blogpolitika

Čau Praho! 🇨🇿

Dávejte si pozor, co říkáte nebo píšete na sítě. Úřady pod pětikoaliční vládou si předvolávají občany kvůli politickým názorům. Neuvěřitelné praktiky, které jsme tu desítky let neměli, se vracejí! 😡 Více jsem řekl ve videu.

👉 Za názory se už i vyhazuje. Igor Němec, šéf kanceláře ředitele ČT, musel odejít, protože se zúčastnil srazu, který Pětikoalice spojuje s dezinformátory. Chápete to? Lidé, kteří mají jiné než provládní názory, bývají stále častěji označováni za proruské nebo dezinformátory. A jsou za to vyhazováni z práce. Takhle má podle nich vypadat demokracie?

👉 Premiér Fiala zdolal Ještěd v košili a společenských kalhotách. Následně se vrátil do práce a začal opět lhát lidem. Prý se finanční situace českých domácností neustále zlepšuje. Novinky.cz přinesly zcela opačnou zprávu: již čtvrtina domácností žije na hraně!

👉 Na poslední chvíli oznámila Pětikoalice státní rozpočet na příští rok. Zveřejnila jí až 1 MINUTU před zákonným termínem o půlnoci! Za 30 let se ještě nestalo, aby vláda tajila rozpočet tak dlouho. 100 miliard Kč půjde jen na úroky z dluhů, které nasekala hlavně Fialova vláda. Dalších 418 miliard na zbraně a armádu.

👉 Národní kontrolní úřad varoval před Stanjurou a Fialovo vládou. Podle něj se řítíme do propasti. Vysoké zadlužování, pokles ekonomiky a inflace nevěstí nic dobrého. NKÚ doporučil výrazné reformy a změnu směřování, než bude pozdě.

👉 Policie vyšetřuje Hřibův Operátor ICT, což je městská firma, která 4 roky spadala přímo pod jeho úřad v Praze. Audit odhalil velmi závažná zjištění ohledně smluv na zakázky. V minulosti jsme přitom byli svědky i dalších kauz kolem Pirátské firmy – kokain, sexuální orgie, šikana na pracovišti a další. Budeme požadovat hloubkové prošetření.

👉 Piráti a spřízněná neziskovka šíří poplašné zprávy. Na plakátech straší lidi, že v pražské MHD dojde denně ke znásilnění 94 tisíc žen a mužů. Sexuální obtěžování se určitě musí řešit, ale tohle už je za mě poněkud přestřel.

👉 Zdeněk Hřib zastavil stavbu stanice metra Depo Zličín, kterou ještě donedávna hájil. Do projektu se daly miliony korun z kapes Pražanů, ale i tak ho Hřib neváhá zmrazit podobně jako Nové Holešovice. Na zastupitelstvu se budeme důrazně ptát, co se to zase u Pirátů děje.

👉 Naštěstí se stalo i něco pozitivního. Na Jahodnici minulý týden naše místostarostka Mária Ševčíková otevřela novou školu, za což jí patří obrovské díky. Stejně tak i v Uhříněvsi vznikla už druhá nová školka pod taktovkou našeho starosty Tomáše Kaněry.

To vše a mnohem víc se dozvíte v 99. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

IT zakázky Pirátů vyšetřuje policie! Proč Praha tají výsledky auditu?Minulý čtvrtek jsem byl v živém vysílání na Xaver TV. Na odkazu si můžete pustit záznam na YouTube.Pusťte si záznam

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
33 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
3. 9. 2024 00:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Souhlasím, skutečně  Naštěstí se stalo i něco pozitivního. Akorát že ne u nás:

Znepokojená EU připomněla Mongolsku zatykač ICC na Putina
Pustte si to vidko od času 20:15 – tedy jen pokud se vám líbí mezinárodní zlosyn Putin na červeném koberci s čestnou stráží po stranách.

