politika

Pentagon „prosí“ neočkované vojáky, aby se vrátili

Ach, jak moc se časy změnily!

Armáda Spojených států nyní prosí vojáky, kteří se nenechali očkovat, a kteří podstoupili nedobrovolné propuštění za to, že odmítli vakcínu COVID, aby se vrátili do služby a také jim umožňuje opravit vojenské záznamy! 

Jen před dvěma lety, v ostudné kampani, Pentagon radostně propouštěl vojáky, kteří odmítli vakcíny proti Covidu: 

Byli jsme ujištěni, že toto propouštění „neovlivní bojovou připravenost“.

“Mohu vám říci, že v celé armádě to nebude mít žádný dopad na připravenost,” řekl zákonodárcům generálporučík námořní pěchoty David Ottignon. “Neexistuje jediná komunita, která by nahlásila případy, kdy by kvůli tomu nebyl přítomen ve službě [vůdce], poddůstojník, seržant nebo jiný příslušník námořní pěchoty.”

Námořní pěchota vykopla zdaleka nejvíce příslušníků ve službě: celkem 1 968, z nichž 20 % dostalo čestné propuštění. To představuje necelé 1 % celkové síly, která činí asi 215 000.

Připravenost však utrpěla: tisíce členů ve službě byly propuštěny a potenciální rekruti odmítli narukovat do ozbrojených služeb, protože, hádejte co, mladí zdraví muži nenávidí vakcíny proti COVID.

Více než 17 000 členů vojenského personálu se zdráhalo nechat se očkovat. Uváděli bezpečnostní obavy spojené s rychlým vývojem vakcíny a podnícené dezinformacemi o technologii mRNA. Čím více kontroverze ve zprávách eskalovala, tím více vojáků žádalo o výjimku z očkování, zjistilo zpravodajství Military Times. 

Mandát na očkování proti COVID odstranil třikrát více vojáků (8 339, viz výše) ve srovnání s 2 402 tragicky zabitými vojáky v Afghánistánu. Nedobrovolně vyřazení vojáci byli samozřejmě ti nejlepší, nejbystřejší, nejzdravější a nejsvědomitější, kterým nejvíce záleželo na jejich zdraví.

Tisíce lidí dostaly důtky, které ničí kariéru:

Podplukovník Terry Kelley, mluvčí armády, uvedl, že 2 767 vojáků obdrželo „písemné napomenutí generála“ – což jim znemožnilo povýšení nebo přesuny v rámci armády – a že dva velitelé praporu a čtyři další důstojníci byli zbaveni svých funkcí, ale zůstali sloužit v armádě. 

Vedení bohužel mlčelo. (zde na obrázku je Lloyd Austin):

V důsledku toho armáda nesplňuje své náborové cíle o 25 %.

Očkování proti COVID a další důvody „způsobily, že konečná síla [armády] klesla z původní úrovně 485 000 na konci roku 2021 na dnešních přibližně 452 000 vojáků v aktivní službě“.

Nyní jsou očkování proti COVID téměř zapomenuta, ale je třeba mít na paměti hořkost, ohavnost a nesmyslnost mandátů. Vzpomeňte si, jak tato propouštění byla povzbuzována v médiích, například LA Times the LA Times:

Je mi líto zničených kariér těch nejlepších vojáků. Zachovali si své zdraví – dostanou opravené vojenské propouštěcí papíry – ale vždy si budou pamatovat nespravedlnost, trauma a bezmoc, kterou cítili, když je jejich velitelé propustili, protože nechtěli experimentální a nefunkční vakcíny proti COVID.

Život není fér; vojáci nebyli odškodněni, ale zůstali alespoň zdraví a věrní svým zásadám.

Uvědomte si prosím, jak těžké pro tyto statečné duše bylo držet se svých zásad: celý jejich život a kariéry byly zničeny nezákonnými příkazy COVID. Jsou to odvážní lidé – a armáda potřebuje stoické a silné hrdiny, z nichž 8 331 bylo propuštěno kvůli šíleným rozkazům Bidenovy administrativy.

