blogvideo

Čau Praho! 🇨🇿

Nedlouho po atentátu na slovenského premiéra Fica došlo ke střelbě i na amerického kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa. Místo snahy o zklidnění emocí někteří naši politici nadále rozdělují společnost. Nebudete věřit, jak tento nechutný útok komentovali někteří naši novináři a podporovatelé pětikoalice.

👉 Fialova vláda chce potichu schválit český Green Deal. Jen benzin kvůli tomu zdraží o 10 korun za litr. Zdraží i energie a spousta dalších věcí. Média o tom nepíší a pětikoalice to “chytře” realizuje v létě, kdy je většina lidí na dovolených.

👉 Už teď přitom Češi platí za energie nejvíc ze všech zemí bývalého východního bloku. Platíme ceny jako na západě, ale dostáváme východní platy. Tím se Fiala nechlubí, ale je to dopad jeho neschopnosti řešit zásadní problémy České republiky.

👉 Tím zdražování nekončí. Pětikoalice chce protlačit vyšší poplatky i za TV a rozhlas. Česká televize a rozhlas přitom už teď požírají miliardy a bohužel mají k objektivní žurnalistice daleko. Proto jsem také podal stížnost na Radu ČT kvůli nevyváženým zprávám a upozaďování hlasů opozice.

👉 V Praze pirát Hřib nakoupil 94 autobusů, které nejezdí – teče jim nafta a musely být odstaveny. Navíc i natiskl lístky, které se nevejdou do označovače! Už je to taková klasika. Na co Piráti sáhnou..

👉Barrandovský most má opět zpoždění. Hotový bude nejdřív koncem listopadu. Vyzývám náměstka Hřiba, aby urgentně a prioritně zkoordinoval uzavírky, jinak nás v září a říjnu čeká hotové peklo.

👉 Kromě toho všeho si Hřib udělal na internetu ještě vlastní anketu a zjistil, že 41 % Pražanů chce dotovat nákladní kola. Je smutné, že s tolika problémy, kterými Praha trpí, řeší náměstek jako hlavní téma zrovna tohle..

To vše a mnohem víc se dozvíte v 92. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

sdílet na

104 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
15. 7. 2024 20:43
Ohodnotit příspěvek :
     

rozkraďte si Prahu sami sobě, pražátka svoje – naše

Pijack
15. 7. 2024 21:07
Odpovědět  ijn

V Praze se svého času, tuším za protektorátu, zpívala jedna písnička… taková Pražská lidovka – “My Práhu nedáme, radčí ji zbouráme”… Dnes se ta písnička zpívá – “My Práhu nedáme, radčí ji prodáme” 🙂 🙂 🙂

Horší je, že na to doplácí celá republika. V Praze už vládne zfanatizovaný liberalizmus, i když ti liberálové vůbec netuší, co liberalizmus představuje a znamená. Hovnová společnost klesla ke konzumizmu (Americké pozlátko, kuličky a zrcátka). Všechno co generace před nimi vybudovala, oni za 33 let všechno zašantročila a co fungovalo, to zničila. Nevybudovali NIC. Tak to dopadne, když se k moci dostanou akademici, politologové, liberálové, lokajové, herci a novináři. NIKDO nic neumí vytvořit, ale dokonale umí žvanit a urážet zbytek republiky. Už to vypadá na liberální fašizmus. To je, když se zájmy státu prolínají se zájmy korporací. A ČT korporace je a ne že není. Tohle je čirý začátek fašizmu.

Jeden
16. 7. 2024 01:42
Odpovědět  Pijack

Zaujimave

Jeden
16. 7. 2024 01:55
Odpovědět  Jeden

Atentát na Fica bol 15 mája – teda 15 a 5 – to je predsa satanisticky symbol – pentagram – 15 čiar a 5 trojuholníkov

– a poďme ďalej súčet (15+5) je 20 – Progresívne Slovensko = 20 písmen a to není konec – nasobek 15×5=75 a Simecka Michal = 75 ( v obcanskom máme prvé priezvisko )

Jeden
16. 7. 2024 05:31
Odpovědět  Jeden

Karma 666 – vieš čo je na číslach najdôležitejšie ty liberálny satanisticky buzerant ? NEMOZNO ICH POVAZOVAT ZA HOAX !!!!!!!! Teraz bude celý svet vedieť že PS nie je žiadna politická strana ale satanisticka sekta a môžu vás postaviť behom hodiny mimo zakon. A mimochodom takýto dátum je v roku iba jeden teda pravdepodobnosť že malo ísť o ritualnu vraždu ( ktorá sa chvála Bohu nepodarila ) je 365 ku 1- prajem ti pekný deň.

Tupý hulvát
16. 7. 2024 09:03
Odpovědět  Jeden

Jo, a když sečteš výšky pyramid a vynásobíš 13,55, máš vzdálenost k Měsíci.

Jeden
16. 7. 2024 11:19
Odpovědět  Tupý hulvát

To neviem ani ma to veľmi nezaujíma také veci , ale ten dátum mi nedal pokoj a vyšlo mi z toho toto….Držte sa bratia česi

Standa
16. 7. 2024 02:39
Odpovědět  Pijack

Je opravdu zajímavé , jak si zde lžeš do kapsy.Zjisti si( pokud umíš číst-a o tom by se dalo s úspěchem pochybovat) kolik je ve vládě ,,pražáků”!Zjistíš , že jsou bez výjimky naplaveniny z vašich zahnojených návsí.

