politika

Noctis Draven: “Pokud Rusko padne nebo selže, svět je u konce”

Noctis Draven

Mnohokrát, MNOHOkrát jsem v průběhu let řekl, že Rusko je poslední zemí na světě, která stojí mezi Západem a jeho úplnou nadvládou, ale co to znamená? Říkám to proto, že jednu stranu nenávidím víc než druhou? Ne, říkám to, protože je to boj dobra se zlem. Nyní, než se ti z vás, kteří žijí na Západě, rozzlobí, pochopte, že většinou mluvím o vládách a těch, kteří přispívají ke zlu, ne VŠICHNI řadoví lidé na Západě jsou samozřejmě zlí a většina těch, kteří ke zlu přispívají skutečně věří, že bojují dobrý boj.

Faktem ale zůstává, že pokud Rusko padne nebo selže, se světem je konec. Když se podíváte na hodnoty Západu, USA, Velké Británie, Německa, Švédska, Austrálie, Kanady, atd., všimnete si rostoucího problému. Jsou to země, které se stále více vzdávají své identity, jsou to místa, která zaplavují migranti, kde se rozpouští kultura a vymazává historie. Populace jsou nahrazovány, zabíjeny, znásilňovány a nakonec zapomenuty.

Světové ekonomické fórum a agenda globalistů se snaží učinit svět bez hranic, bez kultury a identity, pro masu lidí bez loajality ke své zemi nebo dědictví a snáze kontrolovatelných. Nebýt ničím jiným než bezvýznamnou spotřebitelskou třídu, konzumní třídou dobytka, která se nikdy nenechá inspirovat k tomu, aby NEposlouchala rozkazy.

Západ také sdílí společnou nenávist k tradicím, rodině, dětem a tradičním hodnotám. Chtějí domovy s jedním rodičem, nebo ještě lépe bez rodičů. Nechtějí žádné děti, aby podporovali šíření klimatického strachu a podporovali a uctívali LGBTQ ideologii.

Svět, kde ideologie „Pokud se ti to libí, udělej to“ nebere ohled na morálku ani jakékoli limity. Každý národ, který se „připojí“ k Západu, se nakonec stane takovou věcí. Projděte se Paříží, Švédskem nebo jakoukoli evropskou zemí, která poklekla před globalisty.

Francouze nenajdete v Paříži, Angličany v Anglii, Němce v Německu a tak dále. Demografie k nepoznání, zničená kultura, ve skutečnosti jediná ideologie, na které se všichni shodnou, je LGBTQ.

Rusko tomu nepropadlo, Rusko je úplný opak a hrozba pro Západ. Ne proto, že by Rusko chtělo dobýt nebo změnit Západ, ne proto, že Rusko usiluje o válku, ale prostě proto, že Rusko existuje a je silné.

Rusko je silné a oni ho nemohou donutit, aby se podřídilo jejich metodám, takže samotná existence mocnosti, která se nepodřídí, je pro Západ urážlivá a děsivá. Proto se vždy snažili a stále snaží provokovat, podněcovat a tlačit na provokaci ke zničení Ruska.

Ještě horší je, že Rusko vzdoruje Západu a inspiruje ostatní, aby udělali totéž, a na příkladu ukazuje, že Západ lze porazit a že existuje i jiná cesta, multipolární. Cesta, na které může svět obchodovat, podnikat a existovat, aniž by se ohýbal v kolenou nebo podlehl satanské ideologii západních globalistů.

A to Západ nemůže tolerovat, a tak se snaží Rusko zničit. Osou odporu je samozřejmě Rusko, Írán, Čína a pár dalších, ale existuje důvod, proč je napětí s Ruskem tak vysoké. Západ ví, že zatímco ostatní vzdorují, pokud Rusko nepadne a stane se příkladem, ostatní budou následovat.

Stejně jako nemusíte být architekt, abyste pochopili důležitost nosného pilíře, nemusíte také vědět mnoho o Rusku, abyste to pochopili nebo ocenili, není třeba cestovat nebo být odborníkem na Rusko, abychom viděli vzory a pochopili, proč NIKDY nesmíme dovolit nechat Rusko padnout. Neboť představuje nejen zemi Rusko, ale úplně poslední baštu svobody na světě. Svobodní lidé nemají kam jinam uniknout, kam utéct. Stojíme na straně Ruska nebo se všichni připravme žít na kolenou před woke globalistickým světovým řádem, který je nebezpečně blízko tomu, aby si všechno vzal.

Noctis Draven přes Modern Mond

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
13 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Svobodomil
15. 10. 2024 22:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Souhlasím s článkem, ale Rusko skutečně nemá problémy s krimigranty?? Mám na mysli hlavně ty z 3. světa.
Vždyť je také.. multietnické a sám Vláďa obhajuje islám.

