blog

O nadcházející éře modelování lidských genetických “modifikací”

Valerij Iljin

Světové ekonomické fórum (WEF), švýcarská nevládní instituce známá především pořádáním každoročních konferencí v Davosu, se vyslovilo proti přirozenému početí. Podle architektů “nového normálu” blízké budoucnosti musí být všechny děti pěstovány v laboratorních zkumavkách. Nyní švábská “elita” Světového ekonomického fóra a s ní spojené globalistické struktury podnikají kroky k tomu, aby do roku 2030 dostaly pod svou kontrolu genetický materiál každého dítěte narozeného na světě.

Podle šéfů WEF bude lidstvo “lépe připraveno na výzvy budoucnosti”, pokud budou narozené děti podrobeny úpravě genů (modelování genů), “aby se zajistilo, že budou bez nemocí a postižení”. K realizaci těchto plánů již struktury WEF vyvíjejí umělé nástroje, které “budou schopny vyvíjet plod mimo tělo matky”. Pěstování lidských dětí “od nuly” ve zkumavce by mohlo být možné již za 5 let díky vývoji technologie pro vytváření lidských vajíček a spermií v laboratoři, které by mohly být použity k vývoji embrya v umělé děloze.

Začátkem tohoto roku zveřejnil WEF video s názvem “Technologové sdílejí pohledy na náš budoucí svět”, které hovoří o změně lidského genomu pod názvem “Přepisování kódu života: technologie editace genů nám umožní zpětné inženýrství celých organismů”. “To nám umožní nejen upravovat genomy, ale především napsat “nový kód života”. Budeme mít právo psát,” tvrdí dirigenti “čtvrté průmyslové revoluce” s jejím internetem těl/věcí a dalšími projevy transhumanismu. “WHO je na pokraji získání práva a moci geneticky modifikovat lidi podle libosti,” varuje v této souvislosti doktor Suharit Bhakdi a další zdravotníci.

To, co se děje, vyvolává u vědců také etické otázky, protože plány WEF znamenají, že ženy všech věkových kategorií budou moci mít děti. Kromě toho mohou rodiče (a nejen oni) chtít upravovat/modelovat genetické znaky dítěte pomocí nástrojů pro úpravu genů, což by mohlo ovlivnit mimo jiné tradiční představy o evoluční teorii.

Britský parlament již povolil umělé oplodnění pomocí vzorků DNA tří a více osob. Podle vědců by takový zásah do genofondu mohl vést ke genetické modifikaci lidské populace a potenciální hrozbě pro budoucí generace. Přesto vláda v tomto experimentu pokračuje a ignoruje možné důsledky.

Zdá se, že jedním z vytoužených cílů takových experimentů jsou “syntetičtí lidé” – “polohumanoidní” otroci, připravení poslouchat jakékoli příkazy úřadů a schopní výrazně urychlit realizaci všech plánů architektů “nové normality”. “Syntetická ‘lidská’ embrya vytvořená bez vajíček a spermií již byla získána jako výsledek ‘vědeckého průlomu’,” tvrdí britský DailyMail. Vědci však již nyní zpochybňují, zda lze ty, kteří se narodili jako výsledek takové okultní technologie, vůbec nazývat lidmi. Budou navzdory opačným tvrzením “tištěni” v sériích? Bude je vůbec možné odlišit od skutečných lidí?

image 18
image 18

Z publikací: “Zcela umělí lidé. Vědci vytvořili syntetická lidská embrya pomocí kmenových buněk. Tento průkopnický úspěch se vyhýbá potřebě vajíčka nebo mužského spermatu.“ Mezitím se již zdokonalují základní nástroje pro úpravu genů a zavádějí se do běžného života, a to i v podobě potravin a vakcín. V červnu vyšlo najevo, že v obchodech s potravinami bude brzy k dostání geneticky modifikovaná salátová zelenina, aniž by byla jakkoli označena. Tuto první potravinu upravenou pomocí CRISPR, která je k dispozici spotřebitelům v USA, v podobě směsi Conscious Greens Purple Power Baby Greens Blend, vytvořila zemědělská biotechnologická společnost Pairwise.