Pijack
16. 7. 2024 06:29
Odpovědět  Standa

Kecáš. Praze vládne naplavenina z celé republiky včetně Pražanů samotných. A ta naplavenina se po krátkém čase už za Pražáky považuje. To je ten typ lidí, kteří klidně zapomenou na rodnou hroudu (obrazně řečeno) a prodají i svou matku. Fiala už není Brňák a Staňura taky není Slezan. To už jsou kovaní nadutci. Zapomenuli šmahem na svá předsevzetí, když ještě žili ve svých domovech. ONI se udělali šlechtou a šlapou brázdu podle Pražské kavárny. Totiž ta kavárna vládne v Praze a náplava jim olizuje kotníky a čekají, až je tato “kulturní” mafie přijme. Zcela pochopitelný a známý proces. Tak mi tady nenadávej něco o nalhávání si.

cool
16. 7. 2024 07:32
Odpovědět  Pijack

Asi to tedy bude o defraudantech či o korupci moci a docela dobře to tam sází na odkazu o poměrech “gogokocourkova po nás potopa. Ale myslím že tam i poznamenal že si řežou pod sebou větev či prostě nebudou mít kam jít a zůstanou či zhebnou v žumpě své produkce kejklířů co ztropili.
Závěr mívá s velmi dobrým záběrem tak vydržte. 🙂
https://www.facebook.com/vrabelladislav/videos/3896634103949446

Jaris
16. 7. 2024 08:03
Odpovědět  Pijack

Praha odjakziva byla stat ve state.

Markýza
17. 7. 2024 14:25
Odpovědět  Jaris

Každé hlavní město je stát ve státě.

Spam orinoko
16. 7. 2024 09:30
Odpovědět  Standa

Kam jezdíte relaxovat i se svými cokly.
Naprosto zcestna diskuze.

Standa
16. 7. 2024 02:50
Odpovědět  Pijack

Jestli Prahu někdo prrodává, jste to vy ! Zahnojení vesničané.V Praze žije pouze desetina občanů ČR.Všichni politici jsou z vašich zahnojených návsí. Koho jste si navolili toho tam máte. I toho na Hradě.

ijn
16. 7. 2024 04:01
Odpovědět  Standa

v Praze žije největší ž/Ž komunita a to zárodek všeho…….!!! Udělejte si tam pořádek sami, stačí záběry jak jste vítali Ádu,… a je všem na blití z pražátek, děvek prodejných!

Standa
16. 7. 2024 07:38
Odpovědět  ijn

Stačí vyhnat hnojaře ,co se cpou do Prahy a Praha bude prázdná.

Spam orinoko
16. 7. 2024 09:33
Odpovědět  Standa

Neprovokuj je zbytečně. Kupodivu VŠICHNI mají svou část pravdy. Je zvláštní, že v Rakousku venkov podobně nesnáší Vídeň. Mně osobně ale Videnaci přišli normální.

Boomer
17. 7. 2024 13:06
Odpovědět  Spam orinoko

..to bude tím, že každý echt Vídeňák má moravskou nebo českou babičku. A to není z mojí hlavy, to říkají právě ti Vídeňáci!
Stačí nakouknout na staré hřbitovy v okrajových částech Vídně…

Markýza
17. 7. 2024 14:24
Odpovědět  Boomer

Stačí sledovat Komisaře Rexe 😀

Standa
16. 7. 2024 02:54
Odpovědět  Pijack

Toto by lépe zvládla snad i Marta Gottwaldová a netahala by z

národa peníze na vizážisty, švadleny a plastiky čumáku. Lampasačka

s komunistickou minulostí si na první dámu nemůže hrát, když nezná

cizí řeči, nemá na to, jetrapná, nevzdělaná, parádivá a ne příliš chytrá, když ji porovnáme

s IvankouZemanovou, skromnou, vzdělanou, chytrou a empatickou ženou, co

jezdila po dětských domovech, věznicích, nemocnicích za potřebnými

a nemocnými, odváděla práci první dámy, aniž by k tomu vyžadovala

štáb pomocníků, stála za manželem v dobrém i zlém, nezatěžovala

státní kasu vylepšováním svého zevnějšku a nerozcapovala se ve

společnosti, když vzpomeneme na paní Babišovou, inteligentní, vždy

elegantní, krásnou oduševnělou ženou, Když vzpomeneme Livii

Klausovou, vzdělanou příjemnou Slovenkou, nedá se to k soudružce

lampasačce vůbec přirovnat, jakou nám ta dělá ve světě ostudu. I

ten její manžel, válekchytivý lampasák, aktivní člen KSČ, StB,

ruský rozvědčík, převlékač kabátů, válečný štváč s IQ 107 v

porovnání se Zemanem a Babišem – oba IQ vyšší než 150, tak si uděláme obrázek sami, jaký

je to nyní  propastný rozdíl. Toto je už rok na Hradě…Ti dva se hledali, až

se našli !!!!!

Standa
16. 7. 2024 03:02
Odpovědět  Standa

Mimochodem. Ta kreatůra, kterou jste si navolli na pražský Hrad je z Plané u Marjánek. Kde -jaký zahnojený vesničan se naklepal do Prahy . Pražák aby se vyhýbal vašemu hnoji na ulicích , v Parlamentu, Senátu, ve Sněmovní,…..

ijn
16. 7. 2024 04:04
Odpovědět  Standa

je pravý pražátko pouze obřezané,….???

Charlie
16. 7. 2024 06:26
Odpovědět  Standa

Ta kreatura není z Plané .., tam se jen narodil. Mimochodem v porodnici a nemocnici, jež nechaly jemu podobné “demokratické” kreatury, zpustošit!.
Pochází z Milířů.., z prdele za Tachovem, díry téměř na hranici s Německem…

Spam orinoko
16. 7. 2024 09:34
Odpovědět  Standa

Odtud pocházel jeden z vůdců Landsmancaftu. Mnohé to vysvětluje.

Pijack
16. 7. 2024 06:35
Odpovědět  Standa

A proč mi to píšeš? J8 jsem si tu lampasáckou famílii nevolil. Uvědom si, že ten gumácký odpad volili nejvíc právě Pražané !!! V čele s uměleckou galerkou – Svěrák, Marhoul, Čtvrtníček a snimi armáda zpěváků a herců. Já si moc dobře pamatuji, jak se v Pražské ČT předháněli v obdivování nad tímto hnusem a chálili svého třídního nepřítele do nebes. Nevykládej mi nic o cynizmu a pokrytectví.

