blogvideo

ABJ #77 Řád a klid – Špion s politručka na Hradě – Temné stíny minulosti

Víte, kdo stál u zrodu Pavlovy kandidatury? Víte, jak vypadalo studium na komunistického špiona? Víte, kdo je podle “přítele po boku” zvoleného prezidenta Pavla “spodina” společnosti? A víte, kdo v rodině nového prezidenta hajloval? Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

sdílet na

22 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
30. 1. 2023 10:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď je na řadě „Poučení z krizového vývoje ve společnosti“ od roku 1989 do 2023.
Soudruzi trpěli 33 let a je třeba vyvodit z krizového vývoje patřičné důsledky. Strana je neporazitelná a v čele s kulturní frontou vrátíme zemi řád a pořádek. -)


jiří
30. 1. 2023 16:02
Odpovědět  josh-xy

comment image?size=500×450&quality=95&type=album

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
30. 1. 2023 18:29
Odpovědět  Pijack

Jenom by mně zajímalo,proč si necháváme počítat hlasy ve volbách nějakou cizí firmou.My,jako jednotlivci si můžeme proti tomu hubu uřvat a je to houby platné.Ale proč proti tomu nevystoupí strany ANO a Okamurovci.I kdyby měli pohrozit bojkotem voleb.PROČ? Anebo je všechno jinak a voliči jsou jenom pro srandu králíkům.

Teuton
30. 1. 2023 10:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Neboť a protože mi je jasný, že tyto stránky šmírují čučkaři z BIS, Bezpečnostní informační služby, a tragikomičtí švejci a špenáti z Vojenského zpravodajství, tak mám pro ně jednoznačné poselství a zřetelný signál : Pokud vaši američtí pánové vyvolají globální válku, tak ihned, jak jen to bude možné a proveditelné, dezertuji. Za Černochovou, Fialu a vaše americké pány nebudu bojovat ani náhodou.

Helena
30. 1. 2023 10:20
Odpovědět  Teuton

Obávám se, že dříve, než stačíte dezertovat, ukončí váš život kulka, nejspíš ukrajinská, ty dezertéry střílí okamžitě. A pán Fyjala s agentem Pávkem a Rakušanem se budou chechtat, až se budou za břicho popadat.

ijn
30. 1. 2023 10:43
Ohodnotit příspěvek :
     

agenta ruské GRU dosadila na vysokou funkci v ČR americká CIA,…..spolupráce velmocí nezná mezí, lidstvo je jenom jejich otravné………!!! Rozkaz pro vedení vojsk zni: dobít vytyčené území nepřítele co nejefektivněji !!! tj. likvidovat lidskou sílu !!!

me2d44
30. 1. 2023 12:00
Odpovědět  ijn

No, už se těším co se bude dít, až Rusové otevřou a zveřejní archiv KGB. Na Babiše toho moc neměli – a ani u soudů na Slovensku mu toho moc nedokázali. Ale vázací akt rozvědčíka Pavla muselo schválit Ruské KGB – a složku mají určitě pečlivě schovanou. Jen je otázka: je Pavel dvojitý agent, nebo to zas jenom hraje? No už zradil 2x – proč ne potřetí. Kdo jednou zradí, pokaždé zradí ( Pavlovi se povedlo zradit i vlastní rodiče!).

Aleš
30. 1. 2023 11:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Nech žije SSSR. Čo to táram, nech žije Svaz evropských socialistický republik EU.

Pavel z Moravy
30. 1. 2023 11:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak jsem si přečetl článek P. Hájka na Protiproudu a jelikož jsem pouhý prostý moravák, dozvědět se tam jak se chová SPD mne opravdu urazilo. Okamuro, zklamal jste mne na plné čáře.

Pavel z Moravy
30. 1. 2023 11:45
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ale já to nějak tak vnitřně již dlouhou dobu tušil, že se tam dějí nějaké zvláštní pochody. Teď je asi potvrzeno, to co probíhalo šeptandou, že jim stačí sedět v parlamentu a žvatlat.

Pijack
30. 1. 2023 12:09
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nedělal bych neuvážené závěry. Je snadné nasadit do diskurzu vykonavatele elfů, tak jak to dělá Babišova I-dnes, nebo Seznam. To samé se spustí proti proti Okamurovi na platformě SPD. Ty uváděné nesouhlasy proti Okamurovi jsou z jednoho hnízda. Lepšolidé si dali za cíl zlikvidovat SPD a tahle infiltrace do diskurzu je toho známkou. Jako volič SPD chápu Okamuru, že nechce Babiše. Babiš je proradná svině. Je to evropan, souhlasí s NATO i EU, nasadil Jourovou, likviduje nepohodlné názory v diskuzích na I-dnes. Těch prasečin proti SPD udělal hafo. Divíš se pak Okamurovi? Já ne. Tomio to řekl jasně – voliči SPD mají vlastní rozum a vědí jak mají volit – my jim nic napovídat nebudeme. To je přece svoboda projevu, nemyslíš? To nemá nic se zradou ani (ne)podporou Babiše ani lampasáka. A ruku na srdce – kdo dokáže potvrdit, že voliči SPD podporovali Pavla? NIKDO. Jak to zjistí, když byly výsledky obdivuhodně sečtena za 1,5 hodiny? 6 milionu hlasů za 1,5 hodiny. U mě to ukazuje na rafinovaný útok proti SPD.