Tak. To by bylo. Jen podotýkám, že Mongolsko má 3 266 130 obyvatel a je – cituji:
 jednou z prioritních zemí české zahraniční rozvojové spolupráce.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Mongolsko

A tak se ptám – jak by se ve stejném případě zachovala, s Mongolskem “prioritně spolupracující”, Česká republika pod vedením premiéra Babiše? Jakby – nijak.
Na to, aby pozval Putina na státní návštěvu, by neměl přeceda ANO, za něhož tu skrytě lobuje ten týpek hore, koule.
Musel by ho totiž zatknout, stejně jako musel přes WHO poslouchat ušáky a ordinovat nám zarachy a jedové “vakcíny”, a před tím rozjet špiónšarádu Vrbětice, by byl důvod zrušit kontrakt na Temelín a dorazit ekonomii ČR dle not dodaných Pentagramem, a před tím… a před tím… atd. atd.
STAČILO !

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ijn
3. 9. 2024 00:40

K Temelínu 34 dostavba dne 10.4.2014 zrušena pro nevydání garance MF=AB na BUDOUCÍ cenu elektřiny 70,-Euro/MWh po uvedení ETE34 do provozu po r. 2022!!!

Cena okolo 99,-Euro MWh predikce 2025!!! Tací stratégové řídí naši společnost a nemají žádné výčitky, natož aby se nám omluvili a z politiky odešli,…NAVŽDY!!!

Kolik škody musíme strpět, současní političtí predátoři zmizí (budou potrestáni) z politiky ČR???

ve VOLBÁCH 21,9,2024 musíme všechny politické predátory všech PSP stran vypráskat=nevolit!!!

3. 9. 2024 12:34
Odpovědět  ijn

Amen

P.K.
3. 9. 2024 07:41

Ne, na to by Babiš fakt neměl koule, protože tak blbý určitě není: politika je umění možného v dané situaci. Na nesplnitelné sliby jsou tady jiní experti. Když chcete příliš mnoho, tak obvykle nedostanete vůbec nic.
“Špiónšaráda Vrbětice” byla zřejmě i reakce na to, že ANO nechtělo Rosatom vyloučit z dostavby JE.

ijn
3. 9. 2024 11:27
Odpovědět  P.K.

AB nenažrané HOV*DO, koupil Farmtec, co dodával engeneering na BPS a nutil pěstovat elektřinu na OP všem podnikům cca 300, a zadlužil dostal pod kontrolu pole=pozemky, převedl na IMOBU atd…. kdo nezná AB může pochybovat, kdo se s ním setkal ví jaké je to ……..,např převzetí JZD,…. proč středisko VKS je záporné zrušit !!! bez Výroby Krmných Směsí ŽV nepojede a nějaký úhyn klucí snesou, jinak bych mohl ošetřovat a dojit v kravíně sám,…slova předsedy,….otrava Bečvy atd. prostě finanční a lidský netvor!!!

Netvoří pro společnost, ale pouze pro sebe, viz COVID19 kolik zbytečných mrtvol, atd. proto je v politice, aby nebyl v base…..!!! kolik miliard za jedy si dělili naši šmejdi??????

3. 9. 2024 12:16
Odpovědět  P.K.

Jo. Jak nám dokazují v oboru “umění možného v dané situaci” dnes a denně “tak bl-bí” Orbán a Fico a předvedlo právě teď “tak blbé” Mongolsko, nebo, druhá strana téže mince, jak předvádějí mikron a scholz, případně Cyril Ramaphosa minulý rok, kdy by, v případě Putinova vstupu do JAR, musel vydat příkaz k Putinovu zatčení, o našich neb-lbých vládních ničitelích, dokazujících “umění možného v dané situaci” raději nemluvě, že.
Holt to “možné” a co kdo “musí” vidí/vidíme každý jinak a jinde – jak ostatně dokázala například “vakcinace” a “povinnost” nošení roušek.
A vo tom to je.
P.S. Že jsem tak smělý – a co vy? Jak vy jste zvládal umění možného v dané situaci? Roušku jste nosil? A co tečky – byly tečky, byly?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
3. 9. 2024 08:44

Najednou to někteří odborníci vidí co se děje. Hodně brzy prohlédli, obzvláště když mají již plné matrace chechtáků. Jo, může se těm profláklým zase věřit. To mozek nebere.