Standa
16. 7. 2024 07:43
Odpovědět  Pijack

Hele cyniku ,podívej se odkud jsou ti , co jsi jmenoval! A je zbytečné hovořit s oslem.
Čt je ,,Pražská”?Co takhle ostravská?Brněnská?Meleš neustále nesmysli,burane!!!

Tom
16. 7. 2024 08:53
Odpovědět  Standa

Stando, proč se z vás stává Hulvát? Vy přece musíte vědět, že urážky nejsou argumenty.

Slovan
16. 7. 2024 09:17
Odpovědět  Tom

Přečti si co napsal o urážkách před třemi dny. Možná to obsluhují dva, nedejbože tři.

Tom
16. 7. 2024 09:32
Odpovědět  Slovan

…taky mě to napadlo, tak uvidíme.

Slovan
16. 7. 2024 11:49
Odpovědět  Tom

Asi fak jenom jeden, mám jedno mínus, husa zakejhala. 🤣🙋‍♂️

ModrýKlokan
16. 7. 2024 16:19
Odpovědět  Slovan

To je aspoň riadna bitka, už sa perů! Sranda musí bejt i kdyby fotra věšeli. Přitom kvůlivá takový hovadině… :-.D))))

Slovan
16. 7. 2024 18:00
Odpovědět  ModrýKlokan

Tak ono to bývá většinou kvůli hovadině, znáš to, HIŇ ZHINU JESTLI USTOUPÍM. Víš, a to by mi až tak nevadilo, každý ujede, mě ujeli nohy mockrát. 🤣 Ale nemám rád školení a výchovný řez. A kort když už je pozdě. 😊 Nejhorší ze všeho je, když ti někdo radí abysis zametl před svým práhem a sám tam má převrácenou popelnici.

Spam orinoko
16. 7. 2024 09:36
Odpovědět  Pijack

A brněnské babizny: Když on je takový fešák. Osobně vyslechnuto v čekárně zdravotnického zařízení.

ModrýKlokan
16. 7. 2024 16:20
Odpovědět  Spam orinoko

U nás v Brně pozoruji, že židovina taky utěšeně vzkvétá. Tfujtajxl…

Gales
16. 7. 2024 09:01
Odpovědět  Pijack

Prahu oplotit a zavést hnojem. Za hlavní město vyhlásit Tábor.Všechny konšely kteří se budou snažit Prahu opustit,vymáchat ve Vltavě….

Spam orinoko
16. 7. 2024 09:28
Odpovědět  Pijack

Tehdy tzv Samet pomohl Zápachu ze systémové krize – odbytové – kapiku. Bylo kde co ukrást a kam vyvézt neprodejné cetky. Do té doby se kapouni chovali snesitelněji. Měli systémovou konkurenci. Po jejím pádu nastalo drancování, saturace a teď je zase kromě jiného i odbytová krize. Proto ruský problém: levné suroviny, velké odbytiště. Jenže Rus není mccížek . Ne že by Rusové také neblbli z konzumu, ale pořád mají cit pro to, co je toxické.

stan
16. 7. 2024 10:07
Odpovědět  Pijack

Souhlasím s tebou, co je ale nejsmutnější, že když se podívám na Seznam.cz ,tak tam je v komentářích spousta lidí, co si to pochvalujou a že vláda toho blbce Fialy je to nejlepší co nás mohlo potkat. Co to proboha je za lidi,vláda nám všem cíleně sahá do peněženek a snižuje už tak nic moc životní úroveń a tihle litbardi se blahem tetelej.Já fakt nechápu…..

Spam orinoko
16. 7. 2024 11:53
Odpovědět  stan

Znám to od nás. Totiž podařilo se prodat Babiše jako špičkového třídního nepřítele. Jméno Lenin snad ani nemůže vyvolat věští nenávist.
A potom: Hole prd@le mají pocit, že jsou cool a trendy. Aspoň nějaký zlomek účasti na “západním” systému.
Nepodcenil bych profi milovníky. Komunismus nevadí u generálské flaksy. Ale jinak se s komunisty nemluví: Schizofrenik D. Koller, trochu ho znám osobně. Určitou dobu byl normální. Není divu, že Lucie personálně nedrží pohromadě, když si jedno hovado dominantně vynucuje správný třídní názor.
…Donesli mi jídlo….

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Laci
16. 7. 2024 13:00
Odpovědět  Pijack

co sa niekomu javi ako chyba v riadeni, pre ineho znaci dosiahnutie ciela.
klanovo-korporatna cvargla s dvojitym obcianstvom si v centre okultizmu vzdy spravia svoje

cool
15. 7. 2024 20:58
Ohodnotit příspěvek :
     

To bude v návaznosti “lockdownu.
https://www.facebook.com/roman.tomovcik1/videos/861697465865058/?locale=cs_CZ
comment image?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=4FYmZcFHcv4Q7kNvgHgKbba&_nc_ht=scontent.fprg3-1.fna&oh=00_AYAEnIa_dO-EFZUa6kdJzRjuR-cxYl8kV53tO6322yy1Dw&oe=669B5DD6

cool
15. 7. 2024 21:03
Odpovědět  cool

Dejte to do gůgla ten to umí.

16. 7. 2024 00:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Hrozné to ANO…jak to někdo může volit.
I když chápu,že tady prostě není co volit.
Jeden horší než druhý…všechno je to prolhané až hanba.

Standa
16. 7. 2024 03:04
Odpovědět  Veny232

Všechno je z zahnojených vesnic okolo Prahy.I ty!

jmm
16. 7. 2024 04:09
Odpovědět  Veny232

Ale je co volit….

