blogvideo

Česká republika je jediná země bývalého východního bloku, která se za posledních 5 let propadla v kupní síle!🇨🇿

Česká republika je jediná země bývalého východního bloku, která se za posledních 5 let propadla v kupní síle! Lépe je na tom i Bulharsko. Poslanci pětikoalice se mezitím smějí. Kupují si totiž nové byty za peníze, které podle daňového přiznání nemají. Kde se teda vzaly?

👉 Stanjura odmítl zveřejnit návrh rozpočtu na další rok. Takhle netransparentního ministra financí jsme tu ještě neměli. Kdoví, co zase chystá na své občany!

👉 Naše frakce v Evropě nadzvedla tlak mnoha provládním fanouškům. V průběhu posledního týdne se k ní totiž přidaly další strany z EU. Dnes se přidala i francouzská strana Marine Le Penové, což znamená, že se staneme jednou z nejsilnějších frakcí v Evropě a budeme skutečně mít sílu pohnout s Green Dealem, nelegální migrací a dalšími palčivými problémy Evropy.

👉 Češi si od 1. července výrazně připlatí – za spoření, splácení hypotéky i dražší povolení. Kvůli Bartošově stavebnímu zákonu například povolení studny nebo čističky odpadu vyjde na 10 tisíc Kč. Místo současných 300 korun.

👉 Šokující novinky z kauzy Dozimetr. Šéf pražské ODS Marek Benda byl podle policejního spisu oblíbencem mafiána Redla. Redl chtěl z Bendy udělat ministra spravedlnosti, aby zabránil povolení odposlechů a sledování mafiánů. Dozimetr do dnešního dne není stále v Praze pořádně vyšetřen, slíbené audity se vlečou nebo je vedení města tají.

👉Nedostatek míst na středních školách v Praze vyhání děti na “pracák”. Úřad eviduje rekordní počet mladistvých. Primátor Svoboda přitom tvrdí, že žádný takový problém neexistuje. To je dost mimo. S kolegy z ANO jsme na tuto blížící se krizi upozorňovali už několik let.

👉 Kolaps na pražském letišti. Lidé odlétali i bez kufrů. Absurdní! Letiště vždy fungovalo perfektně, dokud se k moci nedostala současná vláda (letiště spadá pod Stanjurovo ministerstvo). Je vůbec něco, co nepokazí?

To vše a mnohem víc se dozvíte v 91. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

sdílet na

58 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank
8. 7. 2024 19:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to zločinecká vláda nejhorší od roku 1948, která pro občany tohoto státu neudělala pranic dobrého. Stejně jako ta pakáž z Bruselu.

Aleš M
9. 7. 2024 09:53
Odpovědět  Frank

S tím se dá souhlasit až na jednu maličkost. Kdo ji volil? Respektive kdo ji nevolil, přesněji kdo nevolil vůbec?
Je spousta živočichů, kterým tahle vláda nevadí.

Rukikurin
9. 7. 2024 10:04
Odpovědět  Aleš M

Že jim tato vláda nevadí bych řekl že je chyba anžto to jsou flegmatici. Horší bych řekl že jsou až fanatičtí zastánci této kuriozity “teda vlády”, kterou i v oficielních hodnoceních která provádí nestranná emerika, že se bijí za toto sdružení a jsou přesvědčeni o usilí které nasazuje fialová “vláda”. Třeba se zlobte, ale když se zeptáte dotyčného individua ” odkundapatysi ?”, tak v drtivých počtech je to “z Prahy”

Standa
9. 7. 2024 10:11
Odpovědět  Rukikurin

Většinou z buranova. ! Získává informace převážně z TV 1 a z hospody. Stačí se poptat u mě na chalupě. Hnojaři volí pětikolku a když se ptáš ,, PROČ,” nevědí !

mis12
9. 7. 2024 10:06
Odpovědět  Frank

Nenadávej, proč je volíš? Asi jsi spokojen s tímhle erárem.

