blog

Boj globalistů se světovou populací. Co šlo a jde ne tak?

Upozornění: text originálu je psán zhuštěně, více méně heslovitě. Za každou větou je nejmémě jeden „neviditelný“ odstavec. A aby nedošlo k nedorozumění – reptiliáni to jsou (neo)liberálové a spol. Sarkasmus se u nás již dávno nechápe …  Peter 008

Já to nechápu. Jsou Reptiliáni pro genocidu nebo proti ní? 

Já to vidím tak, že plánem bylo vyhladit obyvatelstvo zemí třetího světa, aby zlatá miliarda mohla sama a bez konkurence využívat všechny světové zdroje.

Byly však zvoleny nové metody. Tyto metody zahrnují vytváření veřejného mínění o potřebě snížit světovou populaci. Ukázalo se však, že vytvořené veřejné mínění má účinný vliv na snižování počtu obyvatel na samotném Západě. 

Zdá se, že je to i dobře. No, bude tam “zlatá půlmiliarda”. Bude tedy potřeba o polovinu méně zdrojů, což znamená, že jich bude relativně dvakrát tolik, když se podaří zničit zbytek.

Ukázalo se ale, že mnohem lépe funguje tavení mozků vlastních obyvatel. Jsou poslušnější a obecně hloupější. Stejně jako souhlas s pícháním do zadku a kastrací vlastních dětí. Kdo by to byl řekl?

Čísla ve zprávách vypadala dobře. Takže úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Parní lokomotiva se dobře rozjela a některé lidi už přejela. 

Vezměme si první dvě země, které se v poválečném období proměnily v otroky – Japonsko a Jižní 

Korea. Obě se staly výrobním přívěskem globalistů, kam bylo přesunuto značné množství výroby z USA a Evropy. Se supervykořisťováním.

Zde je příklad. Jeden z primitivních indonéských kmenů, který byl zcela zatlačován postupující civilizací, jednoduše odmítl mít sex. Byla jim odebrána loviště. Bylo jim zakázáno bojovat se sousedními kmeny pod hrozbou vyhlazení moderními zbraněmi. Byli ponecháni napospas bídnému životu. Říkali, že ztratili veškerou radost a naději. A říkali, že už nemají důvod rodit děti, které by byly odsouzeny jen k utrpení a smrti.

Totéž se stalo Japoncům a Jihokorejcům. Pracovat 14 hodin denně (to je ten jejich hospodářský zázrak – pozn.překl.), žádné víkendy, žádné svátky? Pro zisky Blackrocku a Vangardu? Tak se přestali množit. Tyto dva národy jsou již mrtvé. Jsou odsouzeny k zániku (Čísla jsou opravdu hrůzná, jsou v porodnosti na samých nejspodnějších místech v celém světě! – pozn.překl.). Mohou vymírat samy o sobě ještě tři sta let, než dosáhnou nuly. V přírodě však nemocné zvíře nejčastěji nezemře samo, ale stane se obětí predátora.

Co zmůže 50 milionů obyvatel Japonska, z nichž je pouze 15 milionů práceschopných, vydržet ve válce? – Nic. 

A tak se naši reptiliáni ocitli v situaci, kdy jejich akce měla dobrý efekt. Ne však na lidi, na které mířili.

Jejich vlastní základna rychle mizí. O budoucí pouhé zlaté stovce milionů jsme již také slyšeli. 

“Zlatá miliarda” se nedaří, ale to není jejich největší problém. Nová, hlavní výrobní základna, Čína, se potýká se stejnými problémy.

Co se však stane, pokud Čína ve střednědobém horizontu přijde o polovinu práceschopného obyvatelstva? Vzhledem k váze Číny v celosvětové výrobě, ve vývozu na Západ, v podílu na ziscích Vangardu to bude katastrofa. 

Naděje na roboty se rozplynuly jako ranní mlha. Kde jsou ty automatizované továrny, které budou vyrábět všechno nějakou elektřinou zadarmo? Neexistují. K výrobě džín potřebujete šicí stroj a Číňana za ním. Hodně Číňanů.

A co se stane, když bude Číňanů o polovinu méně, a tudíž i o polovinu méně džín? – Cena se zvýší pětkrát až desetkrát. 