16. 7. 2024 05:35
Odpovědět  jmm

Bezesporu

Tupý hulvát
16. 7. 2024 09:20

Nic ve zlém,ale někoho napadl třeba turek co se potom vozí s prolhaným ksindlem vondrou.Nebo šlachta, co shodil nečasovu vládu potom, co přemýšlela o Rusku v Temelíně, tedy asi to chudák ani nevěděl.

Frank
16. 7. 2024 00:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč s tím otravuješ zbytek republiky? Koho asi tak zajímá co se děje v Práglu? Klidně si tam i vychcípejte. Stejně žijete na úkor zbytku republiky. Kolik procent pražáků vytváří nějaké hodnoty? Jste jen užvaněná líná banda.

Standa
16. 7. 2024 02:41
Odpovědět  Frank

Magore!J e opravdu zajímavé , jak si zde lžeš do kapsy.Zjisti si( pokud umíš číst-a o tom by se dalo s úspěchem pochybovat) kolik je ve vládě ,,pražáků”!Zjistíš , že jsou bez výjimky naplaveniny z vašich zahnojených návsí.

16. 7. 2024 05:37
Odpovědět  Standa

…které volili převážně pražáci

Autor
16. 7. 2024 08:51

Omyl – převážně “naplavenina z venkova”. nemám zájem hájit Pražáky, ale tohle je pohodlný a otupující závěr, který pomáhá ospravedlnit se všem těm, co nejsou z Prahy.
Myslím, že právě vy máte na mnohem víc, než jen na tohle. Pokud si totiž řekneme A, pak musí logicky následovat B a C i D. A vy jste to mnohokrát ukázal, že tak dokážete myslet.
Jednoduché klišé – za všechno můžou Pražáci, Proč? Protože jsou z Prahy a “pražácky” volí!! To Vás není hodno. Ovšem mohu se plést. Byla by to ale škoda. Vaše.
Problémy ve společnosti, a nejen u nás, je to, že si jako celek, nebo aspoň podstatná část nedokáže říci ani pravdu o své minulosti a tím samozřejmě ani o přítomnosti.
Proto platíme nejvíc za energie, proto jsme (neo)kolonie, i proto se tady nic nemůže jen tak změnit.
Belousov, nový nečekaný ministr obrany Ruska řekl jednu hluboce pravdivou věc: “Splést se můžete, ale ne lhát.” A to, že si lžeme do vlastní kapsy my sami “tady dole”, to určuje, že si nedokážeme ani vybrat ty lidi, kteří by bez ohledu na názory, byli schopni pozvednout naši zem.
Pokr.

Autor
16. 7. 2024 08:55
Odpovědět  Peter 008

Pokud vás zajímá, kdo a proč pomáhá vytvářet to, co se tady děje, pak jsem si vzpomněl, že asi před dvamatřema roky jsem četl na Outsidermedia dlouhých cyklus – tuším že se jmenoval Kdo nenávidí svobodu – ten bych doporučoval. Tam se říká jak je to s většinmou těch, co si ymslí, že ještě něco mají a jak se dnes a vlastně kdykoliv vytvářejí tzv. střední třídu … Dobrý den.

ModrýKlokan
16. 7. 2024 16:27
Odpovědět  Peter 008

Přesně napsané. Podepisuju.

Jinak k článku. Před deseti lety kdosi psal jak nás čeká modernizace dopravy směrem k asijským rikšám. Poplivali ho za deSSynformace (tehdy tomu liberální biologický odpad říkal konspirační teorie – já vím, oni neví ani co je konspirace, ani co je teorie a rozdíl mezi ní a hypotézou). No a teď to bude pražská realita.

Kdyby to nebylo k pláči, tak se umlátím smíchy. Progresivní rikše do progresivní prahy. Pražáci budou šlapat do pedálů a vozit zadek na kozlíku si budou různí arabáči, židáci a další sběř z celýho světa.

Pro velký úspěch to přijde i sem do Brna. Se asi z toho fakt nakonec voprcáme :-D)))))

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
16. 7. 2024 08:19
Odpovědět  Frank

Když nenávidíte, prohrál jste! To řeklo.
Odkud je vláda nemálo chytrých lidí a věděli, co říkali.
1 odkud chodí lidi do Prahy? Od vás z venkova!
2 Kdo první ty politiky voli. Venkov!
3 Zničením hlavního města ho akorát přestěhujete k sobě a VY se stanete těmi nenáviděnými. Venkove.
4 možná byste se divil, kolik lidí v Praze MUSÍ skutečně pracovat a kolik je tu chudších, než u vás na venkově, kde si můžete mnohem častěji něco připěstovat, odchovat.
5 Jsem z venkova a moc dobře vím, že naprostí idioti jsou prostě všude, stejně jako dobří lidé. Ostatně neznám vesnici, kde by neprobíhalo nějaké to drama sousedské nenávisti, pomluv, rvaček.
6 Svalováním svých problémů na někoho abstraktního z hlavního města se problémy nevyřeší. Když se vám rozbijí boty, musíte je spravit nebo si koupit nové nebo chodit bos.
7 Co jste dělali, když se rozhodovalo a rozhoduje o tom, že nás zase vezmou na hůl? Mlčíte, vy všichni podobní, vyřádíte se v hospodě nebo v nějakých takových diskusích a …. a dost. Při volbách nevíte koho volit, protože ani nemáte představu o tom, co vlastně chcete, kromě svého majetečku, koutečku
Pokr.

