdar Orinoko. Myslím si to samý, máš mou podporu. Šichtařová je režimní záložní béčko, kdyby přestala na liberálně fašistický vovce fungovat ta tývý šamponová hlava, vykastrovanej zmrd Kovanda.

Ekonomie a ekonomika dneska už nejsou žádnej seriozní obor. Jen propaganda a demagogický žvanění.

Ekonomové (kromě Švihlíkové) jsou jen děvky deep state, Agenti s povolením srovnávat a žvanit. Biologickej odpad. Zadarmo drahej.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
31. 7. 2024 17:47
Odpovědět  ModrýKlokan

Jsem stejného názoru. Přiznám se, že spekuluji na Burze a Šichtařovou jsem dlouhé roky sledoval. Celkem ekonomicky erudovaná, ALE to jak se předvedla u Bobošíkové s obhajobou těch nacistických prasat AZOV, to mě poslalo k zemi. Nemohl jsem tomu uvěřit. Ekonomicky to má v hlavě až na nějaké excesy srovnané, čili se dá říct, že teoretička je schopná, ale jak se odkopala lidsky a politicky, je pro mne stejná lůza a spodina, jako každý vymatlaný ukrofil a Rusofobka. Jsem zvědav, kdy nám sdělí, že je členkou ASPEN institutu. Nepřekvapilo by mne to.

Joe Arp
31. 7. 2024 17:55
Odpovědět  Pijack

S. orinoko, M.Klok., Pijack, kucí vše podstatné jste řekli, je pohlazení na duši, že zde ještě vládne zdravý rozum, abych na někoho nezapomněl, je Vás tu ještě asi 7. No desítka je hezký číslo.

31. 7. 2024 23:05
Odpovědět  Pijack

No vidíš, a já z toho jejího aktivistickýho výstupu samou radostí nadskakoval, protože jí do té doby tu její tzv. erudici kdekdo žral a až teprve Bobo jí dala dost prostoru k tomu, aby se odkopala.
Hm… Z celýho toho spolku ekonomů, co se vůkol nás rojej, mám z žen za jedničku Švihlíkovou a z chlapů Stanka.
Našlo by se jich samosebou víc, ale beru to tak, že z těch známých ti dva umí nejlépe zapracovávat ekonomické aspekty do, i pro lajky srozumitelných souvislostí, a seznamovat s nimi veřejnost. – že zkrátka vnímají realitu celostně (je to sice svým způsobem taky dost blbý slovo, ale na “globálně” mám už dost alergii) a hází to do placu.

Členkou aspenu ne, to bych ji tam za tu dobu co mám aspen v merku vyšašil. Aspon si to myslím. Ale koukni se sám
Aspen Young Leaders Program Archives – Aspen Institute Central Europe třeba jsem ji tam v tý záplavě vší přehlíd.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
1. 8. 2024 06:43

Tak z tvého úhlu pohledu je to jasné. U mně to samé. Odhození růžových brýlí je prozření a zjistit pravdu o osobě má léčitelský efekt. Ve skrytu duše jsem se i já z tohoto důvodu zaradoval 🙂

ModrýKlokan
1. 8. 2024 14:29
Odpovědět  Pijack

Kluci ještě bych doporučil knihu Ekonomické bubliny od Dominika Stroukala. Pijackovi by se mohla hodit, když provádí finanční spekulace, je dost dobrá.

O Stroukalovi a jeho morálce či politických postojích jinak nic nevim. Je to “mladej” ekonom co přednáší na VŠ a je údajně člen NERVu, což je samozřejmě mínus a podezřelý :-D)))).

Pijack
31. 7. 2024 17:56
Odpovědět  Spam orinoko

I já ti musím pogratulovat ke srozumitelnému hodnocení šichtařky. Stále to nedokážu od jejího výstupu rozdejchat. Je vidět, že i celkem vzdělaní lidé nejsou schopni vnímat svět lidsky a empatie na bodě NULA. Tuším, že chtěla Šichtařová naskočit do politiky a typicky po česku jako chytrá Horákyně, aby se na ni vrchnost kvůli ukrofilům nerozhněvala. Pak by to měla v politice těžké. Sakra, kde to žijeme. 75% obyvatelstva sympatizuje s Ruskem, ale ani jeden politik nemá odvahu říci STOP – pomáhejme Rusku a ne té nacistické zvěři v Kyjevě. Všechno obráceně. Těmto “cajzlům v politice” nařídil Brusel nenávist proti Rusku (aniž by pochopili proč) a typicky počesku dělají politiku proti zájmům spolupráce a prosperity s Ruskem. 30 let to nikomu nevadilo a najednou vyměnili zlo za dobro a prosperitu za válku. Tohle cajzlovské, lokajské a sudeťácké uvažování nepochopím do smrti.

