blog

Bída v Česku není, protože Češi ještě nežerou hlínu,” říká Fialův ministr pro evropské záležitosti.

Čau Praho! 🇨🇿“Bída v Česku není, protože Češi ještě nežerou hlínu,” říká Fialův ministr pro evropské záležitosti. V tu samou dobu Poláci dohnali Čechy v průměrných mzdách a díky rostoucí ekonomice nás brzy možná dokonce předeženou. Rychleji než v Česku roste kupní síla i v Bulharsku. 
👉 Olympijské hry v Paříži letos odstartovaly s velkou kontroverzí. Ceremoniál parodující Ježíšovu poslední večeři s transvestity a LGBT aktivisty pobouřil část veřejnosti. Organizátor OH se křesťanům následně omluvil. Co si o tom myslíte vy? Budu rád za komentář. 
👉 Stavební úřady kolabují kvůli Bartošově digitalizaci. Problémy hlásí všechny obce a města. Celou dobu ho před tím varovala nejen opozice ale i prezident, Bartoš si však nedal říct. Přizná ministr selhání a odejde z vlády? Česku navíc hrozí, že bude muset zaplatit stovky milionů Kč firmě, která zajišťovala předchozí úřednický systém.
 👉 Česká armáda se připravuje na válku. Cvičí, jak nakrmit tisíce vojáků NATO proudící přes Česko na východ, a plánuje, kde a jak je ubytovat. Obrana také nakoupila munici za miliardy Kč.
 👉Zatímco na zbraně peníze jsou, na školství a další důležité věci ne. Ministerstvo financí odmítlo navýšit rozpočet školám. Fiala před volbami mimo jiné sliboval učitelům i zvýšení průměrné mzdy na 150 %. Sliby, chyby a jen další lži. 
👉 Pražský primátor Svoboda připomíná amerického prezidenta Bidena. Aktuálně osmdesátiletý politik, který je zároveň primátorem i poslancem, nechodí ani na Radu hlavního města. Stav Prahy přitom v lecčem vypadá jako klinická smrt. Nejspíš je na čase, aby to přenechal někomu mladšímu. 
👉 Za hnutí ANO jsme podpořili Borise Šťastného (Motoristé sobě) do Senátu. Máme už dost vlády pětikoalice. Je na čase, abychom společně dosáhli změny a návratu selského rozumu. Držte nám palce. 
👉 Praha je naprosto neprůjezdná. Zdeněk Hřib po nátlaku a velké kritice žádá o vytvoření digitální mapy oprav ve městě. To je sice chvályhodné, ale po šesti letech jeho vlády je to poněkud málo. Prováděné opravy navíc nikdo nebude koordinovat, k čemu to pak tedy bude? To vše a mnohem víc se dozvíte v 94. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!







Pusťte si nový díl Čau Praho!





sdílet na

24 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Aleš
29. 7. 2024 21:26
Ohodnotit příspěvek :
     

“Ceremoniál parodující Ježíšovu poslední večeři s transvestity a LGBT aktivisty pobouřil část veřejnosti. Organizátor OH se křesťanům následně omluvil. Co si o tom myslíte vy? ”

Západ na který podle lháře Pjotra Kampeličkoviče Fialcenka patříme. Čistě jen zlo, temnota a satanimus, to je Západ, bohužel.
Ať si tam ten banderovec táhne sám.

Autor
30. 7. 2024 08:02
Odpovědět  Aleš

Co si myslím? Liceměrnost, přetvářka.
A vzhledem k jménu ukrského “premiéra” z Klárova by se spíše hodilo něco jiného, jako
Violleter Sozialhilfefonds Schweine Rüde – což by s dalo přeložit i jako Fialový sviňský pes z Kampeličky – VSSR, což by odkazovalo přímo na to, co tak vehementně prosazuje

Viking
29. 7. 2024 21:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Češi jsou nejbohatší národ. Všichni mají všeho dost.

Milan
29. 7. 2024 22:29
Odpovědět  Viking

BINGO !!!

