blogpolitika

Ficova návštěva ve znamení obav i nadějí

    Přijetí slovenského premiéra Roberta Fica na jeho první oficiální návštěvě v ČR po jeho zvolení dne 24.listopadu  je  ve znamení obav i nadějí.

       Uskutečňuje se v době, kterým  předcházely nepřijatelné výroky na adresu R.Fica v předvolební kampani  z úst Petra Pavla, stejně tak ignorantství a úmyslné opomenutí diplomacie a slušnosti  agenta Pávka, profesora Nutely a dalších ústavních činitelů ČR po vyhlášení výsledků parlamentních voleb na Slovensku.

      Potěšující nakonec zůstává skutečnost, že ohrožené  setkání se  nakonec  stalo realitou.  Agent Pávek se nechal  údajně přemluvit slovenskou prezidentkou Čaputovou, aby zatnul zuby a v zájmu  česko – slovenských vztahů zrušil   svůj plánovaný pobyt mimo Prahu  (možné  nákupy v Polsku). Co na tom, že bez účasti novinářů, představíme – li si, že takto by se zachovala slovenská strana, nebo exprezident Zeman.

     Poděkujme za státnický přístup nakonec  i Markétě Pekarové Adamové a Miloši Vystrčilovi, kteří, dle zdroje blízkému  Hradu, plánovali svoji další cestu na Ukrajinu (snad mimo jiné, slíbit další peníze, které stát již nemá).

  Jediný premiér Petr Fiala  se nesnažil dopředu z návštěvy vycouvat. A to i přes skutečnost, že  17. listopadu byl viděn  v jednom nejmenovaném cukrářství, přestože zřejmě z důvodu  nepříjemné konfrontace s občany byl v tuto dobu oficiálně nemocen.

     Pronárodní  premiér Slovenska svojí návštěvou  přivodil další vrásky  našim liberálním politikům, zvyklých  poslušně plnit příkazy Bruselu a Washingtonu. Obavy našich čelních rádoby demokratů před slovenskou  nákazou, že rozumnější je starat se o vlastní národ, usilovat o mír namísto dalšího harašení zbraní na Ukrajině, nepřivádět vlastní  národ do dluhové pasti  z důvodu nákupu předražených zbraní jsou neoddiskutovatelné.

     Slovensko  nastupuje nový kurz.  Kurz řízení státu ve prospěch  svých občanů, z pozice suverénního státu. Na rozdíl od ČR,  které kamarádi  ubývají  a nejvěrnější holkou se tak pro nás vedle USA ( zčistě pragmatického důvodu) stává Ukrajina.

    Stále více občanů si uvědomuje  a avízovaná  účast občanů  na pondělní vyhlášené stávce odborů (27.11.) ukazuje,  že situace není tak skvělá, jak nám ji neustále maluje vládní koalice v čele s premiérem Potěmkinem. Věřme, že čas ukáže přínos první oficiální návštěvy  Roberta Fica  pro  vývoj české společnosti a směřování našeho státu.

                      Miroslav Kavij

sdílet na

63 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
24. 11. 2023 19:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Fico, prostě bravo. Říkal jsem tenkrát Slovákům, kteří zde pracovali a pracují, když i oni volili Č..ovou, že budou litovat. Říkali, že tomu nerozumím. Já jim na to, že budou prstíčkem hrabat! A hrabali.
Když tady u nás zase volili ODS, říkal jsem, že jsou blbci nepoučitelní – a ejhle, ODS se nezměnila, dělá všechno proti státu, proti lidem.
Ukažte i našim beranům a hlupákům, že dělat politiku pro stát a lidi v něm je víc, než hrabat pomyslné výhody. A že aspoň část bývalého Československa bude moci normálně žít a pracovat.
Přeji překonání všech potíží a pevné zdraví.

