blogvideo

Čau Praho! 🇨🇿 – VIDEO

Vyhráli jsme eurovolby. Hnutí ANO získalo rekordních 776 tisíc hlasů a s tím i 7 mandátů v Evropském parlamentu. Chtěl bych vám všem ze srdce poděkovat. Bez každého z vás bychom to nedokázali! Nezklameme vás a věřte, že budeme v Evropě bojovat za české zájmy.

👉 Nálepkování pokračuje. Pražská kavárna a “lepší lidi” označili výsledky voleb jako výhru pro Putina. Kam jsme to v Česku dopracovali, když je jakýkoliv opoziční názor tímto způsobem odsuzován?🤨

👉 Koalice Spolu získala druhé místo s 22,27 % hlasů. Není to však jedna strana, jsou to strany hned tři. ODS, která má premiéra, získala pouze 3 mandáty. Srovnejte s našimi 7 europoslanci. Nechápu Fialovo triumfální prohlášení, kdy se tvářil jako vítěz voleb. Je to spíš úplně naopak.

👉 Nové a malé strany dokonce přeskočily Starosty i Piráty. Mám z toho radost. Lidé vidí, jak to se Starosty a Piráty ve skutečnosti je. Pořád jen mluví a mluví, ale “skutek utek”. Nemají za sebou žádné výsledky práce. Vidíme to i v Praze.

👉Šéf kampeličky, kde měl Fiala zapomenutý milion a kterou prošetřuje policie, je po smrti. Údajně spáchal sebevraždu. Nevím, jak to vidíte vy, ale mně to přijde hodně zvláštní. V kauze Dozimetr je už pět podivných úmrtí.

👉 Úřad zavřel Kasárnu Karlín, lidé protestují. Před čtyřmi měsíci jsme Adamu Zábranskému (Piráti) a primátorovi navrhli, aby urychleně připravili novou nájemní smlouvu. Neudělali nic a takhle to dopadlo.

👉 Zdeněk Hřib (Piráti) zvažuje, že bude firmám dávat dotace až 100 tisíc Kč na elektrická cargo cola. Místo, aby konečně začal řešit šílenou dopravu v hlavním městě, přichází s tímhle. Napište mi, co si o tom myslíte.

👉 Petr Hlubuček, kterého odvedli v poutech v kauze Dozimetr, má pocit, že ho STAN vyhodil ze strany neprávem. Pokud se mu podaří s odvolacím soudem dostat zpátky, alespoň se potvrdí, co jsou Starostové vlastně zač.

To vše a mnohem víc se dozvíte v 87. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

sdílet na

26 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
10. 6. 2024 20:18
Ohodnotit příspěvek :
     

BIS, Bezpečnostní informační služba podpraporčíka Michala Čoudelky, má za to, že volby byly cinknuté diverzní akcí dvojice sovětských agentů s krycími jmény Bolek a Čolek. Prosím, nepovažujte příslušníky BIS za naprosté blby a úplné imbecily, většina z nich číst ,psát a bez cizí pomoci se obléknout dokáže.

Tupý hulvát
11. 6. 2024 08:29
Odpovědět  Teuton

Nechápu,proč ty,kteří CHYTŘE využívají tuposti většiny populace,považujete za blby! Uvědomujete si,že jim pomáháte??

cool
11. 6. 2024 09:38
Odpovědět  Teuton

Taky dovedou říct že zvolení šláfnberka na 106% bylo správně podle politického zadání, matika se klaní až na zem. 🙂 Ale třeba to byla jiná složka bezpečnosti státu. Dokážou třeba jinak zvážit, naměřit a počítat již umí v rámci zadání.

unor 2022
10. 6. 2024 20:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Pocet volicu ANO hovori jen o jednom. Nejen o politicke negramotnosti ale take o celkovem nedostatecnem spolecenskem prehledu lidi, jeho volicu. Jen des a bida ceskeho naroda.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mee Twoo
11. 6. 2024 03:58
Odpovědět  unor 2022

protože kdyby uměli číst, měli všechny zuby a společenskej přehled, tak by .. volili Fialu?!? :-))))))))))
ale tak nebrečte, v příštích volbách už si budete moct naházet gramotných hlasů s přehledem kolik budete chtít, klidně 20 mega, to jeden noční kamión v pohodě uveze.