Slovan
31. 7. 2024 19:01
Odpovědět  Pijack

Já jsem se na ten pořad myslím že včera díval, na doporučení Joa. I jsme si o tom hned pokecali. Co se týče mě já jsem nestačil zírat a u mě ta rozmnožovačka skončila. Zlá až agresivní ženská, která by potřebovala hned po ránu preventivně proplesknout ten její česnekový rypec, aby se probrala. Pro mě teď už neexistuje. Konec.
Tady na ukázku další mrcha, která by byla špičkovou dozorkyní……..
Když furt držíme huby, tak co chceme, ONI jsou na koni, proto také s námi tak jednají a my se evidentně bojíme, ONI to vědí.

Proruská špíno, pustila se Gregorová do Dostála. Ukrajinské uprchlíky spojoval s neonacisty – YouTube

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
31. 7. 2024 23:32
Odpovědět  Slovan

Mě jenom přišlo líto, že jí Dostál neopáčil: “Beru ne vědomí, pirátská štětko.”
Štětka taky není vulgární slovo, žejo.

Hm… u mě Š neskončila, páč ani nezačala. Vyšmejdil jsem si o ní, už co se začala vyskytovat, co se dalo a na závěr, abych se jí a tomu jejímu štráfkovi jó kouknul do hlav, jsem si ještě od nich přečet knížku Lumpové a beránci (vyd. 2014).
Hele, co myslíš, je to náhoda, že Š je stejnej pavlačovej typ ženštiny jako Jílková, nebo je to od Big Bosse záměr?

P.S. Jsem nas-ranej, páč to vypadá, že tv bureš zase zabanovali. Nejvíc mě na tom se-re ta podlost. Každej si otírá hubu o komáry, ale ti aspon hráli podle jasně danejch pravidel a měřili podle jednoho metru.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
1. 8. 2024 04:53

Bureš je frajer! Imigroval na Rumble, takže jsem si simultánku zkouknul. A zejtra, tedy dnes po poledni, si zkouknu Sachse – konečně to otitulkovali.

ModrýKlokan
1. 8. 2024 14:36

Podle mě je to záměr, brnkání na podvědomí a nevědomí, na základní struktury mozku. Proto vytahují tady ty čarodějnice a semetriky. Programují a formátují tím masy lidí.

Slovan
1. 8. 2024 17:41

Já bych jí spíše řekl ať si honem něco strčí do vagíny, že je nervní. Vagína = odborně spisovný název. A ta by čuměla, hydra.

Pavel z Moravy.
1. 8. 2024 10:32
Odpovědět  Slovan

Jasné, že ví co si mohou dovolit. Už si to vyzkoušeli i na Covidu. U nás dvakrát na demonstraci proti covidu, které pořádalo hnutí PES, přišlo jednou tak 500 a podruhé tak 300 lidí. Víš, když si to propočítám na procenta, tak bych plakal. Když tu kdysi Sizok mluvil o 93 % oslíků, tak měl pravdu. Proč si sakra něco nalhávat. Jsou to skutečně sralbotkovské generace, připodělané strachem, s těmi si můžeš dělat co chceš, jakékoliv nepřirozené věci, které jim ty bandy nařídí provedou. Pořád obviňuješ z nečinnosti i sám sebe. Vy.ser se na to, nic s tím sakra proti mase stádních ovcí neuděláš. Však počkejme až přijdou s nějakou prasárnou, kterou budou chtít všem násilím vnutit, uvidíš kolik lidiček by se za tebe postavilo. Ještě ti budou schopni hodit smyčku kolem krku a budou tě nenávidět za to, že jsi odvážný a dovedeš se nepravosti postavit. Kujwa, vždyť to ze života znám a ty asi také, tak se přestaň obviňovat. Sakra, nic s tím neuděláme.