MzzČ

lubkral
29. 7. 2024 23:20
Odpovědět  Viking

Máme nejvíce idiotů ve vládě…

Slovan
30. 7. 2024 07:36
Odpovědět  lubkral

….kdyby jen ve vládě, kdyby…..😥

Autor
30. 7. 2024 08:08
Odpovědět  lubkral

Ne, kam se hrabeme na USA, Litvu, Estonsko, Lotyšsko, Ukrajinu, Polsko, Izrael i to Německo má samou perlu v každém členu své vlády. Francie ukázala výsledky své vlády v těchto dnech, spolehlivě následována a možná i předbíhána Anglií. Norsko jako nej nej liberální země vyhlašuje jednu debilitu za druhou … těch zemí s podobnými vládami na Západě je .. vždyť donedávna byli v nejlepší trojce i dnes bývalí členové slovenské vlády …
Nesmíme být tak sebestřední.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jarek
30. 7. 2024 18:57
Odpovědět  lubkral

Zabývat se prohlášeními kohokoliv z “pětikolky” nemá cenu. Ja to snůška zhruba dvou kategorií. Jendnak vypatlaní debilové kteří vlezli do politiky protožen se ne nic nehodili a jeednak gauneši kteří jako loutky slouží USA a EU a za prachy se zavázali co nejvíce škodit
česku a jeho občanům. Ta druhá sorta je mnohem hoprší , ale obě mají jeedno společné.
JHe to banda parazitů a škůdců kteří patří před soud a potrestat za škody které způsobili a za vlastizradu.

Tupý hulvát
30. 7. 2024 08:28
Odpovědět  Viking

Že nám to ti chytří nespokojení voliči v eurovolbách předvedli.

Pavel z Moravy.
30. 7. 2024 09:21
Odpovědět  Tupý hulvát

Jo, máte naprostou pravdu. Už se musím jenom škodolibě usmívat všem těm nářkům a přitom si stále volit do čela veškerého státního aparátu grázly a škůdce, kteří mají toho človíčka absolutně u prd.ele. I tyhle komenty jsou naprosto bezpředmětné. Ktož sú boží bojovníci a hrr na ně, to vše již zmizelo v běhu času. Na konci Římské říše se trůn vyhandlovával za prachy, nu a tady se vyhandlovává za prachy a za posty. A je jich minimum, kteří zařvou, císař je nahý a lid slepý, protože upřímnost se nenosí. To je v této společnosti fuj. Tak se ještě chvíli bavme, ono už moc času na hrátky nezbývá.
.

Autor
30. 7. 2024 09:39
Odpovědět  Pavel z Moravy.

A cca dva roky před definitivním pádem Římské říše byl napsán dopis, který básnil o tom, jak se v té době žilo báječně a šťasně a bohatě … samozřejmě pro echt Římany … zdálo se, že nic, naprosto nic nemůže ohrozit jejich život … opravdu to hodně připomíná klasický konec nějaké civilizace.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
janle57
30. 7. 2024 11:23
Odpovědět  Viking

Jen by mě tak skromně zajímalo,kolik skončilo letos firem a tzv.OSVČ,zatím
jsem se ze státního ministerstva pravdy jménem ČSÚ dozvěděl, že vznikl rekordní
počet nových podnikatelů a že vycestoval rekordní počet plebsu do předraženého
Chorvatska a dalších destinací,teď už jenom chybí jejich hlášení, že průměrná
mzda stoupla na 60 000 netto a lidé žijí v neskutečném blahobytu, který tu doposud
nikdy nebyl.

Pavel z Moravy.
30. 7. 2024 12:34
Odpovědět  janle57

Není podnikatel jako podnikatel. Dovedu si úplně jasně představit kolik těch, kteří této zemi mají co dát spustili živnost. To bude mizivé procento. Všelijakých těch tajtrdlíků s počítačem a ufounem v různých poradenských službičkách bude určitě dost. Vidím to na našem malém městě. A těch butiků a podobných obchůdků, které zřizují bohatí manžílci svým paničkám aby netrpěly nudou a v některých případech vypraly prašule bude dost. Ve výborném seriálu Big Ben ve kterém je to tržní hospodářství, neboli byznys s politickým prostředím tak krásně ironicky odhalen se bohatý stavitel Ramboldt ptá, tak králíčku co jsi dnes prodala? Punčocháče a šátek. A vidíte, podnikání je na světě. Kosmetické studio, poradna na výživu apod. Podnikání kde za jeden kousek rady vám vyplundrují kešeni. Tak to nám tedy nechybí. Takže podnikání se kterým dozajista skončíme jako Haiti. Mějte se.

Slovan
30. 7. 2024 13:22
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Nemá cenu se rozepisovat, jen ti k tomu napíšu, když byly ke všemu stanoveny takové podmínky, jaké tu naše vlády na “zakázku” Západu vyrobily, tak ty se divíš? Tady se vyplatilo tak prodávat atomový ponorky. My drobní živnostníci jsme dostávali naprdel kam si vlezl. Nebudu to dál rozvádět, kdo dělal sám na sebe ví o čem mluvím.