Helena
30. 1. 2023 12:20
Odpovědět  Pijack

Máte 100% pravdu!! SPD je jediný šrám na americké vládě v ČR. To se prostě americké ambasádě vůbec, ale vůbec nelíbí. V éteru nesmí zůstat jediný protiamerický zádrhel, který by mohl vovce přinutit přemýšlet. Proto potřebují SPD odrovnat. SPD činí dobře. Oni to dobře ví. Fandím SPD, aby jim to vyšlo !!

Pavel z Moravy
30. 1. 2023 15:05
Odpovědět  Helena

Paní Heleno, chci se jen zeptat, co jim má vyjít? Řekněte mi, proč nejezdí po vlastech českých, moravských a slezských a neprovádí osvětu. S lidmi musíte mluvit. U Soukupa to asi nemá smysl. Myslíte, že by lidé nezaplatili nějaký pronájem sálu na dvě hodiny, obzvláště příznivci. Já jinak nevím, jak jinak se dá lid oslovit než osobním kontaktem s nimi. A jinak, ty ovce už dopřemýšleli, to si buďte jistá. Pouze ti někteří, aby se zachránili se ještě přidají na stranu škůdců. Protože momentální vítěz je zatím dán. Když nemohu mít ráda toho kdo není k mání, tak si vezmu toho kdo k mání je. I tak budou někteří smýšlet. Ale hrozně rád se spletu, ale v životě jsem to již zažil, když jsem byl v nemilosti, všichni bývalí také přátelé se honem rychle od člověka distancovali.

Helena
30. 1. 2023 15:13
Odpovědět  Pavel z Moravy

Oni ale s lidmi mluví, jen v bakalovizi neuslyšíte ani fň. A SPD není jen Okamura, je tam mnoho solidních lidí. A já jim držím palce!

Pavel z Moravy
30. 1. 2023 16:28
Odpovědět  Helena

Já jim také držím palce, ale prostě u nás jsem je neviděl. Televizi nesleduji, ale když tady byl ten covidový teror, tak u nás bylo nejméně dvakrát Hnutí PES. V jeho rámci tam jednou někdo z SPD byl, to je fakt, ale samotné SPD ne. Ale fakt nevím co jim má vyjít. Stmelí opozici nebo vyvolají generální stávku? A s kým? Jak chcete tak velkou zmasírovanou masu přesvědčit, že máte pravdu, bez toho jak jsem již psal ježdění po zemích českých, moravských a slezských na mítinky se svými příznivci. Poprvé možná přijde méně lidu, podruhé třeba více, ale to je jediná cesta. Okresní města se podle mého názoru dají objíždět. Ale třeba jsem vedle jak ta jedle. Pěkný den přeji.

Pavel K
30. 1. 2023 12:59
Odpovědět  Pijack

👍 👍 👍 👍 👍 👍

Pavel z Moravy
30. 1. 2023 15:22
Odpovědět  Pijack

Ano, vše chápu, co je Babiš a jeho ANO s Jourovou je každému jasné. Ani jeden asistent Babiše mi neodpověděl na několik mailů, které jsem mu poslal, když nás chtěli opíchat tím sajrajtem. Já SPD hlavně vyčítám, že nechodí mezi lidi, jak jinak se dají lidé oslovit, než tím, že k nim budu promlouvat. Jak by se asi zrodilo husitské hnutí, kdyby mistr Jan Hus, další Jan Želivský, Jeroným Pražský a další kazatelé nevyšli v ústrety prostému lidu. Kázali na náměstích, návsích a probouzeli národ. To je jediná cesta, není jiného poznání než s lidmi mluvit a odpovídat na jejich otázky. A kvalifikovaných lidí má asi SPD dost. Tam v tomto globalisticko bruselském parlamentu plném slouhů nemají nárok probudit lid. Můžete mi říci jak? Máme my normálně myslící, za které se asi všichni považujeme nějaký TV kanál kde bychom mohli presentovat své názory a myšlenky? Nemáme, tak se musí jít mezi lid. Jinou cestu nevidím.

Frank
30. 1. 2023 13:49
Odpovědět  Pavel z Moravy

Okamura se jen naplno ukázal, jaký je to šmejd. Je to jen prachsprostý žvanil, který sedí ve sněmovně a to mu bohatě stačí.

Helena
30. 1. 2023 14:21
Odpovědět  Frank

Tak trochu přemýšlejte, SPD jediná legální veš v emerickém vládnoucím kožichu-šmarjá-ještě by vovce mohly začít myslet-to by tak scházelo. Tak co s ní emerická ambasáda udělá? udělá to stejně jako s Úsvitem!! Když čtete bakalonoviny i tzv. “alternativu” – trošililinku přemýšlejte, opravdová Dezinformace se dá celkem snadno poznat.