Autor
16. 7. 2024 08:35
Odpovědět  Peter 008

Při posledních dvou volbách do parlamentu jsem speciálně procházel diskuse a lidé se snažili najít ne toho, kdo by jim pomohl, ne toho kdo by pozvedl zemi, ne toho kdo by jim dal práci, ale snažili se najít toho, kdo určitě vyhraje, kdo jim nesebere, jak si mysleli, to jejich harampádíčko, aby volili tak aby jejich hlas nepropadl tím, že by volili toho, kdo prohraje. A hlavně aby to nebyli KOMUNISTI!
Čili tihle přiznávali sílu jejich myšlenek, ale měli strach, že se především znemožní, sedli na lep agitaci takových co skutečně vyhráli, protože z voličů takových (a nejen komunistů) udělali spodinu, lůzráky.
Je mi špatně z těch, co takhle uvažují. To tihle jsou nejspolehlivějšími pomocníky Fialů, Nečasů, Rakušanů, Černochových, Topolánků a mnoha a mnoha dalších úplně stejných sobeckých politiků, kterým šlo, jde a půjde jen o jejich vlastní bachor. A jejich voliči i “tihle voliči” jsou nepoučitelní. To tihle “voliči” pomáhají ničit vlastní země v cizím zájmu. Vždyť ne náhodou “anglosasové” všude nasazují demokracii, ale u sebe mají ve skutečnosti velmi tvrdý autoritářský systém.
V USA se perou jen elity mezi sebou. Kdo z nich bude mít víc …

Slovan
16. 7. 2024 09:01
Odpovědět  Peter 008

A přesně sem nás chtěli dostat, hezky proti sobě, paráda, tady je fakt konečná jak píše kolega Pavel z Mokré čtvrti. 😊
Ono je to všude stejné, závist, nevraživost atd. Hezky z názorněno ve filmu Zítra to roztočíme drahoušku. Ano tak to tu funguje. Ale i na Západě je situace podobná, proto nás takhle hezky ovládají. Nemá cenu o tom dál něco psát. Zlatý komunisti, ti chtěli aby se jejich dělnická třída měla co nejlépe. Taky nás nechtěli zadlužovat, kdežto tito, vidíme všichni. A to vadilo těmhle prozápadním zmetkům, co chtěli mít více než druhý. Cóó více!! ONI chtěli aby se ti ostatní měli dobře, ba naopak bídně. A tihle s námí teď orají. A my se necháváme jako tupci. Jestli do příštích voleb nepojdu, tak se móóc těším, až po pár měsících po zvolení Babiše a vječné ODS, jen aby tam nebylo SPDé a Stačilo, budeme kňourat, že jsme zase naletěli. Cháááááá

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
16. 7. 2024 11:28
Odpovědět  Slovan

Pěkně jsi to řekl kamaráde. Teď už vzít jenom batoh a hurá na Kamčatku. Cítím v kloubech jak to tady dopadne. To si piš, že tady se bude kňourat. Ale parta chciválků a škůdců bude otevírat šampáňo jak s těmi ovcemi zase vy….li. Víš, kdybychom byli mladí pitomci, tak by s námi mohli možná houpat v protisměru, ale se starými čokly to už není tak jednoduché. Tak bude nejlepší nechat všechny ať se dohadují, kdo za tenhle sajrajt a žumpu může, dát si po kalíšku a vybodnout se na to. Zachránit tento lid, na to by ani Přemyslovci neměli. Škoda, že nemáme nějakého Otakara, který by to tady srovnal do latě. Ale, to by ho určitě ta pražská galérka prohlásila za tyrana, to jsou přeci světci sami.

Slovan
16. 7. 2024 11:47
Odpovědět  Pavel z Moravy.

🤣 🤣 🤣 🤣
Ale von tu jeden Otakar slídí, ony tu sů nenýýý!!
A rozdává moudra a do latě by to taky rád daval ale von ho nikdo nechce poslouchat, šmejdi nevděční.

ModrýKlokan
16. 7. 2024 16:36
Odpovědět  Slovan

Já bych vás srovnal holoto nemytá, až byste kvičeli. Ještě, že nejsem člověk, ale vyspělá modrá bytost z planety Osho.

Odkroutím si na pozemské intergalaktické misi svůj pracovní turnus a vodletím na Aldebaran.

Slovan
18. 7. 2024 08:08
Odpovědět  ModrýKlokan

Top mi taky jednou jedna říkala, jaký že jsem to zvíře. 😊

Tupý hulvát
16. 7. 2024 09:25
Odpovědět  Peter 008

Vážený pane děkuji za vaše slova.

Standa
16. 7. 2024 11:15
Odpovědět  Tupý hulvát

Petr to správně pojmenoval! Ukázali jim nepřítele ve formě Pražáků a oni jedou na vlnách hnusu. Mají na koho si stěžovat a nekoukají do vlastního hnízda.Podívejte se na červené puntíky. Nenávist ,malost , idelogická slepota. Já jsem z Prahy …i když světoobčan ….a proto jsem tasemnice , parazit.Obrázek na třeba Jana, Franka jsem si udělal sám. Hnus.

Mik
16. 7. 2024 13:05
Odpovědět  Standa

Taky jsem si kdysi v emigraci říkal že jsem svetoobcan. Po první otázce “odkud jsi” mi došlo jaký jsem debil. Holt člověk se k poznání musí teprve dostat časem.

Slovan
16. 7. 2024 15:00
Odpovědět  Mik

😊 👍 👍 😊
Přesně měli a mají nás za špínu.

Pablo
16. 7. 2024 13:06
Odpovědět  Peter 008

Petře, vás jsem si dosud cenil pro správný úsudek – ale dnes nemáte pravdu.
Většina lidí je z venkova nebo menších měst, to je prostě statistika. Ale voliči jsou z míst tvalého bydliště – alespoň většina, takže operovat turisty, co jednou za rok přijedou do Prahy, je mimo mísu! Pochopitelně v Praze se taky pracuje – tzv. terciální sféra ekonomiky – ale už dávno jsou pryč výrobní podniky, které ta “modrá elita” prodala na západ, a které jejich noví majitelé většinou jako konkurenci zlikvidovali a kam jde i zisk z těch firem, které zůstaly. Co se týká voleb – i ČT uveřejnila povolební mapu parlamentních voleb, kde se modrala Praha a Brno, zatímco ostatní plocha státu byla oranžová – to jste si nevšiml? * * * S vaším příspěvkem níže musím souhlasit – holt už se nerodí komunisté, co se snažili pozvednout a vybudovat stát pro své potomky – dnes se každý snaží “užívat” života – a po mně potopa, vždyť žijeme jen jednou, a ostatní ať třeba zdechnou!