Pavel z Moravy.
30. 7. 2024 15:10
Odpovědět  Slovan

Ty jsi ale měl živnost, která lidem něco přinesla. Já se ale bavím o podnikání, které je pouze o vytahování prašulek od chudiny a rozmanitosti podnikání. Sehnat elektrikáře, zedníka, instalatéra apod to je dnes zázrak. Ale poradců na daně, výživu a jiné je hafo. A tahle sorta tedy tuhle republiku nezvedne. Víš, o tom jsem mluvil. Podnikatelů může přibýt, ale jde o to co jsou zač.

Slovan
30. 7. 2024 18:37
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Samozřejmě že je problém sehnat řemeslníka, babka chce předělat koupelnu a je problém sehnat řemeslníky kteří k tomu muší být. Zedník. elektrikář, instalater. Problém.

Burák
30. 7. 2024 17:57
Odpovědět  Viking

Je fakt, že tu mnoho lidí má chatu ale to se změní od příštího roku. Až jim přijde účet za eko daň, kterou budou muset platit měsíčně i když tam nebydlí, bude najednou spousta chat na prodej. Myslím, že ta eko daň je na ty chaty právě cílená. Pak je za pár korun budou kupovat Němci, kteří budou utíkat před islámem.

Jiří
30. 7. 2024 07:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Ministerstvo obrany se díky vstupu do NATO stalo umrlčí lebkou nacismu. ČR se zmítá v křečích z politiky neumětelů.

Hrobař
30. 7. 2024 11:25
Odpovědět  Jiří

Já bych to řekl jednodušeji,, Jsme úplně v p…li,,

cool
30. 7. 2024 08:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Protektorka lejnová nejen big pharmy, uniforem dva v jednom dle zlých konspirátorů chce uhnii proměnit ve válečnou dílnu nuceně nasazených a je jen otázkou které kam. Tak vždy se to osvědčilo oligarchům a ví někdo komu ještě?
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M
No a takhle si tu dlabeme. I tu hlínu lze očekávat s inkluzy.
https://www.facebook.com/obcan.bily/videos/1563511154251401/
O půl minuty ty přetáhl, kdo tomu nevěří ať se podívá.

Pavel z Moravy.
30. 7. 2024 12:39
Odpovědět  cool

Oni to musí ti mlaďoši tu lásku nových mocnářů poznat na vlastní kůži. Nic jiného nezbývá. A že je to bude pěkně bolet i když ještě zhrábnou nějaké ty domečky a bytečky, které jim zařídili ti staří rodiče v tom hrozném socíku.

Burák
30. 7. 2024 17:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Bída tu ještě není ale už nám olizuje kliku od dveří 😁
Když to srovnám se zahraničím, kam občas zajedu, máme se tu celkem dobře, protože ještě pořád žijeme z výdobytků socializmu. Bezdomovci tu sice jsou ale většinou je to jejich volba. Kdysi jsme se potřebovali jednoho zbavit, tak jsme mu sehnali práci s ubytováním. Hlídací agentury totiž často nabízí i vlastní ubytovny. Bezdomovec se nedostavil ani k pohovoru, tak jsme ho nekompromisně vykopli o pár ulic dál. Nyní se do naší firmy opět nastěhoval jiný, tak hold ho vykopneme také. Práce je ale jim se makat nechce.

Polo 2
31. 7. 2024 13:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Dvořák absolutně odporný člověk, zrádce našeho národa, co získal koryto tak jede a jen ukazuje tu svoji tupost, v hlavě prázdno

Miro 2
3. 8. 2024 18:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten darebák co tohle o českém národu prohlásil se mu vlastně drze vysmívá. Místo toho, aby se staral jako vládní činitel o to, aby si národ žil stále lépe, tak ho ponižuje. Pamatuj si tato jeho slova národe, až se budou skládat účty vládě za její špatné fungování. A je nejvyšší čas na to, aby konečně padaly tresty za škodu, kterou napáchali a za vysmívání se lidu. Ten despota by měl dostat trest a měl by být před veřejností přinucen žrát hlínu sám!!! Myslím, že tento národ je už příliš shovívavý a nechá si toho hodně od vlády líbit. Každá vláda je zvolena proto, aby pro lid pracovala a plnila volební program. Když taková vláda pro nás nepracuje a ještě se nám drze vysmívá, přišel čas konečně přitvrdit. Lidé pamatujte si ho. Jsme snad pro něj prase, které žere hlínu? Pryč s vládou!!!