Slovan
1. 8. 2024 17:44
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Tak já tohle v 89 zažil,proč myslíš že jsem na tohle háklivý.

Spam orinoko
31. 7. 2024 19:17
Odpovědět  Pijack

Velmi výstižně.

JoFa
31. 7. 2024 19:30
Odpovědět  Pijack

Myslím, že máš veĺmi nepresné odhady, v Čechách v žiadnom prípade nesympatizuje 75% obyvateĺov s Ruskom, to je blud, možno tak 35-45%. To je ten váš problém-média!!!

Slovan
1. 8. 2024 10:05
Odpovědět  JoFa

Dal jsem palec hore, bo by to byl střízlivý odhad. Přítel Pijack měl zřejmě zástrčkové ráno, tak to trochu v tom závěru (odhadu) natáhnul.
Jestli mohu také dát odhad, tak se přikláním k vašemu a navrch dávám cca 30% kovaných antirusů, zbytek neví že vůbec nějaký rus existuje. Tzn. bez názoru. Je jim všechno jedno.

Tupý hulvát
1. 8. 2024 08:39
Odpovědět  Pijack

Tohle úsměvné přesvědčení o nějakých 75 % nespokojených, sympatizujících s Ruskem, chápajících co se děje je jako mor.Je to přání otcem myšlenky. Kde se tedy vzaly ty protinárodní vlády,policajti honící učitelky A TASÍCÍ NA TRAKTORISTY, stejně prokurátoři, soudci, kde se vzal ústavní soud, nenávistný senát s tajvancem, kde se vzali prolhaní učitelé, prolhaná média, kde se všichni proboha VZALI??Jak se tam dostali?Jen mi nikdo nepište bláboly o zfalšovaných volbách a podobně.To jsou jen výmluvy a lži do kapsy.

Slovan
1. 8. 2024 10:08
Odpovědět  Tupý hulvát

Všechno uplaceno dobrým pokud možno bezpracným bidlem, který navazuje na různé hypotéky, úvěry, nejlépe po dobu min. 30 let. Á budeš hezky držet hubu, nebo!!! To je celý. Jak jednoduché.

Pavel z Moravy.
1. 8. 2024 10:40
Odpovědět  Tupý hulvát

Moc dobře konstatováno. Přání otcem myšlenky. Také neberu řeči o zfalšovaných volbách. S tou korespondenčkou už je to hodně možné. Ale jak vidno, dosud si tuto bandu škůdců zemských lid dobrovolně zvolil. Píši to tady také stále, nemá smysl lhát si do kapsy.

Pavel z Moravy.
1. 8. 2024 10:14
Odpovědět  Pijack

Ta procenta lidí sympatizující s Ruskem jsi opravdu přestřelil. Kdybys napsal 40 %, tak by to bylo tak možná rozumné. Vím co mi třeba říká příbuzný kolik ve firmě lidí nenávidí Rusko. Téměř většina, a to že Rusa ani neviděli jim vůbec nevadí. Tady u nás se jim podařila největší manipulace s lidským vědomím. S mladými je to jednoduché, u těch starších to moc nechápu, ale zase se potvrzuje, že tady lidé moc nemyslí, prostě už mají mozkovou mrtvici. Nedá se s tím dělat nic. Fidel by řekl – chtějí být osli, budou osli. Ale jinak je takový milý oslík moc hezké zvířátko a pro mne docela chytré, když řekne ne, tak myslí ne a nehne se. Měj se.

JoFa
31. 7. 2024 19:24
Odpovědět  Spam orinoko

S tým bitcoinom voĺačo hovoríš, Trumpisti sa spoliehajú na to, že bitcoin ako umelá mena odolá turbulencii aj ako napr. jadrovej vojne a preto ju budú tlačiť dopredu a snažiť sa vytlačiť zlato /hlavne to Ruské/. je to len ďalšia finta ako sa zbavit toho enormného dlhu- músím uznať, že sa snažia, ale pád bude, o tom som presvedčený.