Byla to záměrná kampaň s cílem zbavit armádu kritických myslitelů? Dejte mi vědět, co si myslíte! 

Igor’s Newsletter
https://www.igor-chudov.com/p/the-army-is-begging-unvaccinated
https://1url.cz/Nus43

sdílet na

19 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
20. 11. 2023 23:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Věřme že vakcinační zločinci a vrazi jak v USA tak v ČR (Hořejší, Prymula, Vojtěch Adam, Válek a spol.) budou potrestáni a zabaven majetek,….. za zbytečné oběti (až 50 000 nadůmrtí) z covid 19 vakcín a statisíce invalidních pacientů s nežádoucími účinky ALS aj.

Jaris
20. 11. 2023 23:55
Odpovědět  ijn

Pridejte hajzla Babisze a uslintaneho Zemana.

Pavel z Moravy
21. 11. 2023 12:13
Odpovědět  Jaris

Tak ijn píše a spol. Tady se jim nic nemůže stát, ti mají ochranu v podobě státních zastupitelství a soudů. To je naivní představa. Zajímalo by mne, kolik lidí podalo žalobu, pokud jim bylo poškozeno zdraví, nebo někdo blízký zemřel a bylo jim řečeno, že to sajrajtem způsobeno nebylo.

Pavel z Moravy
21. 11. 2023 12:24
Odpovědět  Pavel z Moravy

Když zemře starý člověk, který má několik nemocí, tam se těžko dokazuje příčina, ale když zemře mladý, který byl zdráv a ve zdravotní kartě je téměř bez záznamů, pouze s nějakou chřipkou nebo banalitou a potom mu selže srdce, to je jiné. Když je to jeden nebo dva, tak ten vliv toho opíchání mohou stále skrývat, ale když je to častější případ, co s tím? Proto se ptám, kolik lidí podalo žalobu? A když mi odpoví, že na žalobu nemají peníze, nu to je možné, ale na bourák před barákem za půl mega mají? Je to o prioritách, takže tak.

Helena
21. 11. 2023 08:12
Odpovědět  ijn

Být těmi vojáky, naplivu těm sviním do ksichtů a od usarmády utíkám co nejdál. Ať si jde do boje ta odporná černá vopice Loyd.

sergej
21. 11. 2023 00:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Aby je gejts mohl opíchat, že jo. Idiotát

Jura S
21. 11. 2023 08:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Jistě se půjde i po jejich geneticky neovlivněném spermatu… 🙂 Jinak za chvíli v americe bude každý dítě mít dvě hlavy nebo 3 nohy…

Jaroslav
21. 11. 2023 10:55
Odpovědět  Jura S

Jura, ty tzv. Vakcíny obdržela většina našich spoluobčanů. Nepovažuji za hrdinství odmítnut, ale bylo mi vyčítáno, že mimo jiné ohrožuji své spolupracovníky a že šířím covid. Teď se ví, že ho šířili stejnou měrou očkovaní i neočko. Závěr, máme stejnou naději na genetické mutace jako us army. Hrozný způsob jak se zbavit nechtěné populace

Pavel z Moravy
21. 11. 2023 12:40
Odpovědět  Jaroslav

Jaroslave, obdrželo je 68 %, alespoň podle mých posledních informací, ale ty jsou již přes půl roku staré. A přece ten, který byl očkován nemohl mít žádné obavy. Takhle mu to přece tato parta totalitních doktůrků vysvětlovala. A pokud byste nakazil dalšího neočkovaného, tak ten s tím přece byl srozuměn, že se mu může toto přihodit. Diktatura očkovanců z vás měla udělat viníka. Vždyť o to přece šlo, vyvolat nenávist proti těm, kteří myslí a používají svůj rozum. Ty je potřebné poslat do ústraní, ti kazí naši práci se zotročením lidu. Nebojte se, ještě přijdou na řadu další donucovací prostředky, nejen ohledně vakcín. Teprve se ukáže jak kdo je silný. Chtějí dostat kompletní naši identitu pod kontrolu, páníčci si myslí, že jsme jejich otroci a služebníčci. Různé karty, průkazy, čipy a podobného by se jim zachtělo. Kdo toto chce, nemám s tím problém, ale na mne a moji rodinu šahat nebudete a to nemluvím za mé nejbližší, já, to tvrdí oni sami.