3. 9. 2024 12:32
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Jo

Honzas
3. 9. 2024 01:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Největší dezinformátory jsou ty kopyta z 5 koalice. Hvězdou mezi nimi je Fiala který už pár hodin po vypnutí války na Ukrajině vystoupil v televizi s patetický roztažený mi rukami pohledem upřeným na kameru prohlásil tak a jsme ve válce. Pokud vím my s Ukrajinou žádnou vojenskou smlouvu nemáme takže fakticky ve válce nejsme. Ten ukrajinskej skrček si nás mnohokrát snažil do toho jejich průseru zatáhnout ale nezadařilo se. Některá jejich tvrzení byla neprůchodná. Největší vtip byl když Sláva Ukrajině na polské území dolétla raketa A vybuchla tam. Raketa sdoletem 25 až 40 kilometrů letěla nad Ukrajinou přes 2000 kilometrů a vlítla na polsko kde explodovalo. Zelenský 6 dní tvrdil že zatím jsou Rusové. Tak jsem to pochopil. Ruský síla ilija Muromec hodil raketu na záda a přinesu jí přes celou Ukrajinu až na pár zápasů a tam jí odpálil na Poláky. Prostě ženský má pravdu A na fetování Zelenský má pravdu vždycky. Čest, Sig heil, Sláva Ukrajině, na stráž, ještě mi chybí dva ty pozdravy. Kdo chorvatský italský

Ladislav 💤
3. 9. 2024 02:58
Odpovědět  Honzas

Už je to tady, jak v Itálii v roce 1922 za nástupu Mussoliniho! Zrovna včera byl 1.díl na ČT 2! Doporučuji zhlédnout.

Tupý hulvát
3. 9. 2024 08:55
Odpovědět  Honzas

Je to sice házení hrachu na zeď,ale tak to není.Jsme ve válce, společně se západem jsme prostřednictvím NATO a Ukrajiny ZAÚTOČILI na Rusko, které se oprávněně brání, zatím úspěšně.

All
3. 9. 2024 06:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Už se dokonce otevřeně propaguje satanismus ( OH Francie), spolu s propagací války a LGBT úchyláků po Evropě.Je obrovskou hanbou,že do téhle žumpy padá díky politikům a fialově vládě i značná část lidí u nás. Všimli jste si obrovské proměny lidí,uzavřených čumilů,tupě hledících anebo jen čumících do mobilů,plno zoomer a zoombí venku,veřejné dopravě,samoobsluhách a jinde..pokračující dluhy,zadlužování,drahota všude a všeho spolu s lhaním a lhaním politiků a sdělovacích prostředků. S fialovou pětikoalicí nám začíná znovu ta nejhorší doba temna,namísto progresívní budoucnosti.Tohle naše dějiny pamatují,vše už bylo a zase to opakují,kdy je snaha dělit lidi ve prospěch pekla pekelníků,destrukce planety,mrzačení lidských duší pro vrchol,ale i pád tohoto otrokářského řádu,kam nás cpou zase.Ale do každých časů Temna přišlo Světlo a tma spolu s ůchyláckýmí pekelníky ustoupila.Vesmír je především Světlem.A temno v něm pouze třídí lidské jedince na parazity a zpozdilce ve vývoji, satanisty a na ty,co něco umí,tvoří se Světlem Vesmíru.Ono zatracení duší existuje, potvrzují to dějiny civilizací na Zemi,co byly a nejsou.