Pijack
31. 7. 2024 15:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Hybridní válka Ruska proti ČR je jako paní Colombová. Všichni o ní žvaní, ale ještě NIKDO ji neviděl. Ovše cítíme na vlastní kůži hybridní válku proti občanům České republiky a ta je skutečnou hrozbu. Hybridní válka je použití ať už konvenčních nebo nekonvenčních prostředků. Je to především válka informační. To znamená, že já mohu cokoli tvrdit, ale vy si to nemáte jak ověřit a neumíte odhadnout, co to může způsobit. Konkrétní příklady: „Už od covidu žijeme v tzv. systému vina a trest. Od covidu posloucháme: ‚Když se nenaočkujete, zemřou lidi. Když nepůjdete na test, nepůjdete do práce. Stále se nám říká, že děláme něco špatně, jsme za to něčím potrestáni. Pak jsme slyšeli: “Když budete říkat něco o Ukrajině, nebudete Ukrajincům pomáhat, jste ti zlí a kvůli vám přijde Putin”. Zase vyvolávají v lidech strach. Tyto praktiky používají veřejnoprávní média. Pusťte si ČT nebo ČRo, pusťte si zprávy. Když odcházím od zpráv, cítím se jako největší lůzr a pózr, protože jsem zlý, špatný. Oni se vše snaží svést na občany. Vše na mě svedou, že není na důchody je má vina. Ale že Fialova vláda defacto podporuje nacizmus a revanšizmus v celé své kráse, to hybridní válka není…???

Spam orinoko
31. 7. 2024 15:45
Odpovědět  Pijack

Vcelku výstižné, a copak by nám k tomu sdělila soudružka Sichtarova? Prý nás spasí návrat k prvobytně pospolnemu kapitalismu. Přesně tomu, který svět dopraskal až do současné hniloby. Soudružka sleduje vlastní cíle zvící zlatého platidla, které má vlastnosti alternativní měny. Zazobani luzri nechť si investuji, my si ponecháme selský rozum.

Jarda
31. 7. 2024 16:45
Odpovědět  Spam orinoko

Zdá se mi,že ani naše hlásné trouby Trampovi opět a stále nefandí. Ubohé, ale ovečkám to stačí. Ony totiž spravedlivé volby také nemusejí.

Spam orinoko
31. 7. 2024 17:09
Odpovědět  Jarda

Nevím, jak přesně to myslíš, nicméně… Trump je hodně nepředvídatelná persona. Jeho držka zdaleka přesahuje jeho faktické vládní možnosti. Po Sulejmanim měl nápad odstřelit Syrského Asada. Jen žid míří na hlavy viz poslední íránské listy. Trump je volbou zoufalých lidí, kteří už nevědí, jak zdevastovat dypstatu. Bude dobré, když ve volbách vyhraje, ale to je také všechno. Na Kima zkoušel blahobyt kukuřičného kýblu, když vydá atomovky. Ty bláboly se nedaly poslouchat.
Rusku vyhovuje Bidet. Předvídatelný kreten. U Kačera není jasné, jestli bude ještě příští měsíc řídit….o lala… USA.

ModrýKlokan
1. 8. 2024 14:46
Odpovědět  Spam orinoko

Správně. Je jedno kdo USA formálně vládne. Pro nás to znamená vždycky jen škody a ztráty. Pro vnější svět je každej američan stejnej.

Co mají doma mezi sebou je jejich věc. Pro nás z toho nic dobrého nekouká, i kdyby zvolili nějakýho americkýho Ježíše. Všichni američani jsou jedna sebranka parchantů, zlodějů, lhářů a podvodníků.

Josef K
31. 7. 2024 16:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Paul Craig Roberts: Ekonomická situace Západu…
https://kispep.wordpress.com/2024/07/31/paul-craig-roberts-ekonomicka-situace-zapadu/

zuzana
31. 7. 2024 16:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Olympijský insider: Stovky dětí mučených a zabitých během „satanistických“ her pro elitní pedofily

Do Paříže byly pro pomatené potěšení světové elity, která se do Francouzské metropole sjela na čtyřletou oslavu Luciferiánských Olympijských her, převezeny stovky dětí.

https://aktax.cz/olympijsky-insider-stovky-deti-mucenych-a-zabitych-behem-satanistickych-her-pro-elitni-pedofily/