Mee Twoo
11. 6. 2024 04:13
Odpovědět  Mee Twoo

ale v jednom s vámi souhlasím. kdyby měli voliči dostatečnej společenskej přehled, tak to babišovi nemůžou nikdy hodit, protože babiš je jenom takový vaše béčko, záložní tým pro případ, že ten hlavní něco fak těžce podělá – jako třeba 2 roky 35% inflace nebo přijetí všech těch vybraných imigrantů, co už je francie a dojčland u sebe fakt za žádnou cenu nechtěj, nebo třeba nahnání vlastního obyvatelstva do cizí války o 12 biliónů $ v nerostných surovinách, zakopaných na ukrajině, na který mají usa podle svýho názoru právo ..
jedinej rozdíl mezi babišem a fialenkem je, že fialenko v bruseli odsouhlasí všechno, co tam po něm chtěj, řekne si o nášup, a pak se tím doma chlubí, zatímco babiš má napřed spoustu tlustejch keců do novin jak “ochrání” a “nedopustí” a pak v bruseli podepíše bianco balík čistých papírů do tiskárny, úplně stejně jako fialenko.
kdyby lidi byli politicky gramotný a měli dostatečnej přehled, tak by teď konečná s turkem a okamurou složili 60% parlamentu.

Pravdomluvny
11. 6. 2024 06:38
Odpovědět  unor 2022

Bohužel, Blbiš je šestou stranou pětidemoliční vlastizrady a mnozí to nevidí nebo vidět nechtějí…..s podporou Banderonacistánu a muhamrdu začal on a Al-Hamajda 👎

unor 2022
11. 6. 2024 08:14
Odpovědět  Pravdomluvny

Bohuzel je tak jak pisete.

Pravdomluvny
11. 6. 2024 18:12
Odpovědět  unor 2022

To jsem jen doplnil co jste načal 🙋

Pavel z Moravy.
11. 6. 2024 09:30
Odpovědět  Pravdomluvny

Ale vždyť mu to důchodci naházeli, že jim kdysi dal pár stovek navíc. A to je vše oč té většině jde. Ti lidé žádný přehled většinově nemají. Už jsem zde psal, většinou internet nemají a když mají tak na alternativní weby ani nekouknou. Mají bednu s hlavním zpravodajstvím. Kdo chce uspět, musí jezdit mezi lidi a mluvit, hlavně mezi ty starší. Ale když jim to nedocvakává, tak se s tím ho.no nadělá. A k čemu rozebírat opět Babiše, který nás chtěl všechny ofajzrovat, který plakal s Hamáčkem cože nám to ti Rusové provedli ve Vrběticích a měl tam v Bruselu převážně ty dobře vycvičené kobylky. Jak řekl Orbán, nikdo Maďary tak nepoškodil jako Jourová. A teď nastoupí další garnitura vlezdoprdelistů ( tek) za hnutí ANO. Je to všechno i s pětikolkou jedna a ta samá značka. Nevím proč to vůbec probírat. Ti mají nás a naše zájmy totálně v dupě. Tady jde pouze o vnitřní boj mezi fialovci a babišovci.

Slovan
11. 6. 2024 09:43
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Už při posledních volbách do PS, to jsem ještě chodil do hospody. Všichni ti dorostenci okolo mě Babiš, Babiš, jedině Babiš. Já jako debil Okamura…. jdi do (!) s Okamurou, Kdo nám zvedá důchody? KDO?!!BABIŠ!! Tak se teď budu těšit na signály z bruselle, jak se tam ti kašpárci za nás budou prát. A to si piš že si je budu po jednom podávat a vysmívat se jim. Taková já wsyněě budu.

Mee Twoo
11. 6. 2024 12:04
Odpovědět  Slovan

.. hele, vás jsem ještě nečet’, byl jste o kousek níž
takjo

Pavel z Moravy.
11. 6. 2024 13:29
Odpovědět  Slovan

Tak já se do poslední chvíle rozhodoval, neb jsem šel k volbám až v sobotu. Poslechl jsem si se ženou a klukem video s Konečnou a dal to nakonec jí, protože se člověk neroztrhne..Ale mrzí mne ten propadák SPD, ale i ANS, kde se zdá že jsou fakt vlastenci. Ale infa mám z první ruky, tady to těm dorostencům kolem 30, 40 let asi nedocvakne. Ti jsou nejvíce postiženi tou propagandou ze škol a médií a staří Babišovými milodary, za které ale budou muset zaplatit svojí suverenitou. To nemá řešení, jedině pád na čumec to možná spraví, ale také třeba ne. To, že staroušci, kteří toho již před sebou moc nemají jsou z toho konce života tak vyjukaní, tak to mne tedy překvapuje. Vždyť tam musíme všichni. Házím na to bobek, nějak to dopadne. Je to jako v tom filmu Útěk s Richardem, když ten šlechtický pracháč utíká se ženou s kufrem zlatých cihel a peněz v kufru auta a když o ně přijde, tak v Paříži, kde železničáři stávkují rozezlen zvolá – Drahá, ti lenoši opět stávkují. Francie je v haj.zlu. To mne vždy dostane.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mee Twoo
11. 6. 2024 12:03
Odpovědět  Pavel z Moravy.