Albi
24. 11. 2023 23:53
Odpovědět  Peter 008

Petere, mohla bych tě o něco požádat?
Mohl bys prosím přeložit tenhle článek a nabídnout ho redakci k přetištrění.?
https://vz.ru/opinions/2023/11/23/1241003.html
Takhle nás vidí (asi nejen) Rusko a za rámeček si to rozhodně nedáme. A protože do diskuze je to dlouhé, tak tady je krátká ukázka “wo co go”:

Česká absurdita – varování pro Evropu.
Nejdůležitějším poučením z neblahého historického osudu našich malých sousedů na západních hranicích Ruska a Běloruska je, že fyzická neschopnost bránit svou nezávislost vede k monstrózním deformacím politické kultury.
Konkurovat pobaltským republikám nebo Polsku je v protiruské aktivitě těžké, ale české vládě se to občas daří. Nová iniciativa Prahy omezit cestování ruských diplomatů v rámci EU je jen jedním z příkladů takové úspěšné konkurence. Tento příklad je tak názorný, že mezi úředníky předních zemí Evropské unie a dokonce jimi pověřenými byrokraty v Bruselu vyvolává určité zmatky.

eFPe
24. 11. 2023 23:55
Odpovědět  Albi

Víte, já sice chápu že vláda té které země by teoreticky měla být obrazem vůle lidu ale tak to zejména dnes není, myslím si, že i když jsou kroky oficiálních činitelů nějaké, nelze předjímat, že vyjadřují názory většiny občanů té které země. A to je naše štěstí

Tupý hulvát
25. 11. 2023 07:41
Odpovědět  eFPe

Občané tupci,kteří nechodí k volbám nebo volí jednoprocentní strany jsou k ničemu,takže ano chování politiků přesně vyjadřuje přání těch,kteří je volili,tedy většiny s významem!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Putinovec
25. 11. 2023 07:57
Odpovědět  Tupý hulvát

No dobře a k čemu povede vybrat si z vybraných kandidátů a stran , které mají stejného pasáka ?
Vy nevidíte tu jednoduchou pravdu o tom , že pokud se volí to takzvané “menší” zlo , tak se z něho stává generační zlo , které mladé generaci připadá jako samozřejmost .
A o to přesně jde , nasunout svoje ideologické agendy tak , aby se tato agenda stala generačně přijímanou .
Takhle už stovky generací funguje ta nejstarší forma fašismu tohoto světa . Kastovní fašismus v Indii , kde pokud by si někdo dovolil jen se ozvat s tím , že tento protilidský systém je třeba odmítnout , tak ho Indové roztrhají na kusy .
A taky nevznikl sám od sebe a taky byl nasunut generačně do společnosti , slepené z mnoha národů .
U voleb můžete “náhle” docílit změny pouze tehdy , pokud tuto změnu v řízení procesů prosazuje ten , kdo ji má ve scénáři – koncepci . A ten kdo je schopen bezstrukturně řídit supersystém – obyvatele nějakého státu či států , ten předem vytváří podmínky proto , aby si to dav sám zvolil .
Například tak , že přes platné volební zákony dosadí imbecilní sebranku v protektorátním lágru , která supersystém uvede do krize . Jak můžeme teď sledovat . A zase je to , to “samo” .

JoFa
25. 11. 2023 08:47
Odpovědět  Putinovec

Súhlas,treba ešte podotknúť, že debilizácia národa v médiách predchádza rozkladu. Zmanipulované preferencie strán pred voľbamia potom bez problémov prinášajú potrebný efekt. Preto si myslím, že stávka nič nevyrieši, pokiaľ ĺud neuvidí scenár, ktorý prejde diskusiou práve s tými-obyčajnými prosťáčky. Vypočutie si, uvidenie a uchopenie svojej budúcnosti, je podľa mňa jediným riešením, inak sa budeme stále točiť v kruhu menšieho zla ako ste písal.