Vzpomenete si na film Křidýlko nebo stehýnko?

křidýlko nebo stehýnko
křidýlko nebo stehýnko


Mezitím lobbisté za tyto GMO potraviny a biotechnologie a jejich partneři ve WEF a dalších globalistických orgánech oficiálně přiznávají, že GMO potraviny, které Gates, Schwab a spol. prosazují pro tovární zemědělství, mění lidskou genetiku. Lobbisté Big Pharma a biotechnologií v americkém státě Missouri se zároveň například staví proti návrhu zákona HB1169 o zveřejňování informací o genové terapii a informovaném souhlasu a důrazně se staví proti zveřejňování toho, jak a za jakým účelem GMO mění lidskou genetiku.

Návrh zákona (jeho znění naleznete zde) požaduje, aby byl zveřejňován každý produkt, který má na lidský organismus podobné účinky jako léky pro genovou terapii, a aby informovaný souhlas zahrnoval všechna rizika a přínosy, včetně těch nežádoucích, které jsou předmětem zvláštního zájmu. Během oficiálního svědectví ve Sněmovně reprezentantů státu Missouri k tomuto návrhu zákona lobbisté farmaceutických společností oficiálně přiznali, že GMO potraviny skutečně ovlivňují genetický kód lidí. A okamžitě se postavili proti návrhu zákona s odůvodněním, že by bylo nutné uznat, že všechny GMO potraviny skutečně ovlivňují lidský genetický kód. Nebylo diskutováno o tom, jak významný tento vliv je, ani o tom, jaké studie byly provedeny, aby se zajistilo, že tyto modifikace nezpůsobují dlouhodobé zdravotní účinky.

Podle západních výzkumníků je toto šokující přiznání zásadní vzhledem k tomu, že WEF a Gatesova nadace prosazují výrobu všech masných a mléčných výrobků ve specializovaných továrnách. Pokud může základní GMO produkt způsobit modifikaci našeho genomu, co může způsobit plně vyráběný produkt? Dále, máme důvěřovat bezpečnosti a účinnosti těchto produktů stejným osobám, které nám lhaly, že vakcíny Covid-19 budou mít minimální vedlejší účinky a zabrání šíření viru?

“V současné době se objevuje trend zavádění mRNA vakcín pro hospodářská zvířata, což by nakonec mohlo ovlivnit naše zásobování potravinami,” předpovídají západní novináři nástup očkovaných GMO potravin. Američtí vědci tvrdí, že výskyt mRNA vakcín v potravinách je reálný, protože mRNA je “mnohem odolnější, než jsme si kdy dokázali představit”. “MRNA se nyní vyrábí pomocí syntetické pseudouridinace, díky čemuž je vysoce účinná, ale odolná vůči degradaci ribonukleázami,” tvrdí doktor Peter McColough. – To znamená, že potraviny v různých formách mohou skutečně obsahovat mRNA. Číňané nyní prokázali, že se může dostat do potravin. Jedním z přístupů (jak tomu zabránit) by byl zákaz všech forem technologie mRNA u zvířat, úplný zákaz! Tak by již nehrozilo, že se dostane do potravin. Pokud potravinářský výrobek obsahuje mRNA, měli byste mít plné právo se o tom dozvědět před konzumací takových výrobků.”

A bez toho všeho jsou dnes vakcíny spolu s GMO potravinami nástrojem k modelování (genetické “modifikaci”) lidí. A to nejen na Západě, ale i na Východě. Video, na kterém Bill Gates veřejně prohlašuje, že on a jeho západní příznivci hodlají modifikovat lidský genom pomocí vakcín, lze ještě dnes najít na internetu. V polovině června, v předvečer své návštěvy ČLR, výslovně zdůraznil, že “konfrontace” mezi USA a Čínou se netýká globalizace zdravotnictví.

Si Ťin-pching se v Pekingu setkal s Billem Gatesem, nazval ho “starým přítelem””Věděli jste, že právě teď jsou v Číně nejméně dvě „hadí“ vesnice, které sbírají miliony hadích vajíček pro globální výrobu vakcín …? Věděli jste, že z hadích vajec se dělají vakcíny, které podáváme dětem?” – Doktor Brian Ardis bil na poplach. Podle jeho informací čínští odborníci tajně zřídili tyto hadí vesnice, aby sbírali miliony levných hadích vajec k výrobě levnějších a “rychlejších” vakcín: “Pokud sbírají vakcíny z hadích vajec, znamená to, že vaše vakcíny budou obsahovat plazí proteiny.”