Tupý hulvát
3. 9. 2024 08:47
Odpovědět  All

Já si nějak nevybavuji, že by někdy v historii po nějakém temnu přišlo nějaké světlo.Po jednom temnu vždy přišlo jen temno jiné. Byly jen krátkodobé záblesky, jako třeba pokus o socializmus, které velmi rychle narazily na PŘEVAŽUJÍCÍ vlastnosti lidí.Můžete mi otevřít oči a upřesnit, kdy,jaké a na jakou dobu vládlo nějaké světlo, kdy si VĚTŠINA lidí nezáviděla, netoužila mít víc než ostatní NA JEJICH ÚKOR, NETOUŽILA PO MOCI,silní neokrádali slabé? Máte pěknou berličku pro život, já vám to závidím a přeji vám to.

JoFa
3. 9. 2024 10:47
Odpovědět  Tupý hulvát

Nie je možné na svete vytvoriť dokonalý svet, ale je možné ho urobiť trochu lepším. Kristus nazýval satana knieža tohoto sveta a to hovorí za všetko. “Kto miluje svoj život, stratí ho, a kto nenávidí svoj život na tomto svete, zachová ho pre večný život.” Ján12 
Tým je povedaná podstata bytia.
Mnohí, ktorí vidíme a cítime pravdu, tak nemôžeme svet milovať-nejde to, ale nariekame nad jeho zlom a snažíme sa o zmenu-svoju vlastnú alebo premenu svojho okolia.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Lekno
3. 9. 2024 14:39
Odpovědět  Tupý hulvát

je to tak z dovodu hermetizacii informacii/zdrojov – asi, aby jednotlivec nesposobil armagedon;
preto za Spartaka a Orian, vyhostili ci popravili degenerata – mozgovy retard (co je vacsina politikov).
ked su ludia zbytocne zotroceni, bez volnych a cistych zdrojov/energii, neexistuje sposob ako nas zlomit a nastolit bezpecie pre tie vyssie chore elementy.

bud sa touto cestou kontroly znicime, alebo nas znici novy mesias vo forme pocitaca (AI – tzv. umela degeneracia).

cool
3. 9. 2024 10:25
Ohodnotit příspěvek :
     

🙂 ě tam kancelářská fimra westnighouse?
https://www.youtube.com/watch?v=aunVlekXjkE

JoFa
3. 9. 2024 10:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes je na CZ24news mnoho dobrých článkov a postupne pridám, ale chcem v súvislosti s vašimi voĺbami, aby ste sa poučili s tých našich a to čo sme voliť museli ako východisko, sa ukázalo rovnakým odpadom, ako to čo sme nechceli a tento Edov výborný článok to presne vystihhuje, takže poučte sa!!
https://cz24.news/eduard-chmelar-bezobsazne-memorandum-troch-najvyssich-ustavnych-cinitelov-sr-o-jednotnom-postupe-v-nasej-zahranicnej-politike-nie-je-potvrdenim-suverennej-politiky-ale-kapitulaciou-pred-bruselom/

JoFa
3. 9. 2024 11:02
Odpovědět  JoFa

Turecko chce a je pozitívne vnímané zo strany Ruska pre Brics. To je správa! Západ a NATO dostalo ďalšiu ranu. https://www.hlavnespravy.sk/chceme-vstupit-do-brics-turecko-dalo-zapadu-ranu-pod-pas/3627406

JoFa
3. 9. 2024 11:11
Odpovědět  JoFa

Na záver ešte perla z Ukrajiny, tak nielen BlackRock a mladý Biden, ale aj ďalší satanista je majiteĺom Ukrajiny a už sa skupuje, uvidíme čo s nimi ešte vymyslí Puťko, chlapci sa priskoro tešia…
https://cz24.news/uhodnete-kdo-minuly-tyden-navstivil-kyjev/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuzana
3. 9. 2024 11:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Turecko požádalo o členství v BRICS

https://aktax.cz/turecko-pozadalo-o-clenstvi-v-brics/

JoFa
3. 9. 2024 11:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Tých 418 milárd českých v rozpočte v článku je presne to, čo sa deje u nás – zbrojársky boom, hovoril o tom prof. Staněk a už som to písal, tie naše svine zradcovské už v predstihu napĺňajú plány EU. čítajte ..https://www.hlavnespravy.sk/byvaly-prezident-ecb-navrhuje-plan-europskeho-obranneho-priemyslu-a-reviziu-investicii-do-obrany/3627586