Mike
16. 10. 2024 00:52
Odpovědět  Svobodomil

Je třeba trochu číst o Rusku. Je to multietnická země od nepaměti a žije tam přes 20 milionů muslimů – víc než ve Francii a Anglii, a přesto je tam pořádek. Proč? Protože tam nastavili mantinely, které obě strany dodržují. Rusové jim ze svých daní staví mešity a nechávají je svobodně provozovat jejich náboženství. Ovšem běda, pokud se začnou muslimové radikalizovat. Naběhnou speciální jednotky a udělají pořádek – u kterého může klidně téct krev – viz Čečensko- A ejhle, jejich vůdce Kadyrov je nejlepší přítel Putina, dokonce se přidal na jeho stranu v konfliktu s Ukrajinou, ale nemusel. Ono je to jako se psem, vždycky musí být jasné, kdo je tady pánem, jinak tě při první příležitosti ten pes napadne.
Nikdy by mě nenapadlo, že to řeknu, ale za Rusko je třeba se modlit, jinak z nás západ udělá znědlé LB… – a nějaký další písmena.

Spam Svobodomil
16. 10. 2024 02:57
Odpovědět  Mike

Je pravda, že Rusko odrovnalo IS v Sýrii a nepatlalo se s tím. To byl také asi jeho první střet s ,,hlubokým státem”.

Ladislav 💤
16. 10. 2024 06:11
Odpovědět  Mike

👍👍👍👍

Jarek
16. 10. 2024 09:24
Odpovědět  Ladislav 💤

Kdo zná rusko z vlastní zkušenosti , ví,že tam panuje pohodan a pořádek. To všechno svinstvo co je vidět ve městech na západě prostě není. Všude čisto , pořádek upravené prostorya všude je vidět a cítit materiální i duševní bohatsvtí ruska , ze kterých pramení ta vnitřní pohoda.Západ je jen špína,hnus a pokrytectví , které na vás čumí na každém kroku.

Slovan
16. 10. 2024 09:54
Odpovědět  Jarek

To je to soukromé vlastnictví, ale jen pro pár vyvolených. O zbytek se už nestarají, bo nemají zájem a gojímové na to nemají. Možná je to taky tím, že oni jsou hrdí na Ameriku jako celek a né ke konkrétnímu místu. Vždyť ti amíci se stěhují třeba i několikrát za život kvůli práci z Východního pobřeží na Západní. Všechno tam nechají a tradááá. Já mám oblast ve které žiji rád a nevím co by mě donutilo se stěhovat tisíce kilometrů fuč.

Slovan
16. 10. 2024 08:09
Odpovědět  Mike

Souhlas 👍👍

Historik
16. 10. 2024 10:19
Odpovědět  Mike

Hlavní důvod je ten, že muslimové v Rusku, jsou RUSOVÉ. Jejich vlast je Rusko. Problém muslimů v Evropě je ten, že příchozí imigranti dále zůstávají marokánci, alžířané, tunisané, atd… A to i v x-té generaci.

Jarek
16. 10. 2024 09:18
Odpovědět  Svobodomil

Rusko je zvyklé na bezproblémové soužití mnoha národů. A hlavně stát a vláda vytváří pro občany dobré a rovné podmínky a stará se o blaho obyvatel , na rozdíl od vlád za západě které jdou bezostyšně proti vlastním obyvatelům a plní taková svinstva nějakých vypatlaných nosatých magorů jako je agenda 2030, gryndýl a další hovadiny , které mají lidskou populaci ničit.A pokud se některé etnikum nehodlá
dobrovolně podřídit rovnému soužití s ostatními ,chytnou je za límec a vyperou tam odkud přišli, což
provedli s některými zrovna nedávno. Tak to má totiž vypadat když vláda dělá pro lidi a ne pro nějaké nosaté gaunery. Proto také nikdy náckové a sionisté nemůžou rozložit rusko zevnitř , protože obyvatelstvo stojí za svou vládou, která pracuje pro ně.

Tom
15. 10. 2024 22:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Dá rozum, že tma, světlo neporazí. Takže jak doufám, to Rusové KOZE pořádně vytmaví.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
15. 10. 2024 23:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Na tu jedinou správnou cestu – Národní Socialismus, dali nálepku “Hitler”, a proto kroužíte kolem samých nesprávných cest, jak vás vládnoucí Ž. vodí do čím dál horšího bahna… Nebo kdo myslíte, že sem vozí migranty, že propaguje lgbtqp a tlačí na zkažení našich národů ?

Teprve nyní to vypadá, že Rusko tuhle zlou pomluvu obejde a k národnímu socialismu si dojdou pod novým názvem “multipolární světový řád”…

πα½

Jaris
16. 10. 2024 01:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Mezi temi nepratelskymi vlajkami proti Rusku chybi ta ceska.

Jarek
16. 10. 2024 09:29
Odpovědět  Jaris

Ono je jich mnohem víc.Není protiruských zemí “KoZa”, kde by většina byla rusofobní. Jsou jen rusofobní vlády těchto zemí a to ještě ne z přesvědčení, ale proto,že do nich byli podvody a “majdany” dosazeny vlády které mají hlavy poslušně zastrčené v řidi rusofobních fašistických a sionistických gaunerů.