Pavel z Moravy.
9. 7. 2024 10:29
Odpovědět  Frank

Nu, myslím, že by bylo zapotřebí zeptat se Václava a dalších příznivců kapitálu kde sakra trčí ten slíbený blahobyt po 6 letech kapitalistického budování, které už trvá 35 roků. A i zde jsou příznivci kapitalismu a jeho úžasného hodnotového žebříčku, i oni by nám méně chápavým mohli vysvětlit cože se to v této zemi děje a proč to tady tedy nefunguje. Jak by asi řekl Trump – Sakra, co se to děje. Jenom ty pavučinky z oblohy nenamíchnout, aby nebylo ještě hůře. Že by za tenhle bordel mohli třeba zase soudruzi, třeba zesnulý Milouš Jakešů ? Jo, jo, ti mohli za tu obrovskou bytovou výstavbu, díky ní dnes bydlíme v těch panelácích, oni v nich tedy bydlí i na západě, ale asi je neměli za hubičku. Podělím se s vámi o názor mého již mrtvého kamaráda z Makedonie, který tady do ČR přišel přes Slovensko, kde svého času podnikal. Pamatuji mnohokrát na jeho slova když říkal – Pavle, vy jste se měli, všechno téměř zadarmo. MY JSME SI VŠE MUSELI KOUPIT, JAK BYTY, TAK VŠE OSTATNÍ. NIC NEBYLO ZADARMO. Tak přesně mi to tento fakt dobrý chlap pravil. A já, jak jsem koupil, tak prodávám. A všichni víme, že to byla SFRJ, kde žil. Takže socialismus ne všude byl náš socialismus.

Pavel z Moravy.
9. 7. 2024 10:38
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Takže mi vždy říkal, neuměli jste si toho vážit, neb jste vše dostali. A já mu nemohl nikterak oponovat, neboť měl pravdu. Ale příznivci kapíku by mne určitě teď nejraději rozdrásali na cucky, protože takhle hovořit se v dnešní kapitalistické společnosti nesluší. Jsem z ní navždy vyloučen, asi jako arcibiskup Vigano za svůj postoj z církve. Ale on je jiná třída, to je fakt, nemohu se s ním srovnávat.

Ladislav 💤
9. 7. 2024 13:04
Odpovědět  Frank

👍👍Fylajovi zločinci a vydřiduši!

Jura S
9. 7. 2024 19:35
Odpovědět  Frank

Od roku 1918….

adam
8. 7. 2024 20:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Máme skvělou vládu, skvělého socialistické prezidenta, co víc si přát….Musk si vybral Českou republiku a 100 tisíci občanům dovolí registraci, kde za ně bude inteligence umělá vydělávat peníze, co víc si přát….

Albi
8. 7. 2024 21:41
Odpovědět  adam

Souhlasím. Vidím to podobně.
Máme se nejlépe za celou dobu naší existence.
Ekonomika roste raketovým tempem, závislost na ruském plynu vláda skvěle vyřešila, o naše výrobky se svět přímo pere, Ukrajina nás miluje, p-reziddent Zelenskij je náš nejlepší kamarád a až s naší pomocí slavně porazí agresora, dovolí nám zaplatit obnovení jednoho ze zničených ukrajinbských refionů zcela podle našeho vývěru. A možná i nějakou tu dálnici – právě v gtom jsme nejlepší.

Už zbývá jen malirčkost – trochu usměrnit rozeřrané dúchodce (neprospívá to zdraví), kteří ruinují státní rozpočet, nakoupit pár evropských šlechtických zámků pro našeho p-rezidemta, premiéra a nejzasloužilejší ministry a svoboda a demokracie i s ČR konerčně poražena jest. Amen!

Standa
9. 7. 2024 07:50
Odpovědět  Albi

Nelze nesouhlasit. Pouze bych poznamenal….RF osvobozuje svá území. Nikoli, Ukrajinská. “DLR a LLR jsou samostatné republiky, které se připojily k RF podle práva na sebeurčení po referendech a řádění Banderovské soldatesky.
Co se týče důchodců…ti současnému režimu vadí, jsou to pamětníci , kteří ..zatím…mohou srovnávat.Mládež je už srovnaná do šiku za ,, Na Rusko, at žije USSA, které nás několikrát osvobodilo( Jednou za WWII, podruhé od jha Ruska “,Nadáváte na Babiše a Patrioty pro Evropu, kde je Babiš(ANO) , protože vám ukázali na koho máte nadávat. Protože oni chtějí suverénní Evropu a suverénní státy, což vadí vám a kamarádovi za mořem!