JoFa
31. 7. 2024 19:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Roberts vôbec nezohľadnil situáciu, ktorá je v kurze a teda : Amerika na Ukrajine dostane poriadnu nakladačku a Trump je jediný, kto to môže ako tak zachrániť, tak prečo stále títo amíci nám prestierajú teóriu zmanipulovaných volieb, veď to bolo minule, keď chceli americké korporácie vyťažiť, poraziť Rusko a vydojiť Ukrajinu. Dnes ale je situácia iná a to títo odborníci vôbec neberú do úvahy,že dnes potrebuje Amerika aspoń časť Ukrajiny a vyjednať mier, tak ku..va, kto tu bude čo falšovať, keď majú zámer, ktorý sa s tým demokartickým /Demokratov/ vôbec nestotožńuje? !!!
Oni sú úplne v inom svete títo amiodborníci. Sa poseriete keď to Putin zoberie celé a nič vám nedá, to bude taká nakladačka, že na to len tak skoro nezabudnete a tú satanistickú británsku bandu by mali Rusi rozložiť na drobné tzn. zjednotenie Írska a samostatné a suverénne Škótsko a potom si budú Briti ohrievať polpenziu v ešuse, ku..vy satanistické.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
All
31. 7. 2024 23:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Věci dnes stojí takto,že..CHazarští loupeživí židé se opět nakrmili slovanskou krví na ukrajině,tak jak si to přáli ve své pomstě,pomstili se,ale dostanou opět leda tak prd a jsou vyháněni zase,tak jako před tisícem let.Ve Francii nejrůznější kasty ůchyláků s pedofily jsou jedinými vítězi letošních OH konaných ve jménu Satana vůdce.Jiné loupeživé doskočiště zoufale potřebuje ropu za nic, jen za podstrčený falešný dluh s papírky vševidoucího oka zednářů.Proto je nutné co nejdříve rozjebat válkou blízký východ.Irán i Saudové moc dobře ví,oč tu dnes jde. Naaraný nejvyšší vůdce Iránu CHomejní po další vraždě dnes reagoval a vyhlásil boj,válku. Tam mají téci potoky krve,kde teče ropa,kterou potřebují anglosasi pro svá vojska.No,ne tak docela,svět je jiný.Uchyláci slaví,ale naposledy.

Pavel z Moravy.
1. 8. 2024 13:16
Odpovědět  All

Věci si stojí tak, že západ nutně potřebuje zdroje a ty má Rusko. Již před nějakými 25 roky jsem četl, že budou války o zdroje a vodu. Nu a je to tady. Celá Evropa končí, tady je na desítky roků připravena k instalaci bída. A hlupáci si sami podřezávají pod sebou větev, když si do řízení svých zemí volí zmetky, jakým není rovno. Tak co by tady asi mělo být. Jak by řekl Joe, nebude zde již ani ta pára z kapitalistického houna.

1. 8. 2024 02:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Protože jsem krom těchto:

Akce Azovu v Praze zaměstnala policii. Zasahovali kvůli maketě bomby – Deník.cz (denik.cz)

a těchto plků:

Foto: Elitní vojáci Ukrajiny vystoupili v Praze. Neobešlo se to bez protestů – Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
na majstrýmu jinak nezaznamenal nic bližšího o té banderslezině v Praze, a protože vím, že byste rádi věděli, přikládám odkaz na tv bureš (na YT má opět zaracha, tak je to na Rumble) kde je o tom v čase 44:20 krátká, asi 5ti minutová reportážička od přímého účastníka. Ale třeba se o tom ještě majstrým rozkecá.

P.S. Na ten odkaz na neznam si klikněte; takovou vyčerpávající reportáž jsem za celý svůj život namouduši, at se na fleku propadnu do západního němec… čo to tárám… chalífátu, ještě nečetl. Tomu se vyrovná už jen pohádka Krátký len. Neznáte?

Krátký len.
Bylo nebylo. Za devatero horami, desatero řekami a patero potoky, žil byl jeden sedlák. A ten sedlák vysel len. A protože mu ten len vyrostl krátký, je i má pohádka krátká.
Dobrou noc.