JoFa
25. 11. 2023 09:19
Odpovědět  JoFa

Nedávno som vypočul na IV JUDr. Laššákovú, ktorá sa vyjadrila, že ľudia na Slovensku žijú politikou a už sa ani nevedia o inom rozprávať o bežných veciach.
K tomu by som tejto pani, povedal, že nebyť toho, tak nie sme dnes tam kde sme a bavíme sa práve len o bežných veciach, nevidiac katastrofu, ktorá prebieha. Práve predchádzajúce vládne katastrofy, neschopnosť médií ukazovať holú pravdu, voľba menšieho zla, nás dostala do sra.čiek pred poslednými voľbami /ešte stále aj teraz to bola voľba menšieho zla pre mnohých/, apatia voličov, ich neschopnosť vidieť zlo, pomenovať problém.Tu vidím práve aj vašu neschopnosť niečo zásadné zmeniť- ľudia sa musia začať rozprávať o politike a myslieť, ale treba im dať ušľachtilý projekt a návod ako dospejú k potrebnej zmene.
Keďže som písal hlavne o prosťáčkoch, nemôžeme od nich chcieť veľké veci a prevratné riešenia, musí to byť niečo podstatne jednoduchšie, pochopiteľnejšie, preto v takejto spoločnosti hovoriť o zmene morálky, je zbytočné, to sa môže dostaviť neskôr, zmenou systému. Takže to chce opäť “pár správnych chlapov” so cťou, odvahou a myslením, ktorí toto riešenie ponúknu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Putinovec
25. 11. 2023 19:13
Odpovědět  JoFa

To , co je potřeba udělat v přítomnosti pro budoucnost , je sjednocení obyvatel na tom , co je nutné prosazovat na státní úrovni , pro celý národ .
Seznam cílů , kterých chceme dosáhnout . Teprve poté je možné hledat cestu toho , jak těchto cílů dosáhnout .
To sjednocení cílů musí být uvedeno v několika bodech a to jednoduchým jednoznačným jazykem , tak , aby se nedalo překrucovat .
Na tomto základu – celospolečenské shodě , je potřeba upravit ústavu a po té dle ústavy vytvořit zákony , které budou jednoduchým jazykem stanovovat a podporovat požadované body .
Můžeme to nazvat Koncepcí Našeho ideologického směřování . Je to z důvodů toho , že stát musí mít možnost , opírat se při řízení o svoji vlastní ideologii . Jinak mu bude vnucena ideologie , pracující na cizí koncepci .
Takže žádné , půjdeme tam , uděláme bordel , potom můžeme jít zase domů a někdo si pěkně bez Nás domluví další směřování . Tak, jako to proběhlo nejen po 89 roce .

Boomer
25. 11. 2023 17:28
Odpovědět  JoFa

pro: JoFa , 25. 11. 2023 08:47

.. k uvědomění se a uchopení svojí vlastní budoucnosti se snažil prostý lid přivést už kdysi L.N.Tolstoj, když provozoval školu pro svoje mužiky. Hádejte, jak to dopadlo?
A konec konců sám vidíte, jaké jsou reakce “prostého” lidu dneška na vaše snahy, zde na pokecu…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
PENNYS
25. 11. 2023 08:15
Odpovědět  Tupý hulvát

MYSLÍTE ,VELKÉ MENSINY S PODPOROU MEDII A PAVLEM Rychetským?????,

anbar
25. 11. 2023 10:09
Odpovědět  Tupý hulvát

4.12. bude vyhlášena společná kandidátka vlastenců pod názvem “STAČILO”.

Albi
24. 11. 2023 23:56
Odpovědět  Albi

Většina východoevropských zemí a zbytek EU stále žijí v různých politických dimenzích. A v tomto ohledu je Česká republika prostě groteska, model chování dovedený až do absurdna, kombinující hluboký provincionalismus a nikdy nekončící hraniční poruchu osobnosti. Bohužel tento jejich existenční problém řešit nelze. Jedinou otázkou je, zda se celá Evropa promění v zdání vlastních zemí, kterým se Francie nebo Německo jen smějí?” Atd.

Děkuji.