Pavel z Moravy.
10. 7. 2024 12:27
Odpovědět  adam

Většině to ke spokojenosti stačí. Nic se nezmění. Človíček je lidská bestie a jako bestie skončí. Zapomenut.

Teuton
8. 7. 2024 20:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Musíme, stůj co stůj, fialové pětizmrdy vykopat a vypráskat zpátky na Ukrajinu.

Tom
8. 7. 2024 23:31
Odpovědět  Teuton

Dnes jsem zde prázdnési slova nečetl.

Autor
8. 7. 2024 20:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Co kdo skuhrá?
Tato společnost si za to může sama. Byla lhostejná ke zkušenostem s ODS, které vždy byly naprosto stejné, stejné i za vlády Nečase, Klause. Stejné cíle. Lidé se nepoučili ani na Zelených, ani na ODA, ani na všech těch lidoveckých stranách, jejichž koncentrátem je dnes TOP09, viděli co dělá Kalousek a stejně volili jeho stranu, viděli jak se chovají Piráti a stejně je volili, stejně jako volí naprosto stejný produkt – Piráty. Copak jim nedošlo, že tihle nikdy nedělali nic v zájmu země ani národa? Jen hrabali a hrabali
Mimochodem kdopak se rozčiloval, že ta ministryně obrany objednala letadla BEZ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ?
Kdo se rozčiloval na to, čím krmí děti ve školách? Kdo ví, jaký je ve skutečnosti špatný stav české “vědy”? Nemluvě o technických odbornících … ale muselo se prosazovat za Babiše, že matematika je naprosto zbytečná látka, že?
Jediné štěstí všech těch předchozích vlád byly levné suroviny z Ruska, které to držely nad vodou.
Dá se psát dlouho, ale ve zkratce si za to můžeme sami a mohou za to i ti, co se bojí říct pravdu o naší zemi nahlas a mohou a nehledě na to, že nevidím reálně nikoho, kdo by byl schopen zemi vyvést z tohoto marasmu

Ivo
9. 7. 2024 00:07
Odpovědět  Peter 008

Já bych k tomu dodal že za to může hlavní město protože na vesnicích a malých městech ty debily volila menšina.

Standa
9. 7. 2024 07:00
Odpovědět  Ivo

Opět volovina. U vlády jsou naplaveniny z krajů. Stačí se podívat na jejich profily. Naklepe se sem kdejaký vidlák z Moravy či vesnice. Tam jste si je zvolili a nyní si stěžujete. Nehovořím o zmanipulované studentské ,přiblblé mládeži, která volív Praze. Podívejte se na sebe ! Rozvracíte to tady tím, že …,,za všechno může Praha”. Podívej se na sebe vidláku. My v Praze protestujrme proti této vládě na náměstích.Vyhlásili jsme občanskou neposlušnost( najdi si to , vidláku na Goo, když nevíš , co to je) My něco děláme, zatím , co vy sedíte po hospodách!!! Denně se sem valí desetisíce aut z buranova , aby tady pracovali a před volbami mají volební průkazy a volí tady.Miluj si svého Fialu a mlč!

Jarek
9. 7. 2024 09:17
Odpovědět  Standa

Ano, “u” vlády je plno naplavenin , ale volí je a ovlivňují tak výsledky tradičně vypatlaní
pražáci a brňáci, zbytek republiky jen minimálně. Ty dvě města jsou neštěstím ,tedy jejich obyvatelé ,nejméně poslesledních 30 let.Z volebních map je to naprosto zřejmé, takže IVO má stopro pravdu. A ti neschpním šašci co šli do vysoké politiky proto,že se na nic jiného nehodili a nic neumí to dobře vědí a proto si tyto hloupé ovce z těchto “velkoměst” předchází různými výhodami a dávají jim tak pocit, že jsou něco víc jak vidláci. A přitom jsou to jen snadno zmanipulovatelní ubozí bezmozci kteří za cukříček panáčkují.

katango
9. 7. 2024 10:27
Odpovědět  Jarek

V Praze je např. plno studentů ze všech koutů ČR. A aby se nemuseli obtěžovat domů, vyřídí si voličské průkazy a volí v Praze. Je tu plno náplav ze všech koutů ČR, nejhorší jsou ty z Moravy, potažmo z Brna (oblíbená reakce je “jen si je tam nechte, jsme rádi, že jsme se jich zbavili”). No a aby se náplavy cítily jako lepší lidi a tak, jak si myslí, že se cítí rodilí Pražané, volí, jak volí.