Vlny. Kdysi dávno byly džíny vyráběny v Americe Američany. A stály 100 babek. Pak je začali vyrábět v Číně a Američané si kupovali džíny za 20 babek. Bylo to moc hezké. A brzy budou džíny z Číny stát 200 babek. Kde na to obyčejný Jim nebo John vezme?

Možná by měli znovu přesunout výrobu. Třeba do Indie. – Ale ne. Už ne. Přesun výroby do Číny trval 30 let a stál tuny peněz. Přesunutí výroby do Indie by nezabralo o nic méně času. A na to není čas ani peníze. A Indie je navíc uvnitř stejných procesů. 

Proč globalismu zvoní hrana? – Protože jejich zdroje levné práce jsou vyčerpány. Stejně jako podmíněně volná (a velmi levná) pracovní síla. Nikde jinde není možné získat více. A ty stávající začaly hromadně vymírat.

Plán byl jiný. Otroci měli dál pracovat a dodávat zboží pro zlatou miliardu. Nebo to měly dělat automatické továrny. 

Ale otroci začali vymírat a spotřebitelé nevymírají (třeba ta stejná Afrika) a obnovit výrobu na Západě je už nereálné – vymírání je i tam a jde plnou parou.

Zrovna tak. Mimochodem, působí i na nás (v Rusku) velmi podobné faktory. Nebudu je v rámci tohoto textu dešifrovat. Ale pozornost věnovaná demografickým údajům na těchto stránkách a ze strany státu … Velmi významné. 

PS. Tyto iniciativy Billa Gatese, jako vynalézt nějakou neznámou „husí sračku“ (vakcínu, přísadu do jídla – pozn.překl.) a pod touto zástěrkou krmit každou africkou ženu jedem, který ji učiní neplodnou, vypadají jako starý plán. Který už samozřejmě nefunguje, ale ze setrvačnosti tam stále něco zkouší … 

Autor – Lukič

https://aftershock.news/?q=node/1427083&full

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
17 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
11. 10. 2024 21:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Nějak to dopadne.Zlaté komunistické plánování.Lidi se uskromní a vše bude mít nějakej řád. Snad.Záleží na lidech.

jmm
12. 10. 2024 07:12
Odpovědět  Peter 008

Hele, panděra mají staří skoro všichni….

Slovan
12. 10. 2024 09:40
Odpovědět  Peter 008

Bo do toho panděra se to asi ukládá nejvíce, ano jsou lidi panděrovití, a celkově tlustý (nohy (špalky), veliký zadek) zkrátka lojové koule, jak tu jeden častoval moji osobu, Peter neznáš ho? 🤣

cool
12. 10. 2024 12:17
Odpovědět  Peter 008

80% imunity je v břiše – “otraviny?

Slovan
12. 10. 2024 16:11
Odpovědět  cool

👍 👍 👍

Pavel
12. 10. 2024 09:17
Odpovědět  jmm

To mají, ale jde o to jak s tím bojují. Pokud se sem tam snaží pohnout a moc nežerou je to panděro menší. Máš pravdu i já mám panděro, ale mozek v pořádku a nebojím se o panděro.Ale sere mě každá nespravedlnost a od hadráku nic jiného než to svinstvo každý den nevidím.Začalo to “Jugoškou” a jede to na plné pecky čím dál víc! Bohužel mnohým to již přestalo dávno vadit a říkají si mě se to netýká, tak co bych to řešil! Ale i na ně dojde!

Slovan
12. 10. 2024 09:35
Odpovědět  Peter 008

No ty panděra jsou možná z přebytku, ale viděl jsem dost fotografií, kde to mají z podvýživy, tak co teď s tím. Ale má to tloustnutí ještě spoustu dalších příčin. Jen krátce, nezdravé potraviny, léky, málo pohybu, genetika atd.