Pavel z Moravy.
16. 7. 2024 13:24
Odpovědět  Pablo

Pablo, už se ani nenarodí. S tímto myšlením zazobanců a podvraťáků to ani nepůjde. A mělo by to vůbec smysl, když vidíte jaká ta většina je?

Standa
16. 7. 2024 15:21
Odpovědět  Pablo

Pravidelně si vyzvedávám volební pas. Mohu volit kdekoli.To nevíte?Proto se Praha modrala. Neznám nikoho z kanceláří a okolí , který by volil pětikolku.Co se týče ,,povolební mapy “na ČT pochopte , že její důvěryhodnost je poplatná přání otcem myšlenky. Klidně se dívejte na její politické kecy a věřte!

Pablo
16. 7. 2024 20:57
Odpovědět  Standa

Podle vašich příspěvků už jsem poznal, že jste jeden z těch, o kterých jsem se zmiňoval – že sloužíte všem, jen češi jsou vám u pérdele. To, že neznáte nikoho z vašeho okolí jako voliče pětikoalice svědčí jen o vašich chabých stycích s lidmi – asi taky máte rozum na mobilu a sociálních sítích, že? Kdopak asi pětikolku volil – matematika vám nic neříká? Korespondenční volba prosazená pro někdejší sudeťáky do čtvrtého kolena vám způsobuje radostné tetelení, viďte?

Spam orinoko
16. 7. 2024 09:40
Odpovědět  Frank

Lidi, neblbnete. Osobně jsem cesko-moravskeho původu, 20 let makal v Praze a v roce 1990 nastoupil ve Vídni. Tam jsem slyšel v hospodě dva nacky, jak se nemůžou shodnout, proč to Hitler projel u Moskvy. Herr doktor, herr inzener… A neustále zvyšovali hlas.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
18. 7. 2024 02:27
Odpovědět  Spam orinoko

Sudeťácká sebranka zmrdů byla odsunuta rozhodnutím vítězných mocností. Místo aby poděkovali, že nebyli zabiti a dostalo se jim dobrodiní odsunu, tak stále pyskují. Myslím, že přístě odsun nebude stačit.

cool
16. 7. 2024 01:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Na konci dává jak je to poskládané & defraudantů.
https://www.facebook.com/vrabelladislav/videos/3896634103949446

Jan
16. 7. 2024 06:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Říkám to pořád. Prahu oplotit, vyhlásit za rezervaci a zbavit volebního práva. To by se zbytku státu ulevilo……ekonomicky, bezpečnostně……

Standa
16. 7. 2024 07:36
Odpovědět  Jan

To píšeš z psychiatrije,že???. Vem si prášek, hnojaři! Až s Prahy vyženeme všechny hnojaře a naplaveniny bude poloprázdná.Zuj si holinky a nastup k psychoušovi! Doufám , že ti sebere klábosnici. Útulná ,polštářovaná cela tě uvítá!
Kdybys nebyl takový vůl, tak bych ti napsal, že v Praze je jedna desetina obyvatel ČR a z těch je 80% z hnojařských oblastí ČR.Takže 9 desetin obyvatel ČR volilo mimo Prahu a zasloužilo se o ten marčast.

unor 2022
16. 7. 2024 08:15
Odpovědět  Standa

Vem si prasek, patriote nevidici realitu.
Da se rici, ze je rec o Praze, ne prazanech. A tak pravdou zustava, ze Praha je magnet jez pritahne a nasledne podrzi nejen politickou spinu z cele republiky.
Uvedeni do provozu cisticky na tuto spinu by nebylo od veci.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
16. 7. 2024 08:50
Odpovědět  unor 2022

Lidé jsou subjekt a Praha objekt. Praha za nic nemůže, pouze její snůška naplavenin z celého ČR.

Jan
16. 7. 2024 08:18
Odpovědět  Standa

Nojo, z psychiatrie. Potkal jsem tam tebe. V klecovém lůžku. Co bys dělal bez zbytku státu kdyby tě ti “hnojaři” neživili? Sám jsi netáhlo, sedíte na úřadě, parazituješ z práce druhých, a vymýšlíš kde bys jen zbytku státu pod záminkami ukradl jejich peníze a zkomplikoval život. Bez nás bys ouřado pošel hladem. Jsi jak ta tasemnice. Nic užitečného nedělá, jen cizopasí na zbytku těla.

unor 2022
16. 7. 2024 08:29
Odpovědět  Jan

Takova prazska tasemnice je vec. To muze jeden jist/pracovat od nevidim do nevidim a porad je hubeny/nic nema.

Standa
16. 7. 2024 08:54
Odpovědět  Jan

Chicht…trapné. Co se od tebe dá čekat?Vy ,, hnojaři” živíte prd. Všechno se dováží.Tam jste to dotáhli se svým cinkáním klíči r. 89. ¨Zemědělství je zničené.A tvůj mozek asi také….nechlastej po ránu….!

Pijack
16. 7. 2024 09:11
Odpovědět  Standa

Chytni se za nos. Jestli někdo cinkal klíči, tak to byli nejvíc Pražáci. Oni jsou takový svérázný Hrrrrr národ. Klaněli se Habsburkům, Hitlerovi, Stalinovi a dnes NATO a Bruselu. Už těch trapných blábolů zanechej.

Slovan
16. 7. 2024 09:15
Odpovědět  Pijack

Ten se tvl. odkopal, však ten jeho zvor taky. Možná jedno hnízdo zmijí.

Standa
16. 7. 2024 15:36
Odpovědět  Slovan

Co je ,, zvor” negramote?

Slovan
17. 7. 2024 18:04
Odpovědět  Standa

zvor, odvozený od slova vzor, debile ze Žižkova. 🤣🤣🙄🙏🤦‍♂️

Standa
16. 7. 2024 15:35
Odpovědět  Pijack

Jo Pražáci? Proto je sváželi na ,, cinkání” z vesnic autobusy.