Na podzim roku 2021 ukázala turecká televize Beyaz hrůzné záběry dětí zmrzačených vakcínami Pfizer a Moderna: děti s končetinami navíc, jedním okem nebo zcela ochlupeným tělem. “Tohle není vakcína. Je to geneticky upravená mutace,” prohlásil tehdy Fatih Erbakan, předseda turecké Strany blahobytu (Refah), a tři lékaři a ukázali příslušné fotodůkazy: “Tady vidíte dítě, které se narodilo s ocasem, vrozenou vadou. Zde je kojenec v kůži zvířete. Zde je dítě se čtyřma nohama a třemi rukama… Vědecky se tomu říká genová terapie”.

O rok později Stefan Olrich, prezident farmaceutické divize společnosti Bayer, oficiálně přiznal, že vakcíny Covid-19 jsou ve skutečnosti “buněčné a genové terapie” prodávané jako vakcíny, aby si “získaly důvěru veřejnosti”!

Vzhledem k výše uvedenému stojí za to se zeptat: Jak podle světové “elity” vypadá dokonale upravený a “genově syntetizovaný” exemplář “člověka budoucnosti”?

Glosa: Jedinou nadějí lidstva je to, jestli se podaří v Rusku odstranit pátou kolonu, která se to tam ochotně a ráda snaží zavádět také. Jestli chce mít Rusko tradiční hodnoty musí se tomuto tvrdě postavit. Jinak skončí bez boje a poražené. Samozřejmě musí být připraveno na všechny scénáře, ale jiné východisko pro něj – naštěstí pro nás – není. Na Čínu v tomto směru nelze sázet.

Je stále více jasné, že pokud se lidstvo chce zbavit dědictví „evropské civilizace“ a nelidských činů, které jsou s tím spojeny, musí prostě přijít i nová, nezkreslená věda v prakticky všech oborech lidské činnosti. A každý „vědec“, který se propůjčí musí takovým experimentům musí být trestán tvrději než vlastizrádci. Zrazují celé lidstvo.

A co obyčejní lidé tady na „Západě“? Budou stále mlčet a budou chtít mít doma stopatnáctého Messiho, či Maradonu? Nebo umožní budoucím dětem obyčejné dětství s odřenými koleny, umazanou pusou od malin a nebo skákání v louži plné bláta? A konečně přestanou hledět na své pohodlí a své užívání si a půjdou do skutečného rizika? Pro své děti? V Rusku se našlo mnoho lidí, kteří šli bránit své děti a rodiny a jejich budoucnost přímo v boji a DOBŘE VÍ, CO SE MŮŽE STÁT.

A CO MY TADY?

+ překlad   Peter 008

https://fondsk.ru/news/

sdílet na

16 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Kalabova Alica
29. 6. 2023 23:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Kalabova Alica

ijn
29. 6. 2023 23:22
Ohodnotit příspěvek :
     

my jsme devastováni médii veřejné služby k zapírání skutečných příčin krizí, protože nám vládnou IDIOTI!!!

Ve spolkové zemi DURYŇSKU – VOLBY AfD +52% slogan VLÁDNOU NÁM IDIOTI,…… JIŽ NIKDY VÍCE!!!

Jakby měl znít slogan v ČR? Vyloučit současné koaliční strany z PSP za vědomé porušování Ústavy ČR a zatahování do války, neuvážené rozhazování financí ČR, vysoké ceny elektřiny a plynu v ČR vědomě poškozující většinovou společnost!!!!!!!!

sergej
30. 6. 2023 01:33
Odpovědět  ijn

To už tak chunta dělá, když opomineme frašku voleb tak někdo spočítal 256 panáčků eu usa loutkovodičů a pod obojích. To přeci není české zastoupení národa. Je jasné pro koho tahají a kým – no přeci vámi nikdo vás nenahradí hlavně když jim vydržíte zaujaty zápřah (já jim udělám nevolníky) pro ně do do voleb a při troše štěstí se uchytí u svých model.
Buďte realisté.

sergej
30. 6. 2023 01:34
Odpovědět  sergej

256 komorníků cizin.

sergej
30. 6. 2023 01:45
Odpovědět  sergej

Hádejte kde budou mít žně, můžete 3x nebo i kolikrát chcete. Nosiči mozku v ruce na displey nenajdou, to jim garantuji. No škoda že nebylo žádné polItické heslo a proč asi – NEMYSLÍŠ ZAPLATÍŠ
https://www.facebook.com/TVSALINGRAD/videos/643006961047647

Pavel z Moravy
30. 6. 2023 11:28
Odpovědět  ijn

Když to tady řídí škůdci, jiné to být nemůže.

jiří
1. 7. 2023 15:29
Odpovědět  ijn

Nejsou to IDIOTI co “nám vládnou”, ale vych cané a zkorumpované řízené loutky.