Slovan
12. 10. 2024 10:55
Odpovědět  Peter 008

Peter ale takových lidí s panděren je spousta, podle mě v tom hraje jak jsem psal spousta faktorů. Dám příklad za sebe, osvč, celý den honička za prací, není čas se ani “nažrat”. Pak večer dorazíš tři, čtyři dvandy a nažereš se jako to pasca( mě dlouhá léta chutnalo na večer). Hezky v klídku a pivánko. To za celý den neexistovalo, že jo. Není to masem, není to sádlem, ale to je na dlouho. Na Yutube spousta videjí. Třeba dr. David Frej. Díky němu jsem doktůrkům hodil na hlavu léky obsahující Statyny a už si mnuli dr. pazoury jak mi napálí další prášky na diabetes a ejhle cukr dole. Bez nějaké diety a pivo do sebe hrnu pod tlakem dále. A ne nějaké průmyslové, poctivou regionální dvandu. Plzeň je proti tomu řídká pivní z bídou jedenácka. Ti co jsou tlustí od hlavy k patě, je nemoc a částečné vyžrání, ale nemohu ani nikoho nechci soudit. Od toho tu byl jiný borec.

Slovan
12. 10. 2024 11:11
Odpovědět  Slovan

Teď jsem narazil zrovna na video, které jsem jestě neviděl od dr. Freje. Tady zrovna je malá ukázka proč mají lidi ty bachory a nemají jen chlapi po pivu, nebo ženy po dětech. Jasné vysvětlení, to co lidi konzumují.

Ovocné džusy – Jídla, která škodí! MUDr. David Frej – YouTube

Jarek
12. 10. 2024 11:38
Odpovědět  Gales

Cudáci globqalčíci ani netuší jak dopadnou , trpělivost s těmi jejich hovadinami už lidstvu dochází a
brzy na ty blázny začne hon.

Putinovec
11. 10. 2024 23:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to projev Zákona času , který vytváří svým informačním projevem , velice silný faktor tlaku , na každého jedince bez vyjímky . Ty , kteří tvoří součást zombií a kteří nejsou schopni opustit ve svém vnímání pravidla funkčních minulých časů a nechávají se tak tímto tlakem drtit , bez potřebné ochoty přizpůsobovat své chápání vývojové změně a na ty , které tento tlak posunuje v jejich životním zájmu a využívají otevřené a dostupné informace , ke svému vývoji , od tupého nemyslícího konzumenta , přebírajícího informace tv geblsovky , coby svůj životní postoj , po svéprávného jedince , který je schopen vstupovat do řídících procesů a pozměňovat objektivní realitu ke svým subjektivním záměrům .
To , co Peter 008 popisuje jako chování svých známých , tomu plně odpovídá . Chovají se jako tetřev hlušec , který nevnímaje projevy svého životního prostředí , končí jako něčí kořist .

Staník
12. 10. 2024 10:45
Odpovědět  Putinovec

Oni to podle mne ani vnímat nechtějí. Mám to ve svém okolí úplně stejné. Vlastně tento “kapitalistický systém” jim za velkého pohodlí nabízí hodně muziky. Oni se nechtějí dřít za ideály, aby se společnost, republika, měly dobře, ale by se měli dobře oni. Práce je fuj. Nacpané teřichy, 3x za rok dovolená, každý víkend objíždění akcí po republice, nová auta, nové zařízení do bytu, ideály žádné. Ty se nedají ukázat na fejsbůkovém profilu…

cool
12. 10. 2024 12:33
Odpovědět  Staník

Ten třetí svět jsme my a extra ložení v žaludku – slované a teď nedávno jsem zaslechl že gutlinku chtějí s vltavskou kaskádou nativně spláchnout radioaktivní vodou na zadržení rusa? Ale odjakživa jim bylo jedno odkud tu budou “hřiby.
Prostě nechtěné dítě “jelit, protřete si oči. Žádné spojence tu lidé nemají, a vidíte snad jak se chová “krkavčí vláda a nativní vaši zeblióni bruseladoni neofeudalismu. Děláte si škatulky jak vás v inkluzkách odpad učil a přehlížíte každodenní reál jak postižení stocholmským syndromem, žel. Neučte se papouškovat mainstream 2-3. majitelů globalistů, máte mozky nebo ne? Nebo jste už hotový kanonenfutr? ..roboti
Musíte mít direkce magoři? Pasujetete se sami do exploatovaných nevolníků “hodných pánů, & lobotomici? No fuj. Hlava mi nebere co to je!
https://www.facebook.com/100087923704145/videos/1271906930839862/