Rukikurin
9. 7. 2024 10:32
Odpovědět  Jarek

Jak už jsem někde psal, pražský lid se o volbách rozjede do republiky a volí volbou voliče ten odpad, aby bylo VIDĚT že i vesnice ” pro některé prazáky vidlákov” je v souladu s volbou nevolitelných. No a potom se to jestě nějak “zamachruje”. Teď již dokonce i poštou.

Putinovec
9. 7. 2024 10:53
Odpovědět  Jarek

Je potřeba pochopit , že Prahu a Brno obsluhují – ovládají generačně parazitické klany . To znamená mafie , které se snaží už po staletí uzurpovat moc , nad určitým územím .
Pokud se podíváte do historie , tak to můžete zřetelně pozorovat .
Takže už po stovky let zde probíhá souboj mafií , které se snaží parazitovat , na většinovém obyvatelstvu .
A tenhle systém funguje ve všech částech světa .
Takže je nutné identifikovat hnízda parazitů , klany tvořené příbuzenským systémem , zabavit jim veškerý majetek , zrušit občanství daného státu a vykopnout je za hranice .
V podstatě to obsahuje stejný proces , jakým byl odsun páté kolony , po druhé světové válce .
Bez tohoto zde nikdy klid nebude .

Jarek
9. 7. 2024 16:42
Odpovědět  Putinovec

Odsunuti byli jen sudeťáci kteří se aktivně hlásili k nacizmu a podíleli se na represáliích proti českým občanům. Ale vůbec se stát nevyrovnal dostatečně s
českými kolaboprantskými rodinami , příkladně s rodinou Havlů která aktivně kolaborovala s nacisty a dalšími,kterých bylo spousta .A dnes právě pohrobci těchto kolaborantských rodin byli za pomoci Sorose ,pohrobků nacistů jako je bruselské Lejno a dalších nepřátel státu ,byli nastrčeni podvodem se “sametovou revolucí” která nebyla nic jiného než poklidnější obdoba “majdanu” a západem
řízených převratů v daších státech evropy. A když už to lidé začali chápat ,musela
být ta poslední banda do vlády dostrkána pomocí volebního podvodu podpořeného
vlastizrádcem z “ustavního soudu”. Jinak by se ta fialová pětišpína nikdy do vlády
nedostala protože v součtu měla o 1% méně hlasů , než ANO mělo samotné. Tak
se stalo , že ve vládě máme parazity a loutky poslušné těch kteří jim tam pomohli
a které jsou z vděčnosti svým páníčkům ochotny spáchat proti českému národu jakékoliv svinstvo. A jsme unikátem ve světě , kdy ve vládě sedi 2%-tní strany, které by se nikdy jinak ani nedostaly do parlamentu.

Putinovec
9. 7. 2024 17:47
Odpovědět  Jarek

Ti kolaboranti a jejich pohrobci , jsou právě Ti příslušníci generačně parazitické mafie . Vždy připravení zradit a zaprodat , pro svůj prospěch .

Jarek
9. 7. 2024 09:07
Odpovědět  Peter 008

Pro nový začátek stačí zbavit se těch fialových loutek bez vlastního myšlení , s hlavami zastrčenými
v řiti parchantů , kteří se marně snaží zachránit svůj krachující svět.

Gales
8. 7. 2024 20:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Máme takovou vládu jakou si zasloužíme. Zlatí komunisti. Až do konce života na ně budu vzpomínat v dobrém.I když mně někdy štvali.

Albi
8. 7. 2024 21:47
Odpovědět  Gales

S těmi komunisty bych to tak nepřeháněla, to si zas děláme ideové nepřátele i tam, kde by jinak žádní nebyli. Nikdo není dokonalý.