JoFa
3. 9. 2024 11:29
Odpovědět  JoFa

Finta je v tom, že EU satanisti si chcú napakovať vlastné vrecká a predávať svoje zbrane a nie americké, no a u nás frčia americké a židovské, to len aby ste pochopili, prečo nakupujeme v predstihu oficiálneho plánu EU. To je vláda a vy ste tu písali o Ficovi aká je to výhra-tu máte čo je Fico, Hlas, SNS, Kaliňák- stačí povedať vlastizradcovia ? určite nie -zapredané kur.vy to sú. A tých čo si zvolíte, budú robiť to isté, Na to vemte jed!

JoFa
3. 9. 2024 11:38
Odpovědět  JoFa

Lenže my nemáme na to peníze a keď sa nechceme ako vy zadlžovať, tak to zaplatíme my občania!! Áno a už to majú vymyslené, zavádzajú nové dane a zvyšujú tie staré, takže toto vás čaká v Čechách v najbližších rokoch- buď budete otroci dlhu a to už ste, alebo k tomu vás ešte poriadne zdania- vyhlídky jako prase pánové a dámy.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
3. 9. 2024 11:43
Odpovědět  JoFa

Ak si myslíte, že vás SPD z toho vytiahne, tak ste v hlubokém nedorozumění, pretože aj keď je to asi to najlepšie pre vás, tak vládu neurobí a Babiš sa napakuje ako nikdy a z Čiech sa stane jedno veĺké Čápí hnízdo- Hnízdo sraček.

JoFa
3. 9. 2024 12:19
Odpovědět  JoFa

Všimli ste si, že keď to tu JoFa trochu rozbehne, hneď sem dajú nejaký stupídny článok príp aj dva, dnes je to Roger Waters- fakt dôležité info a hneď prvý koment to vystihol, tak si to užite. Kedysi dávno som písal na Badateli a robili to isté, iba miesto Heleny je tu Zuzana. A bábkari satana si falošnými nickmi moderovali sami diskusiu. Mali tam kúpeného guru Maroša a ten velil ansáblu diskutérov a aj tu sa takí nájdu. Keď som si zmenil falošný prihlasovací mail, tak som im na to prišiel-manipulačná stoka spoločnosti.
Zrejme to tu má rovnakého pána- no potěš koště…

katango
3. 9. 2024 17:37
Odpovědět  JoFa

Nejste kapánek manickej? To jako někoho zajímá, co drístá JoFa v diskusi a hned se to snaží zarazit publikováním novejch článků? No, i kdyby to tak bylo, tak to bohužel nefunguje.

Slovan
3. 9. 2024 18:36
Odpovědět  katango

Proč myslíte? Vše souvisí se vším, já mám podobný názor na řízení diskuze určenými lidičkami. Navzájem se doplňují a nahrávají si na odpovědi. Jsou tu ještě další indície, ale zmiňovat je nebudu. Ale přece, jak píše JoFa. Občas si zajdu zaskotačit na PP, je tam taková zavedená hra na schovávanou. Jak JoFa píše udělal jsem to samé, změnil přihlašovací údaje a zbytečně jsem se nerozepisoval a i přes to je tam ihned zveřejňována moje pravá identita jako reakce. DIVNÉ ŽE? VZLÁŠTNÍ ŽE ANO!!
Pak je tu jediná možnost, že o vás “někdo” ví dle IP adresy a jsme doma. Pak můžete něnit nicky a e-maily jak chcete, když vás vidí na té samé IP adrese. No a kdopak má na daném webu tento přístup k těmto informacím? To není moc fér k diskutujícímu a obzlášť když ten skrytý dotyčný má velikou potřebu vykřikovat cizí identitu, ale svoji si bedlivě chrání.

katango
3. 9. 2024 23:10
Odpovědět  Slovan

No že by JoFa produkoval takový perly, aby kvůli nim museli štandopede vydat novej článek, tak to teda neprodukuje.