30. 6. 2023 10:00
Ohodnotit příspěvek :
     

My tady tradičně nic. Svezeme se s sebou, jak jinak. Takže digikoncentrák nebo život. Kolika lidem tady vůbec dochází o co tu jde a proč je Gosudar a spol. poslední nadějí nejen pro nás, jako pro národ, ale pro lidstvo jako takové?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
30. 6. 2023 11:02

Kamaráde Milane, jako nevěřící, i když jsem jako kluk do kostela chodit musel, neb to prostě tak bylo nastaveno i když já utíkal z chrámu páně jak to šlo musím ale nyní říci, že jsem šťasten, že jsem se narodil dříve a jak se říká moje pozemská pouť v blízké budoucnosti skončí. Protože se znám a vím, že v takovém jak říkáš digikoncentráku bych nemohl existovat. Fidel Castro o sobě jednoznačně prohlašoval, že byl vždy rebel, i když jako kluk studoval na jezuitských školách, kde byla na Kubě nejlepší kvalita školství, stále byl v rebelii a bouřil se proti nespravedlnostem. Četl jsem o tom v knize Životopis pro dva hlasy. A já to mám také v sobě, nespravedlnost nesnáším. A když mne bude chtít někdo zotročit, ať táhne do ři.ti, o takový život nestojím.

Pavel K
30. 6. 2023 12:24
Odpovědět  Pavel z Moravy

Sec na tě sešlem oheň pekelný neznabohu. Já tóže chodil ve škole na náboženství a nějak mě to nebavilo. I ministranta jsem tuna dělal, ale byl jsem do větru. 😊😊🙄🤦‍♂️

Pavel z Moravy
30. 6. 2023 16:35
Odpovědět  Pavel K

Já v první a druhé třídě také musel chodit do náboženství, bylo nás ze třídy asi 6, ale musím říci, že se nám nikdo nesmál. Co mohl holt jeden dělat. Tak jsme měli podobný osud. A když mi v10 letech zemřela výborná máma, tak to stále totálně za houno. Proto mě ledacos jen tak nedostane. Jsem ošlehaný životem jak strom ve vichřici. Tak se měj.
.

Pavel z Moravy
30. 6. 2023 16:38
Odpovědět  Pavel K

Ty máš z toho ohně pekelného normálně pr.del. To není pěkné chlapče. Můžeš se rozloučit s nebíčkem a chóry andělskými.

pája
30. 6. 2023 20:45
Odpovědět  Pavel z Moravy

Vy jste Pavlové dobrý kluci, vás peklo nečeká. Táhněte si kam chcete.:)

Pavel z Moravy
30. 6. 2023 11:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Petře, díky za článek, neboť mi to potvrzuje to co si myslím a říkám a to, že v případě těch vakcín se jedná asi o to, že mají pozměnit vědomí a proto není ani tak podivné, že tolik opíchaných lidí jede jejich ligu, samozřejmě s výjimkou vládců prstenů, kteří se této terapie asi ve většině nezůčastnili. Oni totiž moc dobře vědí co ten sajrajt obsahoval. A ti opíchaní většinou všichni mluví unisono, takže vysvětlení alespoň pro mne, obyčejného laika je dostačující.

Frank1
30. 6. 2023 13:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Tenhle zid s odpornou tlamou je potomek Rothschildu. Ordinuje nam zanik a zbytku co zustane otroctvi geneticky zmenenych organismu, zivicich se cervy a brouky.

jiří
1. 7. 2023 15:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Podle šéfů WEF bude lidstvo “lépe připraveno na výzvy budoucnosti”, pokud budou narozené děti podrobeny úpravě genů (modelování genů), “aby se zajistilo, že budou bez nemocí a postižení”.
Stačí, aby přestali do dětí cpát to povinné super “očkování” a bude po nemocích a postižení.