Tupý hulvát
25. 11. 2023 07:46
Odpovědět  Albi

Evropa,pokud se promění,tak bude stejně pozdě,davové šílenství nebo fanatickou víru změníte těžko!

Silver1
25. 11. 2023 09:19
Odpovědět  Albi

Uz ich smiech prechadza, so 60 miliardami dlhu…..

Silver1
25. 11. 2023 10:53
Odpovědět  Albi

Politickych dimenzich A existencnich !!!!!!

Autor
25. 11. 2023 00:24
Odpovědět  Albi

Albi, stačí popuze napsat text – překlad a uložit do textového dokumentu, toho obyčejného. Pak stačí dát samozřejmě pod text odkaz a je to! Pokud jsou znalosti, tak to samozřejmě lze zaslat i jako soubor např. LibroOffice – soubory html a rtf, kde může být i konečná úprava i s obrázky. Obrázky je dobré poslat samostatně jako přílohu. Vše a hotovo.
Pak poslat e-mailem na adresu administrátora. Ať to bude kdo bude, věřím, že se to tu objeví.
Článek jsem si přelétl, no mám na to takový názor, že někdy je lépe někomu o zahraničních zemích psát co nejméně, protože občas dochází k velkým, zkreslením, daným z neznalostí detailů. Naspř. úplně vynechává české zvyky, přece jen odlišné od německých, vynechává mnohé další. Je to postoj člověka velké země, bohužel nechápající rozdíly toho, jak se projevují “vůle” jednotlivých zemí.
My tady dobře víme, co bylo Rusko, potažmo SSSR za Gorbačova a Jelcina, že nás političtí “té” země zradili a ponechali právě na vůli těch západních zemí. A také víme, jak dlouho Putinovi trvalo, než pozvedl Rusko, které přesto má stále mnoho potíží. Ale za takového vedení má šanci.
pokr.

Autor
25. 11. 2023 00:38
Odpovědět  Peter 008

A stačí aby přišel nějaký další zrádce Ruska po Putinovi, nebo nějaký nový Chruščov a z Ruska bude mnoho – jak se tam píše – pohraničních států. Je to stav mysli, kdy obyvatelům velkých zemí chybí pokora a úcta k druhým, při chápání projevů politiky jednotlivých zemí. Jestliže např. teď v Holandsku (NIzozemsko) teď bude vládnout skutečně protisankční vláda, pro takového člověka to bude v pořádku a bude spokojený. Ale sotva nastoupí někdo jiný, bude vše zlé a pak by Holandsko bylo zarytou stále po celou dobu rusofobskou zemí, bez toho, že by pak učetl třeba období, kdy (případně) by holandsko nešlo proti Rusku a chtělo by s ním spolupracovat.
Je to vliv toho, že historie se nevykládá v žádné zemi korektně a pravdivě ve všech souvislostech.
Bohužel nepúřesností – objektivních – je v chápání historie dost i bez toho, jak byla přepisována a měněna. Mimochodem, podle jedné a docela logické verze, je holandský jazyk původem z praslovanštiny.
Mezi autory, kteří se dopouští nepřesností – a nemám na mysli jen co se týká nás, ale i právě psali o nás lecjaké poznámky – jsou třeba i známí NIkolaj Starikov i Andrej Fursov.
Je třeba být opatrným.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
25. 11. 2023 00:46
Odpovědět  Peter 008

Na základě takových postojů “obyčejných lidí – novinářů, či co” vznikají i poté nedorozumění, nepochopení a dezinformace. A případně to přispěje ke konfliktům. Zbytečným. Přitom se v Rusku dobře ví, jak reagovali občané několika zemí, kde vystavili ruské tanky, je zasypali květy … naposledy ve Finsku to někteří vydávají ne za projev “nějakých Finů”, ale jen za projev Rusů, kteří tam ve Finsku jsou …
Končím, musím jít spát a pak do práce. Děkuji za důvěru, ale nejlepší je zaslat byť i jen samotný překlad v obyčejném textovém souboru redakci a ta se postará o další.