že jim kdysi dal pár stovek navíc. A to je vše oč té většině jde
no .. technicky .. jak to víte, že tohle je ten důvod?
byl teď v poslední době nějakej průzkum?
já jenom aby to nebyla vědomost typu “putin se na ukrajině nezastaví, chce dojít až do lisabonu!”

Pavel z Moravy.
11. 6. 2024 13:34
Odpovědět  Mee Twoo

Nu, víte, od hodně starých lidí jsem přesně tento argument slyšel. Tohle si nevymýšlím. Žádný jiný důvod volby Babiše jsem nezaznamenal. Ale samozřejmě, s celou populací staroušků jsem nemluvil.

Jiri1
11. 6. 2024 08:19
Odpovědět  unor 2022

Babis bude rikat krasne kecy v Praze a v Bruselu budou hlasovat jeho poslanci pro pravy opak jako dosud. Nic se nezmeni, vy hlupaci!

Boomer
10. 6. 2024 20:47
Ohodnotit příspěvek :
     

..jo, tak ČR má 21 poslanců z různých politických uskupení.. z celkového počtu 705 poslanců v Evropském parlamentu. A žádný stát nesmí mít více jak 96 poslanců.. 96 mají Němci, za nimi Francouzi se 79.. má význam něco dále vysvětlovat?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
10. 6. 2024 21:09
Odpovědět  Boomer

Ne, protože to je o frakcích – ne o mandátech. Né že by to kór něco vyškublo, ale přece jen to není tak placatý jak by se zdálo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
10. 6. 2024 21:23

..jenže ve frakcích je zaveden systém doporučeného hlasování a nacionalismus tam fičí jak severák. Francouzské frakce mohou mít mírně odlišné představy o řešení problémů, ale všechny mají v konečném součtu na paměti prospěch Francie, totéž platí pro Němce, Italy……..
Bylo to založeno jako Společenství pro uhlí a ocel, žádná charita pro křováky z východu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
11. 6. 2024 00:46
Odpovědět  Boomer

Prej ve všech frakcích ne. Ale nevím. Prodávám jak jsem v nějakém pořadu o eurovolbách nakoupil. Ale o to nejde. Na druhou stranu by mohla bejt ta frakční disciplína taky ku prospěchu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
11. 6. 2024 06:07

.. orientace frakční disciplíny je diktovaná převahou poslanců jedné země. Je možné, ale časově náročné, dohledat si jednotlivá vystoupení poslanců(zápisy nebo nahrávky..) ke konkrétním věcem, a výsledky kdo jak hlasoval. A ty jejich výblitky jsou vysloveně hra o nervy čtenářů a posluchačů.

11. 6. 2024 15:15
Odpovědět  Boomer

Taky je tu ale možnost, že se to z převahy jedné země překlopí do jedné vůdčí myšlenky; idee; dané tématem společným všem rebelům napříč eurosajuzem, jako je grýn dýl, klimakatastrofa, právo veta, atd. atd. – je toho habaděj. Spodní proudy k tomu už, jak ukazují výsledky eurovoleb, nabírají směr, řekl bych. Né tedy že bych tomu (zatím) jó věřil, ale ta možnost se tu začíná rýsovat. No nic. Za čtvrt roku se ukáže jak to je; jaký směr to nabere. Kismet.

cool
11. 6. 2024 09:49
Odpovědět  Boomer

Pravda, pravda bumbáců. Žebíř 🙂
A totalita. Jsou ale jiní panačci co jim dávají na kůň tak si na někom musí zchladit zpěněnou krev a sebevědomí, neříkám že jen na rusech, “logicky.
https://www.youtube.com/watch?v=Yl_rzkutijQ

Jaris
11. 6. 2024 02:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale zadny vyprask SPOLU nedostalo. Umistilo se druhe a ma stalem bohuzel silnou zakladnu. jejich bastou je Praha, kde bydli spousty jejich ouradu s rozvetvenymi rodinami. A jestli si nekdo mysli, ze to sejdir Baba vytrhne, tak se seredne plete. Babish a Fiala jedno jsou a oba drzi zidac s ostrymi lokty. Je do oci bijici, ze po tragickem 89. roce se vlady uchopili sami zidaci, kteri Cesky stat na kost okradli, plus jejich podrztasky jako byl zeman – vecny to podporovatel zidu a teroristickeho Izraele.

Jiri1
11. 6. 2024 08:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyz je za vsechno obvinovan Putin, tak to dopadlo pro normalni lidi prece dobre! Oni si neuvedomuji, ze delat z Putina bubaka je uz trapne.

Pravdomluvny
11. 6. 2024 20:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Už to začíná……
Včera si Turek a Šáša Vondra a Primě cvrdlikali do vovárku jak dvě hrdličky 🙈☠️