Slovan
4. 9. 2024 08:03
Odpovědět  katango

Tak já ani nereagoval na jeho psané myšlenky jako blogera, ale na to jak to vidím, že to na těch vebech chodí a to jsem napsal. Jestli máte zájem můžu vám o tom povyprávět. A to je vše, ale to je součást této doby, kdy to takovým hraje do not. Být to za “spravedlivého” režimu padni komu padni, tak by si určitá zamindrákovaná sorta úchylů nedovolila urážet lidi v diskuzích na netu. Jak vidíte jeden už se výše ozval, já vím píšu nepohodlné věci a stojím si za tím. Hezký den.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
4. 9. 2024 09:05
Odpovědět  Slovan

Na internete nemáš žiadne súkromie, to čo píšeš je realita a nielen to. Zobrazuje sa im nielen prihlasovacie údaje, ale aj prehliadač a IP adresa ako si správne podotkol. A keď ich začneš nasierať ešte viac a majú oprávnený záujem, tak sú schopní spárovať tvoj prehliadač+IP+ vyjadrovanie + štýl písania + opakovanie niektorých myšlienok alebo chýb a tak ťa nájdu aj keď píšeš na iných weboch s inou identitou.
Existuje aj rýchlejší spôsob a to chce už počítačového odborníka a ten ide priamo do tvojho počítača a vie presne kde a čo si kedy písal.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
4. 9. 2024 09:34
Odpovědět  JoFa

Tak toto já všechno vím, proč myslíš že jsem výše napsal, to co jsem uvedl. Ale bych se zase podceňoval, přišel jsem na to svým logickým uvažováním. Ten kdo ty weby “ošetřuje”, tak ten snad ví toho dost. Mohl jsem si opatřit info i jinde, kontaktů mám více než dost. Má to jeden háček, který nebudu zveřejňovat. Ale není to nic nemožného. Hele mě nevadí, když si mě někdo dobírá a humor je trefný a vtipný, ale vyhrožovat mi nikdo nebude, to pedy prrrr. Kdyby jsi se o tom nezmínil, nepsal bych o tom.

Boomer
4. 9. 2024 10:05
Odpovědět  JoFa

pro: JoFa;  4. 9. 2024 09:05

..to je marné vysvětlování, lidé s omezenými kognitivními schopnostmi a priori odmítají přijmout fakt, že mnoho tzv. konspirací (včetně těch jejich..) má ve skutečnosti původ a současně i vysvětlení v prosté/i jejich lidské hlouposti.
Proč by se někdo měl zabývat sofistikovaným a navíc odhalitelným a trestným nabouráváním do cizích počítačů, prolamováním hesel a.p., když k poměrně přesnému odlišení a případné identifikaci jedince, bezuzdně plácajícího páté přes deváté, stačí jen bystrý mozek, schopný kombinace, variace a komparace…;o)))))))

Hlavním projevem nekompetentnosti konkrétního jedince je neschopnost rozlišit a uznat svoji nekompetentnost. Důsledkem toho pak je neschopnost efektivního řešení problémů, vedoucí k chybám a pocitu vlastní neúspěšnosti a především ke ztrátě motivace, která by ho podněcovala ke zlepšování sebe samého.

“My už jsme staří, my už nic, my už chceme jen dožít, ať se snaží mladí!. A mladí nestojí za nic, tudíž je to v řiti nevratně.”

Hm.. a kdo ty mladé vychoval?!
Jo, takových generačních defétistů tady máme povícero…;o)))

Tak čaute, je odchádzam do dialav…