Albi
25. 11. 2023 01:22
Odpovědět  Peter 008

Díky za odpověď, ale tos mě víc než vysoce přeceni, Myslím, že už jsem možná tady psala, že moje “počítačová gramotnost” odešla na věčniost s prvním textovým editorem T602, takže do toho se opouštět nebudu. Nevím si moc rady ani s ńovým Wordem (my jsme v práci začali používat AmiPro, který už taky neexuistuje).

S tím cos napsal musím souhlasit, je to tak – a nakonec odkaz tu je, kdo bude chtít, Google mu to přeloží.

Ještě jednou díky a dobrou noc.. .

Putinovec
25. 11. 2023 08:02
Odpovědět  Peter 008

Oni ti ruští autoři , píšou pro ruské publikum . A posuzují to co probíhá , podle svých rozumových zkušeností a podle toho , za jakým záměrem píšou to , co píšou . A dost často ten záměr vůbec chápat nemusí .

Spam krpo
25. 11. 2023 14:26
Odpovědět  Peter 008

Má to souvislost s tím, že na západ od nás omezují výuku historie a dějepisu ?

anbar
25. 11. 2023 10:15
Odpovědět  Peter 008

v RF existuje silná zaprodaná 5. kolona, doufám, že V.V. Putina dobře hlídají, fašington má staletími vyzkoušené odstraňování nepohodlných

PENNYS
25. 11. 2023 08:10
Odpovědět  Albi

STÍM CLANKEM PLNE SOUHLASIM, VYSTIHUJE OPRAVDU NASI MENTALITU A UBOHOST!!!

Silver1
25. 11. 2023 09:16
Odpovědět  Albi

A co to? Az teraz po tolkych rokoch ste si to vsimli, ofecky?? Pinkali ste, ci co?!

Spam krpo
25. 11. 2023 14:33
Odpovědět  Silver1

Silver1 na tom mentálně, ale hlavně charakterově, asi nebude nejlépe ?!

Silver1
25. 11. 2023 15:39
Odpovědět  Spam krpo

Spam krpo vi o cem mluvi….A vyuzivam prilezitost navrhnut adminovi, trochu upravit pokec 24, pokial je to v jeho kompetencii. Bolo by dobre a hlavne prinosne a zrozumitelne pre vsetkych diskutujucich, aby sa reakcia diskutujucehonobjavila hned pod jeho ptispevkom. Myslim ca-so-ve ! Chapeme? nie som odbornik, ale dava a pripada mi to logickejsie…Inak sorry !

Pavel z Moravy
25. 11. 2023 18:29
Odpovědět  Silver1

Od vás ze Slovenska tady tedy přišlo moudrých rádců a většina už radí adminovi jak to dělat.
.

Joe Arp
25. 11. 2023 21:19
Odpovědět  Pavel z Moravy

Je tam stopa ukazující na jednoho, ale Múdrého. Účel jeho konání zde je zatím nejasný, ale brzy po tradičním poldeci se určitě odkope a budou pokope.

Monty
25. 11. 2023 08:28
Odpovědět  Peter 008

Ano,máš pravdu ..jeden doplněk,jestli to není fotomontáž ,tak ..neznám slov…https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tmbk-tmbk-fico-prijel-na-prazsky-hrad-a-rychle-asi-zase-odjel-240366

Slovan
25. 11. 2023 09:10
Odpovědět  Monty

Řekl bych fotomontáž. 😊

Silver1
25. 11. 2023 11:03
Odpovědět  Slovan

Nechutna podpasova, podvratacka fotografia !!! Autorovi by som dala ban, natrvalo !!

Albi
25. 11. 2023 10:19
Odpovědět  Monty

Jak jsem se jednou dočetla, to má být vtipné glosování aktuálních událostí.

Vtipnost si sice představuji jinak, ale dnes po záplavě bezduchých, údajně zábavných pořadů v TV se ani nedivím, že mentalitě “čummobilů” se to může vtipné i zdát.