Standa
16. 7. 2024 15:33
Odpovědět  Jan

Jeníku, odhaluješ sám sebe!Ty jsi mě tam ,,potkal”?Asi tě vedli okolo svázaného ve svěrací kazajce, co? Kolikrát tě tam už vedli?
Nicméně, ty mě znáš , že píšeš o mě tak zasvěceně? Včera jsem měl dvě soudní stání( obhajoba)a vždy to byla nechutná komedie s naplaveninami tvého formátu. Samý lháři ( jednou ex a druhý mě cáloval 12 000. ,,Obchodníci” z vesnice. A ty agrozemědělče, co živí Pražáky.Nevšiml jsem si , že v marketech by byly české produkty. Tak mlč a šoupej nohama….na vesnicích žijí pouze lehkoživkové, co chodí na pracák a sociálku s nataženou rukou.Pokud nejsou na probačním! Ostatní jezdí za prací do měst.

unor 2022
16. 7. 2024 08:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Vzdyt je to porade do kola.
Oni ti ‘Prazaci’ ve zlomovych casech radi ustoupi do pozadi nastrcic pred sebe hlupaky ze vsech koutu republiky, aby mohli casem prohlasit ze oni nic.
A az se casy zklidni, vrati se na sva mista.

Standa
16. 7. 2024 09:01
Odpovědět  unor 2022

Těch hlupáků je plný parlament , Senát , vláda.Ti rozhodují. Přistěhovali se z vesnic. Na ně si stěžujte.
Tak ,proč si tady stěžujete na Pražáky, když oni NIC. Kdyby byli u kormidla místo hnojařů z celé ČR , tak byste si stěžovali také, že?Je vidět , že cosi , jako Jan,si sundalo holinky a tvrdí, že jsem ouřada.
Zřejmě mu ujíždějí chabé nervy. Asi stáří.Ouřada nejsem , ale on to ví lépe! Prostě buran!

Pijack
16. 7. 2024 09:16
Odpovědět  Standa

V Praze žije cca 80 rodinných klanů (Kolářovi, Dlouhý, Pithartové, Rychetští…), kteří určují trendy. To prostě neodpářeš. Tyto klany mají přímý vliv na Pražskou “smetánku” (kavárna) a moc dobře víš i ty, co jsou to za svině převlékající kabát za každým prdem někoho zvenčí. Přidali se k nim další – Kocábové, Svěráci — to všechno rodilí Pražáci. Tak tu nemel nesmysly.

Pavel z Moravy.
16. 7. 2024 11:41
Odpovědět  Pijack

Stačilo jim 35 roků, aby tuto zemi úplně morálně rozložili. A pokud se podaří toto, je konec. A on je opravdu konec, je otázka kdy přesně to bude. Morálka, základ rodiny a národa je zlikvidována. To potvrdí každý komu to ještě trochu myslí a je upřímný. Jen skuteční a poctiví vlastenci mohou tento trend snad ještě zvrátit. Ne ti parchanti co myslí pouze na vlastní obohacení a obohacení svých rodů. Ale lidé je musí podpořit, ne aby se jim ještě smáli, že to dělají z dobroty srdce a z lásky k vlasti. Až lidé pochopí, že člověk člověku má být přítelem a ne vlkem, pak se něco změní. Jak krásný je člověk, když je člověkem. R

Pavel z Moravy.
16. 7. 2024 11:42
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Nu a jestli budu brán za naivu, je mi to u prd.ele.

Standa
16. 7. 2024 16:09
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Ne, to vůbec ne! Problém je v režimu. Propracovaném za století. Rozděl a panuj.Podívej se na TV 1 ( zde někým obdivované).Násilí, střelba, hádky v každém pořadu.Ubožáci chudí duchem to nasávají a praktikují.. nedávno jsem měl případ….dva sousedi se hádali o živý plot, který měli mezi pozemky, kdo to bude stříhat.Nadávali si přez něj. Až jeden přelezl a píchnul toho druhého nůžkama do břicha.Obraz společnosti.A u …řitě nám to být nesmí….

Autor
16. 7. 2024 09:04
Ohodnotit příspěvek :
     

MÍSTO TOHO, ABY SE KRITIZOVALO TO, CO JE VŠUDE STEJNÉ – A NEŘÍKEJTE ŽE NE – TAK SE TADY ŘEŠÍ JEN TO, ŽE ZA VŠECHNO MŮŽE JEN A JEN PRAHA.
No, to jsem si myslel, že aspoň tady je většina mnohem dál. No … škoda. Jejich.

Pijack
16. 7. 2024 09:31
Odpovědět  Peter 008

Jj, občas nás někdo k takové diskuzi vyprovokuje 🙂

Standa
16. 7. 2024 16:13
Odpovědět  Pijack

Jo,,oplotíme Prahu, sebereme jim volební právo tasemnice a parazité s Prahy atd.Nejsou dále. ….Ukazují jim nepřítele a oni na to skáčou. Potřebují ho!

ModrýKlokan
16. 7. 2024 16:51
Odpovědět  Peter 008

Už hodně dlouho se v diskusích objevuje další zástupná rituální oběť – Brno. Chovný pelech dementních akademických jelit a studentů z každý buranský peudele z ČR i Slovenska. Svoje největší trotly, který si uprcali na seně za rozpadlým kravínem, sem posílají, aby se jich zbavili a škodili jinde.

Že je procento tohoto bio odpadu všude stejný, už se nikomu nechce zmiňovat. Hlavně když je možný na někoho hodit mystickou vinu a najít vhodnou sakrální obětinu. Ne nadarmo je nejúčinnější mocenský nástroj odpradávna, vytváření pocitu viny v ovládaném subjektu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
16. 7. 2024 09:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Rakouský podnikatel a politický komentátor Gerald Markel v deníku Express ostře shrnul evropskou politiku ohledně války na Ukrajině.  