1. 8. 2024 02:19

Musím ten odkaz na tv bureš vlípnou sem, do odpovědí, jinak schvalovací nas-íračka:

Skálova simultánka (rumble.com)

Jééé, to je prča! Právě jsem zjistil, že Rusko už zasejc bojuje z rezatými tanky a že je bez zásob !!!
Kolik zbývá tanků: Rusko už sahá hluboko do rezivějících sovětských zásob – Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Ufff.. … ten chlap mi dal.

P.S. Ty fotky na tom prvním odkazu na neznam nad touto “odpovědí” si zhlídněte – – – a ted kdo kecá.
Krajča ve vidku, kde mluví o, jestli jsem dobře slyšel páč děsně drmolí, dvou stovkách lidí, nebo ten kornout v textu pod jednou fotkou, kde mele o “zhruba stovce lidí” ?
Hmm… však ono to někde vyleze. Kecat může ten i ten.. Ale zejtra by měl bejt na Raptoru tv od Kubáska záznam z toho sabatu, tak uvidíme.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
1. 8. 2024 05:11

Jo, ještě něco. Jak v tom článku ten lázenskej švihák perlí o těch rezatejch tancích, tak tam je tabulka. No a tady Ukrajina versus Rusko: Kdo má více vojáků, tanků a letadel? – CNN Prima NEWS (iprima.cz) je taky tabulka – z 24.2.2022. Z tehdy veřejně přístupných ofikozdrojů, páč se ještě netutlalo ani tolik neprášilo.
Nejvíc se mi na tom líbí to, jak se láznovskýmu z tý jeho tabulky někam vytratila nadpoloviční většina ruských tanků.

All
1. 8. 2024 09:49

Ale proč to oblbování takto natahují,není to záměr,aby si lidé mysleli,že už jen chvilka a rusko lehce dorazíme,ale nutně ještě potřebujeme dofinancovat chocholy a válku ,takže budou potřebovat souhlas lidí a finance.A to se bude týkat všech,i nás,kdy bude další kolo zdražování a další oblbování.Budou nás chtít ždímat,jak nenažraní vlci a hyeny,a může se to rozjet už od září a října zase naplno jako droga,hon na blbce a mastit si budou kapsy jen ti z vlády,banky a parlament jako obvykle.Nutně přijde bod,kdy finance dojdou.Ještě může zamíchat karty Irán,Chomejní to už včera prohlásil a začne se tořezat i tam.Kdo toto chce,jedině ti,co nic neumí než krást,hrabat,oblbovat dokola a rvát se a válčit,židozednáři a jejich vůdci za oponou.Až se tento ssavý hmyz zeliminuje a zderatizuje,bude zase klid.Ale přidává se i příroda s větší periodickou proměnou a ta šetřit nebude nikoho,ani ty …za oponou,na svině a lišky příroda páky má.

ModrýKlokan
1. 8. 2024 14:53

Podle mě to Milane masméééédyja informačně organizovaně sabotují. Taky proto, že nemají noty od svých pánů a sami si už neporadí, takovou vlastností nedisponují, byli vybráni k přesnému plnění rozkazů.

Dík za tip na Rumble. Však vono to postupně vyplave i jinde na alternativě.

Pavel z Moravy.
1. 8. 2024 15:52
Odpovědět  ModrýKlokan

Jasně, sami si neporadí, pokud nedostanou notičky co psát, tak jsou úplně vedle. Tahle novinařina to je již pouze papouškování názorů těch co je pasou. Tady již novináři nejsou. A když se nějaký najde, tak ho spláchnou do žumpy zapomnění. Ale tady to končí. To musí vidět každý, komu to ještě myslí.

1. 8. 2024 17:21
Odpovědět  ModrýKlokan

Ohromně se bavím. Máme skoro půl šestý a nikde nic – dokonce jsem nic neobjevil ani na Zprávy ze světa – Právě dnes (pravednes.cz) , kde je cirka 30 webů. Ještě včera plno hejkání pro a řevu proti a dneska bys v tom tichu slyšel komára prdnout. To tedy musel bejt třeskutej úspěch! Ha ha ha!

PřemekJ
1. 8. 2024 10:15
Ohodnotit příspěvek :
     

To o proletářích všech zemí světa byl fejk, správně to bylo – “Všichni Chazaři světa, spojte se proti lidem!”