Silver1
25. 11. 2023 11:01
Odpovědět  Monty

Dovolujem si upozornit na uroven stolovania….. Ziadny komentar, nech/at si kazdy urobi/udela vlastny nazor !

Silver1
25. 11. 2023 09:14
Odpovědět  Peter 008

To sa este uvidi, chytroline

Radegast
24. 11. 2023 19:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Velké zklamání. Humanitární pomoc nepřátelům Ukrajině, potřásání rukou s Fialovým genocidátorem!

Víš, co, zrádče Fico, běž do pr****, nepotřebujeme žádnou vládu! Rozehnat!

Joe Arp
24. 11. 2023 22:07
Odpovědět  Radegast

Tvé rogalo tě zaneslo asi jinam, měj své větry pod kontrolou statečný Ikare!

Albi
24. 11. 2023 23:58
Odpovědět  Joe Arp

Ale vždyť je to jasný sarkasmus.

Tupý hulvát
25. 11. 2023 08:54
Odpovědět  Albi

Nemyslím!

Silver1
25. 11. 2023 11:05
Odpovědět  Albi

To teda urcite nie je !!! A prosim admina, aby OBCAS aj nieco robil, hlavne na pokec24……

Markýza
25. 11. 2023 12:22
Odpovědět  Silver1

Ale je. Radegaste, vyveďte prosím tady rozčílené z omylu.

Silver1
25. 11. 2023 15:43
Odpovědět  Markýza

Su vtipy, ktore su vtipom, len pre toho, kto ho hovori, pise a pretoze to ziadny vtip nie je, tak mu nikto nerozumie !!! Ako by som takeho cloveka nazvala, to nechcite vediet….

Pavel z Moravy
25. 11. 2023 18:33
Odpovědět  Silver1

Když se ti to nelíbí jak to admin řídí, být tu nemusíš.

Silver1
25. 11. 2023 15:40
Odpovědět  Radegast

Radegaste, Radegaste do roka a do dna….

eFPe
24. 11. 2023 19:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Fico i Blaha jako z jiného světa. Jak já jim fandím, aby svou vizi toho jak by měla fungovat jejich vlast naplnili!! Řekněte mi- tak nejprve rozbijí Československo, doslova rozeserou Jugošku, abychom pak po malých jednotlivých pidizemičkách fungovali v EU? Jakou to má logiku? Divide et impera že jo.

Teuton
24. 11. 2023 20:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Doufám a věřím, že i u nás – nejenom na Slovensku – se podaří svrhnout tu odpudivou ukrajinskou mafiánskou hrůzu.

Radegast
24. 11. 2023 20:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Braňte se! Mrtvoly Avarů Chazarů se musejí válet po ulicích!

Chazaři ukradli Kyjevskou Rus, přejmenovali ji na “Ukrajinu”, na západě (rakouská Halič) vyvraždili Slovany Rusíny, Lemky, Bojky, Huculy, Goraly již od roku 1912, na východě (Donbas) vyvražďují Slovany od roku 2014.

Chazaři ukradli Palestinu, přejmenovali ji na “Izrael” a vyvraždili statisíce Palestinců.

Chazaři ukradli Česko a Slovensko a potichu vyvražďují Čechy a Slováky – nízké mzdy, nedostupnost bydlení, předražené ceny plynu, elektřiny, vodného, nekvalitní potraviny, Vakcína je svoboda.

Jejich cíl je rozbít EU a odvést východoevropské země do chudší unie Trojmoří čili Nového Velkého Izraele, vražený klín mezi Ruskem a Německem. Ale to už vyhubeným Slovanům může být jedno.

Nový Velký Izrael čili Židovská unie Trojmoří
comment image

Standa
24. 11. 2023 20:35
Odpovědět  Radegast

Nech Chazary i Satanisty na pokoji! Jsou to židé! Musíme to pojmenovat přesně! ,,Chazaři ” vyvradují Gazu?