Co zbylo z Ukrajiny? Všichni jsme prohráli. Ze slavných „evropských hodnot” nezbylo nic. Válka na Ukrajině vstupuje do své závěrečné fáze – Rusko tuto válku vyhraje na všech frontách. Vojenské, geopolitické a ekonomické. Jak se mohla stát tato katastrofa, tato historická porážka Západu?  
 
 Odpověď je jednoduchá: kolektivní Západ všude překročil své vlastní meze. Nejenže neodsuzoval používání munice obohacené uranem, kobercové bombardování kazetovou municí a bombardování civilních cílů Ukrajinci, ale dokonce to kategoricky popřel a dokonce akceptoval skutečné nacisty v běžných jednotkách ukrajinské armády a prostě ignoroval jejich zvěrstva v Mariupolu. Západ ztratil v očích zbytku světa veškerou důvěryhodnost jako “morální integrita“, protože na jedné straně jsme všechny fámy o ruské straně brali jako fakt (kdo si pamatuje ostřelování trhu, skutečně způsobené ukrajinskými raketami?). 

Pijack
16. 7. 2024 09:27
Odpovědět  Pijack

Na druhou stranu jsme si Ukrajinu idealizovali jako  „maják svobody a hodnot“, jako „střed a obránce Evropy“, jako „vzor evropských hodnot“ a velebili ji zcela absurdním propagandistickým způsobem. Izolované není Rusko, ale západní Evropa. Rusko není baštou zla. A Ukrajina má daleko k zemi evropského typu. Kdybychom byli realističtější a méně pokrytečtí, zbytek světa by nyní nereagoval s takovým opovržením vůči Evropanům, kteří za poslední dva roky pohřbili svou morálku. A tady se dostáváme k druhému, geopolitickému selhání : není to Rusko – jsme to my, kdo je nyní izolován ve světě. Svět nebyl jednotný v odsouzení války na Ukrajině. Válka je tam vnímána taková, jaká je, tedy zástupná válka mezi Západem a Ruskem na ukrajinské půdě s ohrožením životů ukrajinského lidu. A vzhledem k tomu, že zbytek světa s tím nechce mít nic společného, je hněv z vedlejších škod způsobených jejich vlastním ekonomickým zájmům nezměrný. Nikoho ve zbytku světa nepřekvapuje, že Rusko nedovoluje NATO přiblížit se k jeho bezprostřední hranici – vyvstává otázka, proč jsme překvapeni my a pohoršujeme se žvaněním o „nevyprovokovaném útoku“.

Pijack
16. 7. 2024 09:27
Odpovědět  Pijack

Největší selhání Západu. Zbytek světa ani neuvažuje o připojení se k stupidním sankcím proti Rusku. Naopak ekonomická sebevražda Evropy, výstřel do nohy, který Evropa v důsledku tohoto šílenství dostala, otevírá zbytku světa nepředstavitelné možnosti. Indie a Saúdská Arábie nakupují ruskou ropu a benzín a prodávají je se ziskem hloupým Evropanům. Během jednoho roku Čína nahradila evropské výrobce automobilů jako dodavatel Ruska, trhu se 140 miliony lidí. A tucet velkých zemí se demonstrativně připojilo k alianci BRICS a nyní jsou jasnými spojenci Ruska – ekonomicky v BRICS, ale i vojensky – Čína, Indie a Rusko ve vojenské alianci – noční můra Západu. Abych to shrnul, válka na Ukrajině je největší vojenskou, geopolitickou a ekonomickou porážkou Západu za posledních 80 let. Ale nejvíce mě pobuřuje, že Západ v této válce zradil všechny své morální hodnoty. Zabavování majetku ruských soukromých osob je právní, morální a ekonomické šílenství. Evropa se zničila jako bezpečný přístav pro investory z celého světa. Vyloučení ruských sportovců, umělců a vědců je obrovská chyba, neopodstatněná a neomluvitelná. To vše z nás dělá skutečné poražené této války. 

Pavel z Moravy.
16. 7. 2024 12:07
Odpovědět  Pijack

Copak do.prde.lky nevidíte, že s tímto matrošem co je v Evropě a u nás je to pro.je.bané. Tady je možná náprava tak za 100 roků. Lhát si do kapsy je k ničemu. Měj se a užívej pohody, nevíme jak dlouho.

Pablo
16. 7. 2024 13:34
Odpovědět  Pijack

Je to otázka generací – ty poslední dvě nedohlédnou dál než k roku 1968 – jak by mohly znát JFK a rok 1962?

zuzana
16. 7. 2024 10:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Šéf Ukrajinské špionážní služby prozradil, že se několikrát pokusili zavraždit Putina

https://aktax.cz/sef-ukrajinske-spionazni-sluzby-prozradil-ze-se-nekolikrat-pokusili-zavrazdit-putina/

Standa
16. 7. 2024 16:20
Odpovědět  zuzana

Castro přežil cca 80 pokusů o atentát převážně z dílny CIA.

zuzana
16. 7. 2024 12:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Západní mocnosti se snaží nahradit Zelenského na pozadí rostoucí nedůvěry na Ukrajině

https://aktax.cz/zapadni-mocnosti-se-snazi-nahradit-zelenskeho-na-pozadi-rostouci-neduvery-na-ukrajine/

Standa
16. 7. 2024 16:22
Odpovědět  zuzana

Stačí mu nahradit denní dávku kokajnu strichninem!

Fedor
17. 7. 2024 11:29
Ohodnotit příspěvek :
     

preco nevravi o senatoroch, co nepodali priznanie o nadobudnotom majetku ako o zlodejoch ? a pouziva skomolenu nahradu ako o “tunelaroch” … ?
prave taktika zmeny vyznamu slov je ‘ich’ taktika; prevracat historiu a nicit vsetko – pretoze tvorich nevedia – na tvorenie treba vesmirnu inteligenciu