Standa
9. 7. 2024 07:08
Odpovědět  Albi

Myslíte ,, i někdy mě štvali”? Byla to zlaté sféra v Evropě.Dnes máme v kancelářích stovky zoufalých lidí.Exekuce , žaloby,rozvody z finančních nebo chtivých důvodů. Sociálky , probační, pracáky plné.
A ideové nepřátele si děláte sami podle návodů ,, hlavního proudu”! Rozvrátili jste to zde. Zavolej svému hlavnímu politologovi( ne staršímu 40 let) a bude to vysvětleno,, Že se máme nejlépe v EU”! Pouze se toho údajně nevážíme!

Pavel z Moravy.
9. 7. 2024 10:53
Odpovědět  Gales

Kujwa, je zapotřebí to říci už upřímně a nikomu se nezavděčovat. Ať si podobní nase.rou. Jak píši výše, kamarád z Makedonie mi to před lety řekl jasně. VŠE JSTE MĚLI ZADARMO A NEVÁŽILI JSTE SI TOHO. U nás jsme si museli vše koupit. Pouze pár lidí se chtělo mít nadstandartně a je z toho toto co je. Takže pro těchto pár lidí je důležité, aby oblblá většina vypouštěla čas od času na socík svoje jedovaté sliny. Je to koneckonců jejich živobytí. Já jim ale tu radost dělat nebudu a nepřidám se. Chyby dělá každý, za ty není potřeba se omlouvat, ale záleží vždy na tom jak si žije celý národ a nejenom jeho vyvolená většina. A za většinu bojoval bratr CHE. A tak je to správné.

Slovan
9. 7. 2024 11:34
Odpovědět  Pavel z Moravy.

😊 😊

Putinovec
8. 7. 2024 21:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Příprava na nástup Babiše . Pětikoláci mají splněno , je potřeba dát davu staronové šidítko , které se nebude stydět slibovat .
A i Babiš bude pouze přechodným článkem . To znamená , že už nějakou dobu probíhá konkurz , na novou hnací “osobnost”.
Buďto vzejde z národa , nebo bude národu dodána .

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ivo
9. 7. 2024 00:10
Odpovědět  Putinovec

Ano na to že Babiš stál za Vrběticemi a aféra Covid na to ovce s krátkou pamětí už zapomněli a budou ho volit znovu. Ubohost.

Albi
9. 7. 2024 00:26
Odpovědět  Ivo

Á Babiš – naše spása.
Už nemusíme hledat, kdo nebo co za vším tím vším je – Babiš! Ještě jste zapomněl na Putina.

9. 7. 2024 03:17
Odpovědět  Albi

No, a je to tady. Plán bé se rozjíždí. Tak jsem zvědav, co z toho všeho nakonec vyleze – zda neutrální Středozem, nebo Trojmoří pod palcem “těch za oponou”.
Ale nevím nevím. Nepřijde mi, že by Orbán za á chtěl, a za bé měl na to, vyje-bat s těmi za oponou tak, jako s nimi ve finále vyje-bal Stalin.
Jo, a až budeš mít čas, pust si první půlku tohohle:
https://www.youtube.com/watch?v=3i4eV19hc0E
Dozvíš se tam, krom toho, že dnes (tedy už včera) jsme už mohli být v “malé evropské jaderné váce” pod falešnou vlajkou dost věcí, o kterých ticho po pěšině.

P.S. Copa copa? Tobě přijde, že Ivo babišovi křivdí?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
9. 7. 2024 07:21

Jen to tu rozvracej! Orbán je ( s Putinem a Ficem) jedinný , kdo se postavil EU a NATO Jestli ti to vadí nebo to nechápeš…..křivdí, Babiš je jedinný , kdo se postavil ! Vy ostatní ofce nadáváte jeden na druhého. Podařilo se to propagandě pěkně rozbít.Proto nenávidíte Babiše. Ukázali vám nepřítele , který vadí vašim , milým, něžným, režimům! Rozšířil zde Covid a strašil s ním po EU i v Americe( z jejich laborek).Jedinnní komu se to podařilo zvládnout je Putin a Si.U nás to byly pouze roušky a celosvětové očkování. Rozum od tebe nečekám.