Laci
24. 11. 2023 21:02
Odpovědět  Standa

nie su, zidia su povodne palestincania.
zase dalsi kto nedokoncil zakladnu skolu.
studuj dieta moje:
https://youtu.be/TsS54zGOu6o

Putinovec
25. 11. 2023 08:10
Odpovědět  Laci

Židé jsou jedním z mnoha kočovných kmenů , takzv. Semitů , křižujících kočováním před cca 3000 až 3500 lety oblast , kam zasahovala moc Egypta .
To tehdejší majitel Egypta z nich vytvořil svoji zbraň na ovládnutí ostatních národů , pomocí “kulturní spolupráce” . Nacpat se k cizímu národu , vycucat ho dosucha pomocí lichvy a tím ho zotročit .
A velice pochybuji o tom ,že tehdejší kmeny napadlo pokřikovat na sebe : Ty jeden Palestinče . To je zase další historická “vsuvka” , která má potvrzovat současný historicky vzniklý , pod danou kuratelou řízený , stav .

Jaris
24. 11. 2023 23:36
Odpovědět  Standa

Zidi i chazari v dnesni dobe jedno jest. Obe skupiny z historickeho hlediska vzdy skodily, vrazdily, dobyvaly cizi uzemi, lhaly a podvadely.

Albi
24. 11. 2023 20:59
Odpovědět  Radegast

Nevím jestli zrovna Chazaři, ale zvláštní a nejvýznamnější postavení mezi Židy měl kmen Lévi (Lévité) zaslíbený Bohu.

Jaris
24. 11. 2023 23:50
Odpovědět  Albi

Pouze Levite mohli byt knezimi slouzici v zidovskem chramu. Po dobyti Jeruzalema Rimany r.70 AD nezustal uchranen ani znamy Salamounuv chram ve kterem byly detailni spisy o kazdem zidovskem kmeni. Vse lehlo popelem vcetne techto dokumentu. Dnes zadny zid nemuze prokazat, ke kteremu odvetvi patri. Podle zakona Tory musi knez slouzici bohosluzby v chramu pochazet z linie Levitu. Tudiz zadny levitsky knez = zadny novy zidovsky chram.

Albi
25. 11. 2023 10:43
Odpovědět  Jaris

Ony ty příkazy se tak přesně nikdy a nikde nedodržují.
Vzdělaní a mocní kněží se nikam nevytratili, naopak tzv, globalisté vzali svůj původ pravděpodobně právě tam.

Pokud jsem četla (ale musela bych odkaz hledat), právě kmen Lévi byl rozptýlen po celém světě, protože nezdědil žádné “území”.
(Možná se dá předpokládat, že jeho “územím” měl být celý svět? – Jen takový můj momentální nápad.)

Tak je to podle “věrouky”, jak to bylo ve skutečnosti si myslím, že historici nemohou najít ani ve starých textech.
Všechny mohou být poznamenány jistou mírou žádoucích manipulací.
Aejen textů židovských. Každých, kde nejsou a nemohou být přímí účastníci tehdejších dějů a navíc po jistě mnoha úpravách a nových výkladů během tech tisíců let.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Spam krpo
25. 11. 2023 14:47
Odpovědět  Albi

A proto se agresoři a okupanti pečlivě starají, aby knihovny a kult.památky všeobecně, aby tyto lehly popelem. Viz. Irák, Sýrie…

Silver1
25. 11. 2023 15:45
Odpovědět  Spam krpo

Presne tak, spolocnost, co pali knihy, “pali” aj ludi !!

Boomer
24. 11. 2023 21:58
Ohodnotit příspěvek :
     

.. no, tak nějak se mi to začíná jevit, že ať naběhne na sklo jakékoli téma, za chvíli začne “diskuse” vypadat jako na konferenci ve Wannsee ve dvaačtyřicátém. Reinhard musí tam někde dole v kotli být celej rudej nadšením…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jiří
24. 11. 2023 21:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Slováci mají blíž k maďarům ,proto budou kopírovat stejnou politiku možností. Čas ukáže jak se Slovensku podaří krotit choutky části voličů ,kteří věří EU a USA. Nás čekají 2 těžké roky pod karabáčem ODS a spol. ,poté snad přijde malá změna ,ale žádný zázrak.