Vladimír
22. 11. 2023 15:55
Odpovědět  Jaroslav

Tak ještě je malá naděje, že z očkovaných vyrostou X-meni. Ale moc pravděpodobné to není… :-)))))

21. 11. 2023 08:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten nábor nových vojáků a vojaček je na nejnižším stupni. A to maj náborovou kancelář v každém větším nákupním středisku. A tak to musej dohánět cizincemi – kterým slíbí urychlené získání občanství a jistý obolus. A maj teď miliony mladých emigrantů, kanonenfutr, kterým otevřeli Trumpův na jihu.

Jaroslav
21. 11. 2023 10:48
Odpovědět  primak

Používejte správně termín “rekrutační centra” který používá AČR. Když jsem to viděl poprvé tak jsem si myslel že si to pletou s pokrutinami, což by odpovídalo IQ jejich vedení. Za císaře pána sice byli rekruti, ale ty do armády nutili nahončí. V angličtině je termín recruitment, kteří naší absolventi cizích kurzů zprznili a vytvořili termín mrzáčka rekrutace?, to se asi koná v těch rekrutacnich centrech AČR

sergej
21. 11. 2023 10:51
Odpovědět  Jaroslav

Asi zelení mozci dostali školení od mistra gastronomie že v polévce mají krutony. 🙂 Á sakra.

zdendulka
21. 11. 2023 13:33
Odpovědět  Jaroslav

Navrhuju “verbíře” :- “když verbujou budou brát, škoda chlapců nastokrát”… jenže dneska se už o chlapcích nemluví. Dneska jsou lidé jenom “živá síla”. A tu nikdo nelituje…

zdendulka
21. 11. 2023 13:40
Odpovědět  zdendulka

Jak by asi vypadal seznam padlých, když místo úhrnného čísla živé síly by tam muselo stát třeba 496 chlapců 18 letých, 213 chlapců 19 letých, ……. 1425 můžů 35 letých ….. ??? A počet sirotků po tátech od rodin…..

zdendulka
21. 11. 2023 13:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud vím, tak česko schválilo ustavení WHO jako jediného regulátora zdraví českého národa i s povinnými karanténami a vakcinacemi čehokoliv, co oni tam kdesi uznají za vhodné. Slovensko se pochlapilo a odmítlo. Tak o čem se tu bavíme ??? To nejhorší teprve přijde. WHO totiž bude mít i tzv. donucovací orgány. A ta banda nemá slitování. Pro ně jsme jen obtížný hmyz. Ještě můžeme emigrovat na Slovensko……

sergej
21. 11. 2023 17:47
Odpovědět  zdendulka

No jo ale třeba dostanou za pomoci zahraničních žoldáků odmítači tu šarži vakcíny co v noci světélkuje. Předpokládám že pro takovou tečku bude dost co poběží radši spíš než při soutěži o kecky.

Vladimír
22. 11. 2023 15:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Armády i státy se zbavují “myslitelů” , ale budou to mít jelita bez nich snazší? Možná skončí jako poslední kohout na hnojišti, ale bude to pořád hnojiště. Jinak na té fotce… :-)))) Fakt síla. A to jim ještě určitě zakázali duhový trička.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tutanchamoon
2. 12. 2023 12:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Nič nové pod Slnkom. Tri hlavy draka : armáda, polícia, organizovaný zločin.