Pavel z Moravy.
9. 7. 2024 11:06
Odpovědět  Standa

Stando, ten tvůj Babiš hraje úplně jinou ligu. Ligu, ve které on se svými vyvolenými má být vítěz. Je to nadnárodní globalista, tedy plutokrat jako vyšitý. A prosím nemluv již o covidu a Vrběticích. On s Hamáčkam sehráli tu komedii, aby se zalíbili Kalouskům a podobným a do nás staroušků chtěl narvat tu svoji mrna, po které bych já zde již nepsal, neboť by mne již ožírali červi. Asi víš co je genová terapie. Tato celá jeho hra na baču a ovečky je průhledná jako právě vyčistěné sklo. A prosím, nedávej ho za vzor vlastence. Vlastenec za službu národu nic nechce. Tak se opatruj.

9. 7. 2024 16:57
Odpovědět  Standa

Nech si bezobsažný dogmatický kydy až půjdeš světem, svazáku. Pro tebe jsou souvislosti, natož architektura souvislostí, něco, co tě naprosto míjí, zato tu perlíš o nadávání jednoho na druhého – přičemž se tu sám invére do pokecálistů navážíš -, jak kdyby tě za to platili. Platí tě bureš, svazáku, platí? A dobře-li platí?
Nebo si tu cintáš na pentli zadara prostě proto, žes jednoduchej organismus s potřebou k někomu vzhlížet? Pak proč zrovna k hrobníkovi atomelektrárny v Temelíně a zmetkovi, který hodlal zavést povinné vraždění občanů vakcínami, oligarchovi burešovi? Proč ne k jinému, čestnému, nebo aspon čestnějšímu, než je tento xindl?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
9. 7. 2024 11:19

Zalezl jim Babišák pod kůži, to tedy jo. Však on jim ještě drápky ukáže, až přijde čas. Koho také ze skutečných vlastenců vybrat, že jo? Přece nebudeme preferovat Kobzu, či Foldynu, Okamuru nebo Davida, Blaška, Vítovou či Adama Bartoše, nebo někoho ze Stačilo, když tu máme Babiše. Ten jim něco pohodí, ovce se zatetelí blahem a život jde dál. Milane musíme si upřímně říci, že tento národ na víc než zde momentálně je nemá. Je to prostě smutné a je to tak. Chtějí pětikolku, mají ji mít, chtějí Babiše, mají ho mít. Jak si ustelou, tak si lehnou. Nemám k tomu co dodat, jsem starý a mám toho plné kecky.

9. 7. 2024 17:06
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Jojo, zalezl. Už jen čekám, kdy i jedna z našich kolegyn zde k němu otevřeně konvertuje. Možná si to ale ani sama neuvědomuje, že už brodí na jeho břeh.

cool
9. 7. 2024 00:53
Odpovědět  Ivo

Lockdownista – mezi ploty překlad, co je tam vrazil a opíchal srajdou za 900. miliónů měsíčně. A zlikvidoval žiivnostníky.

Standa
9. 7. 2024 07:11
Odpovědět  Ivo

Běž už…kamsi… ano za covid ve světě může Babiš. Za Vrběticemi ( které vyhodil osobně Babiš, jistě nestojí Koudelka , vyznamenaný za to vysokou mrajlí CIA)Jsi prostě režimn ofce!

cool
9. 7. 2024 00:59
Odpovědět  Putinovec

Bruseladoni dávají koloniím závazné směrnice co musí přijmout. Orbán je vyjímka, poláci, srbové a i slováci moc nemašírují. Máte kývače, jsou na dvě věci – znáte přece.

Woodu
9. 7. 2024 05:51
Odpovědět  cool

Ani Orbán není vyjimka. I za ním stojí někdo mocný. Nebo si myslíte, že by mohl takovou politiku dělat z vlastního rozhodnutí?

Putinovec
9. 7. 2024 11:04
Odpovědět  Woodu

Pokud někdo věří tomu , že Fico či Orbán stojí nahý v trní a jedná sám za sebe , tak ten dotyčný nechápe systém řízení .
Fico dostal mandát na úklid Slovenska a to jen proto , že Slovensko bude jedním z lídrů , nově vznikajícího soustátí .
A Orbán má stejný mandát jako Kissinger , díky kterému má všude otevřené dveře .
Protože každý , kdo se pohybuje ve vrcholné politice chápe , že k němu nemluví Orbán , ale Majitel Orbána , který tak uvádí do pohybu globální proces řízení.
K takové pozici vyslance – Orbána či korektora – Fica , je nutné chápat procesy řízení , plně chápat tu agendu , kterou takový kádr má za úkol prosadit a v mezích možností tak pracovat i pro svůj národ , pokud je pronárodní .