Silver1
25. 11. 2023 09:26
Odpovědět  Jiří

Zvlastna logika….aj Rakusko, Cesko, Polsko, mame bliz, nem??!

PENNYS
25. 11. 2023 08:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan premier Fico, obrovsky státnik s nadhledem,
i když věděl, že jeho návštěva ,
vládnoucí žumpy českych politiku i s Gumou z hradu bude jen kyselá přetvářka, jejich strany
se překonal . Jinak jiste ví ,že od techto rádoby ceskych politiku nemuze nic dobreho v budoucnu prijit- ocekavejme od fijalenka jak bude jednat V4,
JEDINÁ OPRAVDU LIDSKA PRATELSKA NAVSTEVA BYLA U PANA PREZIDENTA ZEMANA.

All
25. 11. 2023 08:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Uvidíme,jak daleko Fico zajde a co dokáže,zatím jen dobře. Ale uvědomme si,že ,,Globalismus ” vytvářený anglosasy je ,,Nacismus”. Vytvářený USA spolu s EU. Už nyní ničí rodiny a zahájili dvě války s cílem pokračovat v ničení jak USA,tak celé Evropy a dál na východě. Je nejvyšší čas,nejvyšší čas na obranu.Musíme si obranu vytvářet sami,protože politici na čele s tajtrlíky a poskoky s fialovci a pávky nás budou ničit a ssát více a více. JAK ? Držet Rodiny pohromadě,držet spolu,nenechat si dál ničit rodiny,školy,domovy,stát. Je velmi nutné vytvářet Domobrany.Domobranu v každé obci,v každém městě.V žádném případě neodevzdávat zbraně,které nám ještě zbyly,naopak. Proč ? Kdo celá desetiletí ničí a válčí jinýma rukama ? Kdo to financuje a vytváří ? Kolik je už v EU džihádistů? a jsou i u nás v ČR ! Až se přitvrdí,budou přece čekat jen na povel : ,,Šaría ” a budou ničit,zabíjet a rozkládat tak Evropu. Nikdo tomu už nezabrání,nikdo nás neochrání,už nyní vidíme co dělá vláda s pávkem na hradě,vše jenom podporují a připravují.Chaos,rozklad,fašizmus,otroctví,genocidu. Zbývá nám vlastní obrana.Držet rod a rodiny a zakládat domobrany,budou nutné,bude to potřeba.

All
25. 11. 2023 09:29
Odpovědět  All

Podívejme se i na vliv přírody.Bez tajtrlíků a podvodníků s CO 2. Zároveň probíhají geoplanetární změny. Střed Evropy bude mít malinko lepší podmínky pro přežití. Jinde to bude mnohem horší.Už dnes v Číně,saudské arábii,jižní Americe jsou záplavy,jaké byly za Noeho.A probouzí se více a více sopky. Co nastane pak ve střední Evropě,když už nyní tu je stovky tisíc radikálů čekající na povel šaría,co se bude dít a globalisté s tím vším počítají. Domobrany budou nutné,jinak tu nepřežijeme.Už nyní nemáme armády a sklady zbraní -fuky fuč-taky,ale zajisté je mají ti,co nás ,,obohacují” svou kulturou teroru,násilí a smrti a které tu brussel tahá víc a víc.Nyní je nutná generální stávka,stávky a následně je nutné začít přemýšlet na obranu a ochranu rodin a státu a musí se začít u civilní ochrany a u Domobran.

Silver1
25. 11. 2023 15:47
Odpovědět  All

Zaujimave su prejavy politikov V4 v Bruseli su na V4news

skeptik
25. 11. 2023 10:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Se panu Ficovi divím, že sem měl potřebu jezdit když věděl, že není moc vítán a Pepa musel být přemlouván aby ho přijal.