Slovan
9. 7. 2024 11:43
Odpovědět  Putinovec

Tak samozřejmě, to musí vidět každý hlupec!! Tahle vláda mušela lidi nassraatt ještě více než na…l Babiš za jeho vládnutí a vše odpuštěno. Ale viděl bych to trochu mírněji. Aby zklidnil stádo, tak pustí nějaký ten chlup, aby ten vlk se nažral a líza zůstala pokud možno celé. Vidím to už teď. Lidem trochu přidá a pak udeří. Tóó Fiale, to ón za to móže, kdyby to …… 🤣🤣🤣

cool
10. 7. 2024 06:56
Odpovědět  Slovan

Aladinova lampa & nasraladin, kalergi. 🙂

cool
9. 7. 2024 00:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak osvícení chtějí prostor co máte po předcích a dali exekutorům zadání. Nic méně, nic více.

cool
9. 7. 2024 00:48
Odpovědět  cool

Ten eko nomický long covid trvá už dlouho, od 89.
Chronici, sejme vás to aneb když je blbá hlava trpí celé tělo.
ctrl
9.7.2024 v 0:23
https://dfens-cz.com/biden-a-trump-dva-sampioni/?show=comments#comment-416642

zuzana
9. 7. 2024 09:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Bill Gates uvádí na trh „červí mléko“, které má nahradit mléčné výrobky

https://aktax.cz/bill-gates-uvadi-na-trh-cervi-mleko-ktere-ma-nahradit-mlecne-vyrobky/

cool
10. 7. 2024 07:05
Odpovědět  zuzana

Hnus, zisk dobytci.

Tom
9. 7. 2024 09:39
Ohodnotit příspěvek :
     

To, že Rusové poslali úmyslně raketu na nemocnici, tak tomu jsem nevěřil. Rusové mlčeli a čekali aspoň na předběžné výsledky šetření. A tak jsem se dnes dočetl na Ria.ru, že raketa pocházela z ukrajinské protivzdušné obrany, která tam spadla. Ale je to zatím jen jeden zdroj, takže pade na pade.

Tom
9. 7. 2024 09:54
Odpovědět  Tom

Tak už potvrzeno na mk.ru titulek – Belousovova první rána:
..a mrzí mě, že nikdo z našich politiků neřekl: počkám si na potvrzení.

Staník
9. 7. 2024 13:47
Odpovědět  Tom

Měli smůlu, že se povedl úder rakety AIM 120 natočit a identifikovat. Také Ukrajinci posbírali úlomky a dali je na fejsbůk, vyfotili sanitku a protilehlý dům, oboje zničené od šrapnelů, nikoli od Kh 101, která je jednou tak dlouhá i široká, s mnohem více trhaviny. Lidi maj dneska mobily po ruce, všechno natočí. Naši politici, a celkově v KoZa, to mají tak, že když ukroš řekne, že bude na Marsu sázet jabloně a chovat kozy, tak se o tom nepochybuje, páč ukroš nikdy nelže😉. Jen by mne zajímala jedna věc. Zasáhnou Rusové porodnici, podle ukrošů plnou maminek a dětí, nikde záběr jejich mrtvych těl, případně všude možně krev. To by byly přece super záběry pro ovce. A ony nikde…

Tupý hulvát
9. 7. 2024 09:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Evidentně to občanům nevadí,jsou spokojeni,jinak by volili jiné strany.Vždyť jim to přejme.

zuzana
9. 7. 2024 11:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Evropské zpravodajské agentury se připravují na sledování metadat automobilů

https://aktax.cz/evropske-zpravodajske-agentury-se-pripravuji-na-sledovani-metadat-automobilu/

cool
10. 7. 2024 07:09
Odpovědět  zuzana

Kámošovi málem zlámal ruce volant asistenta na načmárané čáry v křižovatce. Načmárají vám dvoupruh před garáž a nedostanete tam verk. 🙂

cool
10. 7. 2024 07:11
Odpovědět  cool

A švihnou vám pokutu s trestnými body, já chacha chá.

cool
10. 7. 2024 07:12
Odpovědět  cool

To bude někdo zkoumat, úspory automatizace trubky. Smolík